Är arg. Hatar att jag blir helt rubbad när mitt blodsocker faller. Blev riktigt arg förut på engelskan, för att jag inte förstod en uppgift. Det bara låste sig för mig. Efter det gick jag hem, åt en banan och allt blev lite bättre. Är dock sur på uppgiften fortfarande. Ska äta lite mat snart, sen blir det träning, skööönt!

Har inte så mycket att skriva om här nu för tiden. Skolan äter min tid. Träningen också. Så jag gör inte så mycket utöver skola och träning. Spännande tjej. Imorgon har jag kortisdag i skolan. Eller ja, orienteringsdag. Från 9 tills vi är färdig. Uscha! Hoppas det går bra i alla fall. Sen ska jag simma på kvälleeeeen. Roligt roligt.

Nu ska jag sluta skriva helt onödiga grejer. Jag får väl sluta skriva helt. Borde fixa lite mat innan jag åker. Hm.
Aaa.... Hejdå!
Hemma, var ligger det någonstans, kan någon ge svar?
Är "hemma" från helgen jag var "hemma".... Eh ja. Jag är i Sthlm nu, har varit i Sundsvall. heheh. Tror jag spyr, har ätit godis, kakor och thaimat hela dagen. Därför tror jag att jag ska hämta godiset som är kvar och äta lite till! Hm, om jag orkar dvs. Alltså inte. Hade det väldigt trevlig. I fredags åkte jag till Steffy direkt när vi kom med bilisen. Skulle egnetligen sova hos Vickan, men så blev det inte. Så jag och Steffy gick till Martin istället och var med honom, Adrian och Micke! :) Sen blev det så att jag sov hos Steff. Dock skulle hon med familj bort lördag förmiddag, så jag blev ensam i huset ett tag. Jag gjorde mig i ordning och fortsatte sedan mot Vickan. Var där i någon timme och myste. Sen tog jag bussen till Mathilda och Njurunda. Där väntade vi på Elin och Vickan. Ja, vi åt tacos, sjöng sing star och pratade om livets stora frågor. Imorse gick jag därifrån till Amanda rätt tidigt. Hon hade dock inte vaknat, så jag gjorde frukost till henne. Sen satt vi i hennes säng, åt kakor och var allmänt bra! Föri övrigt, ballerina kladdkaka vanilj + mjölk = Supergott. Åt nästan hela paketet. Mums! Sen hämtade mamma mig vid typ två så åkte vi söderut igen. Så vi kom hem vid sjutiden. Sen har jag (inte) pluggat. Måste nog kolla på engelskan innan jag kojsar. .... :c
Jag har ju godis, för det kan jag göra allt, ink plugga. Eller nej. Aja, vi får se. Imorgon är det skola och förhoppninsvis träning. Gaaaah, mitt liv är rätt enformigt nuuuu. Diieees! Jag ska sluta klaga, är bara lite less. Blir nog bra sen!

Mykkkkkkket trevligt. Lägger upp lite fler bilder på facebook...
Nu går jag, hejrah!
Tänkte bara säga att det är höstdagjämning nu! Hur sjukt är inte det? Nu tycker jag det är hur mörkt som helst, man ser ju ingenting efter klockan 8. På vårdagjämningen är det hur ljust som helst... Fast det är ju inte det, egentligen. Usch, kommer bli en lång mörk vinter. Igen. Som alla andra år. Jaja, nu är jag färdigpackad och ska sova.
Gonatt!
Fredag imorgon = Sundsvall!
Wohoooooooooooooo! Dock har jag inte så mycket inplanerat.. Hm, mindre bra. Vi tar bilen upp, mamsen och jag, direkt efter skolan imorgon. Så jag måste packa ikväll. Usch. Dock bara två nätter, inte så mycket att packa. Blir Stephanie direkt när vi kommer, sen tror jag att jag sover hos Victoria. På lördag blir det Amanda och förhoppningsvis Steff. Sedan åker vi igen på söndag. Trevligt ändå!

ÅHHHHHHHH, vad är det nödvändiga i ett sockerberoende? Min kropp kräver socker ca 12 h av dygnet. Whyyyyy? Vill bara gå ut i köket, ta fram den blåa bunken, slänga i ägg, socker, smör, kakao, mjöl, vaniljsocker, salt och röra om. Kladdkakssmet färdig, ät! Sjukt sugen! Men ska inte... ska iiinte...! Åh. Känns ju lite bättre att jag börjat träna nu, men jag ska inte. Borde inte. Borde plugga men framför allt packa. Det där dumma sockret, varför måste det vara så gott?! Skaaaaa INTE! Vill.... Men ska inte.

