HEJ
Nu är det bara några timmar kvar till lov! Ska hälla i mig lite kaffe, rulla iväg till skolan, labba i någon timme, rulla hem igen, diska, packa och sedan åka till Jakobsberg. Kommer väl tillbaka till Uppsala om tio dagar ungefär.
ÅH VAD SKÖNT MED LOV!
 creator gif
Puss på er fina, ha det bäst!
Två bilder från en fin kväll förra våren.
 
Hej!
Imorgon är det sista labben innan det är lov! Tiden har gått så fort och det känns verkligen inte som att det är torsdag imorgon. Ska väl hem och packa ihop mig lite efter lab och sedan fara till Jakobsberg. Jobbar fredag, lördag och måndag. På lördag blir det nog utgång på ett eller annat sätt, träffa mina fina i alla fall. I veckan ska jag försöka ta det lungt, sen blir det en helg med skidor, Mårten och Filip. Åhh, tror det kommer bli ett fint påsklov. Hoppas ni får det bra kompisar.
Hörs senare!
Bilder från we♥it
 
Hej
Vill bara krypa ner under täcket och sova i minst hundra år. En välanvänd mening under senaste tiden, hehe. Bara kolla på en massa film, ta det lungt, hinna träna, måla osv. Dock så äter ju skolan och allt annat tråkigt all tid : )))))) Måste laga mig lite mat nu och sedan läsa igenom morgondagens labinstruktioner. Åh, ge mig lov nu nu nu.
Puss på er fina.
Hej
Försov mig idag, inte bara lite heller. Hade ställt klockan på 06.30 och vaknade faktiskt då, men... Somnade om igen och vaknade 11 : )))))))))))
Var ingen idé att stressa. Skulle ändå bara hinna till de sista 20 minuterna innan lunch. Så tog det ganska lungt här hemma och gick på föreläsningen efter lunch istället.
 
Efter tolv timmars sömn kände jag mig ändå ganska pigg. Har varit så himla trött på sista tiden, måste försöka sova bättre. Känns som att närmsta tiden kommer bli bra. Först påsklov, sen vår, massa roliga aktiviteter inplanerade, ska försöka träna på osv osv. Ska försöka bli bättre på att lägga mig i tid också, hehe. Bör ju lägga mig nu då. Fast jag börjar sent imorgon, tur är väl det.
Natti.
 
Hej!
Söndag idag och jag är supertrött. Igår var det sittning från 17.30 till 21.30 och sen var det eftersläpp till 04. Blev slutligen en bra kväll för de flesta, så det var ju bra. Idag är jag trött som få och har bara tagit det lungt här hemma. Tagit hand om ett berg med disk, plockat lite på rummet osv. Nu är jag dötrött och måste sova. En kort vecka som kommer nu, snart påsklov. Bara att hålla ut sista tiden.
Ha en fin vecka kompisar!

Den bilden som jag fastnade på från igår. Deer in the headlights.
Hej!
Lite blandade känslor idag. Ena sidan: det är lördag, det är fint väder ute, jag har ätit en superfrukost, det är gasque ikväll osv. Å andra sidan: stressad inför gasquen. Lite krångel med bordsplaceringen och jag ska egentligen inte vara ansvarig, men har blivit indragen i det ändå. Nåväl, det får gå som det vill ikväll. Jag tänker gå dit och ha kul i alla fall!
 
Nu blir det en promenad i det fina vädret, sen måste jag locka håret, sminka mig, måla naglarna osv osv. Så mysigt.
Hörs senare kompisar!
Hej alla glada.
Imorgon är det redan dugga i biokemi. Tiden har bara sprungit iväg som vanligt. Har idag inte pluggat så mycket som jag borde, som det alltid blir. Satt en stund i stan och pluggade på nation, lunchade på ett supermysigt bokcafé, pluggade ännu mer, cyklade upp till skolan och fixade bordsplacering till gasquen (tre timmar..) och cyklade sist hem och åt. Imorgon är det bara duggan 15-17. Borde väl plugga lite på förmiddagen, men det bir kanske bara tokigt att plugga samma dag som provet?
 
Nu är det i alla fall inte långt kvar till gasquen. Vi ska ha en gasque, med tre andra program, som heter LAB-gasquen (Logopeder, Analytiker och Biomedicinare). Det är med temat maskerad och ett eftersläpp som håller på till 04 på Norrlands(!!!!!!). Så himla taggad. Köpte en vit mask som jag klistrade en massa svarta fjädrar på.

What kind of bird are you? The raven. Sista bilden alltså från filmen Moonrise Kingdom.
 
