Okej, så de senaste dagarna har det varit femkamp, grillning, fotografering och avslutningslunch. Har äntligen gått igenom och här är några av alla tusen. Nu ska jag in till stan och möta upp Steffis, sen blir det hem och sova. Imorgon är den stora dagen och jag är jättenervös. Har en känsla av att jag kommer vara ganska upptagen med champagnefrukost, mösspåtagning, betyg, avslutningar, utspring, flak, mottagning, slutskiva osv osv imorgon. Hörs väl igen på lördag kanske.

Imorgon är sista dagen i gymnasiet.
Farväl, du ljuva tid.


NV3B - WE ARE THE NEW WORLD ORDER

Om man någon gång ska använda uttrycket söt som socker så är det väl till den här bilden.

Gullisarna!

NV3BÄST

Hoppehopp

Gomat!

Okej.........

Hejdå!

För här kommer alla känslorna på en och samma gång.

Hej kompisar!
Det är dagen före studenten och jag har mer eller mindre panik. Vet inte riktigt varför men antar att det är alla förväntningar och att det är så mycket som händer. De senaste dagarna har det varit en del grejer som hänt och jag har nog över 300 bilder att gå igenom. Har väl blivit klassens inofficiella fotograf haha.

Idag var det fotografering och avslutningslunch för treorna. Så det var till att gå upp tidigt och göra sig färdig. Tog en evighet att locka håret och jag failade. Blev typ galen, men hann i tid till fotograferingen hur som helst.

Mina fina!

Nu ska jag gå igenom de där bilderna!!
Hallå!

Inser sakta men säkert att jag tar studenten om två dagar. Får mer eller mindre panik när jag tänker på det. Vet faktiskt inte varför. Idag hade jag hur som helst min sista lektion. Imorgon är det bara fotografering och avslutningslunch och sen på fredag smäller det ju. Så jag är färdig med skolan. Buhuhhu, det är ju helt klart bitter sweet det här med studenten.

Nu blir det en liten tur med vänner, vet inte riktigt hur kvällen blir, men det blir nog bra ändå. Åh vad kul det ska bli att få ta på sig finkläderna till fotograferingen imorgon! Har målat naglarna och väntade som vanligt inte tillräckligt länge. Förstörde ena nageln, lyckat! Så då blir det bara till att göra om det. Fast det får nog bli imorgon, för nu måste jag dra snart!
Hejdå!
Hej friendz!

Det är tisdag och tre dagar kvar till min student, helt galet! Var i skolan idag för en lektion, fick se babel på engelskan. Tog en sväng förbi Jakan sen och hittade lite grejer. Köpte en blus som jag kan ha på mig på fredagkväll när våran slutskiva är. Köpte lite annat som behövs till studenten också. Åh det är helt galet nära.

Så nu tror jag att jag nästan är redo. Känns som att det är massa grejer jag borde göra, men kommer inte på vad. Ska bara försöka slappna av och njuta av den pluggfria tiden. Imorgon är sista dagen med lektioner så det blir najs. Bara fika, inlämning av böcker, film, betygssnack osv. NajsNajsNajs!

Vädret på fredagen ser inte ut att bli det bästa, buhuhuhuhu! Dock så är det ganska fint nu, ska passa på att ta en promenad. Kan ju inte riktigt springa med den stukade foten. Det är bättre nu, men vill inte överbelasta!
Hörs!
Så det är maj, solen lyser, det är varmt och livet går bra. Nynnar på låtar om eufori, går runt med bara ben och inser att jag har tagit srudenten om en vecka. Eller ja, inser gör jag nog inte förän jag står där på trappan med mössan på huvet och skriker/gråter/skrattar/sjunger/hoppar av lycka. Tja, livet är rätt bra ändå.

Har en massa bilder från de senaste dagarna men har varken tid eller ork att redigera/gå igenom. Slänger upp en liten sneak peak från säckhoppningen. Mårten och Karlsson gör något tok i bakgrunden när Edward hoppar. Så roligt att se minerna på de i bakgrunden.

Hahahahaha, asså vad gör Karlsson?! The power of chirst compelled him, kanske.

Nu är klockan mycket och jag ska sova, nattis!

