Vill typ ha på mig detta, dricka te i mängder och kura inne en regnig dag. Radera allt som har med skola att göra också. Ja, det hade varit najs.
 
 
Bilder från förra oktober, sjukt hur fort ett år går.
 
Hej kompisar!
Idag är det alltså måndag och idag började ju dagen precis som måndagar ska; jag försov mig. Vaknade 07.50 och började alltså 08.15. Övervägde i två minuter om jag skulle ta det lugnt och ta mig till skolan vid 09 eller bara köra. Slutade med att jag kastade med mig lite frukost i väskan, drog på mig kläder och var utanför dörren 08.02.
 
Utöver den starten så har det varit en helt ok måndag. Föreläsning, lång lunch, seminarium och lite histologiplugg på det. Nu är jag hemma och redo för lite fix och plugg. Opeppen är total.
Hörs senare!
 
Såg på 10 Things I Hate About You med Josse igår. Var lite bakis och hatade livet, så då kändes en klyschig feel good-film som ett bra alternativ. Sen på kvällen blev vi peppade på livet igen, drack kaffe och gick ut och dansade.
 
Idag har jag tagit det så himla lugnt hela dagen. Sovmorgon, frukost framför en film i sängen, diskat lite, ätit rester, sängen en stund till osv. Borde egentligen ha pluggat, men vem orkar det lixxx? :)))))
Nu ska jag lägga mig och mysa med söndagsångesten.
Puss och gonatt.
 
Hejs!
Igår var det onsdag och då körde Norrlands pop-klubb en kväll med Håkantema. Jag, Martin och Augusta var självklart där för att dricka öl, skrika och hetsdansa till Håkans fina låtar. Kom hem och la mig vid 02, så att vara på föreläsningen vid 08 imorse kändes inte som någon höjdare.
 
Tog mig till skolan vid 09 i alla fall och satt i föreläsningssalen i två timmar. Sopplunchade med Josse på VGs nation och hade seminarium på eftermiddagen. Pluggade några timmar efter skolan och vid 18 var det dags för JCs vernissage på Creperie Lemoni. Tittade på hans foton, åt crêpes och drack torr cider. M- to the -öms! Är dötrött nu och vill bara sooova. Så himla trött de senaste dagarna, vill sova minst en vecka i sträck. Nåväl, sova kan man väl göra... När man sover.
Natti.
Nu är det höst på riktigt. Cyklar i regn till skolan på morgonen, sitter sömning i föreläsningssalen, försöker värma mig med soppa till lucnh och motivera pluggandet med koffein och socker. Festligt.
 
Idag var det bara föreläsning 10-13, vilket är den kortaste dagen än så länge på hela hösten. Bara mös imorse när klockan inte ringde förän efter 08. En riktig fest. Den här veckan fortsätter vara ganska lugn, så ska ta tag och förbereda lite seminarier då nästa vecka blir köttig.
Nu blir det cellevolution (ZzzzZZzzzZ) hejs!
Lyssnar för det mesta på An Awesome Wave nu för tiden, så himla bra musik.
 
Jag lever. Nästan.
Har under de senaste veckorna:
Varit stekig på Gasque. Här är jag och Hugo under middagen. (Mårten och Filip var också med, hurra!)
 
Blivit utsedd till en av årets faddrar(!) på avslutningen av mottagningen.
 
Klistrat på lösögonfransar och tagit egobilder inför gasquen.


Kommit på dåliga naturskämt under föreläsning.


Ätit glass dagen efter biomedicinarna var ute i skogen och hade fezt.


Druckit vin, haft middagsbjudning, lyssnat på the fox och discodansat med Augusta.


Försökt motivera mitt pluggande med koffein och socker (som vanligt).
 
Nu till veckan blir det plugg, hetsdans till Håkan H, halv åtta hos mig och en massa andra trevligheter.
Vi hörs (förhoppningsvis inom en snarare framtid än tidigare) . Puss.
 
Läser om: embryonal utveckling, Sonic HedgeHog (på riktigt, ett enzym som heter så), invagination, stamceller, livmoder, CNS, ektoderm, mesoder, endoderm, epiteliala och mesenkymala celler, gametogenes, gastrulation, neuralation osv osv. Fab att vara student.
Så här är livet när man kliver upp 06.30 varje morgon för att sitta i föreläsningssalen 08.15. Föreläsning, plugga, göra matlådor, städa, tvätta, diska, nollningsaktiviteter, sova och repetera. Har himla kul hela tiden, men så sjukt trött. Orkar inte plugga. Orkar inte, orkar inte, orkar inte. Bon Iver spelas flitigt och höst-deppen infinner sig till och från. Snart blir det mörkt. Ännu en lång och mörk vinter, hej hurra!
 
 
Ungefär så här såg det ut för ett år sedan. September var min första månad i Uppsala och det började ju med en intensiv nollning. Nu är jag på andra sidan, har klarat av första året och tar emot de nya studenterna. Hade så himla kul förra året så jag är glad att jag kan få göra detsamma för någon annan.
 
Fortfarande sjukt sliten dock. Nu har en förkylning dessutom belägrat kroppen min och jag kämpar emot med Kan Jang, ingefära och te i mängder. Blir väl en släng av sjukdom, men jag ska banne mig kämpa emot. Emot små viruspartiklar som egentligen inte klassas som riktigt liv... Bra krig. Nåväl, nu ska jag försöka sova bort lite trötthet i alla fall.
Natti.
 
Idag är dan när sommaren står och väger
undrar var den ska ta vägen
om den redan ska ge upp för höst.
 
Har fått höra att jag ser sliten ut idag. Kan vara för att jag är det hehe. Klockan är 12.51 och jag jobbar med biljettförsäljningen som sätter igång imorgon. Ska vara på skolan 08.15 för kursstart, sälja biljetter vid lunch och sedan fortsätta med histoliogiövning till 15. Har en känsla av att jag kommer se sliten ut i fortsättningen också. Hoppas september blir fint ändå.