Om ni undrar vad det är jag för strunt gör när jag inte pluggar eller tränar så är det sånt här.
Hohohohohoh, grööön!
Nu ska jag packa (och inte göra kladdkakssmet..!)
Hejdaaaaaaaaaah!
Just nu är jag ruskigt trött, jag tror jag avlider.
Har varit och simmat med Lie från klubben och en till förut. Blev i typ en och en halv timme. Jag är död. Nivet, när man blir sådär trött (som man blir efter simmning) och knappt orkar prata. Så är jag nu. Men vad spelar väl det för roll när man har plugg och inte har ett liv? Var bara att ta fram japanskaboken och börja nöta tecken. Som tur var kunde jad get typ, behövde bara repetera liiiiite. Najs. Med lite kräm på det löser sig allt. Finns det ens något godare än kräm? Svar:nej!

NOMNOMNOMNOMNOMNOMNOM!
Det får räcka för ikväll. Nu ska jag sova lääääääääääänge för jag börjar inte förän 14.20 imorgon!
Gonatttttttttt!
Valvaka, coming up!

Först lite plugg, hohohoho.


Igååååååååååår var jag på bio, såg toy story 3 3D på sweediish! Väldigt trevligt. Mitt sällskap var Sandra, F7. Lovade henne på födelsedagen att vi skulle gå på bio, igår verkställdes det. Filmen var väl helt ok, hade dock förväntat mig mer. Jaja, får väl kolla på ettan och återuppliva lite old memories :'). Efter bion lagade vi mat, bakade kakor och såg TV. Najs. Hon låg däckad vid nio, bara att kojsa. Tidigt morgon sedan, mindre kul. Lär väl därför bli en tidig kväll. Känner mig otroligt spännande som människa.

Nä, nu ska jag läsa på om F! och SD, gonaaaaaaaaaaatt!
Conichiwa!
Ska snart dra på träning, är lite småstressad! Har sådan fruktansvärd beskutsångest för tillfället! Om jag ska börja träna med BK träffen i hallonbergen innebär det ca 30 min pendling, enkel väg. Alla gånger kan jag inte låna mammas SL-kort så jag lär få börja köpa remsa eller liknande. Så mer pengar i månaden plus resetiden, kanske inte det bästa. ÅHHH! Jaja, ska dit idag igen, min sista "prova på"-gång. Sen gäller det att bestämma sig!

Nä, nu tar jag min äggmacka och drar, herraaaaah!
Har fixat lite på mitt rum ikväll! Har städat, satt upp en hylla, krokar och en spegel. Jag hade ju tänkt sätta upp hyllan ovanför sängen. Så jag började mäta, rita var den skulle sitta osv. Christer (Mammas homie, hjälpte mig att sätta upp) gör hål där jag har markerat. Sticker in en skruvmejsel typ. Han kommer IGENOM till något. "hmm, gick det igenom till klädkammaren (garderobem eller whatever) på andra sidan väggen" tänkte jag. Icke. Det är ju så att jag har en skjutdörr. Dörren glider in i väggen. Vi gör ett hål i väggen = vi kommer till dörren. Hahahahah, misslyckat! Blev ett litet märke på dörren såg jag, när jag drog ut den. Men det var min väggie som fick ta smällen.  Stackarssss!

Den röda pricken = hålet. Så nu är min fina lilla vägg skadad, stackars liiten beeebis! Ska spackla och måla över det någon dag. Blev gaanska så omständigt nu. Jaja, slänger upp bilderna på övriga pimpet, sen blir det nog sängen.

Hyllan fick bli åt andra hållet. Nu är det tre feta hål i min fiina, fina vägg med tapet bakom hyllan. Grät lite innombords när Christer slog hål. Stackars mammas lilla älskling!

Nu äre bedtime, gonattiiiis!
Don't push it we both know
I'm falling every time
You look at me
Like you did
When you were mine -
Hide away, Laleh

Hohohohohoh, hejsan!
Kan ju berätta att jag var borta i Hallonbergen igår för lite träning, tro det eller ej! Sjukt skönt! BK träffen heter boxningsklubben. Svinbra var den. Det enda jobbiga är ju att det tar minst en halvtimme att pendla dit. Syyyyynd. Det finns ju en klubb här nere brevid skolan, men den är tydligen inte så super. Åhhhhhhhhh! Jag kommer bli så sjukt less på att pendla om jag ska träna 3-4 gånger i veckan. Jag hatar att välja.

