Asså jag är så nervös. Kan knappt äta. Vet inte vad jag ska packa. Hur länge kommer vi köa? Kommer vi få ok platser? Kommer jag dö? Hur ska man klä sig? AAAAAAHHH
 
Hjälp.
 
Slänger i mig maten nu, ska packa lite sen och snart går tåget mot Stockholm och Globen. Fina, fina killers, snart ses vi.

Imorgon är det den 28:e februari, ett datum som jag väntat på så länge. Hängde på ticnets hemsida 09.00 dagen då biljetterna släpptes i höstas. Imorgon ska jag, Martin, Cia och Josse se The Killers i Globen arena. Så himla nervöst, spännande, fantastiskt, overkligt osv. Egentligen svårt att förstå folk som blir hysteriska över artister, men om det är någon jag vill se live så är det väl just The Killers. Åh, så fint och så bra.
När det var regnigt och ruskigt härom veckan tog jag med mig en ensam poster hem. Sliten och sådär, men ändå så bra.
 
AAAAAAAAAAHHHHHHHH JAG KAN INTE FATTA ATT DET ÄR IMORGON!!!
 
Sen sover jag nog i Sthlm, lab på fredag, FLYTT på fredag och lördag. Lite IKEA, städning och liknande på lördagen också. Mycket som ska hända innan jag får ta det lungt på söndag, men det mesta är ju bra. Ha det fint kompisar, vi hörs väl när jag får tid.
Hej.
Ska städa och börja packa. Det är tråkigt.
Hejdå.
Inte stanna upp, inte känna efter. Fortsätta köra i minst 120 kilometer i timmen. Än så länge går det bra. Bara fyra veckor kvar till påsklov, tänker att jag orkar tills dess.

Började nya kursen idag. Känns som att det kommer bli intressant men samtidigt så himla svårt. Lära sig citronsyracykeln osv. Efter upprop och kort föreläsning sålde jag biljetter till vårgasquen. En finsittning med biomedicinare, analytiker och logopeder. Temat är maskerad, så himla peppad. Sålde slut 50 biljetter på en timme.

Borde egentligen träna, packa eller plugga för att orka med den här veckan. Istället pratar jag strunt, äter glass, sitter vid datorn och ritar. Gör precis allt som jag inte borde.

Nu till veckan är det först the killers och sedan flytten. Så himla mycket som måste klaffa. Nåväl, hoppas att det hela löser sig. Nu måste jag verkligen sova.
Natti kompisar.
Fina bilder från we♥it
Kvällens höjdpunkter: hittade kompisar, massa tequila och ANKI. Anki var med på nästan alla bilder, så himla bra haha. Kvällens antiklimax: för mycket tequila. Idag mår man som man förtjänar.

Hur som helst.
Mårten och Filip kom hit runt 12. Vi tog det väldigt lungt med tanke på att jag inte kunde äta/dricka något och var tvungen att hålla mig i vågrätt läge. Vi hade det ändå trevligt och nu under kvällen har jag packat ner mitt rum lite. Flyttar nästa helg så på fredag ska vi flytta säng och skrivbord till Uppsala. Tror det blir bra.

Har en hektisk vecka framför mig. Imorgon tar jag tåget tillbaka till Uppis, går på upprop för nya kursen (cellulärbiologi), säljer biljetter till vårgasquen, går på föreläsning, köper kartonger och går hem för att börja packa. Styrelsemiddag på onsdag, THE KILLERS på torsdag (aahmaaigaad) och flytten på fredag. Lär ju fortsätta fixa i rummet under helgen, åka på IKEA och sådär. Mycket att göra, puh!
Hoppas ni får en fin vecka kÅmpiZar!
 
Vamos a la playa o-o-oh-oh-oooooooooooh!
 