Har samlat mig lite. Fixat med grill, skjuts, kött, dusch osv. Så nu känner jag mig lite redo. Ursäkta för förra klaginlägget men tyckte oerhört synd om mig själv haha. Foten är lite gladare nu, så det blir nog en bra kväll! Hörs senare kompisar!

Till vänster: hur en fot ska se ut. Till höger: hur min vänsterfot ser ut. (Titta gärna på hur trött och less jag är)

Hallå i stugan.

Igår var det en ganska intensiv och händelserik dag. Hade lektioner på morgonen, åkte till görväln och badade över lunchen, tillbaka till skolan för att ha femkamp. Vi tävlade om vem som skulle få springa ut först. På säckhoppningen var jag astaggad men gjorde en rejäl vurpa. Lyckat. Hade ont i foten osv men väntade mig inte så mycket mer. Idag gör det jätteont, fotknölen är svullen och lite blå. Skönt. Blir så arg, det var ju så himla onödigt. Jag som kommit igång med konditionsträningen, nu lär jag ju inte springa på ett tag.

Det gick helt okej för klassen hur som helst, vi kom faktiskt trea! Så det kändes bra i alla fall. När det var färdigt åkte jag hem, sov ett tag och gjorde mig i ordning. Åkte ner till skolan igen för gubbskiva, typ lärarmiddag! Åt, drack, pratade, skrattade och dansade. (Då gjorde foten inte så ont än..... Retardfot!) När klockan närmade sig elva var det ganska mycket folk som drog till mp, en klubb i jakan. Hängde på och där var det tyvär inte jättekul. Inte så mycket folk som väntat, men jag hade kul ändå med de som jag var där med. Någon gång innan ett skulle typ några åka, så då drog jag också.

Vaknade idag med en svullen och ledsen fot, hur ont som helst i ena höften (ramlade in i ett handtag på en dörr..). Var dessutom trött, seg och irriterad. Klad hest. Måste hur som helst halta mig ner till förrådet och städa ur grillen eftersom den ska med hem till Edward för lite grillning med klassen senare. Orkar inte, vill inte, men måste. Vill bara sova och äta godis. Strejkar.

Nåväl, måste väl ta tag i livet. Städa ur grillen, få tag på min skjuts, duscha och bli människa igen. Tar med kameran ikväll så det blir väl lite bilder. Har bilder från igår också, men de kommer en annan dag.
Hejdå!
Hej!

Helt plötsligt var våren över och det blev försommar. Det är så varmt nu. Har gått i shorts de senaste dagarna och tycker det kan vara så här hela sommaren. I alla fall tills fredag nästa vecka, då jag tar studenten HÖHÖ.

Var ute och gick på en liten promenad med JC häromdan. Då gick vi väldigt långsamt med kameran i högsta hugg. Tog en del bilder i det fina vädret.



Nu ska jag sova, natti!
Häj

Sitter på balkongen och bara njuter av det fina vädret. Hade en extremt ovärd lektion idag men nu är jag hemma igen. Imorgon har jag fysikredovisning, men det är inte så mycket att göra inför den, bara träna lite. Så jag har i stort sett en fri eftermiddag? Så jag tar fram sims ja, blir kult!

Nu ska jag tvinga mina simsar att jobbajobbajobba så de kan bli rika. hähä. Tvinga ungarna att plugga också. Tänk om riktiga livet bara kunde vara så enkelt?

TheSimsNerd_93
Hej!

Jag kan säga att min hjärna redan tagit sommarlov. Blandar ihop dagar, lägger mig för sent, orkar inte med skolan osv osv. Vill bara sova.

Hur som helst.
Det är ju galet fint väder nu!
Verkligen hur bra som helst. Varmt och soligt mest hela tiden. Cyklar till skolan i shorts och linne utan att frysa. Det ser ut att bli fint resten av veckan också. Nu på fredag är det gubbskiva, lärarna ordnar med mat, musik och dans. Sen på lördag blir det grillning med klassen. Åh vad vi har lite tid kvar tillsammans egentligen, buhu.

