Semesterschemat:
09.00-10.00 Vakna.
10.00 Äta frukost.
11.00 Åka till stranden. Bada, sola och läsa.
12.30 Åka hem, äta stekta ägg med lite sallad till lunch.
13.00 ta Siesta. Måste sova lite efter de stressiga aktiviteterna.
14.00 Dricka kaffe för att vakna till.
15.00 Måla.
17.00 Laga mat
18.00 Äta mat.
19.00-23.00 Måla, kolla på serier eller kvällsdoppa. Gärna lite av allt.
23.00 Sovdags.
REPEAT.
 
Tycker om det här med semester ja. På onsdag åker jag till Gotland och då följer jag nog ungefär samma schema. Pussssss!
Bonjour!
Det här är alltså nuvarande känsloblandningen; trött, irriterad och stressad. Åker till Gtland nästa vecka och innan dess är det smågrejer som ska fixas.
To do on the semester:
  • Sy in piratskjortan + färga med lökskal
  • Måla en massa tavlor i akvarell. (Prestationsångesten.)
  • Sy upp en kjol
  • Vika papperstranor
  • Städa lägenheten
Så då blir jag dels stressad över dessa små projekt. Det är ju trots allt sex dagar kvar tills jag åker, men jag har ju inte bara tid att fixa på hemma. Ska ju inte till stan däremellan, träffa kompisar osv. Sen blir jag stressad över pengarna också, aaahhhh! Bokade precis biljetter till Gotland och senare idag kommer Filip hit så ska vi boka biljetterna till Paris. Varför är jag inte miljonär för? Ett stort mysterium...
 
Nu måste jag få i mig lite kaffe och ta tag i någon av mina sysslor. Borde städa lägisen, men det är ju så trååååkigt. Senare idag ska jag in till stan och åka båtturen Under Stockholms broar i ungefär två timmar. När vi är tillbaka i stan ska jag to mig till Söder och se Känn Ingen Sorg en andra gång med Martin. Blir nog bra det här.
P&k.
Såg på typ den finaste filmen härom dagen. Känn Ingen Sorg. Alltså inspirerad av Håkans texter och musik. Så himla fint att bara kunna varje ord och få sånna fina historier bakom låtarna. Grinade så mycket att tårarna rann ner till nyckelbenen. Fick alltså torka hela halsen och kinderna när filmen var slut. Skönt de. Kan rekommendera ALLA att se den, så himla bra för att vara svensk film.
 
Var inne i stan igår för att handla lite akvarellgrejer. Behövde papper i lite speciell storlek osv. Då gick det bara att köpa styckvis så då behövde jag ju köpa en skiva att spänna upp det på. Med tejp och annat spännande så gick hela kalaset på över 600. Släpade mig fattig ut ur butiken. Nåja, ska väl bli lite rolig målning de kommande dagarna.
 
Hänger för tillfället på parisinfo.com och försöker luska ut hur jag ska bete mig när jag anländer till Paris. Någon som varit i Paris och vet om jag ska köpa typ ett kort för metron som räcker i de 10 dagar jag är där? Vad kostar tåget som man tar från flygplatsen för att komma till Paris? Många frågor, ska fortsätta luska.
P&k.
Bilder från we♥it
 
Ska troligtvis åka till Paris i mitten på augusti och vara där i 10 dagar. Ska flyga till Paris själv, ta mig in till stan och hitta boende för en natt. Helt själv. Sedan är tanken att jag ska hämta en nyckel till en lägenhet som jag och en kompis ska få låna. Dör dör dör peppdöden. Innan dess blir det en veckas mys med mormor på Gotland. Tror det här kommer bli en bra semester.
Puss!
Det här kan ju vara det finaste jag sett. Ville beställa hem förra veckan och kom fram till att storlek 7,5 (US men size) skulle passa, men just den storleken tog slut tidigare i veckan. Den obesvarade materiella kärleken. Hänger på Nikes hemsida dagligen för att se om de fått in min storlek. Död mig plz.
Gav den här målningen till Julia när jag överraskade henne på studenten. Nu hänger den inramad på hennes vägg, så kul!
Nu måste jag sova, jobbar imorgon.
P&k.
 

Hej alla glada!
I lördags tog jag bilen till Uppsala och gick på gasque i söndags. Revolutionsgasque, så det var revolution, franska färger, frankrikes nationalsång och såklart var maten inspirerad av samma land. Hade så himla roligt, skrattade mig typ igenom hela middagen. Bra kväll.

Sen på måndagen körde jag tillbaka till Stockholm för att jobba. Idag är jag ledig och det är så himla skönt. Sov 10h, en timme på solen i balkongen och däckade i soffan efter det pga utmattande sol. Nu ska jag väl hälla i mig lite kaffe och försöka göra något vettigt.
Puss och kram!