Det är den 23:e februari och jag ska iväg på hemmafest med temat: perty on the beach. Peppen, men kommer vara så kallt att ta sig dit. Får väl ta på mig ett par täckbyxor när jag ska ta bussen höhöh. 
På tal om bussen, nu måste jag packa det sista och springa ner till stationen.
Ha en fin lördag, puss!
Hej barn.
Är hemma i Jakobsberg nu och blir så himla bortskämd. Blev hämtad i Upplands väsby, åt sushi med mami och vi köpte med oss fika hem till kaffet. Tog det lungt i soffan (framför en TV. Första gången på år känns det som). Var ute på promenad, tittade lite till på TV, började tvätta, men mamma tog över haha. Fick lagad mat, åt chips, såg på film OCH SÅ VIDARE. Ska snart gå till mitt nystädade rum för att lägga mig i en nybäddad säng. Hur lyxigt? Typ superlyxigt.
 
Går igenom gamla bilder på data-patan och herre vilka roliga jag hittar. Måste slänga upp några roliga. Juste! Tentan är gjord HURRAAARARARA. Nu blir det en skön helg här i Jakobsberg. Hörs senare kompisar.




Asså den här bilden... Så många oklarheter. Först och främst min lipning? Mina skeva lösögonfransar? Marias blck? Som sagt, många oklarheter.

Imorgon är det tenta i organens anatomi och efter det far jag mot Stockholm. Blir en mysfredag med mami, fika hos moster, Party on the Beach hos Affe på lördag, sist lek och bus med Mårten och Filip. Tror det blir bra.

Iblan blir plugget och föreläsningarna helt enkelt för tråkiga. Då blir det lätt att fokusen hamnar på annat håll. Älskar att helt prestationslöst sätta penna mot papper. Nu blir det sängen så jag orkar morgondagens skrivning på fem timmar.
Överskattar alltid den här månaden. Tänker att det börjar närma sig våren, att allt ska vara lätt och enkelt. Skiver i min kalender med fina färger, intalar mig att allt bli enkelt snart.

Biter hål i kinden. Vrider och vänder mig i sängen vid 23.57. Byter kudde och vänder några gånger till. Klockan ringer 08.00 nästa morgon, men jag vaknar inte förän klockan 08.54 då mina alarm har ringt minst 40 gånger. Tar mig motvilligt upp ur sängen och in på toaletten. Blir arg, det är ju inte ens svårt att stänga toalettlocket efter sig. Fast det kanske bara är jag som tycker det är en enkel grej.
Skriver, skriver, skriver dagarna i ända. Antecknar saker som jag måste minnas. Kunna till tentan. Lär dig, läs mer, viktiga strukturer, föreläsningar, organ, plugga mer. Ger upp och ritar arga ögon som stirrar på mig från pappret.
Intalar mig att allt blir enkelt snart. Torkade idag ett skåp i köket eftersom det var något som runnit ner för det och lämnat ett brunt märke. Verkar som att det bara är jag som bryr mig, torkade upp det och åt tyst på mitt rum. Om en vecka flyttar jag till Flogsta, tror det blir bra. Ser fram emot att ta hand om min egen smuts och ha matchande (och rena) teskedar att röra om i morgonkaffet med.

Februari, förlåt för att jag inte tycker om dig. Inte just nu i alla fall. Man hoppas på tecken från våren. Inte minsta viskning. Istället en blygrå himmel och snö som faller men snart blir till slask. Kan det inte bara vara maj och allting är ljust, bra och enkelt. Fast det där med enkelt kan vi nog stryka hur som helst, oavsett månad.
Hej!
Både igår och idag har det varit plugg nästan hela dagen. Igår på kvällen blev det pub med burgare och öl och idag en massa fika. Man gör det som krävs för att orka haha.

Nu blir det sängen så jag orkar med en till pluggdag. Slänger upp middagsbilderna också.
Ha det bra kompisar!

Filippo, Alva och Karin
Jag snodde Karins glasögon. (Vill ha!)
Mateo, Filippo och Alva.

Champagne såklart.

Bra kväll!
Så himla fin cover, ryser nästan varje gång jag lyssnar på den.
 