Idag var jag ner till ikea och cervera för att leta lite grejer att önska mig till studenten. Inne på cervera kändes allt bara tråkigt. Allt förutom bakgrejerna. Inne på ikea älskar jag ju typ allt. Så jag vill ha bakgrejer och hela ikea, tack. Har i alla fall lite bättre koll på vad jag vill ha nu.

Nu är jag jetetrött och måste sova. Imorgon har jag bara en lektion där jag endast ska lyssna på redovisningar. Kanske inte värt men kommer få så himla dåligt samvete om jag inte går haha. Nåväl, vi får väl se hur jag gör.
Nu blir det hur som helst sängen.

Nu är nästan all blomning är över, våren är förbi! *Lägger handen dramatiskt över pannan*

Farväl
Häj

Jag går min sista riktiga skolvecka på gymnasiet. Det är helt galet. Är så less och orkar ingenting. Har haft två veckor på mig att göra en uppgift till engelskan. Den ska redovisas imorgon och jag började ikväll. Bra framförhållning som alltid. Så det är den imorgon och en fysikredovisning på torsdag. Har dessutom lite halvt massageprov imorgon och på fredag. Eller ja, inte direkt prov, men man måste komma ihåg alla grepp typ. Sen är jag färdig, så det är inte mycket kvar!

Imorgon är planen att jag och Josse ska ner till IKEA en sväng eftersom jag verkligen måste kolla vad jag önskar mig till studenten. Efter det blir det till att gå till skolan. Så skönt att jag börjar 12.30 på tisdagar, love it.

Nu ska jag försöka göra färdigt det sista plugget för kvällen
, sen blir det sängen. Nu har JC åkt till Norge för att hälsa på hos sin kompis i en vecka, så då får jag tillbaka rummet. Ska bli riktigt skönt att sova i min säng igen, även om jag gärna lånar ut den.

En vanlig kväll hos familjen Thelander:
Hallå i stugan

Igår var det lördag så då drog jag och Maria in till stan och sommar! Jag hade väl inte direkt så höga förväntningar eftersom de senaste gångerna vi dragit ut inte direkt blivit som vi tänkt oss. Vi kom väl in till stan någon gång efter nio och tog oss till sommar. Ingen kö den här gången, så vi gick in och hade det trevligt. Spanade på folk, tog lite att dricka och dansade hela kvällen. Asså åh vad bra musik det var på dörrr, det jete heftiga indiegolvet. Det var världens lökfest, så tänkte vid något tillfälle "nä, nu ska jag nog ta det lite lungt" osså spelade de Håkan Hellström ;pPpP Då gick det ju inte direkt att inte hoppa och skrika som en galning.

Idag är jag seg och trött eftersom jag la mig typ halv fyra. Har bara tagit det lungt än så länge, men nu måste jag göra färdigt projektredovisningen. Ska ju prata om mitt projekt inför klassen imorgon, så det kanske är dags att göra presentationen... Hähäh. Åååååh, plugga är så tråkigt! Nu är det bara en vecka kvar av gymnasieplugget, så det är väl uthärdligt ändå.

Nu blir det cancer!

Bästa gruppen på hela forskarskolan: Team cancer.
Häj

Idag var jag in till stan för att möta syster och JC på centralen. Så kul att träffa Josse igen, har saknat henne som en tok. Under kvällen har hon haft ont i halsen och känt sig hängig. Mamma kikade i halsen hennes och tja, där nere fanns det en del trevliga saker. Hon hade halsfluss och alltså släpat hem lite mysiga bakterier. Elle ja, förhoppningsvis är det streptokocker och inte virus. Vi får väl se. Jag har hur som helst rustat mig genom att ta C-vitamin, tvättat händerna varannan sekund och gurglat listerine i timmar. Nä, inte riktigt, men jag vill verkligen inte bli sjuk.

Ligger nerbäddad på madrass i vardagsrummet eftersom de två gästerna lånar min säng. Här ute finns inga gardiner så jag lär väl vakna tidigt som bara den imorgon. Lika bra att sova då antar jag. Hörs senare kompisar.
Gonatt
Streptokocker ♥
Nämen hallå

Det är torsdag idag, men känns som lördag. Tänkte njuta av långhelgen så mycket jag bara kan. Har idag faktiskt städat nästan hela lägenheten. Plockat, dammsugat, moppat, ruskat mattor osv. Sprungit runt som en liten virvelvind. Sen kom mammas kusin så då var det gofika, saffranspannkak. Mums. Annars i helgen ska jag väl mysa med Josse och JC så mycket det bara går, ha det kul på sommar på lördag och såklart plugga. Nästan färdig nu, inte långt kvar.