Nåväl, nu ska jag kika på serier och sen sova!
Nattinattinattinatt
Hej Tjåmpizar.
Har försökt plugga som bara den idag... VIlket inte har gått jättebra......
Hade föreläsning på morgonen och försökte sitta kvar i skolan och plugga. Gick bara inte. Hällde i mig kaffe i hopp om att piggna till, men icke. Satt bara och kände mig dåsig, så himla ofokuserad. Promenerade hem och satt i någon timme och kollade igenom målbeskrivning och föreläsningar. Gick ganska bra, men borde ha pluggat mer. Som alltid. Nåväl, imorgon är en ny dag!! Carpe Diem lixxåm!
 
Det här med bekräftelse är ju lite tokigt. Bytte profilbild på facebook och blir så nöjd när någon gillar bilden? Baahh myser. Det är ju lite tokigt att man ska bry sig så mycket om folk orkar klicka på en liten knapp. Ändå gör man ju det, hehehe.
Nu ska jag fixa lite disk och matlagning, hörs senare!

Köpte med mig lite "pluggmotivation" på vägen hem..... Ooooops.
Hej!
Ny vecka som dragit igång. Igår, måndag, var det föreläsning på morgonenefter det var jag hem till Josse. Bakade, gick på promenad, hatade livet och skrek mest hela tiden. Av lycka, hets, panik, ilska, frustration osv. Skrek typ hela kvällen hehe.
 
Idag var det datorlab i skolan. Skulle titta på proteiner och liknande i 3D-struktur. Ganska häftigt faktiskt. Efter var det några timmars plugg på Norrlands. Har dugga i biokemi på fredag, så ska väl plugga som bara den de kommande dagarna. Nu måste jag springa, ska in till stan för lite fika.
Puss

Massa α-helixar och β-flak!
Så himla grönt.
 
Kom till Norrlands vid 19. Drack Guiness, grön öl och Irish coffee. Åt hamburgare och fick en fin St. Patricks Day-hatt. Gick till Flogsta på en korridorsfest, såg Norrsken och gick hem igen. Var hemma innan 23. Händer bara i Uppsala, så fint.
HEJ
Igår var det Skvader Dam vilket jag misstänker är kopplat till Skvadern (min förra gymnasieskola) i Sundsvall. På ett ställe igår hängde fetaste Sundsvallsloggan, så mina misstankar bekräftades. Nåväl, det var väl en helt okej kväll. Trevligt med lounge innan med tacos, men var himla trött. Gick hem ganska tididigt, vid 2, och sov hos Cia i stan.
 
Imorse ringde jag mamma som tydligen var i Uppsala. Promenerade till Josefin för att mysa med henne och mami. Vi tog med oss fika och åkte ut till gravkullarna. Satt i solen, drack kaffe och hade det bra. Sen hem, diska och göra seminarium. Nu ska jag snart iväg till Norrlands pub för lite öl och burgare. Är ju St. Patrics Day faktiskt.
Ha en fin vecka kompisar!
UNTZ UNTZ UNT
 
Igår var det fredagsmys med några fina tjejer. Var så himla trött och less på förkylningen. La mig strax efter 00 och stängde av alla klockor i hela världen. Vaknade idag vid 12 och kände mig mycket bättre. Har sedan dess tagit det lungt. Nu är det dags att ta sig ur pyjamasen, duscha och göra sig redo för Skvader Dam!
Peppeeeen!
Det är äntligen fredag, men jag är så less på livet. Dötrött igår efter passet och nu har jag dragit på mig en förkylning. Orkar inte. Upp tidigt imorse, kom sent till föreläsningen, satt bara där, snorade och hatade livet. Har kommit hem nu och fått i mig lite mat. Ska städa nu, för ikväll blir det fredagsmys med tacos och chips.
Just nu:
how to make a gif
Blööööööööö.
"Hej,

 

Receptionen på BMC har fått in ett upphittat pennskrin i med ditt namn, kan det vara ditt??

 

Pennskrinet finns att hämta i BMC-Receptionen.

 

Vänliga hälsningar

 

 

Receptionen

BMC-Intendenturen"
 
Asså jag är för trött, orkar inte med mig själv haha.
Videon till det kommer aldrig va över för mig med bästa Håkan. Kan inte riktigt bestämma mig för vad jag tycker om låten, men texten och videon är fin.
 
Imorgon är det redan fredag och en till veckan har gått förbi i ultrarapid. Har inte alls någon uppfattning om tiden längre. Redan inne i halva mars. Snart borde det vara vår, men än så länge är det svinkallt. Vill bara höra knastret av grus under cykeldäcken istället för att halka omkring på spårig is, känna solen värma istället för den kalla vinden. Ja våren, nu får du komma hit.