Hej hej hej!
Tog en ledig dag igår och herre vad skönt det var. Softade på här hemma, gjorde mat, satt vid datorn men gjorde inga kuddar. Det enda som jag faktiskt tänkt göra haha. Nåväl, det var skönt att bara få göra ingenting. Avslutade kvällen i Cias soffa med Mello och godis.
 
Idag har jag istället pluggat hela dagen. Mötte Karin på stan vid 11, satt på ett fik och försökte trycka in lite anatomiska strukturer. En sväng på stan och sen till Norrlands bibliotek för ännu mera plugg. Gick hem vid 18, lagomt mosig i huvudet. Imorgon blir det väl en liknande dag fylld av plugg, men först en lugn söndagskväll med film.
 
Äntligen lördag och sovmorgon igen. Vaknade vid 12 och baahh: aaaaaahh, livet är underbart! Masade mig upp och sedan dess suttit vid datorn. Idag ska jag laga mat, sy mina kuddar och ta det lungt. Veckan som kommer blir stressig med tentaplugg, så behöver en vilodag. Ångheeest, vill inte. Klarade ju duggan i alla fall, puh. Tentan kan ju däremot gå hem.
 
Igår åt jag middag hos Alva med några i klassen. Hade diskussioner på italiensk-engelska med de typiska italienska gesterna. Alvas kille Filippo är italiensk och hans italienska kompis var också där. Var så kul att se när de pratade med varandra. Så italienska. Hur som helst var det trevligt med god mat och fint sällskap. Tog mig sen in till stan för en öl på en pub och sist hem för att sova. Bra fredag.
 
Kameran har varit på vift i några dagar, men nu är den tillbaka! Här är bilder på de två kuddarna jag sydde förra helgen och sist semlorna jag och Josse gjorde i början av veckan. Middagsbilderna kommer lite senare. Nu ska jag få i mig lite mat och sedan sy två kuddar till!
Har länkat den förut, men måste göra det igen. Så himla fin.
 
Hej kompisar!
Idag har det verkligen varit både upp och ner. Hade dugga imorse och var ganska lugn. Övningsduggorna var ganska lätta och jag kunde det mesta där. Kom till dagens dugga och det var mycket svårare. Totalt 200 frågor, men man får bara tio. Fem om ben och fem om muskler. För att bli godkänd var åtta rätt gränsen. Var tveksam på kanske fem och visste att jag sa fel på två. Så jag gick ut därifrån, ganska övertygad om att behöva göra omdugga på tisdag. Fick svar nu i eftermiddag och hade klarat det?
 
Blev så himla lättad. Nu är jag hemma och äter godis som belöning, namnamnamnam. Senare ikväll blir det middag och imorgon plugg. Inte så najsigt, men nödvändigt.
Ha en fin fredag!
"De kunde säga vad som helst till mig, de kunde dra åt helvete
men ett enda ont ord om dig har alltid fått mig upp i ringen"
 
Dagen blev väl ungefär som planerat. Hade redovisning i 10 minuter och lyssnade på andras redovisningar i nästan två timmar. Snark. Gick ner till stan och fikade med Karin och Josse. Skulle gå hem och plugga in det sista, men hittade inte mina papper. Hade glömt mitt häfte (med allt vi ska kunna) i skolan, dagen innan duggan. Fick paniiiik. Cyklade tillbaka till skolan och, tack och lov, mina papper låg kvar i föreläsningssalen.
 
Satt kvar i skolan då och pluggade med Therese och Victoria. Tog mig ner till stan med Victoria när klockan började närma sig nio. Åt på Max, så gott. Kände att vi förtjänat det efter så mycket plugg på alla hjärtans dag.
 