Skulle fara och handla inför helgen
och då passade jag på att övningsköra lite. Eftersom det är röd dag så var vanliga ican stängd, så vi fick åka till Hässelby och handla istället. Vid ett ställe kommer en typ korsning som är lite speciell, där vägen som svänger är huvudled, eller hur jag ska säga. Så jag svänger in på vägen, fortsätter alltså på huvudleden, när det kommer en man som fortsätter köra (väldigt fort) när jag egentligen har företräde. Så det var riktigt, riktigt nära att vi krockade. Båda fick tvärnita, men allt gick bra. Vi kom till ica, men det hade kunnat sluta på Karolinska. Läskigt.
bild från we♥it
Nu blir det sängen.
Hej

Blev kanske inte riktigt som vi tänkt oss igår. Jag och Maria åkte in till stan vid 8 för att hitta till trädgården. Ingen kö alls, så det var bara att gå in. Eller ja, inte in i en byggnad, men in i området. Allt var nämligen utomhus, under skanstullbron. Så skydd från regnet hade vi ju, bron agerade tak, men kylan var inte så mycket att göra åt. Hjälp vad vi frös. Vi var lite osäkra ifall maskinen faktiskt skulle spela, men så var det inte heller. De var bara "bjudna" till trädgården efter sin spelning på grönan. Efter någon timme hade båda tappat känsel i fingrar och tår, så vi åkte hem ganska tidigt.

Idag måste jag verkligen ta tag i städningen. Har lovat att jag ska göra det här hemma eftersom min syster med pojkvän kommer hit från Frankrike imorgon! Åh vad kul det ska bli, har längtat så efter min fisk till syster. Så imorgon ska jag in till centralen och möta dem.
Nä nu får jag väl ta tag i städningen.

Jean-Charles (JC), Josefin och jag i Thailand. Vaarmt.


Drar ner till Maria nu, sen blir det stan! Maskinens efterfest på trädgården ikväll, blir nog najs.
Nu måste jag rusa!
Hej!
Här kommer dagen i bilder:

Idag var jag in till blodcentralen med Filip när han lämnade blod. Agerade moraliskt stöd och fikasällskap.


Fnizzzzz!

Filip var en grekisk gud bland molenen.

Det blommade väldigt fint i Jakobsberg.

Gick en sväng förbi centrum och hittade lite trevliga grejer på myrorna och hm.

Klippte lite i mina nya kläder.


Nu är jag trött och befinner mig passande nog i min nybäddade säng. Finns det något bättre än nytvättade sängkläder? Troligen, men det är bra mysigt ändå. Ska sova och ladda om inför morgondagen. Börjar sent och efter skolan blir det att skynda sig hem, äta och gjöra sig i ordning. För på kvällen är det maskinen och utgång som gäller, tagga!

Godnatt!

Känslan efter:

Mätt och nöjd.

Har alltså gjort paj ikväll. Det var rätt enkelt och var väl gott men inte det godaste jag ätit. Bra och enkel mat, jag gillart.

Imorgon har jag inga lektioner alls, så är ledig! Ska upp rätt tidigt ändå, ska följa med Filip in till stan för lite blodgivning! Den här gången kan jag dock inte ge eftersom jag varit i Thailand. Är man i områden där det finns risk för malaria får man inte ge på sex månader. Så imorgon agerar jag väl moraliskt stöd.

Blev inget plugg ikväll heller... Om jag känner mig själv rätt sparar jag väl allt till sista minuten, som vanligt. Hade ju lite panik inför fysikprovet förra veckan, men fick tillbaka det idag. Det hade gått så bra, tror aldrig jag fått så bra på ett fysikprov. Eller, jag vet att jag aldrig fått så bra heh. Åh vad skönt det var, total lycka. Så skönt när man får resultat för allt slit.

