Cyklade till stan idag.
Cyklade in i en kille utanför folkes.
Stelt.
Konstnär: jag.
Hej hej hej
Idag var det soligt och fint. Hade lunch 11.30-13.15 så blev en stund i solen. Köpte mig en glass och kände: aaaaaaaahhhhh, de härä livet hörrni.
Annars idag: föreläsningar, möte för att planera nollningen, pass och diskning. Otroligt spännande.
Nu somnar jag.
Bild på signeringarna.
 
Hej på er!
Min dag i punktform (då jag verkar ha förlorat min förmåga att formulera svenska meningar totalt (bara den meningen i sig, making no sense?))
  • Dugga 08.00
  • Fika på uteservering 09.30
  • Stan
  • Lunch på skolan 12.00
  • Redovisningar från examensarbeten 13-16
  • Häng med biomedz. Brännbollsträning, grill och trevligt häng i kylan och blåsten 17-19.
Kom hem och var dödligt trött. Gick till ICA för att handla. Har inte orkat packa upp maten än, är så trött haha. Nåväl, ska packa upp nu och sova sen. Skönt att duggan är gjord, men vi har ju flera föreläsningar imorgon igen, så ingen paus. Det löser sig väl. Vi hörs kompisar.
Har träffat den här pricken idag. Han var på Gränby och signerade sin nya skiva. Trampade dit och stod i kö i en dryg timme. Lämnade fram skivan och försökte säga något vettigt. "Öhhm... Tack för en jättebra skiva...!" "Tack själv kompis!" Frågar om man kan få jackan signerad också. Assistenten tyckte att det skulle man ju helst inte, men om jag väntade lite så skulle det kunna ordnas. Så nu har jag Håkans signering på insidan av min jeansjacka. Fint tycker jag. Efter han skrivit i jackan "tack hjärtat". Alltså, den känslan. Inte alls menat till mig eller så, jag var ju bara en av de flera hundra som var där den dagen. Ändå så fint, för mig och sådär. Crazy fangirl. Alla dagar i veckan för Håkan.
 
Annars?
Mycket som händer HELA tiden. Går på pass, pluggar, träffar kompisar och försöker leva lite emellanåt också. Det har resulterat i att rummet ser ut som kaos. Dugga imorgon, så det hinner jag inte riktigt ta tag i nu.
Så imorgon blir det en tidig skrivning, sen lunchmöte och grill/brännbollsträning med biomedz på kvällen. Som sagt, mycket att göra hela tiden.
Om en vecka är det valborg. Dör stora peppdöden.
Nu måste jag sova, imorgon ringer klockan tidigt.
Puss
Hej finisar!
Ny vecka med en ny tråkig måndag. Molnigt och grått, sen plugg på det. Inte den bästa kombinationen. Var helt deppig, men pluggade på ändå. Hade en föreläsning på eftermiddagen och efter det cyklade jag hem och i stort sett dog. Fick brev från Akademiska som skrivit att jag hade 124 g/L hemoglobin senast jag lämnade blod (och gränsen är 125). EXAKT samma som förra gången. Så jag måst gå dit, bli stucken, få veta att jag har ok blodvärden innan jag kan lämna igen. Gaaaah, bara ett gram under gränsen också, så störigt.
 
Så med dagens ångest och det beskedet tillsammans fick jag lite hets. Hoppade runt här i lägenheten och skrek. Efter det blev det bättre, haha. Låste upp min iPhone, så nu kan jag smsa och ringa med den. King. Var på ett pass på campus senare på kvällen, det gjorde humöret bättre också. Så nu är jag ändå inte helt less.
Ska sova nu och kliva upp imorgon för att plugga effektivt hela dagen.
Tagga dugga½!§1½!!1
 
Mina senaste bilder från instagram:

För er som vill fortsätta se diverse pluggbilder heter jag thelanderlina. Så fort jag fixar internet utlovas även frukostbilder haha. Puss och gonatt.
En bild från sittningen och en till på nya plattan. Här med signeringen. Lyssnar på den om och om och om och om och om igen.
 