Ska väl kika på lite serier nu och sedan sova. Är trött som alltid. Var på afrodans förut, vilket var skönt, men är ju trött nu då. Börjar känna mig hängig också, buhu. Imorgon är det tidig föreläsning, sen ska jag hem och städa lite. På kvällen blir det fredagsmys med tacos när några fina ska komma hit och se hur jag bor. Blir naajjz.
Ska bli så skönt med helg. Hejs.
 
Hej kompisar.
Är så himla trött idag. Kanske inte så konstigt. Sovit jättedåligt de senaste dagarna, stressar omkring, ätit lite knasigt och inte hunnit träna. Vaknade 08.50 imorse och hade lab som började 09.15. Flög upp ur sängen, slängde i mig en riskaka och kastade mig på cykeln. Hann dit till 09.20, inte illa.

Ska göra lite mat nu, kolla serier och sova supertidigt. Jag ligger minus på sömnkonoto så att säga he he he.
Hejs
gif creator
Så här blev i alla fall den färdiga bilden. Tyckte det var svårt att använda så mycket färg, men kul!
 
Igår jobbade jag på Snerikes nation. Tog emot beställningar, serverade mat, plockade glas tog betalt osv osv. En himla massa springande och vara supersmörig. Fick 18 kronor i dricks, woop... Slutade vid ett, torkade spyor med ett magiskt pulver och stannade sedan kvar med personalen för lite fest efter. Slutade med att jag la mig i sängen 05.50 imorse. Klev upp igen knappt tre timmar senare, skönt.
 
Ska ha lab under morgondagen, seminarium på torsdag och sedan lite mer föreläsningar i veckan. Klämmer in lite lunchmöten, fika hit och dit, fester och sådär. En massa att göra hela tiden, men det är ju bra. Nu måste jag verkligen sova i alla fall. Gonatt på er fina.
Söndagskväll igen med den vanliga pluggångesten. Ska skriva lite frågor till förra veckans lab. Orkar inte. Imorgon är det måndag med föreläsning, labskrivande och sen jobb på Snerikes nation. En kille i klassen ska vara ansvarig den kvällen så jag ska hjälpa till och servera mat. Ska bli himla kul, men kommer nog inte vara jättepigg på tisdag hehe.
 
Igår var det som sagt korridorsfester i studentstaden. Hade himla kul, pratade med massa utbytesstudenter, sa att jag var svensk först, sen blev jag italienare. Dansade, pratade, skrattade osv. Inte så bakis idag, men trött. Har handlat, lagat mat och träffat en vän. Lite för lite diskande och pluggande bara, hehe.
Nu måste jag skriva lite och sen sova.
Natti!
Kunglig bild på Carro och mig, tagen på Snerikes under onsdagens pubrunda!
 
Hej kompisar!
Är hemma och äter lite mat nu men snart ska jag iväg. Ikväll är det nämligen två korridorsfester inplanerade. Först en av mina faddrar som har inflyttningsfest med sin korridor, sen en kille i klassen som också ska ha korridorsfest. Turligen så är dessa fester väldigt nära varandra, blir till att springa mellan. På ena ska jag vara klätt i blått för att visa vem i korridoren jag känner, sen blir det "come play with us". Så typ barnsligt tema haha. Så peppad!
 
Var jätteskönt att bara vara hemma och ta det lungt igår. Målade, satt vid datorn, diskade osv. Mysigt. Såhär såg bilden ut när jag började. Ser helt galet ut hahah. Nu är den i alla fall färdig och ser bättre ut, men har inte tagit bild på den än, det kommer väl senare.
Hoppas ni får en bra lördag, puss.
Jag älskar lördagar. Älskar. Gå upp sent, äta frukost i lugn och ro, göra något roligt och ändå inte behöva gå och lägga sig i tid. Veckans bästa dag.
Hej!
Det är redan fredag, veckan har gått hur fort som helst. Har kommit hem sent varje dag och inte hunnit fixa så mycket, så ikväll ska jag bara vara här och känna in rummet lite. Ska diska och plocka lite först, sen blir det förhoppningsvis till att måla. Hade som ett litet nyårslöfte att jag skulle måla mer och tänkte att en i månaden borde jag ju klara. Gjorde ju en i akvarell i januari, började på en till i slutet av februari som inte är färdig än. Ska väl fortsätta på den sen.
Så ha en mysig fredag kompisar!
gif creator
Senaste jag gjorde med akvarellisar.
 
Hej kompisar!
Har haft fullt upp den här veckan, så inte hunnit med så mycket. Igår lämnade jag blodprov för att se om jag kan lämna blod snart igen, stekte pannkakor och var på pubrunda med klassen. Kom hem vid 01. Alla dagar den här veckan har jag kommit hem efter klockan 22, tok.
 
