Summer’s just beginning, baby
I might learn to hate you, lady
One weekend you’re acting crazy
I might have to hate you,baby
This ain’t what I thought it would be
This is the saddest summer ever
The saddest summer ever

Saddest summer - The drums


Hejhejhej!
Idaaag har det hänt lite saker faktiskt(!). Dagen började med lite utdelning av reklam, lika roligt som alltid. Sen skulle jag ut och springa med Julia. Det drog ut lite på tiden, för båda skulle äta osv. Sedan bar det av. I en rysligt långsam takt. Vi pratade mer än vi sprang skulle jag vilja säga. Hon skulle till Moa senare och undrade om jag ville med. Det fick bli lite senare på kvällen för först skulle jag fira min systers födelsedag i efterskott. Mamma hämtade henne vid bussen (hon hade varit i skåne...) så åt vi tårta, sjöng och delade paket. Vid 10tiden åkte jag till Moa. Sedan kollade jag på när Julia och Moa spelade TVspel. I typ två timmar. Jag fick prova lite också, jag var enormt dålig.

 

Usch, mitt rum ser ut som ett bombnedslag nu. Borde göra något åt det. Skulle kanske rensa garderoben också... Inför flytten tänkte jag. Skrämmande hur nära flytten är. Men jag går ändå runt som om det vore ingenting. Känns som en film, någonting att se på håll. Helt overkligt. Jaa för er som inte visste redan så ska ju jag flytta  till våran huvudstad nu i höst. Jakobsberg i Järfälla närmare bestämt. Under augusti någon gång kommer vi flytta in i nya lägenheten. Sedan är det skolstart den 20 augusti med helt ny klass, skola, stad och dialekt. Kommer jag bli lite mobbad för norrländskan?

 

Ps. Johnny i roomservice (gotlänningen) sa fönstrarna häromdan! Jag är inte ensaaaaam! Ds.

Jahapp, det här är nog en såndär "blogg". Har ingen aning om vad jag håller på med eller om någon ens skulle läsa den. Men för min egen skull kan det ju vara trevligt i framtiden!
Har absolut ingen koll på hur man fixar design osv. Koder och shit lär jag knappast lära mig! Menmen, nu när det är lov och en så "fin" svensk sommar kanske jag finner tid att göra det.

Hade inte mycket att säga, ska försöka ändra lite här. Önska mig lycka till!