SNART är det sommarlov!

Planerar min sommar för fullt och just nu ser väl planen ut såhär:
  • 11-22 Juni - Sundsvall!
  • 23 Juni - 31 Juli - JobbaJobbaJobba
  • 1-7 Augusti - Forskarskola i Karlskoga. Mitt projektarbete kirrat på en vecka ♥
  • ........ Sola?
  • ..................Sova
  • ...
  • Eh, ja. Ha sommarlov.
Typ så! Väldigt planerat............ HEH.
NU måste jag skriva en labbrapport, hehehehoi.
Skönt schema har jag för den här veckan kan jag lova:



Hehehi.
Nu ska jag väl försöka plugga. Tanken är det väl som räknas?
Hejdå, farväl, adjö.
Jag lever. Trots morgonens brutala fysikprov. Jag överlevde.

Så, nu är det NÄSTAN sommarlov. Har bara en laborationsrapport i biologi och en redovisningsuppgift i både matte och svenska. Annars är jag färdig. Ruskigt skönt men orkar inte tänka efter hur lite tid det är kvar, för då lär jag väl inte göra något i skolan.

Ikväll ska jag åka på boxningsträningen för första gången på tre veckor! Tre sjuka veckor. Okej, de första två sprang jag rätt duktigt, men det avtog med fysik- och matteplugg. Men nu har jag som sagt lite mer tid över.

Imorgon ska jag på min kusin Andréas student också. Det ska bli hur kul som helst och jag längtar galet mycket efter min egen. Bara ett år kvar, sen är gymnasiet över. Galet.



Allt är så grönt!
Kanske borde tillägga att den fina bilden är tagen av min syster, annars får jag väl smisk.
Nu måste jag faktiskt packa.
Hjedo!
Peppar för familjen nu!


P  E  P  P  P  P  P  !
Ja, idag har jag varit ledig.
Alla dagens lektioner var inställda så det var bara att ligga hemma och chilla.

Åt frukost med mamma, stekte på balkongen i nästan 2 timmar, duschade, gjorde lunch och sen tog jag cykeln ner till IKEA. Tänkte att en fredag vid ettiden skulle jag väl typ ströva runt därinne själv. ICKE.
Det var SÅ MÅNGA barnvagnar. Överallt! De måste väl också få finnas men hade inte ränkat in barnskrik i bilden av min lugna stund på IKEA. Det gick bra ändå och hittade några smågrejer. Cyklade hem och sen har jag bara tagit det lungt, gjort amerikanska pankakor. Standard.

Galet fint väder idag också. Ska bli fint i helgen. Fy så skönt. Får väl jobba lite på brännan, höhö.

Så nu ska jag väl ta mig ut på en liten springtur. Har inte gjort det på nästan en vecka. Undra hur bra det kommer att gå, med magen full av pannkakor och allt. Skönt.


Sommarkänslor!

Imorgon är det bara lördag, wiho, nästan hela helgen kvar.
Hejdå!
Är galet trött som vanligt efter en eftermiddags mattepluggande!

Imorgon har jag som många andra stackars barn nationella i matte D. Därav panikpluggningen ikväll. Ska snart sova och försöka att inte blanda ihop alla formler under natten. Måste sova ordentligt så jag står ut de 4 timmarna imorgon då provet ska skrivas. Fy.

Till helgen kommer en viss liten syster hem från det avlägsna landet Mexico. W O H O!
På måndag ska jag på familjen som spelar på grönan. Då hade jag hade planerat att ta med mexikanen i bakfickan. Kommer bli najs.

Nu är det bara matteprov imorgon, japanskaprov och samhällsuppgift till måndag och fysikprovet nästa torsdag, sen har jag lov typ! Möjligtvis ska Victoria komme ner hit också. Mys! ♥ Kan inte tiden bara gå fortare och proven bestämma sig för att gå hem?

Nä, nu ska jag sova.
Gonatttttttttttttttttttttttt
(Innan jag somnar kommer här en dubbel uppsättning Lina:)


Sjukt härliga linnen från hm, båda under hundralappen. GE MIG!
Lär ju köpa.
Blir nog familjen på grönan nästa vecka, fett najs!

Nä, nu måste jag återvända till plugget.
Hejdo
Har haft en galet fin helg.

I fredags chillade jag, mycket skönt.

I lördags var det Amandas 18årsfest, tänkte slänga upp lite bilder. Träffade massa sköna människor och hade helt enkelt en apbra kväll.

Idag hade jag tänkt plugga matte som en tok med tanke på att jag har nationella i matte D nu på torsdag. Var jag pigg när jag vakande vid 11 imorse? Nej. Tog det lite lungt, åt frukost, duschade osv. Vid 12 insåg jag att jag skulle till kusinerna och grilla. Så det blev att läsa matte på bussen istället. Kult. Ska väl läsa lite nu innan jag kojsar också.

Matte är det bästa jag vet. ;PppPPppPppp

Så ja, här kommer bilderna.


Så, nu ska jag avsluta helgen med lite matte.
TACKHEJ!
Hej i stugan!

Är trött, som vanligt. Idag var det nationella i engelska igen, hör och läsförståelse. Med mos i huvudet fortsatte dagen sedan till 16.45. Trevligt. Efter skolan cyklade jag hem, upp för mördarbacken, och tog det lugnt en stund. Försökte plugga men var för rastlös så tog en promenad istället. Hittade två syrener och massa kastanjer som blommade. Våren är ju bara helt underbar!

Till helgen blir det firande av ytterligare en 18åring, Amanda den här gången. Ska bli väldigt trevligt! Annars i helgen ska jag väl försöka sova och plugga så mycket som möjligt.

