Bilder från min pinterest.
 
Hej kompisar.
Så himla himla himla varmt just nu. Det är väl inget nytt egentligen, ingen lär ju ha missat det hehe. Det är i alla fall en varm lördag i juli och jag har precis packat ner mina materiella egendomar i kartonger och IKEA-kassar. Sov för sista gången som boende på Rackarberget inatt (vad jag vet i alla fall). Ska ta tåget till mamma i Jakobsberg nu ikväll, sova där och ta bilen tidigt imorgon. Hämtar upp två snälla kompisar som hjälper mig att bära, åker till Uppsala och hakar på det hyrda släpet, plockar upp syrran och flyttar sedan mitt liv cirka 500 meter ner för gatan, till Studentvägen. Var och kollade på rummet i fredags, det var fräscht och allt kändes bra när jag gick därifrån. Lite trist att lämna rummet jag bor i nu då det är så himla fin utsikt osv, men blir skönt att komma till en mindre korridor där jag har egen toalett. Så allt blir bra. Ska bli spännande att bära en massa tunga grejer först fem våningar ner och sen fyra upp i 30°C haha.
 
Nu måste jag kila till tåget, ha en fortsatt fin helg hörreni!
Hejs.
Klockan är alltså 20.26 och jag är så osugen på att ta mig till BMC. Cyklade till labbet vid 08.20 imorse och kom hem ungefär 10 timmar senare. Har kastat i mig lite mat och måste nu tillbaka till BMC för att ta hand om (läs frysa) mina flugor som nu har fått svälta i 12h. Så ja, jag har väl inte så mycket liv just nu. Ska labba gärnet i två veckor till, sen ska en uppsats produceras i augusti. Hej ångest. Samtidigt så ska väl ansökningen om Australien-utbytet skrivas. Ännu mera ångest. Nåväl, det löser sig nog.
Nu kallar flugorna på sin herre. Adjö.
 
Hej kompisar.
Det är så himla mycket sommar och jag hänger på labbet, träffar kompisar, går på festligheter osv osv. Var på Gotland förra helgen och nu i helgen var det en snabbis på Snerikes under fredagen (när jag fick en äcklig fisk i räktallriken?) och på lördagen var det ett event som kallas Olympiaden där en massa folk delades in i lag och körde femkamp typ. Sjukt rolig dag, men herre vad trött jag var efter att ha varit igång med drickandet sen 09. Kändes precis som valborg haha. Idag är det söndag och en typisk bakisdag: långfrukost med serietittande, lite långsamt städande, läsning, datorhäng och en promenad. Nu blir det sängen och omladdning för en ny vecka. Har redan varit 5 veckor på labbet och alltså klarat av halva mitt exjobb, men inte skrivit någonting på uppsatsen. Haha, det här blir nog bra..... Hoppas jag :))))
Häj.
Köpte mig en fin anteckningsbok och lite roliga pennor för någon dag sedan. Satte mig sedan i fönstret på femte våningen, kikade ut på alla förbipasserande människor och fyllde sidorna med planer, citat och listor. Bland annat en packlista eftersom jag åker till Stockholm imorgon efter labbet och drar sedan till Gotland tidigt på fredag. Kommer tillbaka till Uppsala på måndag eftermiddag. Ska bli så skönt med en minisemester. Tar med mig kameran, så det blir väl en massa bilder när jag kommer tillbaka.
p&k