Ingen är nog så glad som jag är just nu.
Det är vår och jag har idag köpt mina första egna converse. Köpte skorna för 399 riksdaler. priset i mitt ♥! Hade planerat att köpa svarta men superpriset hade fler än jag hört om så det fanns inte ett enda par svarta kvar. Dock massa konstiga färger i stl 44. Hittade dock ett par som var liiite för stora för mig men som fungerade ändå. Massa tur hade jag att de var i den snygga blå-gröna färgen! Ah, lycka!

Planerna efter skolan var alltså att kolla på skor och plugga biologi. Har en muntlig redovisning imorgon om en fördjupningsuppgift inom genteknik. När jag jobbade med den förut idag kom jag inte in på mailen så jag kunde skicka power point-presentationen till mig själv. Fick panik, skrek och viftade med armarna. Fick veta att man kunde komma in på skolans nätverk hemmifrån så jag struntade i att skicka för jag kunde ju komma åt filen ändå. När jag försökte komma in på nätverket hemma blev det bara Fel vid sidhämtning. Graaah, min presentation kommer bli super! Nä, får väl antingen gå till skolan tidigare och träna på den eller kolla om jag kommer åt nätverket på morgonen. Helst vill jag göra det hemma eftersom jag skulle vilja säga det som jag ska säga högt. Men vadå, jag kan väl sitta och prata med mig själv i datorsalen?
Nej hu.

Alla bara fyller 18 hela tiden! Idag blir Amanda vuxen. Det är typ 240 kvar tills jag blir det. Forever young. Nästa helg ska jag åka till Sundsvall, då fyller Isabelle 18 och det blir kalas för henne. Hmf, jag vill fylla år NU!

Nu i helgen blir det majbrasa och ska träffa Juliaaaaaa, WII!

Fast just nu ska jag nog faktiskt göra mig i ordning och sova.
Gonaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatt!
Är så tröttis nu vill jag lova.

Idag var första skoldagen efter lovet. Har varit helt fantastiskt med ledighet och det underbara vädret gjorde det inte direkt värre!

Så idag har jag varit i skolan och tränat. Hade shorts på skolan. Fint de. Påväg till skolan hade körsbärsträdens knoppar dykt upp. När jag gick hem var de utslagna.

Det är April, vad är det som händer?!



Nu blir det till att sova och drömma söta drömmar om varmare tider.
•Gonatt! •
Glad påsk!

Klockan är kvart över tolv, så nu är det inte långfredagen längre. Idag har jag ätit non stop hos min moster. Äggröra med bacon och massa gott, varvat med tårta och kaffe för att avsluta med "rester" från luncen. Fy, så gott det var. Åt massa godis mellan all denna mat också. Mums.

Nu ikväll har jag suttit vid datorn och ritat lite, länge sedan nu.

Lite konstig kanske, men kul hade jag!

Nu ska jag väl sova lite, passa på när jag fortfarande har lov.
Adiós!
Det är påsklov, solen skiner och allt är underbart!

I tisdags körde jag och mami till Sigtuna och jag fick övningsköra efter E18. Trevligt men läskigt. Fick möte på världens smalaste bro och jag höll på att köra på en ekorre. Den överlevde turligt nog. Här kommer lite bilder från den dagen:



Namnamnamnam!

Annars i veckan har jag varit inne i stan och kört lasedome, kom faktiskt fyra. Wiho, en väldig prestation för mig. Idag har jag varit i Viksjö och spelat fotboll med några ur klassen. Hade väldigt kul och fick faktiskt in ett mål, wohooo! Det kan jag säga är en enorm prestation, för att vara mig såklart. Var typ död efter. Sjuk värme nu, svettades som jag vet inte vad där i solen! Inte för att jag klagar, det får gärna bli varmare.

Imorgon är det långfredag och då blir det påskmiddag hos moster + släkt. Trevliga människor och underbar mat, inte helt fel.

Så nu ska jag väl krypa ner i soffan framför någon förhoppningsvis bra film.
HEJDÅ
Det är så fint väder nu, vår på riktigt.
Sitter här i mina hängselshorts och en tshirt. Dåligt skönt.
Ska städa lite här nu, igen, för snart kommer det några kusiner för idag är det ju faktiskt mammas födelsedag. Gick upp med frukost till henne imorse vid 04.45 som lovat. Sen gick jag in och sov till typ 11 igen, mycket välbehövligt.



Jag var tvungen att ta lite koolingbilder. Först mina skor i en sån där häftig uppställning som man gör på reklamer. Andra bilden är då gamla TVn, den uråldriga. Sen längst ner är en bild då jag sitter och är så kool som jag är nu för jag sitter vid datorn vid TVn. Alltså har kopplat in datorn. Får inte till ljudet dock, blir lite ledsen.

Nu ska jag ta tag i den dära städningen!
Hujuj, vilken dag det har varit, och vilken start på lovet!

I fredags var jag och tränade. Hade precis laddat mitt SLkort med 30 dagar för 550 riksdaler, fredagen var den första av de 30. Självklart tappar jag det någonstans på vägen hem från träningen. Lyckat Lina!

På lördagen vaknade jag runt 10 och var asnöjd över det faktum att jag hade lov. Åt gofrukost med ägg, bacon och müsli i solen på balkongen, helt underbart! ♥
Efter det gick jag ner till Jakobsbergs centrum för att byta ett par jeans. Väl hemma började jag sedan att städa och städa, det gjorde jag minsann! Dammsög och moppade nästan varje golvyta i lägeheten, dammtorkade, gjorde i ordning på diskbänken, tömde papperskorgar och jag vet inte vad! Nöjd var jag i alla fall när jag var färdig sen.