Nu under långhelgen ser det ut att bli en del trevligheter. På onsdag ska jag och Maria till Maskinens efterfest på tradgården! På lördag blir det ytterligare ett försök till sommar, förhoppningsvis lite mer lyckat den här gången. Tror det kommer bli najs!

Nu ska jag väl sova.
Nattis!

Hem- och konsumentkunskap, för dig!!

Tjenarä

Är lite trött nu ja
, hade tänkt plugga men orkar inte. Slutade tidigt idag men direkt efter skolan gick jag och Maria till gymmet. Borde göra min projektredovisning nu, men det får bli senare. Nu måste jag göra mat! Hittade en spännande hemkunskapsbok som jag, eller något av mina syskon, fått i present från heliås (grundskolaaan). Där fanns hur som helst ett enkelt recept på ost- och broccolipaj, så det kör jag på ikväll. Nam!

Titta för i övrigt på min klo på bilderna ovan. Var tvungen att hålla pekfingret på sidan med receptet i fråga, så jag fick en trefingrad klo istället för en hand. Fast det kan ju också vara fint, skönthet sitter ju trots allt i betraktarens öga!!!

Istället för tack och hej, leverpastej;
Tack och haj, broccolipaj!

Hahahaha, varför har jag sämst humor i universum för?
- Bon Iver – Flume -

Hej kompizar


Dagen har kanske inte varit så produktiv som jag tänk. Blev inget städande, hähä. Lite plugg nu på kvällen men knappt det heller. Istället har jag sett på film (grease ♥♥ Travolta som ung är ju inte direkt ful), varit ute och sprungit lite, handlat, lagat och ätit mat.

Kollar på veckans schema nu, och jag har ju inte direkt många lektioner. Har gjort färdigt mina fotouppgifter, så behöver inte gå på fotolektionen imorgon. På tisdag har vi "eget arbete" på engelskan, så då har jag inte heller lektion. Alltså har jag fyra lektioner nu till veckan, NAJS!


Okej, jag får lite panik när jag tittar på schemat. Efter den här veckan som kommer nu är det en till vanlig skolvecka. Veckan efter det tar jag studenten. Waaaow. Det ska bli så kul men är nervös/förväntansfull/stressad också. Det löser sig nog!

Nu är jag jetetrött hest och ska sova.
Nattis!
HEJ

Idag är det söndag och kanonväder, äntligen! Igår däremot var det regn mest hela dagen, väldigt trist. Firade i alla fall Mårten med fyran, vi åkte in till stan och åt på kungshallen. Sushi, mmm-mm-mm. Sen köpte vi kaffe och åkte hem hit. Mamma är i Sundsvall nu så jag har FF tills på tisdag, najz. Vi såg på skräckisen The Thing, helt ok film. Vi hade bäddat fram med madrasser, täcken och kuddar, så efter filmen låg vi där som en kyckilngmacka. Ja, precis så. Hugo somnade på golvet så vi lät honom ligga kvar när Mårten och Filip åkte hem.

Imorse vaknade jag vid 10 och satte mig i solen ett tag. Så sjukt varmt, verkligen shortsävder! Vid 11 väckte jag Hugo så åt vi frukost, namnamnam. Det var så varmt att man kunde sitta på balkongen utan att frysa alls. Näjs. Gick med honom ner till bussen sen och hade på mig shorts då. Första gånger i år tror jag. Handlade på vägen hem och nu måste jag ta tag i lite saker. Mitt rum måste städas, så dammigt! Sen blir det väl plugget som jag aldrig gjorde igår.

Farväl!

Häjj

Sitter här och äter det som kan vara dagens bästa mål: frukosten. Har i min lilla skål yoghurt, banan, fröer, müsli, mandlar och till det kaffe. MUMS. Funderar lite på vad jag ska göra av dagen. Kanske städa, eller träna, måla, eller varför inte dö i soffan hela dagen. Skulle ju inte sitta helt fel. Plugga borde jag också göra. Har absolut ingen motivation men det är endast sju skoldagar kvar tills betygen är satta. Det är ingenting, absolut ingenting.

Senare idag ska jag träffa fyran igen. Mårten fyller år idag, så vi ska väl äta ute eller något för att fira honom. Blir nog bra det. Frågan är ju bara var vi ska äta? Kanske buffe på pong, det hade varit riktigt najs. Mm-mM-mmm.

