Usch, jag är så rastlös.
Idag blev en väldigt konstig dag i skolan. Började rätt tidigt, vid 20 över åtta. Jag hittade salen vi skulle vara i men det var ingen lärare är där. Det var första individuellavalkursen för i år så jag kännde inga i den nya gruppen. Mitt val var ganska självklart, japanska steg 1. Så jag kommer dit, aspeppad, men läraren kommer aldrig. Det tar 20 minuter innan jag faktiskt går därifrån. Gick sedan till Syven och ber henne ta bort mig från fysiken och kemin. Sagt och gjort. Synd att min klass skulle ha det fram till sista lektionen vid 12.50. Så vid kvart i 9 går jag hem igen. Ganska skönt men ruskigt ovärt. Jaja, hoppas det faktiskt blir japanska på torsdag istället. Jag som har längtat.
Hur som helst, nu ska jag hitta något att döda lite tid med. Hörssss!

Snart kommer jag hem!
Det är dags för fredagsmyyyys!
Slut på veckan, äntligen! Trodde aldrig den skulle ta slut. Så nu sitter jag här med en halv påse godis i skålen. Den andra halvan är i magen, gooooott. Idag blev det en rätt kort stund i skolan. Hade matte på morgonen. Fortsatte sedan med kemi. Jag satt och kollade på när klassen skrev ett test, jag behövde inte göra det eftersom jag redan läst kursen. Skoj. Fortsatte med en rätt tidig lunch. Sen hade vi ett enormt hål till fysiken. Fann det onödigt att gå eftersom jag läst det också. Så jag var väl hemma vid 12.

Håller på att kolla blijetter hem nu också. Får se om det blir buss eller tåg men kommer mest troligen hem v 36. Skönt, kan knappt vänta!

På mina två veckor i Sthlm har jag sett två "kändisar"! Första jag såg var inne i stan med Julia och Moa när vi skulle handla. Vem såg vi på gatan om inte....(trummvirvel) Pernilla Wahlgren! hahahahha, nu kommer jag dö lycklig.
Andra var igår på centralen när vi skulle från pendeln till tbanan för att åka till museét. Då var det en man med rött krulligt hår på ända. Ingen mindre än Erik Hassle. Jag är ganska kool, i händelsernas centrum juh! heheh.

Over n out from Jakobsberg.
Bättre nu. Blir inget Sundsvall för mig i helgen. Däremot blir det nog helgen vecka 36, alltså som två veckor. Det är ännu lite oplanerat men blir förhoppningsvis av. Idag började dagen på naturhistoriska riksmuseét eller vad det heter. Kollade på lite utställningar. Jag och min kära klass av naturvetare jublade av lycka. Naaaaat.

Kallare nu, mer mot hösten.Ganska skönt faktiskt. Hade dock kunnat hoppa över vintern. Onödig som få. Kanske en liten fördel med att bo ca 50 mil söder om Sundsvall. Har liiite svårt att se det nu bara.

Men det är sällsamt vacker, här kommer hösten igen
det är kallt som i stenhus, det doftar av regn.

- Mareld med Lars Winnerbäck

Imorgonär det en ny dag, en bättre dag. Försöker tänka så i alla fall. Vi får se hur det blir. Nu ska jag väl försöka sova lite, om jag ska orka upp imorgon dvs. Hoppas ni har det bra, bättre än mig.
Kärlek.

Finns det något bättre än en kylig, klar höstdag med isblå himmelm och oranga blad på träden? Det regniga och blåsiga kan man dock hoppa.
Cookies of dooom!