Imorgon är det anatomidugga vid elva. Jag ska alltså svara på tio slumpade frågor som rör ben, muskler och ligament. Surt att träna in så himla många strukturer och bara behöva svara på tio. Hoppas det ska gå bra hur som helst. Efter blir det väl ingen vila. Måste börja plugga till nästa veckas tenta nästan på en gång. Imorgon på kvällen blir det i alla fall middag men några fina tjejer i klassen.
P&k.
Alla hjärtans dag förra året. Så mycket som hänt sedan dess, men spenderade dagen på samma sätt, med plugget. Den enda saken som aldrig lämnar mig.
Hej kompisar.
Pluggat nästan hela dagen, idag igen. Så spännande. Ska försöka trycka in lite till imorgon, sen måste alla ben, muskler och ligament sitta tills på fredag.
 
Imorgon är det alla hjärtans dag. Måste väl säga grattis till alla gullisar som har någon fin att hålla i handen. Själv ska jag väl umgås med ett skrelett, romantiskt.
Ha en bra dag imorgon finisar ♥

Hej!
Har pluggat för fullt de senaste dagarna och inte haft tid för lilla data-patan. I lördags hur som helst var det ju årsmöte/maskerad. Var kul, fanns en MASSA vin. Sov hemma hos Cia, bakishängde hos henne nästan hela söndagen. Tog mig ut till Josse och JC för mat senare på kvällen och sov över där. På måndagen pluggade jag och Josse en del, bakade semmelbullar också. Var tillbaka till Josse idag (tisdag) för lite mer plugg och ätande av våra fina semlor. Pluggat ännu mera på Norrlands ikväll med Marresmarre också. Pluggapluggaplugga och jag kan fortfarande bara en bråkdel av alla strukturer som ska sitta tills på fredag. Hjälp.

Är trött mest hela tiden. Snöigt ute, jobbigt och tråkigt i skolan, mörkt ute också. Orkar typ inte göra någonting, inklusive fota och blogga. Därav lite tyst/tråkigt här. Nåja, snart är det vår och då blir det lite trevligare intalar jag mig.

Annars då?
Sydde två kuddar igår och åt glass till middag. (De hade extrapris på Ben&Jerrys på ICA, en halvliter för 29 kr, värt!!) Fick en 5x5 Rubik's kub i födispresent/julklapp av min bror, försöker lösa den. Återkommer väl om jag lyckas komma någonstans med den hehehe.
Nu måste jag sova, natti.

Gjorde ett födelsedagskort till Helena i fredags.

Nya kuben! Klarat av ett lager än så länge, tror dock ej man ska lösa den så här buhu.
 
Ja, ungefär så här såg min fredag ut. Var hos Dani på förfest för att fira Helena som fyller 21. Efter förfesten åkte vi in till stan, stod i världens längsta kö till Wermlands, kom inte in så gick vidare till V-dala. Hängde på pubben en stund innan vi ställde oss i kön till PPK (pre-pre-klin, läkarfest hehehe). Trängdes i kön, frös av oss tårna, pratade med okända och kända människor. När vi väl kom in var det dans. Inte så länge dock. Victoria lyckades göra illa knät, så vi for till akuten istället. Världens gulligaste taxichaffuör som inte tog betalt (hope for humanity: restored). Hängde på akuten i några timmar, fick åka hem strax innan fyra med ett par kryckor och lite smärtstillande.
 
Vaknade här vid 10 imorse. Såg på film, drack vatten, åt fryspizza osv osv. Följde henne till bussen, köpte glass och disktrasor på vägen hem. Nu ska jag väl städa köket och sedan belöna mig med glass. Ikväll ska jag iväg på BMFs årsmöte och sedan är det maskerad. Mat, vin och trevligt sällskap. Blir nog bra det här.
Puss och kram.
HEJ
Var på en föreläsning förut som hölls av Hans Rosling. Typ hur man kunde mäta välfärd i samhället, motverka fattigdom osv. Handlade då mest om Afrika, om man skulle ge bistånd eller handla. Nåväl, väldigt intresant och han är ju en superduktig föreläsare.
 