Idag var det till att gå upp rätt tidigt för idag skulle det hit gäster. Imorgon fyller lilla mamma 49 och det måste ju firas. Före det skulle vi dock ner till stadium och kolla löparskor. Där får jag hjälp av en jätteduktig kille som hjälper mig hitta ett par suveräna skor. Gick jag därifårn lite fattig? Ja. Gick jag därifrån lite glad? Nej, mycket glad var jag.

Sen kom lite släkt och idag har jag ätit tårta typ 3 gånger och dessutom varvat det med kakor, kaffe och choklad. När de åkte kom några av mammas kompisar med en kabel i present. "Men, vad gör den här kabeln?" Undrade mamma. När de kommit in allihopa såg hon ju att de hade med sig en TV!
AHMAIGAAD, en 32" TV! (Jättestor skillnad om man jämför med den gammla)
IIHIH, typ min födelsedag också! Vi tampades med installationen av kanaler långt och länge bara för att inse att problemet var en felkopplad sladd. När vi väl fått igång TVn fikade vi, för hundrasjuttielfte gången för min egen del.
TVn♥

Så när alla gått vid åtta drog jag ut på årets första officiella springtur. Helt underbart. Det var fortfarande ljust trots att klockan var åtta, jag hade mina nya überfina skor och jag orkade faktiskt springa hela vägen!

U N D E R B A R T

Nu ska jag gå och sova för tro det eller ej, jag ska upp 04.30 imorgon. På lovet.
Fyller mamma år så gör hon. Att hon börjar 7 gör ingen skillnad.
Så nu ska jag sova.
GONATTTTTT! ♥


Ungefär såhär glad blir jag av att ha påsklov och solsken! Nu är solglassisarna på, stekigt värre!

Kort dag och nu har jag äntligen lov! Nu blir det att packa väskan och rulla till bussen, snart träning.

Hej så länge!

Har skapat skönheter som dessa ikväll, mums!

Jaaaa, så livet är väl lite hektiskt men tar mig inte tid till att skriva. Nu i dagarna har jag njutit av den efterlängtade solen, igår var jag ute och gick med Maria och pluggat som valigt. Gårdagens promenad var väldgt trevlig, om man inte räknar med att hennes byxor gick sönder, hahaha.

Imorgon är det fredag och endast matte står på schemat. Efter det har jag PÅSKLOV! Helt sinnessjukt underbart. På måndag fyller mamma år, därav kakbaket.

Nu är jag superdupermegatrött och ska sova!
Gonatt alla dumlekakor!
Hallå där!

Haft en väldigt händelserik helg i Sunsvall. Väldigt trevligt!


Tänkte väl inte gå in så ingående men kan ju sammanfatta lite. Så på torsdagen åkte jag lastbil upp till Sundsvall och Victoria. hennes pappa jobbar på ett lasbilsföretag, så det var hans kollega jag fick åka med. Fredagen var jag in till stan, skvadern, birsta, pappa och hemma hos Josefin med övriga tjejer från min old classiiee. Väldigt trevlig dag sammanfattningsvis. Här kommer den snyggaste bilden på mig. Någonsin.


lördagen åkte jag in till stan, köpte sushi och vaniljbullar med min käraste Stephanie. 40 bitar till två pers, mums.
Åkte sedan en snabbis till Julia och tog på eftermiddagen bussen tillbaka till Victoria. Då blev det grillning och massa trevligt folk, helt underbart.

Blev en mycket trevlig kväll. Idag började vi dagen med gofrukost i sängen. Vid 12 gick mitt tåg och nu är jag hemma igen. Borde väl gå och sova nu så man orkar upp i skolan imorgon.

Hmf, blev väl inte så kort men... Äsch!

Nu är det bedtime.
Gonatt!
Hejski!

Haft en lång och jobbig dag på skolan idag. Började 08.30 och gick från skolan vid 16.30. Då gick jag och Sofia hem till Maria och pluggade ännu mer fysik!
Fysikprov om två dagar. Kul.

Imorgon blir det väl att pressa in de sista möjliga av fysikformlerna, packa väskan och göra mig redo för avresan mot Sundsvall som blir direkt efter skolan på torsdag. Ska bli jättekul att åka upp nu. Verkligen.

Idag hade vi hinderbana på idrotten. Daniel i min klass är väldigt akrobatisk och "klättrig" av sig om man kan utrycka det så. Han höll i lektionen och gjorde typ the hinderbana of doom. Efter ett tag delades vi in i lag med två personer i varje. Alla fick varsitt band som man skulle sätta som svans. Sedan skulle man jaga varandra i superbanan och försöka ta band. Jag dog. Okej, jag slog bara knät så nu har jag ett blåmärke. Men ändå. Aj.

Sitter här och försöker knåpa ihop en redovisning om en liten Lykke Li tills morgondagens engelska. Vi skulle välja en artist och en låt av den artisten och analysera budskapet. Lite jobbig uppgift men kul att välja artist själv.





Inte direkt ful eller dålig!

Nu måste jag sova, gonatt!

Ja, det är typ min dag.
Jag och fysiken mot världen.
Nu och för alltid.


Har prov på torsdag och måste reptera allt, har lite mindre panik. Det ordar sig nog och får gå som det går. Idag ska jag plugga på och imorgon ska det bli fyskihörna med några klasskamrater. Blir nog bra det här!

Allt är grått och trist igen. Kanske lika bra det, annars hade jag ju inte haft tidför min lilla älskling fysiken.
Hörs!