Lyssnar mest på detta nu för tiden: 20 Greatest Hits - The Beatles
 
Hej vänner!
Det är en så himla bra dag idag, traaalalalalaaaa!
Lördag, tokfint väder, jag ska till Uppsala över helgen för festligheter och bara en vecka kvar tills jag får semester och se Känn Ingen Sorg! Så peppad på det sistnämnda. Eller ja, så peppad på allt egentligen.
 
Så idag har jag jobbar 7h på morgonen och var så glad. Gick omkring och visslade, nynnade, sjöng på några av Håkans fina och dansade till radiomusik. Efter jobbet stod bilen snällt utanför jobbet och väntade på mig, bara att rulla hem. Väl hemma drog jag på mig bikinin och låg i gräset i nästan 2h.
 
Nu ska jag packa mina grejer och fixa lite här hemma innan jag far mot Uppsala. Måste vattna blommorna, annars dör dem och då dödar mamma mig. Såååå jag måste vattna hehe. 
 
Klädkoden för gasquen är "ljus kavaj" så det innebär ju en ljus och knälång klänning. Hittade en sådan på hm häromdagen, så det är kirraaat. Ska bli så kul att vara tillbaka i Uppsala, saknar livet som var där buhuhu. Längtar till hösten i alla fall, det är ju braaa.
Nu måste jag göra det där med packningen, åhhh.
 
Det finaste av det fina: när man hittar något så bra, nästan magiskt, för en liten peng på second hand. Tidigare guldklimpar har varit jeansjacka och lusekofta, den här gången hittade jag en portfölj. Åh vilken lycka.
 
Idag är jag ledig och tar det bara lugnt. Sov ut, åt frukost, låg i solen och sådär, precis som det ska vara en slapp sommardag. Nu har jag ritat lite men orkar/vågar/vill typ inte måla den. Vet ej varför, men jag lär ju göra det i alla fall.
 
Annars idag ska jag göra det gamla vanliga: handla, laga mat, vattna blommorna osv. Ikväll kommer syster och hennes pojkvän hit över natten. Josse ska jag skjutsa till Nynäshamn tidigt imorgon och JC kommer hit för att få låna min kamera. Myyeezigt.
Bara en vecka kvar till ledighet nu. Bara en vecka.
 
Ahh, jag ska väl kanske ta mig iväg till den där handeln nu då.
p&k
-Är du redo Håkan?
-Alltid redo Måns! (Med finaste göteborgskan, såklart.)
Nu står småflickorna och skriker halsarna av sig och grinar ur sig alla småtårar ur kroppen i tränsgseln på skansen. Jag tittar på från soffan, deppigt. Håkan ska för i övrigt spela på popaganda och jag dör deppdöden när jag inser att den krockar med första helgen av nollningen. Eftersom jag är general kan jag ju inte bara glida iväg till Stockholm över en kväll. Åh vad jag vill.
Deppdöden som sagt.
 
Hej finisar.
De här instagrambilderna är ungefär det som hänt.
1. En flaska full med smultron, plockades på landet när jag var ledig i helgen.
2. Provade mammas folkdräkt, så fin.
3. Superfin solnedgång vid ett kvällsdopp på landet.
4 och 5. Produktion av fläderblomssaft.
6 och 7. De lediga stunderna jag har målar jag så mycket jag kan.
8. Dödligt trött på jobbet.
 
Så, det var det som hänt under förra veckan. Det som väntar är:
  • Jobb i en och en halv vecka till.
  • En snabbis till Uppsala i helgen för att gå på gasque på söndag.
  • Premiär av Känn ingen sorg nästa fredag.
  • Den 20:e juli tar jag sommarlov/ledigt/semester osv.
Just nu försöker jag väl bara härda sista tiden innan semestern. Är i alla fall ensam hemma i lägenheten (med bil!) så det är ju inte direkt synd om mig.
Jobbar tidigt imorgon och har ingen matlåda.
Vill inte, vill inte, vill inte, vill inte.
 
Tips för gråtfest: Kristian Gidlunds sommarprat i P1. (googla på't så finns det att lyssna på)
 
Nu måste jag fixa lite mat och sedan sova. Så tråkigt.
Hejs!
Två bilder från Grönan när jag var där med lilla familjen härom veckan. Åkte frittfal (hjälp!) och såg Jared Leto när vi var på väg därifrån. 30 seconds to mars skulle ju spela där den kvällen.
 
Idaaaag har jag jobbat, tränat och gjort fläderblomssaft. Plocka själva blommorna tog ju en evighet, kunde ju bara plocka de fem nedersta från varje buske ungefär. Flängde omkring och lyckades skrapa ihop 40 blommor med en massa myggbett på köpet. Nu står hela mojset med blommor, socker, vatten och citron i kylen för att gotta till sig i några dagar. Ska bli spännande att smaka i slutet av veckan!
 
Imorgon är jag leeedig så då ska jag väl mest ta det lugnt. SOVA, laga lite mat, kanske springa en tur och sedan träffa fyran på kvällen. Fyran är då jag, Filip, Mårten och Hugo. Hehe. Ska bli kul.
Nu somnar jag, natti.