Luften blir renare efter regn.
Hahahaha åååhhhh livet suger. Seriöst. Är så sjukt ledsen idag. Mamma är och köper choklad på ica nu så jag ska kunna baka chocolate chip cookies och tröstäta. Saknar sundsvall, skvadern och allt annat som finns hemma. Hoppas, HOPPAS, att jag får åka hem över helgen.
Nu åskar det ute också och det regnar i mig. Ska inte skriva mer, lägger dock kanske upp en bild på min tröstmat senare.
Imorgon ska det bli bättre. För jag vet allt.
Ojoj, vilken bergochdalbana jag lever i.
Idag började det sämst. Kom till skolan tio minuter innan vi började och hade ingen aning om var jag skulle vara. Fick panik mer eller mindre. Tänkte att jag skulle lämna in några uppgiftspapper innan också. Gick till receptionen, men de papprena skulle min klassföreståndare ha. Happ. Hitta Thomas. Inga svårigheter alls. Nästan. Hittar inte dit så blir lite hetsigare. Känner inte igen hälften av alla i min klass så jag visste inte vem jag kunde fråga. Jag hittar inte Thomas MEN klassrummet vi skulle ha fysik i. (Drygt att jag redan läst fysik och kemi A, som de ska läsa nu. Håltimmar mitt på dagen, underbart) Sitter därinne, som ett fån igen. Jaja, jag känner mig sjukt dryg och jobbig. Blabla, nästa lektion. Säger typ 2 ord. Sen blir det lite bättre, jag får en möjlighet att prata. Skönt. Hade engelska B sista lektionen, det är najs! Sen gick jag till en av två klassföreståndare, Thomas, och överklagade att jag skulle ha Ragne som mentor. De två klassföreståndarna delar på klassen.
Thomas=Rolig kille, påminner om Plato sååååååå mycket!
Ragne= Lite udda äldre man. Halvlångt, tunnt och vågit hår med HÄLFTEN av det i en tofs.
SÅÅÅÅÅ jag fick byta efter lite "men Thooooooooooooooomas, jag har ju inte Ragne i några ämnen....!"
Sammanfattningsvis slutade min dag bra!

Idag saknade jag klassen och Sundsvall mer än någonsin. Satt där, tyst, och tänkte på hur de hade samling igen, kanske mentors med Pia. Det kröp i kroppen. Kunde inte direkt fokusera på fysiken eller kemin. Hade redan läst båda kurserna, och så räknade jag fel i en uppgift. SKÖNT. Braaa Lina!

Kommer KANSKE hem till helgen! Hur najs hade inte det varit?

Gonatt, hoppas ni har det bra i Sundsvall.
Okeeeeeeeeeeeej, nu ska jag berätta lite om min första skoldag!
Gick uppvid åtta och duschade, gjorde mig iordning, åt frukost och stressade upp mig själv som en galning. Moa och Julia var fortfarande kvar, men de låg och sov. Jag tar mig iväg ner mot skolan och vet inte riktigt vad jag ska vänta mig. Syv:en Helen skulle jag träffa vid 10 i tio för att bli slussad till ett klassrum med min övriga klass. När jag kommer genom ingången står Helen där, men jag ska inte gå med henne. Hon har haffat två ur min klass, Emma och Lisa tror jag de hette, som skulle följa mig dit. Supernervös och lite småblyg Lina + två nya tjejer. Det blev lite småstelt och awkward. Vi stannade i korridoren med några fler som tydligen också var klassen. Står där som ett fån och säger ingenting. Sen går vi till klassrummet. Ganska tomt, det var ju tio minuter kvar tills vi skulle börja. Jag visste inte om jag skulle gå fram till klassföreståndarna, de hade jag träffat innan, eller om jag skulle sätta mig och i så fall vart? Det slutade med att jag satte mig brevid Lisa. Klassen droppade in och vi började. Först hade vi lite grejer att gå igenom, blabláblabla, det vanliga i skolan. Efter det skulle vi gå och möta några av de nya ettorna oh guida dem runt skolan. Som tur var blev vi indelade i grupper så jag behövde inte kunna något, hahaha. Hamnade i en grupp med Thomas och Mårten. Vi pratade lite, wow. Ettan all over again! Hur som helst, vi gick runt med våra ettor och det blev en visning lika mycket för mig som för dem. Sedan skulle vi käka lunch, vid det här laget hade vi tappat bort en person ur våran grupp... Heheh. Åt lunch och sen slutade vi. Gick hem nästan på en gång. Hemma hade Julia och Moa ganska nyss vaknat. Berättade om dagen osv. Drygade typ hela kvällen, skönt. På måndag börjar skolan "på riktigt". Första lektionen blir antingen fysik eller kemi, två kurser som jag redan läst. Just lovely.