Inte lika trött ikväll, tack och lov. Idag var det dissektionsdag två på skolan. Igår kikade vi på organen i buken och sen ryggmusklerna. Idag gick vi igenom musklerna i armarna och imorgon blir det benen. Lite läskigt och surrealistisk, men jag har verkligen lärt mig mycket. Måste sova nu, tidig dag imorgon. Fredag redan, HURRA!
Professor Rosling.
Hej igen kompisar.
Ibland blir livet inte riktigt som man tänkt sig. Var och handlade massa mat förut, hade bestämt mig för att göra en bra/nyttig middag. Plugga hade jag ju tänkt göra också.
Det hela slutade med att jag åt polarbröd och nudlar till middag och började titta på serien GIRLS istället för att plugga. Orkar inte.
 
Tänkte lägga mig tidigt eftersom jag ändå var trött och inte skulle göra något. Just ikväll skulle min rumsgranne ta hem kompisar. Så jag tror att det är tre personer i rummet intill. Jag förstår att det är svårt att vara tyst, men lite dålig timing för min del.
Nåja, om jag ändå inte kan sova är det väl lika bra att plugga lite (läs se mer GIRLS)

Bilder från we♥it.
 
Massa snö. Blåsigt också, för att hjälpa snön hitta in i ögonen.
Är så himla trött, frusen och less. Ska ta en varm dusch och sedan försöka plugga. Blööööööö, ta mig bort från vintern och Sverige.
Lever väl för kicken antar jag, hehehehe.
 
Det här är så himla knasigt: Män som näthatar kvinnor
 
Annars då?
Fullt upp. Borde plugga varenda vaken minut, men det gör jag ju självklart inte. Överkonsumerar kaffe och socker i hopp om att pluggandan ska infinna sig. Springer istället runt, går på möten, fikar och pratar bort all tid. Nåja, ligger ju i alla fall inte och latar mig (låtsas vi). Dissektion imorgon också, nervös som bara den. Orkar inte längre, måste sova.
Natti.
Mindre än en månad kvar till The Killers. Peppa peppa peppa. Jag lär ju börja grina när de kör Mr. Brightside.
 
Köpte pennor och kort på Akademibokhandeln förut, så nu ska det tränas på muskler. Insåg idag hur mycket vi faktiskt har att plugga och fick panik över att jag inte börjat tidigare. Därför köttningen nu. Ska på pass senare idag också, så härligt att boka i förväg. Man har inte så mycket val, bara att ta sig iväg.
Nu blir det plugggggg!
 
Hej kompisar!
Igår lördag skulle jag plugga hela dagen var planen. Så blev det såklart inte. Vaknade sent, släpade mig upp och tog mig sedan hem till Josse. Lagade mat, tvättade, bakade citron- och marängpaj (snarare paj med citronsås..) och hade det bra. På kvällen gick jag hem med mina rena kläder och sedan ut på en minipubrunda. Gick till fyra pubar och avslutade med släpp på V-dala.
 
Imorse vaknade jag av hur ljust det var ute. Gick upp, bort till Martin och satt i solen på hans balkong i mer än 30 min och frös inte så mycket. Hade det himla bra med kaffe och ballerina kladdkaka. Nam. Sen blev det lite plugg, mat och planering inför veckan och våren. Har så himla många, både bra och jobbiga, grejer som kommer hända.

Let's list it!
  • Dissektion nu till veckan (första gången jag ser en död människa, hjälp)
  • Årsmöte för BMF och maskerad på lördag
  • Redovisning, dugga och tenta i anatomi
  • En helg i Stockholm (22-24/2?)
  • THE KILLERS!!!! (28/2)
  • FLYTTA (1/3)
  • Vårgasque (23/3)
  • Påsklov
  • Valborg i Uppsala!!!
  • Biobollen i Lund
Tror det här kommer bli en fin vår hörreni!
Fredagsplaner
  • Laga mat (lax- och spenatsås med potatis)
  • Äta mat
  • Se på film
  • Äta godis
  • Sova gånger ∞
Lycka i en skål. Farligt det där med godis.