Hehehihihooo, hejsan!
Det är lördag och jag har bara gjort trevliga saker! Nåja, nästan! Det trvliga har varit: tagit det lungt, läst bok, spelat piano(?!) och ritat lite nu på kvällen. Det mindre trevliga var fysik och matteplugget men sådant glömmer vi!
Så i går, tror jag det var, då tog jag fram keyboarden ur garderob-fövarings-grejen men hittade inte sladden som skulle få den till liv. När jag och mamma letade förut idag hittade vi sladden. Så nu ska jag lära mig spela piano! Okej, jag lär väl ha tröttnat på en vecka, men man vet aldrig!
Här är också då bilden som är från kvällen. Bara en liten snabb en.

Måste sova nu, vill vara pigg till morgondagens träning!
Sov gotttttt!
Hejeri!
Fortfarande tröttis. Imorgon blir det ingen najsig sovmorgon som vanligt, nejnej! Våran svenskalärare ska dra med oss till expressen i stan på studiebesök. Så vi ska mingla med dagisbarnen och se hur en tidning blir till. Måste gå hemmifrån typ 07.30. Dör när jag tänker på det. Måste läsa lite innan jag lägger mig också.Vi valde böker idag på engelskan och jag såg J.R.R Tolkiens the fellowship of the ring. Har faktiskt tänkt att jag ville läsa den serien och det vore väl bra om man kunde blanda nöje med nytta? Dock är det typ 4 veckor och 500 sidor. Ångrar mig lite faktiskt. Men bara lite. Får väl läsa så ofta jag kan så ordnar det sig nog!

Ja, så ikväll har jag faktiskt tränat också. Hade en lite halvdålig dag, var så sjukt trött. Så nu hoppas jag innerligen att kvällens ansträngning ska ge mig en kick med endorfiner och göra mig piggpiggpigg!

Nu blir det lite läsning innan jag ger in för tröttheten!
Gonattisar och puss.
Ja som sagt, jag är trött.
Sett på kanske världens bästa film ikväll. Adam hette den. Älskade den.
Annars har jag pluggat biologi. Faktiskt sovit lite också. Imorgon börjar dagen med simning. Orkar inte. Biologiprov på em. Orkar inte.
Ska gå och sova nu. Orkar.

Gonatt!
Plehpliplooh!
Jag är trött osv.
Imorgon börjar jag 08.20 med japanska. Sen är det jättejobbiga ämnen hela dagen. Mysigt. Äh, jag älskar måndagar!

Min helg i korthet:
I fredags var jag och firade Frida. Åt cheescake och godis tills jag trodde att jag skulle spy. Gott när man äter men inte så trevligt efter. Usch. Det var hur som helst en trevlig kväll!
På lördagen pluggade jag, var ute och gick samt såg på the green in my tea med andra band på fryshuset. Väldigt roligt faktiskt. Dock var det inte fullt lika roligt när deathmetal-bandet the dark forest of north uppmanade till en moshpit. Vi la benen på ryggen ungefär. Annars var det najs.
Idag har jag och mami varit ute och gått igen. Har varit strålande solsken! Lite senare satte jag mig med kanske det bästa i världen: plugg! <3 Jag och plugget for evaaah and evaah! Nä. Läste biologi länge. Vad vill evolutionen mig? Sen gjorde jag en liten engelskauppgift och pluggade japanskaglosor. Blev färdig med det jag tänkt göra för dagen faktiskt. Underbart!

NU ska jag soova!
Hela natten förhoppningsvis.

Får bli en rätt enkel bild somavslutar dagen. Sí.
Med det säger jag:
Hejdå och gonatttttt!
Hejhejjj!
Jag har matteprov imorgon, aaaaahh! Har väl pluggat på rätt bra ikväll men det är ändå aldeles för lite. Sista provet i matte C, viktigt! Eller ja, det är ett rätt litet prov och inte så jätteviktigt, men ändå. Blir väl lite nötande av de sista formlerna innan jag kryper ner för kvällen. Jaja, det ordnar sig nog.

Imorgon är det fredag, underbara fredag. Fridas födelsedag och allt! Så på kvällen blir det mys med cheesecake och trevligt sällskap! Sen på lördag blir det väl pluggpluggplugg och fryshuset på kvällen. Trevligt det med. Söndag blir det troligtvis mer plugg. Sedan träning inne på djurgården. Nu har min tumme repat sig någorlunda också, det är najs! Bara ett litet hörn som är blått. Så hoppas det ska gå bra att köra precis som vanligt på söndag.

Nu blir det lite matte. Mycket onajs.

Hejdå!