Tiden den här helgen har verkligen bara försvunnit. Gått upp i rök. En händelserik och bra helg ändå. I fredags var det sittning med medicinska sektionen på Värmlands. Åt god mat, pratade med trevliga bordsgrannar och dansade mig sedan svettig på eftersläppet. På lördagen var det plugg på dagen och sedan dags för fest igen på kvällen. Två tjejer i klassen som hade fest i en lokal här i Flogsta. Temat var wild, så jag gjorde det enda rätta och klädde ut mig till enhörning. Haha, så himla pastellig och glittrig. Fint.
 
Idag hade jag tänkt göra tusen saker, men tiden försvann som sagt. Pluggade någon timme mitt på dagen och skrev spex hos Cia efter det. Handlade och lagade mat. Sen var det kväll helt plötsligt. Har dugga på onsdag, så borde ha pluggat mer. Nåväl, det blir väl hetsplugg till veckan istället.
 
Det har varit så himla vårigt de senaste dagarna, så livet känns bra ändå. Snart valborg och efter det blir det Lund för biobollen. Mycket kul som händer!
Ha en fin vecka kompisar, vi hörs!
Hej kompisar!
Idag har det varit en ganska lång dag med föreläsningar, en sväng på stan, ett pass på campus och sist blodgivning på blodcentralen. Cyklade hem med trötta ben i motvinden. Blev omsprungen av folk som var ute och joggade haha.
 
Nu måste jag ta tag i disk och mat, sen borde jag väl plugga. Har dugga nästa vecka och seminarium imorgon. Seminareit halvfärdigt och duggan har jag inte ens börjat plugga till. Livet. Det brukar ju lösa sig ändå, hoppas det gör det den här gången också.
 
Lindad arm och underbara järntabletter. Nu ropar disken på mig.
Hörs
  picasion
Idag när jag kom hem låg Håkans nya skiva i brevlådan och väntade på mig. Så himla fint. Bra onsdag. Nu måste jag kasta mig på cykeln för att hinna till mitt bokade spinningpass! Efter det blir det lite häng på nation. Men ingen öl för mig buhuhu, är ju typ lika dåligt som att äta vitt bröd. Nåväl.
Fick ett sms från posten förut, nu är mitt paket med Håkans skiva på väg till mig! Åh, lyckan.
 
Är i stort sett död nu. Har haft föreläsning 09-12 idag eftersom sista föreläsaren aldrig dök upp. Satt i skolan med seminarium, hade möte om nollning och gick en sväng på stan. Cyklade hem, lagade och åt mat innan jag cyklade iväg igen. Var på ett pass, kettle bell, på campus, Så himla jobbigt. När My dessutom visade den här videon efter blev det inte direkt bättre för magen av några minuters dubbelvikt tokskrattande. Nu ska jag dö i sängen.
 
De bilderna jag lyckades ta, när vi var i fjällen, var de från bilen....

Mårten hade snabba glajjor.
Lite såhär var de två dagarna: jag överhypad, Filip loco i baksätet och Mårten kylig i sina glajjor.

Tycket det här är himla fina bilder. Från we♥it som vanligt.
 
Är så himla kär i Håkan. Hörde pistol första gången när jag var superdeppig i lördags och den kändes bara så rätt. Har förbeställt skivan och på onsdag dimper den väl ned i brevlådan. Längtarlängtarlängtar.
 
Idag var det en till tidig morgon att vakna till en grå himmel. Trampade til skolan, hade en superseg datalab och skrev rapport. Kom hem, tvättade, diskade och lagade mat. Fick hit Marresmarre också, så vi åt mat, hade lite ångest över våren och såg på hipp hipp-klipp. Nu blir det sängen, lite för sent, som alltid.
Natti.
Hej!
Igår kväll åkte jag hem till Josse och JC för lite filmtittande. Vaknade vid 10 idag, på mycket bättre humör jämfört med igår. Vi åt dunderfrukost med ägg, yoghurt, bacon, macka med massa pålägg och kaffe. Mums.
 
