Hej kompisar!
November har sprungit förbi, tack och lov, och imorgon är det redan december. Har varit hos Josefin nästan hela helgen. Pluggat, bakat lussebullar, kokat kola, pluggat, druckit te osv. Nu ikväll har vi sett på Bridget Jones, ätit grönsaker med dipp och smuttat på lite baileys. Gillar livet nu jaarrååå. Ska nu sova för imorgon blir det adventsfika med mami och firande av JCs födelsedag. Ska bli hur mysigt som heeelst. 
Men ja, nu ska jag bädda soffan hihihi. Nattinatt.
Hemsk bild på mig från när jag och Josse hittade ett par supersnygga brillor i en butik i fredags. Så obehagligt. 

I fredags fick vi resultatet på tentan i vävnadsbiologi som vi skrev för tre veckor sedan. Jag och mongosyrran firade klarad tenta med latte.


Fredagen fortsatte hemma hos Augusta med pizzabak, filmtittande och konstiga positioner i sängen. Framför alla subjektiv hamnade "den stora" med skårrande r. Så det blev typ: den stora stocken, den stora sängen, den stora pizzan osv. Har man ej sett Resan till Melonia är det inte logiskt alls.


Igår slutade vi vid 10 då våran föreläsare (som skulle föreläsa till 12) var sjuk. Rullade ner till Norrlands, drog ner hipstr-mössan och tjurade över plugget.
 
Sen har jag sprungit på fler föreläsningar, gått på promenader, haft söndagsmiddag med Stephanie, filmkväll hos Cia, fixat grejer med styrelsen osv osv. Fullt upp, men det rullar på i alla fall.
Nu måste jag rulla i säng innan jag somnar.
Puss och gonatt.
Ok, är så upprörd just nu.
Har precis läst Vi behöver riktiga karlar och män - inga jävla hen av Gabriella Bark. I slutet skriver hon "Och killar, börja ta för er, avlossa ett ordentligt djungelvrål, slå er över bröstet och våga vara maskulina män." Fyfaaaan vad äcklad jag blir. Tänk om man som kille inte tycker om att vråla/ragga på brudar/vara macho osv? Ska de känna sig mindre manliga då? För att de kanske är känsliga? Om de inte vill vara på ett visst sätt? Det är ju precis det feminism handlar om: JÄMSTÄLLDHET. Att man ska få vara som man själv är, att inte känna sig dömd av samhället. Det känns så jävla trist att bli kallad feministfitta för att man vill ha ett jämställt samhälle där alla personlighetstyper är accepterade, oavsett kön, sexuell läggning osv. I kommentarerna till testen fanns följande:
Frida formulerar bra vad det handlar om, feminism alltså. "Alla ska få identifiera sig så som de vill". Sedan svarar Anders upprört att det är mänskligt det som hon har beskrivit. Feministfittans åsikter är mänskliga åsikter?! Hör och häpna. Varför ser det då inte ut så i samhället? Så arg just nu, förlåt om jag formulerar mig oklart.
Ska försöka diska av mig lite ilska.
Mvh arg feministfitta.
Hej kompisar!
Idag har jag känt på en mänsklig hjärna. Det är nu ni ska baaah "shiit, amaaigaad, så coolt". Läser ju kursen Neurobiologi och farmakologi så idag fick vi vara med på en demonstration av mänskliga hjärnans anatomi.
Så. Himla. Häftigt.
 
Annars då?
Pluggar, pluggar, pluggar. Nu är det i alla fall en intressant kurs. Utöver plugget så har jag sett fotboll, tränat, träffat kompisar, lagat mat, försökt leva livet osv. Inte diskat dock, vilket jag borde göra nu. Vore så skönt att strunta i det och sova istället. Borde diska. Ska. Måste. Nu.
Pusshejs.


Har precis kommit hem från skolan efter sex timmars föreläsning. Nu är planen att läsa detta kapitel och senare ikväll blir det kanske fotbollsmatch på nation med en öl. Får se om jag somnar av att läsa så mycket om sömn höhöh. 
Hejs! 
Ok, tack för det Wikipedia. Nu vet jag hur en ser ut när en sover. Puuuh, tänk om det hade sett helt galet ut liksom?! Ba tok.
 