Idag har jag en lektion. En. Från 15.30 till 16.45. Igår hade jag en lektion från 10.00-11.00. Bra schema! Ska läsa på lite om Feministiskt initiativ och SverigeDemokraterna nu. Kul. Fick F! i svenskan och SD via samhällskunskapen. De bästa partierna man kan få! Typ.
SD in my heart! nästan...
Helt störda människor. Stog i Metro om denhär filmen: http://www.youtube.com/watch?v=4JA4TC8anM0 Soran Ismail träffade några från SD, det slutade ju trevligt. Hahahahahhaha, och de ska vara Sveriges tredje största parti!
SD. Huga. Hahahahah det är bara skrattretande!
Nu ska jag läsa om dessa underbara partier! Kärlek!

Hejraaaaaaah!
Är sååååå trött. Ändå går jag inte och lägger mig. Dock kan jag knappt hålla ögonen öppna längre. Träffar knappt tangenterna heller, hahahah. Ojoj, det är nog bedtime nu. Mormor har i alla fall anlänt. Myycket trevligt.
Nu äre time. Imorgon blir det en dryg dag. Har lektioner från 08.20 till 15 någon gång. Kanske inte så jättedrygt, men för mig är det ganska jobbigt. Uscha.
Accepterar sömen, sleep tight!

Snart val, bambaaaam!
Har kollat på debatten ikväll på ettan mella Reinfeldt och Sahlin. Spännande faktiskt, även om jag inte är den mest insatta i politiken. Personligen tyckte jag det var en klar vinst för de rödgröna men har uppfattat att åsikten är splittrad. Gick in på svt's eftersnack och i chatten stog det "Mona Sahlin har fan inga riktiga argument" och i nästa "Nu vinner vi Mona" osv. Men enligt senaste statistiken leder väl alliansen med 8% eller något? Huga, tur att jag har fyra år till innan jag måste välja mellan alla lurande, vältaliga och karismatiska politiker. De vet nog hur man pratar allt! Ska bli spännande att se vad som händer, vem det blir som vinner och om det faktiskt blir förändring. Om Reinfeldt vinner igen och det inte blir så bra och underbart som han lovat känns han lite körd. Men vad vet jag, en ovetande ung flicka utan vidare information?
Stör mig fruktansvärt hur den ena säger "arbetslösheten har stigit under din regeringstid" och den andra säger "Arbetlösheten var såhär hög näs vi blev valda". Vem myttar? Usch, nu överger jag det ämnet.



Har varit hem över helgen också! Hade väldigt trevligt måste jag säga. I fredags kom jag till Sundsvall runt 10, då blev det skvadern. Stannade där tills ett någon gång. Sen gick jag ner till stan och mötte Julia. Vi gick til waynes och fikade. Där träffade vi Moa och de andra nyintagna vigoristerna, hähä. Efter det åkte vi till Njurunda och handlade mat. Vi köpte kylling och massa annat mumsigt som sedan tillagades hemme hos Julia med Stephanie, Martin och Amanda. Åkte in till stan och pappa igen vid 7tiden. På lördag blev det en relativt tidig morgon. Började med att träffa Frida på waynes. Bra att börja dagen med en STOR mugg varm choklad med grädde och marsmallows? Jadå, det var ju gratis! Hade ett fullstämplat waynes stammiskort, så behövde inte betala. Sen fikade jag en gång till med Julia, Elin och Vickan. Blev ännu mera mat vid fyra, för då skulle det ätas p-p-p-p-p-izza på texas med min oldklassie. Hem på kvällen för lite mysiskväll med familjen. hohohohohoh. En hel dag med mat!
Idag har jag sett på Fredriks fotbollsmatch. Han är så duktig, lillponken. :') Gjorde ett mål faktiskt, han var lätt bäst! (hehehehehehe, stolt storasyrra!) Min buss gick sen vid 12.30. Det var hemst. Satt trångt, obekvämt och allt sög. Huga. Men nu är jag hemma och allt är bättre. Förutom mina mattekunskaper. Borde kanske förbättra dem.... Nä.