Nåväl, nu ska jag ut och fånga dagen!!!

Inte riktigt dagens frukost, men minus gröten så är det rätt likt! (MUMS)
Urban Cone – Urban Photograph

Häjj


Idag är det fredag men dagen har väl inte direkt varit kanon. Är så instabil i humöret nu för tiden, blir arg och irriterad för ingenting. Är jätteglad ena minuten och hatar hela världen en stund senare. Haha, låter väldigt positivt. Är väl antagligen så eftersom jag är lite stressad just nu. Har börjat bita mig i kinden igen, och det gör jag bara när jag är väldigt stressad. Är stressad över följande:
  • Körkortet - Måste ta i sommar!
  • Studenten - Klart jag längtar, men en del att fixa tills dess.
  • Plugget - Nästan färdigt men har fortfarande smågrejer kvar.
  • Sommarjobb - Har för lite jobb jämfört med alla utgifter inför sommar och höst.
  • Hösten - Hittar jag en bostad i Uppsala, hur ska jg göra, kommer jag in? osv.

Körkortet stressar mig riktigt mycket nu kan jag säga. Har inte kört på länge och när jag körde häromdagen blev det ju bara tok. Måste komma igång med körningen kontinuerligt, höra av mig till körskola och ta lite lektioner. Om jag vill köra upp i sommar måste jag dessutom boka långt i förväg, eftersom alla vill köra upp då. Hjälp.

Nåväl. Annars idag har jag varit på skolan och slutade tidigt. Gick hem i ösregn, när jag kom hem blev det sol. Dog i soffan som vanligt. Det kom en till skur då det typ blev fetaste regnbågen. Sol igen. Hade tänkt spinna, men alla platser var slut så då tänkte jag springa istället. Fast jag har fått ont i högerfoten den senaste tiden, antagligen på grund av överbelastning. Så det blev en promenad istället, i det växlande vädret. Fick uppleva sol, regn, sol, blåst, en till regnbåge, blåst, mörka moln och till slut lite mer regn.

Nu ska jag se på film eller sova.
Hejda!

PS.       Bild från EXAKT ett år sedan. Bra att det är samma väder nu.         DS.

Häjj

Idag skrev jag mitt sista prov i gymnasiet. Nästa gång blir det väl en tenta eller liknande. INSANE! Vaknade arg och nervös men när jag väl var påväg mot skolan kändes det bra. Skrev och skrev en herrans massa uträkningar i ca 2 timmar. Kände mig nöjd när jag var färdig, lyckades få fram någorlunda rimliga svar på alla frågor. Så ja, nu är jag nöjd.

Hade ett långt hål sedan under eftermiddagen. Då gick jag, Filip och Mårten till Jakan och köpte kaffe på waynes för att fira det avklarade provet. Sista lektionen var bara foto och då blev jag färdig med min sista uppgift, vilket betyder att jag är färdig med den kursen också. Grymt.

Har alltså inga prov kvar nu, så när jag kom hem från skolan visste jag inte riktigt vad jag skulle göra. Slog på TVn för första gången på vad som känndes som dagar, veckor eller ja, varför inte månader? Nejj, nu överdriver jag, men det kändes konstigt att kunna komma hem och bara göra ingenting. Degade lite i soffan ett tag innan det blev en tur till gymmet med Maria. Kämpade mig hem efter i regn och blåst, riktigt tråkigt väder nu.

Nåväl, ville väl mest bara säga:
PHYSICS, NO MORE!

Häj

Imorgon skriver jag mitt sista fysikprov. Troligtvis mitt sista skriftliga prov i gymnasiet. Har pluggat alldeles för lite, så när jag kom hem efter skolan lite innan halv sex var det kaffe och intensivplugg som gällde. Satt och pluggade effektivt i ungefär fyra timmar. Bra det. Nu får det väl gå som det går.
KAFFE!

Nu måste jag vila de små hjärncellerna!!!
GONATT
Hej!