Tills vi hörs igen kan jag dela detta visa citat:


Så sant och jag vill ha det på min vägg.
Villvillvill.
Vill så mycket nu, vill ha allt.

Nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon. Bara att ta sig igenom fredagen, sen är det helg!
Gonatt!
Jag är galet trött, det är galet varmt och jag har galet mycke i skolan. Galet.

Idag efter skolan somnar jag i soffan och vaknar typ en dryg timme senare. Har aldrig varit så trött tror jag. Nu har jag fått i mig lite kaffe och piggnat till. Skönt. Måste sätta mig med matten. Nästa vecka har jag nationella i hela matte D.

K U L     L I V

Har prov varje vecka i 5 veckor tror jag. Sen är det väl lov. SKÖNT.
Mycket kallt ute. Inne också.

Så nu blir det lite matte-time och sedan får jag väl slänga ihop lite mat.
Hejdå!
Ja, min helg har alltså spenderats i Sundsvall! Trevligt folk som vanligt så det var helt underbart. Slänger upp lite bilder här ja, sen måste jag sova.



Fin men kaotisk kväll. Hoppas lilla födelsedagsbarnet IssaPissa hade kul i alla fall!

Nu somnar jag!
Hej alla barn nu är det barnprogram!
Nä, men typ!


Idag har jag varit på skolan och utfört mitt livs största verk. Eiffeltornet byggt av tårta! Vi har haft NT-dagen på skolan så det var bara tårtbak tyyyp. Temat var vår och vi tänkte då på "vår i Paris" och eiffeltornet. Allt såg ut att bli skitbra...

Tårtan höll, vi byggde på höjden och allt såg bra ut. Vi hade även vispgrädde som vi tänkte färga typ orange så det skulle se ut som koppar eller vad det nu är byggt av. Så vi försöker spritsa på grädden och allt blir bara konstigt! Grädden såg kräkfärgad ut, var för hårt vispad så när vi pressade ut den ur spritsen delade sig typ vätskan och kom ut genom tyget och allt blev jätteäckligt! Så vi tog massa chokladsås och kristyr på den när den ändå var försötörd. Kaoz.
BLÄ!

Jaja, vi hade kul i alla fall. Nu har jag mindre kul för jag måste packa! Imorgon åker jag till Sundsvall med mamma efter skolan. Roligt, men jag hatar att packa. Måste pröva alla kläderna jag ska ha typ. Isabelles 18årsfest på lördag, tror jag ska köra på min nya grymma frackskjorta och hatteeeen!


Blir nog G-rymt!

Nu blir det packning.
Adiós!

Nu är jag tröttis!

Häromdan fick jag reda på att jag kom in på en forskarskola jag sökt till i sommar! På den här forskarskolan får man typ pröva på forskning och lära sig massa runt det. Alltså, typ en lång lab som pågår i 1-2 veckor. Kanske inte så kul tänkte ni men om man gör det räknas det som ens projektarbete. Det betyder att man får typ 124536422 sovmornar i trean! S K Ö N T

Så, det fanns två olika skolor att läsa på. En i Karlskoga som pågår i en vecka och en här i Stockholm under två veckor. På den i Karlskoga har jag kommit in (35 från Sverige som kommer in, wew) och här hemma är jag på reserv. Pratade med min biologilärare om vilken jag skulle välja om jag faktiskt kom in i Sthlm. En av lärarna där sa att jag nog fick ut mer av Sthlm om jag vill läsa till forskare. Då kom en annan lärare in och tyckte att jag skulle välja Karlskoga för "då är det massa latjo runt om kring och får du ju sova där ju!".
Jahapp, jag känner mig inte alls splittrad.
Nu vet jag bara inte hur jag ska göra om jag kommer in. Voj voj, synd om mig. INTE.

Nu ska en liten trött Lina få sova.
Gonatt!



En fin liten blommaaa! Dock är det svinkallt nu, runt nollan!
Vips så var det maj.

Igår var en lång och trevlig dag. Gick upp tidigt och åkte in till stan. På myrorna hittade jag en vit skjorta, en marinblå kavaj och en svart klänning. Allt fick jag för 200, najs. Åt thaimat med mamma och sen åkte vi hem igen.

På kvällen åkte jag mot kungsängen med Maria, Adrian och Sofia vid 8. Kollade på en majbrasa där en snabbis, sen åkte vi hem till Jonathan och träffade massa trevliga människor. Vid 12 kom Julia Åström, barndomskompis från Sundsvall, och två av hennes nya klasskompisar. De har varit i Stockholm nu när de har påsklov så då kunde vi fira valborg tillsammans! Så det var jättekul att de kunde komma. Vid halv tre tog majoriteten nattbussen till Jakobsberg. Julia, Sofie och Fanny skulle tillbaka till stan men så dags gick inte tågen så vi gick upp till mig tills tågen började gå igen. Deras idé var att dygna, så vi skulle inte alls sova. När vi kom hem gjorde vi en kladdkaka istället för att sova, sådär strax efter 4 på morgonen. Vi blev dock lite sega och sov från typ 5 till kvart i sex, då började tågen gå igen. Gick med en bit till tåget innan jag vände hem igen och sov till 12. Skönt.

Sammanfattningsis var det en jättebra kväll! (För dig som inte orkade läsa allt)

Idag har jag mest tagit det lungt, har varit väldigt trött. Fram mot kvällen blev jag ändå lite piggare så jag städade lite och pluggade. Bra Lina!

Nu kommer lite bilderrrrr





Kladdkaksdags!


Fina sundsvallstjejer i Stockholm! HEFTIGT (Julias min♥)

CIAAAAO!