1 + 1= 3?
Heeeiiiii!
Idag är det tisdag och jag är sjukligt trött. Imorse kom jag till skolan vid 08.20 och skulle ha lektion. Jag och klassen jag har samhällskunskap med väntar utanför salen på att läraren, läskiga Cris, ska komma. När klockan blir halv är alla i stort sett i upplösningstillstånd. På monitorerna, där info och dylikt står kom det självklart upp : sjukanmälda lärare: Cris Widegren - lektioner inställda. Skoj. Så jag sov på en träbänk i typ en timme. Visste inte var min skåpnyckel var heller, så jag släpade på väskan och jackan hela dagen. Böckerna fick jag ju inte tag i då heller. Som tur var hittade mamma nyckeln i soffan sen på kvällen. Tack mami!

På träningen gick det inte heller så bra. Efter ca en halvtimme av träningen kör vi säck och jag slår en krok på säcken och träffar fel. Istället för att träffa på knogarna som man ska slår jag självklart in tummen rätt i säcken. Inte så skönt. Tog av handsken och kollade på nageln. Ett vitt typ streck som när nageln blivit bakåtböjd. Den började bli blå också, skönt. Sköljde kallvatten och fick någon blå bandage/plåster-grej. Nu är min tumme alltså blå. Hm, bandagesaken alltså, inte själva tummen. Det är bara halva nageln som är det. Liten mesig grej som gör mig typ helt handikappad. Kan tex inte knäppa knappen på byxorna. Vill inte ens tänka på hur det blir imorgon när jag måste hålla i en penna och skriva. Usch.

Det får tummen ner av mig!


Nu ska jag sluta tycka synd om mig själv och sova lite istället!
Gonattiiiizzz alla sötizar!
Hej!
Skolan idag, är supertrött. Nyss druckit lite kaffe så hoppas att det blir bättre snart. Om ungefär en halvtimme blir det träning. Allt i sin vanliga ordning.

Igår var jag äckligt trött efter träningen. Jag trodde att jag typ skulle släpa ut mig själv från lokalen, helt död. Men när vi fortfarande var kvar känndes det inte så jättejobbigt. Det var när jag kom hem som jag typ ramlade ihop i soffan. Jag omvandlades till en liten pöl, helt oförmögen att anta fast form igen. Eftersom jag var så trött tänkte jag gå och sova tidigt så jag faktiskt kunde vakna någorlunda bra. Alltså, inte vakna som en vandrande död.

Självklart misslyckades det. Vid 22.20någon gång får jag sms från Josse att hon snart skulle in på skypen. Så jag slog på datorn igen och väntade. Och väntade. Och väntade. Typ 50 senare loggar hon in, äntligen! Hade inte pratat med henne på en evighet, så det var jättemysiigt! Därför är jag dock rätt trött idag.

Nu måste jag gå och packa väskan.
Tänkte bara förtydliga en grej. Jag är kär. KÄR!
I min Ipod!
Nisseeee! <3<3<33<33

Nu går snart bussen för mig och Nisse!
Hejdåååh!
Hejhejhej!
Söndag idag, skönt med lite ledigt.
Igår åkte jag och mamma till kusinerna och var barnvakt. Så efter frukost vid 8 imorse kanske åkte vi hem igen. Jag har sedan dess gjort något som kallas energirutor enligt min fina kokbok. Typ havregryn, russin, massa förn och äggvitor som man mixar ihop och sedan har i ugnen ett tag. Det var lite svårt att skära i gegget innan det skulle in i ugnen så jag hoppas de går att bryta isär bara! Hm, stort problem!

Ett rätt jobbigt problem är ju att jag inte kan hitta moto boys låtar, förutom lajvversioner att ladda ner någonstans! Han finns ju på spotify men jag vill ha på poddiseen! Får väl köpa skivorna, hahah. Det är väl egentligen det som är tänkt från början men. Hehe.

Snart ska jag in till stan och träna också! Oj, jag måste nog börja med maten nu om jag inte vill få mjälltugggg! Klockan 4 inne på Djurgården är det. Spännande. Massa läskigt. Det är folk från alla Sthlms boxningsklubbar om jag inte redan sagt det. Läskigt.

Ja, nu ska jag väl börja med maten och undersöka mina nybakade energirutor.
Pusshej!
Moto boyyyyy, me gusta!
Holaaaa!
Idag är det onsdag och i måndags rullade skolan igång igen. Nu verkar dock köket vara råttfritt igen så vi får äta där igen. Trevligt! Har inte riktigt lyckats vända tillbaka dygnet än så är trött nästan hela dagarna. Igår och idag sov jag en stund innan träningen för att jag inte skulle somna på buss/tunnelbana och missa min hållplats.

Har det hänt något spännande då Lina?
Nä, skulle inte tro det. I fredags tränade jag, hade träningsvärk lördag söndag och då gjorde jag typ ingenting. Eller jo, jag var ute och gick, solsken! Sen har det bara varit skolan och träning de senaste dagarna. Fast lite spännande är det ju att jag ska börja med söndsgsträningar inne på djurgården med klubben. Till de träningarna är alltså boxare från hela Stockholm inbjudna. De som har mest närvaro från söndagsträningarna får åka på ett träningsläger sen också. Till Kanada. Kanada! Fett grymt! Då behöver man inte betala något heller, ännu fettigare grymt! Ja, det gör mig lätt exalterad.
Ytterligare en spännande grej är att Amanda ska till Gotland i februari och då ska hon komma hit en sväng innan jag hjälper henne genom Stockholms farliga terräng! Bambambaaam!