Efter det promenerade jag och Josse in till stan. Jag köpte absoluta nödvändigheter som solglasögon, hals- och armband, kökshanddukar, rivjärn och fick en liten grön stekpanna av Josi. Tog mig hem, åt lite, och cyklade sedan till campus. Skakade på diverse kroppsdelar i ett zumbapass. Inte riktigt min grej. Haha, trampade verkligen bara omkring och såg förvirrad ut. Nåväl, värt att testa i alla fall.
Ska fixa mat nu och läsa på lite lab sen.
Ha en bra vecka kompisar!
(Får hets på lightroom, bilden blir inte som den ser ut efter den exporterats? Egentligen ska det inte vara typ lila på armbandet. Hets som sagt.)
Hallon- och avokadoglass, fint hals- och armband, solglasögon. Mmmmm, materiell kärlek.
Hej kompisar!
Vaknade idag och var så otroligt less på livet. Snöblandat rusk ute och kaos här inne. Ville bara fly från allt, så åt frukost i sängen framför serier. Tog mig motvilligt upp och brottades med ett berg av disk. Kände att jag inte kunde vara så deppig längre vid tre, så gjorde en god mat. Sallad med sparris, mozarella och bacon med lite stekta solroskärnor.
Fungerade ganska bra, blev på lite bättre humör, men inte riktigt helt nöjd. Så jag gjorde hallon- och avokadoglass som står i frysen och stelnar nu! Himla spännande att se om den blir god. Bara vispad grädde, avokado och hallon. Blir som sagt spännande.
Nej, nu måste jag ta tag i det stökiga rummet.
Puss
Gillar ju det här med smink. Sminkade mig ungefär fyra gånger igår haha. Nu är ju de här bilderna ganska redigerade i färgintensitet osv, men ändå. Kul med färg, vårigt och sådär.
 
Idag var det lab på förmiddagen och på eftermiddagen rapportskrivande. Skrev färdigt det vi skulle och sedan gick jag på pass. Nästan bara benböj på olika sätt. Senast jag gick på passet kunde jag knappt gå dagarna efter : ))) Kommer nog inte bli lika illa den här gången. Hoppas jag....
 
Imorgon blir det lab igen och sen ska jag väl hem och brottas med ett berg av disk. Är pro på att skjuta upp saker. Som att lägga mig. Måste sova nu, som vanligt hehe.
Hejs!
Hej kompisar.
Det har gått två dagar av veckan efter lovet. Känns redan som att det är för mycket som händer. Så mycket som ska ordnas och hinnas med i vår, blir svårt att få med allt. Ska nog lyckas på något sätt ändå.
 
Nåväl.
De senaste två dagarna har jag alltså inte ätit några kolhydrater och följt LCHF. Känns bra än så länge, magen är glad att slippa det i alla fall haha. Har lagat massa god mat, muuuums. Igår var jag och spinnade också. Har en liten utmaning till mig själv nu i april:
  • 12 pass/registreringar på campus
  • Testa LCHF
  • Alkohol vid högst två tillfällen
  • Fika högst en gång i veckan
Hade viljat testa fasta också, men det hinns nog inte riktigt med i mitt schema just nu. Verkligen fullt upp de kommande veckorna. Börjar 08.15 nästan varje dag med antingen lab eller några timmars föreläsningar. Sen ska man ju skriva hundra labrapporter, gå på pass, ha möten, laga mat, leva osv osv. Imorgon blir det lab 8-12 och sedan skrivande av rapport. Vid 16 blir det ett pass på campus också. Ojojoj, vi får väl se hur det går, men allt löser sig ju.
Nu måste jag verkligen sova. Puss.
Maten från de senaste dagarna. Omelett med massa ost, sen Thaigryta med kyckling och sist mos gjort på broccoli och blomkål med lite rester av omeletten. Mums!
Hej hej hej!
Åkte hem en kväll tidigare från Kilafors, så är tillbaka i Uppsala nu. Skönt faktiskt att ha en hel dag här innan skolan börjar igen. Var en sväng till Josse mitt på dagen och nu ska jag handla, laga mat, städa och pyssla på här hemma.
 