Idag skulle mina två kära vänner åka hem till Sundsvall igen. Jag vaknar och vänder lite på mig. Det slår mig hur ljust det är. "Julia och Moa skulle väl inte lyckas försova sig en sånhär dag?" tänker jag. Får en jättekonstig känsla av att något är fel. Kollar på Julia som ligger brevid mig i sängen och får ett vagt minne av att hennes larm ringde imorse, men det blev avstängt. Kollar på klockan. Den visar 11.25. Det kan fan inte vara sant. Frågar Moa ganska högt "Moa när går erat tåg?" Blir lite hysterisk. Julia vaknar till. "Klockan är halv tolv Julia!"
Ja. De försov sig. Sedan sprang vi runt allihopa som yra hönor. Julia och Moa packade ihop sina grejer på ca 10 minuter. Sedan springer de iväg mot pendelstationen. Jag går runt och kollar efter saker de har lämnat. Båda deras handdukar, Julias mobilladdare, örhängen, glasögon, en bok. Ser enkasse som är deras och kollar där i. Ser ett papper och viker upp det. En tågbiljett. Kollar efter Namn och där står det "Resenär: Julia Åström" Faan vilken panik jag fick. Sprang in på rummet och drog på mig kläder. Jag var ju tvungen att springa efter dem. Så jag tog träningskläder, smart val. Ringde Moa under tiden men hon svarade självklart inte. Så det bar iväg med en rasande fart. Nästan halvvägs ringer Moas mamma till mig, hon var orolig eftersom varken Julia eller Moa svarade. Jag kunde knappt andas och sa bara att jag hade Julias biljett och de var påväg till pendeln. Tror aldrig jag varit så trött i hela mitt liv. Kommer runt ett hörn, ser Julia och Moa en bit bort, nästan vid gången ner till pendeln. Vid det här laget är jag död och halvvägs genom ljuset. Fortsätter springa och ser när jag kommit in hur Moa försvinna precis över rulltrappan. Skriker allt vad jag orkar efter henne. "Julia, du glömde biljettjäveln!" Kommer upp för trappen och ger henne pappret. "Vaaaa? Det måste vara den gammla" Jaha. Kul. Det var hennes biljett mot Sthlm. Självklart hade jag missat det. Moa hade ju inte svarat på mina tusen samtal så där stog jag, trött som ett as med en gammal biljett. Nåja, de hann iaf med tåget från centralen.

Så jag kom hem duschade och slappade på soffan tills nu. Ganska skönt!


Hittade en fin skjorta jag! :)
Om jag var fattig förut så vet jag inte vad jag är nu. Huga.
WAAAAAAAAH imorgon börjar skolan! NV2b blir alltså min nya klass, har inte en aning om vilka det är... Jaja, det får jag väl reda på. Så det blir väl upp tidigt imorgon.
Hur som helst, nu ska jag laga mat. Eller ja, jag och Moa.
Hejdaaah!
Lite smådålig bild, men vad gör man när kameran är på gotland?
Hola!
Igår var jag, Julia och Moa inne på grönan och åkte karuseller från öppning till stängning. Väldigt trevligt, väldigt! Sen åkte vi hem och jag gick och la mig ganska snabbt, trött som en gris.
Idag vaknade jag av att hemtelefonen ringde. Självklart slutar det ringa när jag väl släpat mig upp. Menmen. Julia och Moa sov som små barn och jag var alldeles för pigg för att somna om. Så jag drog på mig löparskorna och tog en runda. När jag kom hem hade Moa vaknat. Vi försökte väcka Julia. I en halvtimme. Sen gav vi upp och åt frukost. Sen har vi bara drygat, gjort oss i ordning osv. Snaaaaaaaaaart ska vi ta oss med pendeln in till stan. Jag måste köpa nya skor (mina andra är i bitar) och något att ha på mig imorgon. En garderob full med kläder men inget att ha på sig. Huga. Skola imorgon... Ny skola. Jaja, det löser sig.
Nuuuuu ska vi försöka snabba oss lite så vi kommer iväg!
hejda!
Okej, nu hade jag tänkt sammanfatta Gotland! :)
Söndag - Jag och Stephanie anlände till Visby, mötte mormor och lämnade väskorna. Sedan vandrade vi runt ett tag och kollade sedan på invigningen av medeltidsveckan. Under invigningen skedde tydligen en hundattack. En Bullterrier tror jag det var hade bitit en dvärgtax. Vi såg det inte, hörde bara hur folk ropade "herregud" från håll. Det stog i tidningen nästa dag, så vi fick iaf veta! :) Sedan gick vi runt på den medeltida marknaden ett tag, mysigt! Sen bar det av hem till mormor. Trötta som djur var vi.
Hon... Satte sig i muren.
Måndag - Biltur till södra Gotland! Kollade in hobergsgubben (en rauk som ser ut som en gubbe), vindkraftsverksparken och lite kuststräcka. Fikade gofika och myste. Sen hem till Hemse igen.
Tisdag - Åkte in till Visby igen. Drog runt på marknaden och träffade Andreas. Dror runt med Honom ett tag där, men han skulle vidare sedan. Så Steffy och jag kollade igenom marknaden och lite övriga smågator. Väldans mysigt!