Ja, ska alltså försöka skiva ihop två sidor om sömn och drömmar med referering till sex vetenskapliga artiklar inom området och sedan presentera den information vi har hittat. Skönt. Har ju lite att göra i alla fall.
Nu måste jag fortsätta plugga, hejs!
Har hört att november är trevligt. Mörkt, grått, tråkigt, kallt, regnigt, blåsigt(!) osv osv. Har hållt mig inne idag pga regn och blåst. Diskat ca allt porslin jag äger. Mina skåp var tomma nästan, så det var dags att diska hehe. Städat också. Ska nu se lite new girl och soooova. Imorgon kommer mami hit över dagen så då blir det mys med henne och syster.
Hejsvejs.

Hej och hallå! 
Tiden bara rullar på och veckorna blandas ihop. Mitten av november nästan och snart blir det jullov med en Håkan-spelning, Frankrikeresa och jobb. 

Planen för den här måndagskvällen är att läsa färdigt en artikel till morgondagen litteraturseminarium, en sväng till gymmet och sedan en övernattning hos Cia i stan. En bättre måndag helt enkelt. 
Pusshej. 
Fredag: Slutade tidigt, tränade, tvättade, lagade mat och målade sedan resten av kvällen med Augusta. Däckade runt midnatt och sov så gottegottgott.
 
Lördag: Pärlade armband på Pharmen för ungcancer, satte upp håret, sminkade mig och klistrade på lösögonfransar. Gick på Snerikes Gåsmiddag (Höstbal) vid 16.30 och var kvar på nationen tills jag dog av trötthet vid 2.
 
Söndag: Dö i sängen, kolla på hundra avsnitt av new girl, äta ihäl sig, fika i stan senare och glöggmys hos Martin på det. Plugget får vänta.
 
Hej kompisar!
I måndags började den nya kursen Neurobiologi med Farmakologi. Stressad men pepp inför denna kurs. Mycket att läsa in och ganska tungt schema, men det ska bli så sjukt intressant.Mest peppad ändå!
 
Livet har sakta rullat igång igen efter tentaperioden. Har diskat, gjort matlådor, städat och planerat in 10 registreringar på campus i november månad. Ska alltså gymma/gå på pass 10 gånger denna månad, utmaning mot mig själv osv. Känner att novembermörkret börjar kännas lite jobbigt när en vaknar vid 06.40, regnet smattrar mot fönstret och det är 4°C ute. Behöver allt som kan ge energi. Så, på tal om energi. jag bör gå och lägga mig. Tänkte att en blir ju trött av att plugga, så om jag läser Neuroscience lär jag bli trött och kunna somna... Eller ja, typ så i alla fall eheheh.
Natti.
Gjorde denna gif hos Augusta igår innan vi drog ut. (Snodd från hennes tumblr.) Kom till Värmlandskön, stod i den en evighet, men kände att det inte var värt att betala så gick precis innan vi skulle få komma in. Lite antiklimax, men skönt också.
 
Idag har jag suttit och mailat/fixat dagordning inför föreninsgmötet som är till veckan. Har skjutit upp allt nu under tentaP, så har en del att göra nu. Måste städa, diska och handla innan jag ska laga mat till fyra grabbar i klassen som jag lovat att de ska få äta min kikärtscurry. Blir nog en bra söndag.
Pusshej.
Har denna låt på hjärnan, går och nynnar på den mest hela tiden.
 
TENTAN ÄR SKRIVEN
Tror att det gick bra i alla fall, skönt att ha den skriven.
Hurra, fest, skoj, lättnad osv. Igår var det då tentafest så jag sminkade mig och Augusta innan vi gick med våra klassisar till Värmlands nation för dans, dans, dans. Hade så hiiiimla kul, men idag har jag ont i huvud och nacke.
Blev nu mycket sugen på att gå ut på Värmlands ikväll igen då de har 04-släpp med halloweentema. Igår var vi typ fyra från programmet som var utklädda/sminkade. Hade varit kul att gå dit när alla är utklädda.... Och jag tycker att det var jättekul att sminka mig så effektfullt hehehe. Ska i alla fall iväg till Augusta nu och käka middag, får se om vi drar ut.
pusshej.