Waaah, datumet för flytten är satt! Den 14 Augusti lever jag kanske min sista dag som norrlandsbo, men i tanken slutar jag aldrig vara norrlänning! Dock kommer jag inte befinna mig i Sundsvall från 8 Augusti och frammåt. Jaja, det löser sig!

För er som inte riktigt vet så ska jag flytta till Stockholm. Till Järfälla kommun och Jakobsberg närmare bestämt. Dit flyttar jag och min lilla mamii. Flytten sker pga att det blir närmare till släkt och friends för mor och hon har fått jobb där. (Efterblivna nedskärningar på sjukhuset i Sundsvall.) Usch, det är så mycket blandade känslor kring flytten men nu är det mesta positivt och jag längtar! Det roligaste ska nog bli att få flytta in och måla mitt rum! Jag har redan bestämt färger och sådär, ska bli supertrevligt. Det negativa är ju att jag inte ens kommer hitta till närmaste ICA. Att vara en total främling. Det kan ju samtidigt vara positivt, ingen som vet vem man är, inget att höra eller så. Inte för att jag är så omtalad, hahaha. Det löser sig nog.

Hur som helst vi får ju snart nyckeln! Sista Juli har vi tillgång till lägenheten. Lär ta lite bilder och lägga upp när vi kommer ner. Lätt när jag målar och möblerar också. Men änsålänge lägger jag upp en liiiten bild på en karta, så man ser var Jakobsberg är ungefär. Om någon undrar.

Yeeeeeeee, snart händer det!
Om mindre än en månad är jag stockholmare. Främmande stad, folk, skola, område, ja allt!
Bara konstigt.

Har varit ensam hemma i ett par dagar nu, det har resulterat till att lägenheten behöver städas. Det ser ut som en svinstiaaaaa, kerlek! Får ta mig tid att städa den någon dag om det finns tid dvs! Det är ju gatufestveckan nu, hur bra som helst. På söndag eftermiddag åker jag till stockholm också. Innan söndag ska jag: städa lägenheten(jag gruvar mig för toaletten), vika och dela ut reklam, vara kattvakt hos pappa, gå på gatufesten och försöka leva samtidigt. Skönt.
Innan kvällens avgång mot katterna väntas först ett fyspass sen en hög med disk. Den är helt enorm.

Ska försöka börja rensa mitt rum snart. Så det blir lättare sen när vi ska packa, bara att stoppa ner i lådorna. MEEEN JAG ORKAR INTE! Har inte fattat att jag ska flytta än riktigt, det orkar jag nog inte heller. Fy.

Jajaja, nu ringde Julia, måste dra!
Hejda!