Idag är det tisdag och det betyder sovmorgon. Min första lektion börjar 12.35 så jag har lite tid på mig, höhö. Hade tänkt gå ner till skolan lite tidigare för att äta lunch och kanske hinna göra lite fysik. Funderar på om jag ska ta mina nya klackeskor i skolan idag. Behöver verkligen avnvända skorna så att jag slipper skavsår på studenten. Men jag lär ju känna mig som en tönt när jag trippar runt i korridorerna med klackarna. Ojoj, vilka problem jag har.

Annars idag ska jag väl träna på min biologi och räkna fysik, fysik, fysik hela kvällen lång. Ska bli ett spännande prov nu på torsdag, hähähä. Vi får väl se om jag överlever. Nu måste jag hur som helst göra mig i ordning och gå till skolan.
Hejda!

- Coldplay – Hurts Like Heaven -
Hola!

Idag var det kanske årets mest ovärda skoldag. Började vid nio med fotbollsturnering som höll på i ca 30 minuter efterom vi åkte ut efter första matchen, haha. Sen såg vi lite mer fotboll, åt lunch, såg finalen, grillades i solen och efter det gick jag hem. Så nu ska jag försöka göra himla biologiredovisningen tills på onsdag, men det går riktigt segt. SÅ himla tråkigt och drygt, bläbläblä. Skolan kan ju bara ta slut nu istället för om 24 dagar.

På torsdag är det sista fysikprovet också, eller ja sista provet i gymnasiet. Helt sjukt men oj så skönt. Sen är det bara mindre redoviningsuppgifter och liknande. Har lite panik över att studenten är så snart. Har börjat planera mottagningen nu och som vi har räknat så kan det bli runt 50 pers. Mycket mat och tårta, namnam.

Nåväl, nu ska jag väl försöka göra den där power pointen. Ingen som känner för att göra och redovisa den åt mig? Nähä, inte det.
Hörsssss
Hejj

Nu är det söndag igen och jag är så trött. Igår samlades fyran hemma hos Mårten och där drack vi kaffe, bakade, fikade, lagade mat (pommes i micro?), snurrade i gungor, klättrade på stenar, såg på film och drack mer kaffe. Trevlig kväll men drack lite för mycket kaffe så hade lite svårt att sova, höhö.

Idag var det till att gå upp tidigt eftersom mina kusiner fyllde sex år. Fett gamla jao, så det firades med mat, tårta och ännu mera kaffe. Busade med barn, hoppade studsmatta och åt mest hela eftermiddagen. Körde hem efter och herre vad jag körde som. Svängde som en galning, hade inte koll på växlarna, hastigheten höll jag aldrig osv osv. Inte direkt världens bäta tur, men hem kom vi i alla fall.

Har sedan dess pluggat (läs facebookat) och varit ute på en promenad med mami. Tog några bilder för det var soligt och fint. Så himla grönt ute nu, najs!

GRÖNT ÄR SKÖNT
Hej!

Igår var då planen att jag och Maria skulle åka in till stan och gå på premiärhelgen för sommar! Vi åkte in vid sju, då det öppnade och möttes av en enorm kö. Helt sjukt, säkert 100 meter. Vi stog i typ 45 minuter och rörde oss ca fem meter innan vi gav upp. Så vi åkte hem, köpte godis och pluggade fysik. Snacka om helomvändning. Nåväl, jag vaknade i alla fall pigg idag och har lite fysik gjord, skönt!

Idag ska jag med Filip och Hugo till Mårten för lite bus. Hade tänkt ta mig dit lite tidigare och utnyttja Mårtens enorma fysikkunskaper hähä. Baka lite morotstårta osv osv. Blir nog bra det med. Imorgon blir det kalas för mina kusiner som fyllt sex också, så då blir det en massa lek, bus och tårta kan jag tänka.

Nu blir det som vanligt lite plugg!

Flight Facilities – Crave You (feat. Giselle) [Radio Edit]
Hej!

Har ikväll haft lite funderingar kring kläder. Är ju så att jag ska med Maria till sommars premiärhelg imorgon. ( Sommar! ) Hade ingen aning om vad jag skulle dra på mig, så gick ner till hm efter skolan. Hittade en mintgrön topp med spetsdetaljer och en enkel svart kjol. Var där tills det stängde så blev lite stressigt på slutet. Så stressigt att jag tog svarta strumpbyxor istället för hudfärgade. Kanoners. Får väl gå ner imorgon igen.