Idag i alla fall var det lab, sen häng hos Martin. Fikade, såg på Håkan-film (åååhh, ge mig festival och sommar) och lagade mat. På vägen hem svängde jag förbi hemma hos Carro för att lämna hennes vantar. Slutade med att jag satt och fikade med några trevliga tjejr från klassen. Gillar Flogsta! Kom hem vid 22, så håller komma-hem-sent-trenden.
Nu måste jag sova, innan ögonen går i kors.
Natti

Bilder på rummet!
Hej!
Har varit en lång och varierande dag. Började med en tidig föreläsning, hade någon timmes hål så skrev rapport på en lab. Hatar att skriva rapport, tar tid, är tråkigt och känns mest bara onödigt. Efter det hade vi labuppföljning och när det var slut ville jag bara spy på hela världen. Var så himla stressad och less på allt. Hela dagen var bara en stor suck. Jag och Martin gick ner till stan och Majs café, dränkte våra sorger i koffein och socker. Fick ventilera ut lite ångest och stress i alla fall, så det var ju skönt.

Gick sedan till möte möte biomedicinska föreningen. Tycker det har varit så himla kul at kunna engagera sig, men på senaste tiden känns det bara som att det har varit så himla mycket. Vi pratade om det på mötet och jag sa av mig någon grej. Var så himla skönt att vi kunde prata om det och inse att man inte behöver göra allt typ. Gick lättad därifrån, så sammanfattningsvis en bra dag.

Imorgon har jag inget på schemat, så ska ta mig en ordentlig sovmorgon, tvätta kläder, laga mat och sist gå på pubrunda. Jag och några till har annordnat en pubrunda med temat afterski för alla biomedicinare, så imorgon ska vi vandra runt och göra nationernas pubbar osäkra!
Imorgon lär jag väl ta lite bilder på rummet och slänga upp också.
Hörs!
 
Det är för mycket att göra. Vill bara krypa in under täcket och sova i en vecka. Det kan jag ju inte eftersom jag måste gå på föreläsningar, måste labba, måste skriva rapporter, måste packa upp, måste fixa i rummet, måste laga mat, måste tvätta, måste kolla facebook (det är mer som en arbetsplats nu för tiden), måste gå på möten, måste, måste, måste. Dra täcket över huvudet var det ja.
 
Nåväl.
Var på en fantastisk konsert i torsdags, flyttade in i ett fint rum i fredags, handlade massa bra på IKEA i lördags, var på en (kaos-)fest senare den dagen. Träffade Victoria på söndagen och var hos Cia tidigare ikväll. Allt är egentligen bra, känns bara som att jag inte hinner andas. Som sagt, det går ett tag till och snart är det påsklov.
Nu måste jag sova (klockan är 00.10 och jag ska upp om sex timmar, livet.)
Natti.
(Har inget svenskt tangentbord, blir alltsa inga a a o)
 
Alltsa, de som inte var dar kan nog inte forsta hur fantastiskt det var. Sa magiskt. brukar ju ha ganska hoga forvantningar, men det blir alldrig sadar fantastiskt. Igar daremot gav The Killers verkligen mig nagra magiska timmar. Vi kooade (hahah) i ungefar fyra timmar. Fran 14 tills det var inslapp vid 18.15. Sen nar vi kom in sa stog vi langst fram, ganska langt till vanster. Nar de val klev pa scenen var lamporna tanda och de korde igang med mr. brightside pa en gang. Blev lite konstigt, men ah vad bra det blev sen. Sa bra live. Brandon sager jag bara, Brandon Flowers. Sangaren alltsa, han kom ner mot var sida, tar av sig sina ringar och KLIVER NER TILL OSS?! Jag blev obsessive fan girl och kastade mig mot honom. TOG PA BRANDON! AAAAAHH
Skrek, tog pa Brandon, Dave (gitarr) precis framfor oss och Martin fangade en javla trumpinne (sa avis). Assa det var helt fantastiskt. Hann med sista taget hem till Uppsala ocksa. Helt snurrig pa vagen hem. Ah, fina, fina kvall, du borde aldrig ha tagit slut.
 
Idag har jag i alla fall flyttat mina saker till Flogsta. Kom dit och hade ingen el. HURRA. Blev lite krangel nar jag skulle fa min del av kontraktet, sa jag hade glomt att jag skulle fixa elen. Pa mandag far jag det i alla fall, sa tills dess far jag val vara dar pa dagarna nar det ar ljust.
Imorgon blir det uppackning och IKEA. Puss!