Såg en dokumentär när jag var hemma i Jakobsberg. Svält dig gammal från vetenskapens värld. RIktigt spännande där en kille testar olika dieter osv. Pratar mycket om att fasta och hur bra man mår av det. Utvecklar NYA neuroner och grejer? Blev sjukt sugen på att testa 2/5-grej (2 dagars fasta och 5 dagars ätande). Nåja, tänkte i alla fall testa på LCHF i april och kanske fasta i två dagar en gång. Blir spännande.
 
Åkte skidor i Järvsöbacken igår. Började på skakiga ben i de blåa backarna, men i slutet gick det fort i de röda. Hade superkul med Filip och Mårten. Jag och Filip gjorde dock en liten tabbe då vi åkte sittlift. Det var första gången båda åkte det, så vi var väl lite nervösa. Sitter där uppe och håller i oss, var ju nästan i höjd med trätopparna. Efteråt inser vi att det fanns en bygel att fälla ner, men som vi missat hahaha. Så jag var typ livrädd hehehehe. Nåväl, det gick ju bra i alla fall.
Nu ska jag handla, hörs!
maker
 
Tänk va, vad jag skulle bomba er med frukostbilder, om jag hade instagram. Har funderat på att köpa en begagnad iPhone och då lär det ju bli instaaah nästa. Vågar inte köpa en helt ny telefon, är ju lite klumpig, hehe.
 
Nu blir det packning och städning här hemma, sedan ska jag Filip och Mårten köra i ungefär tre timmar. Imorgon blir det en dags skidåkning, wihiiooo!
Hörs senare kompisar!
 
 






Himlen var fin en kväll såhär i april. Har tagit det ganska lungt idag, träffat gamla tränaren med familj i Sundbyberg. Så himla mysigt med barn. Var ute på en promenad sen med mami och tog med kameran. Imorgon blir det packning och sedan en bilfärd några timmar norrut.
 
Var och hämtade skidorna igår, som jag fått låna, och herre vad jag virrade omkring. Tog med mig Mårten som körassistans eftersom jag skulle rätt igenom smeten i Stockholm. Vi körde rätt sent, så ingen tarfik. Det gick ju bra, men vi körde alldeles för långt. Vände i Handen haha. Åkte tillbaka, plockade upp skidorna och for hem igen. Skönt att vara hemma efter den virriga turen hehe.
 
Ändrade designen här ikväll också. (Så nu är den samma som din Maria, fast med annan bild! ) Blir brabrabrabrba. Nu måste jag verkligen sova, kommer skalla tangentbordet annars. Natti.
Hej friendz.
Är hemma hos mamma i Jakobsberg och baaah myser. Har lägligt nog blivit sjuk. Eller ja, jag har varit småförkyld i någon vecka och först nu kunnat ta det lungt. Så då passar ju förkylningen på att ta ut sin rätt.
 
Kom till Stockholm på kvällen i torsdags. jobbade fredag och lördag. På lördagen var det hemmafest hos en kompis-kompis på andra sidan stan. Åkte dit, finssade med Maria, drack öl, pratade med människor, hade hallfest, cyklade på toaletten och pratade med störningsjouren. Tog sista tåget hem och sa hej till Josefin och Jean-Charles som kommit hit från Uppsala. På söndagen åt vi påskmat och godis tills vi storknade.
 
Så det har väl varit mina senaste dagar. Jobbat lite till och skjutsat hem Josefin och JC. Nu till veckan ska jag träffa kompisar, leka med kusiner och sen åka skidor till helgen. Ska bli så kul, men jag vill inte ha den här förkylningen då bara. Ska kurera mig genom att sova och äta. I stora mängder : )))))))))