Håret börjar bli låååångt nu! Måste skaffa klipptid någon dag... Om någon bryr sig, och det vet jag att du gör! Heeeeheeeeee........!
Nu ska jag sova. Sova länge, har sovmorgon. Underbart.
Gonatt och sov gott!
Hejsannnn!
Nu är det snart dags för Kista! Mamma har precis åkt för att skjutsa hem Sofi. Hon vågade faktiskt sova här inatt. Så idag har vi bakat lite muffins och lekt "mamma, barn" hahah. Om 20 min går min buss till Kista så jag borde gå och borsta tänderna osv!
Idag hade jag tänkt handla en dag-för-dag-dagbok. Bara skriva kort om varje dag, lite Bridget Jones-aktigt. För jag är ju så coolkid. Hoppas på att hitta en snygg Tshirt också, lider brist på sådana.
Yeee, nu drar jag!
Adiós!
Sofi, hon är så söt!
Hej igen!
Idag började jag dagen med en skön promenad. Var faktiskt jättemysigt. Tyckte tom jag, som inte är det största fanet av att vara ute och gå. När jag gick där mötte jag en kille med hund, precis innan hade det åkt förbi en gubbe i skidspåret brevid och ute på fältet travade en häst. Skrattade nästan över idyllen. Men det var väldigt trevligt. Hade första boxningsträningen för året ikväll också. Nu är jag så peppad på att köra igen! Återuppbygga konditionen osv. Det kommer, det kommer!

Sen har jag ritat, yet again. Tänkte att jag kunde lägga upp den, har lite bildbrist.
Det här känns lite déjà vu-igt. Hm, undra varför? Och ännu än gång tycker jag att hon ser skel ut! Gillar inte att kolla så mycket i efterhand, man ser bara alla fel. Usch.
Ja, nu ska jag sova, blir lite tidigare dag imrogon. På eftermiddan ska jag och mami hämta lillkusinen Sofi, fyra år. Myyycket söt prick. Kanske sover hon här, kanske inte. Vi får se vad som händer! Sen ska man kanske städa ut julen lite, imorgon är det ju trettondagen.
Hur som helst, nu ska jag sova.
Gonatteriiie!
Hola!
Nu är jag tillbaka i Stockholm igen. Skönt att vara hemma faktiskt. Kom hem vid 10 någon gång. Resan gick rätt bra. När jag kom hem packade jag upp på en gång, en lite udda grej för att vara mig. Veckorna i Sundsvall har varit jättemysiga men jag har saknat att vara hemma eftersom jag mest har flängt runt och sovit hos massa olika personer. Jaja, mycket trevligt var det!

Ikväll har jag suttit och ritat sen jag kom hem nästan. Blev superinspirerad av den här tjejen: http://bokkei.blogg.se/ Sjukt duktig på att måla och rita så jag kunde inte ritkigt hålla fingrarna i styr. Dock orkade jag bara använda blyerts ikväll, måste ta fram akvarellfärgerna någon dag och kladda lite! Här är i alla fall det som blivit till ikväll:

Jag vet att hon ser skel ut, men jag bryr mig inte! heeeheee!
Jag vågar inte riktigt göra håret. Lyckas alltid göra det till en stor grå klump med blyerts, inge kuuul! Övning ger färdighet sägs det ju men det får jag i såfall öva på någon annan dag för nu ska jag sova.
Gonaaaaatt!

Nu är det den första januari, 2011!
Mycket konstigt, men man vänjer väl sig. Som varje år.
Är hemma hos Stephanie nu, supermysigt! Igår var jag hos Victoria som sagt och jag hade jättetrevligt! Kvällen/årets låt: Nellie the elephant av toy dolls. Så sjukt bra låt, hahahahah! Satt och ooooooooooooooooooooooooooo:ade hela kvällen, grym. Vi lagade mat, spelade kort och bara umgicks. Fint de. Vaknade imorse och åt massa frukost. Bacon, korv, omelett, toast, flingor mm. Gott! Drygade sedan på rätt länge, kollade på life of Ryan i en evighet. Skön slappardag helt enkelt.
Sen åkte jag till Njurunda och Steff. Vi traskade till klockarberget och doppade massa frukt i fondue. Det var ju också rätt så gott. Efter att vi nästan ätit tills vi kräktes såg vi på filmen the skelleton key. Spennande. Nu är vi hemma hos Steff igen och ska snart sova. Antar jag. Steff borstar tänderna. Sååå jag ska väl också göära mig i ordning nu.
Så ha ett fint 2011, gonatt!