Onsdag - Liten biltur igen, norrut den här gången. Badade också, äcklig släke(tång + annat äckel) vid stranden dock. Usch! Vårat mål var dock min mormors systrar, Sonja och Hjärtrud <3 Fick 16472 kilo fika, mums.
Torsdag - Började dagen lungt med sovmorgon och gofrukost. Sedan cyklade vi till Hemse, lånade dator och intrenet på biblioteket! :) Fortsatte cykla runt och när vi var färdiga blev det nog en dryg mils tur! På kvällen åkte vi till den västra kusten och Eksta. Grillade lagom till en helt underbar solnedgång! Blev dock attackerade av knottsvärmar stora som hus. Mindre kul.

Fredag - Visby åter igen. Dock fram mot kvällen den här gången. Nästan på en gång när vi kommit in gick vi till en ruin och lyssnade på det medeltida bandet SKRÅL! Superduperbra var de. Vi gick sedan därifrån, lyckliga och nöjda, mot marknaden. Sedan vandrade vi mellan den, nordergravar och stora torget. Mysigt.
Lördag - Vi åkte norrut igen men till Lummelundagrottan den här gången. Sveriges näst längsta grotta tror jag... Dock gick turen bara några hundra meter. Det var ganska kallt där nere, skönt faktiskt, jämfört med den kvävande hettan annars. Efter det åkte vi till en liten fin stenstrand och tog fram gopajen som mormor lagat. Sen visade Ivar lite av sin cykelsamling också. Ja, en del av den stora trevåningsladan. :) Hem igen och packa!
Söndag - Upp klockan fem på morgonen. Äta snabbfrukos och slänga sig iväg mot båten. 07.05 gick båten hemmåt, framme någon gång vid 10 tror jag. Sedan tog vi oss mot Jakobsberg och mitt nya hem! Steffy följde med för att kolla in lite. Hemma i ca 2 timmar drygt. Sedan blev det sjuårskalas för min kusin. Mycket trevligt, men jag var helt slutkörd. Sen hem och direkt i säng nästan. Snark.

Idag vaknade jag tidigt för Josse och mamma yrade runt och packade. De åkte till Gotland imorse så jag har varit själv hela dan. Förberett lite inför Julias och Moas ankomst! Diskat(borde göra det igen...), dammsugat, plockat undan en massa, tvättat, lagat mat, sprungit, handlat och lite annat... :) Snart ska jag ner till stationen och möta de två vännerna.

SLUT på det oändliga inlägget!
Nu bor jag väl i Stockholm. Verkligen bor här. Har faktiskt ett hemnr med 08 som riktnummer. 08.
Kom hit igår på dagen, hade tagit båten från Gotland vid 7. Pendeln hem och sen blev det barnkalas för kusinen. Mysigt de. Blev lite småjobbigt att brotas i 1656526355143 timmar när man gått upp vid 5 bara. Skön..T
Idag vaknade vi runt tio och åt frukost. IKEA sedan, jag är fattig nu! Handlade massa bra komplement till min garderob, en spegel lådor till bokhyllan, krokar och lite annat trevligt.
Såhär ser mitt rum ut uppifrån ungefäääääääääär:
Ty..P.
Sprang och tog lite bilder nyss på rummet också... Det är stökig..t... Men jag har fått in nästan alla grejer, bara en låda kvar
stökigt skrivbord och obäddad säng. Illa.
Organiserad garderob! <3 Ja, iallafall för mig...