Ska dock inte köra på klackarna, blir för jobbigt för småfossingarna. Blir mina sköna vita converse istället.

Är uppe för länge på kvällarna, som vanligt. Blir typ inte trött på kvällen längre så blir jättetrött på morgonen istället. En mycket obra vana. Motivationen för skolan fortsätter att minska. Tur att det är mindre än en måndad kvar säger jag bara. Fick mail från sll idag att jag inte fått sommarjobb där. Synd, men blev samtidigt lite glad. Jag har ju fortfarande jobb från mitten av augusti och nu får jag en riktig ledighet innan det. Så grymt skönt.

Nu ska jag sussa, gonatt!
Hej!

Det är ju sedan tidigare känt att jag har en tendens att vara väldigt optimistisk när det kommer till tid. Springer alltid till bussen, kommer precis i tid till lektionerna osv. Idag har det varit värre än vanligt. Ställde klockan på 08, två larm. Vaknade, tittade på klockan och den visade 11.34. Hur i hela världen hände det? Visst jag kan väl försova mig och sådär, men jag brukar alltid minnas att klockan ringt. Inte imorse inte. Som tur var var ju min första lektion 13.20 så kom i tid. (Ja, jag fick springa till skolan... Det där med tiden är inte min grej.)

Efter min redovisning vid ett hade jag en dryg timme tills min nästa lektion som var vid tre. Gick till biblioteket och började söka lite fakta till min fördjupningsuppgift i biologin. Tyckte tiden gick väldigt långsamt men tänkte att jag ändå unde passa på att använda tiden. Tittar på klockan, för hundrade gången, då den visar 15.00. Åter igen: Hur i hela världen hände det? Loggade ut, tog mina böcker och gick fort som bara den till salen. Kom som vanligt precis i tid, med vinden i håret såklart. Jag tror jag är tidshandikappad. Kan ej hantera tiden. Borde få typ handikapparkering.

Nåväl, livet fortsätter väl ändå. Tog mig hem efter skolan, tänkte åka in till stan i det fina vädret men fick ingen som ville följa med. Så det fick bli en springtur istället. Det har varit så himla fint väder de senaste dagarna! Vill bara ta med mig en termos kaffe och en bullängd, ta tåget in till stan, titta på de fina körsbärsblommorna i Kungsan och bara njuta av våren. Får väl bli en annan dag!

Nu blir det sängen, natti!

Har hört att det går bra för mig att plugga. Tror inte det finns något tråkigare än denna bokanalys till engelskan just nu. Bara att göra färdigt, imorgon är det redovisning. Skriva nu, sen blir det gymmet!
Hejdo!
Hej!

Det är redan maj, waow. Känns som att det var sportlov igår nästan. Tiden går fort och idag är det bara en månad kvar till studenten?! Hjälp vad tiden går fort. Hösten släpade sig ju fram, medans den här våren sprang förbi.

I förrgår åkte jag in till stan på skiva och jag fick biljett när vi var inne i stan. Tur var väl det, höhö. Det var på ett litet ställe som hette livingroom. Alltså typ som ett vardagsrum, man dansade på borden och i sofforna, tyyyyyyyyp. Nej, men det var litet. Drog till donken, köpte milkshake, namnamnam. Tog nattbussen och låg väl i sängen strax innan fyra.

Igår var det då valborg och jag åkte till Baset för att se en brasa. Fick gå med Filip och hans friendz. Så det blev brasa, galna fyrverkerier, fika, ramlösa (hb?), bilturer och lekar. Roligt roligt. Fast jag var riktigt trött så det var skönt att komma hem och sooova.

Har varit ensam hemma i helgen så har lyckats stöka till det ordentligt i lägenheten. Idag kommer mamma hem igen, så det är bara att sätta igång med städningen. Nu har jag gjort det värsta, hittat tillbaka till golvet. Måste verkligen plugga idag också, eftersom skolan börjar igen imorgon. Åh vilket roligt liv. Sätter mig på balkongen och pluggar i det underbara vädret.
Hörs!