Nuuuuuuuuuuuu ska jag nog göra mig i ordning och snart sova. Blir japanska imorgon vid 08.20, skoj! Sen kommer murmär på eftermiddagen, wohoooooo!
Gonaatt!
Hohohohohho, imorgon får jag åka hem!
Ska bli fruktansvärt skönt att kunna göra saker precis som man brukade förut. Sundsvall, du är min fristad! Blir en tidig morgon. Lär väl gå upp vid 05.30. Eller kanske tidigare, om jag inte duschar ikväll dvs. Mitt tåg går 06.30 från centralen, sen är det bara tre timmar mellan mig och Sundsvalls station. Hihi. Overkligt och skönt! Undra om det kommer kännas helsjukt att allt är som vanligt igen ellerom jag inte kommer tänka på det, för att det är precis som vanligt? Onodigt-tankande.se

Ikväll väntas det packning och matätande. Lär väl få plugga matte också. Är så efter i plaeringen att det inte finns. Eller ja, jag har inte börjat med den här veckans uppgifter än. På en torsdag. hahaha. Hade japanska sista lektionen idag också. Älskar det språket! Hoppas jag kan hänga med så jag faktiskt lär mig något. Är väl upp till mig själv och hur mycket tid jag vill läggga ner. Jaja. Jag må vara omotiverad, men japaska är något jag verkligen vill kunna!

Har kollat på boxningtjosan nu också. Tänkte kolla här nere i jakan, precis brevid skolan men har hört från flera håll att det tydligen inte är en sån jättebra klubb. Synd! Hade varit så otroligt skönt att slippa pendla. Har kollat på BK träffen i hallonbergen, Sundbyberg. Man kan tydligen bara droppa in så jag lär väl göra det någon dag nästa vecka! Skulle vara skönt att komma igång igen. Jag behöver det, minst sagt!

Den sa: Jag är en blåval, jag kan ta dig härifrån
Från din öde ö, från dina papper och pennor
Du är en förlorare, men du kan gömmas I min mun
En människa är inte tung att bära på
Laleh - Bjurö klubb. Jag älskar den :')

Nu ska jag gå och äta mati. Smaskiii rotfruktsgryytaaa! lovelove!
Byebye darls!
chacha!
Kommer hem till Sundsvall om... Det är tisdag idag.. Då blir det om.. Tre dagar! Wohooo! Blir massa trevligt hoppas jag.
Jag orkar inte plugga, orkar verkligen inte. Jag är så lat! Vi ska ha ett litet "lektionsprov" i matten på fredag. Vilken otur att jag skulle hem då tänkte jag. Min mattelärare, han tyckte jag kunde ta provet på torsdag då istället. Najs. Eller inte. Sen har jag engelskaord tills imorgon. Plus att jag ska plocka gräs till biologin. Gräs. Vi ska tydligen göra en labb med det. Sen så har jag ju enormt mycket matte ovanpå det. Jag är så dålig på att planera. Undra varför jag sitter framför tvn med datorn i knät. Huuuuuuuuuuuga.

Jag SKA plugga! ska. ska. SKA! nu. snart...
Nä, bara att göra det. Lite te bara, sen så!
Yo!
Jag hatar söndagar, de är rätt onödiga. Varför inte bygga en vecka av torsdagar, fredagar och lördagar. Torsdag är det skola och sådär, så man får längta till helgen.

Jaja. Det blev japanska i torsdags! Det hade varit imåndags också, det enda problemet var att vi hade fått fel sal. Lektionen höll på, en trappa upp. Det var ju trevligt att det blev av hur som helst.

connichiwa, watashi no namae Riina desu - goddag, mitt namn är Lina. Gissar på att det blir riina.. De uttalar inte L, de där japanerna...
Watashi wa suweeden-jin desu - jag är svensk.
Iie chuugoku-jin dewa arimasen - jag är inte kines.
watashi wa juunana sai desu - jag är sjutton år.
Anata no namae wa nan desu ka - Vad är ditt namn?


Jag kan fortsätta i en evighet, det var svinkul. Blir mindre roligt när man ska lära sig skriva och läsa de japanska tecknen. Förstog knappt vad läraren sa när hon pratade svenska. Hur blir det då när instruktionerna övergår till japanska? hjälp!

Kommer hem nästa helg, ska bli otroligt skönt. Blir troligen Njurunda fredagkväll och klassen lördag eftermiddag. Sen blir det väl annat trevligt emellan!

Vi hörss!

Sitter här, vid 13.43, och väntar på att skolan ska börja. Har så sjukt efterblivet schema just nu. Eftersom jg tagit bort kemi, fysik och inte har fått in biologi eller samhällskunskap. Kuul. Viss det är skönt att ha sena mornar osv men att börja efter klockan två är bara konstigt. Idag hoppas jag dock på att det faktiskt blir japanska! Sist kom ju aldrig läraren. Jaja. Imorgon har jag en lektion. Hahahahahaha, vad vill mitt schema? Tydligen är matten inställd idag och morgon(har egentligen matte på fredagar, dock inte på det här veckoschemat).. Alltså börjar jag klockan 15.30 idag eller liknande. Konstiga tider.
Nu ska jag väl gå och... Göra något vettigt..(Ingenting)