Imorgonkväll kommer Moa och Julia! På onsdagen blir det grönan with em, najs. Innan de åker hem på lördag ska väl förhoppningsvis massa annat trevligt hinnas med.

Skolstart på fredag. Jag kommer tydligen gå i NV2b. hahaha ingen A:are av mig längre!
Skriver mer om Gotland imorgon och lägger upp bilder. Innan jag somnar på datorn dvs.
Gonaaaaaaaaaaaatt
Over n out - Stockholmsbon
HIIUUUUUUUUUUU!
Sitter hos mormor med internet(?!) och inser hur beroende jag är. Trevligt här på Gotland, mycket! Jag och Steff har haft fullt upp och enligt mig väldigt trevligt.. :)
Jaja, får skriva när jag kommer hem (alltså till Sthlm...) har internet, eget rum, mina saker osv.

Hejdaaaaaaaaah!
Hola!
Tänkte slänga upp lite bilder från igår bara.
Var ju och grillade på dyket, väldigt trevligt tyckte jag iallafall :) Vi hann med charader, grilla korv i minst tre omgångar och massa marshmallows däremellan. Dessutom spelade vi kubb. När vi precis börjat spela är det någon i mitt lag som säger "Uuuusch, det luktar bajs". Alla känner det och börjar kolla på backen runt omkring sig. Issa säger "här borta luktar det jättemycket. Här med!". Jag bryr mig inte så mycket och går för att plocka upp en kastpinne. Är inte pinnen kladdig? Självfallet. Jag släpper pinnen i shock och kollar på handen. Usch. Jag ska inte gå in på detaljerna. Alla går på någon meters avstånd från mig där jag står, med bajs i handen. Gick ner och tvättade av handen i vattnet och när jag kommer tillbaka hör jag hur några skriker. Issa har självklart fått under skon. Hahahhahaha. Förutom hundägare som inte kan plocka upp efter sig var det väldigt trevligt!Min korv är den ensamma tjockisen.Arga Moa får avsluta.
Fler bilder infinner sig på facebook!
Chacha bloggen!
Woosh, fullspäckat schema ligger framför mig nu! Snart ska Issa och Olivia hit och vi ska förbereda inför kvällen. Alltså: vi ska köpa grill och marsmallows. Tonight är det grilltajm på dyket eftersom det är... Typ fyra dagar tills jag flyttar. FYRA jävla dagar. Nej vänta, det är tisdag idag. DÅ ÄR DET TREE! :o SHIIIT! Får lite panik nu. Fattade det först i fredags tror jag. När jag låg och försökte sova. Insåg att det var jag som skulle flytta, jag! Innan har jag sagt det "men ja, om en månad flyttar jag" utan större eftertanke. "gud va hemskt" säger någon. Vadå tänker jag, vad är det som är så farligt med att flytta? I fredagskväll slog det mig. Jag grät och grät och grät. Sanslöst. Jaja, hoppas på en trevlig kväll ikväll iallafall!

Igår var jag på bio också. Såg en helt grym film vid namn inception. Riktigt bra film men inte riktigt vad jag väntat mig. Hade fått höra "en av de bästa filmerna någonsin" osv, utan förhoppningar hade jag nog avlidit. Nu satt jag bara kvar med en hjärna på högvarv, funderandes medans handen kliade bakhuvet. Skulle självklart rekomendera den och längtar tills jag får se den en andra gång, då kan man kanske förstå alla konstiga förklaringar.

Så på fredag åker jag ner till Stockholm och våran underbara lägenhet. Inte så stor men absolut mysig! Då blir det att tapetsera och måla mitt rum. Har varit och köpt jättefina tapeter på happy homes. Slänger in en liten bild på motivet. Men det är bara en vägg som ska vara så. Övriga väggar kommer vara målade i nästan samma färg som de ljusa, nästan vita blommorna. Sen ska jag skruva ihop min nya säng(sätta på benen på madrassen...) också. Vi ska köpa nya sängar till båda mig och mamma. Det bästa är att min kommer vara 120 cm bred. Fruktansvärt skönt!

Ska försöka skriva något mer när jag kommer in i lägenheten och lägga upp lite bilder på målningen/tapetseringen! Men nu; Adiós!
Ser inte fullt lika platt ut i verkligheten. Lite guld som inte syns och sådär.