Hej vänner!
I tisdags skrev jag och mina klassisar tenta och på kvällen tänkte jag mig en lugn kväll på någon av nationernas pubbar. Slutade med att jag kom hem 02.15 och hade upprop 08.15 dagen efter haha. Så tröttheten efter tentan i kombination med en sen kväll har gjort så att hela veckan har blivit knas. Så himla trött. Igår satt jag i skolan till 17.30 och cyklade hem för att sitta apatisk på sängen resten av kvällen. Haha, fabulos life. Imorse var jag så trött så jag skippade första timmen av föreläsningen.Stabilt.
 
Ska iväg till Carro och vara med på förfest lite senare, men blir en tidig kväll för min del. Imorgon ska jag hjälpa Au flytta och jag ska köra en bil jag inte kört förut, med släp dessutom. Heeehee, har en känsla av att bakis inte vore en så bra idé. Sova behöver jag också, heeeerreee vad trött jag är.
Ha en fin fredag kompisar!


Hej vänner! 
I lördags började dagen med en sovmorgon, följt at ett benpass på gymmet, några pluggtimmar på BMC och avslutades på Svantes källare (Uplands pub). Var där med några klasskamrater, beställde kannor, pratade om bläckfiskar och körde leken 21. I leken ska siffrorna eftersom byta plats eller bytas ut mot ord. När vi sedan skulle räkna till 21 sista omgången då ingen av siffrorna "var på rätt plats" var det kaoz. Skrattade så mycket. 

Idag vaknade jag småbakis hos Josse och vid 11 åkte vi mot Åkersberga. Firade mina kusiner som fyllt 16 och 18 år, åt massa mat och ännu mera tårta. Kom hem till Uppsala, tog en promenad och nu blir det film. Imorgon blir det sista pluggdagen innan tenta, pepp! 

09.30 cykla i snökaos till skolan.
10.00 göra grupparbete
12.00 sälja biljetter till FLAB-gasquen
13.00 fortsätta med grupparbete
16.00 tentaplugga
18.30 cykla hem i regn och blåst
19.00 hemma = död.
 
HEJ KOMPISAR!
Återigen är det en pluggfredag och jag känner inte igen detta fredagsmys som alla verkar prata om. Skriver tenta på tisdag så det blir pluggeliplugg hela lördag och måndag. På söndag ska jag ta ledigt och åka en sväng till Stöckhölm.
Blir nog en bra helg ändå, puss.
Skriver kalendern full med små planer, event, föreläsningar, grupparbeten, träningspass, Stockholmsbesök osv osv osv. Imorgon blir det föreläsning 08-12, lunchevent på Pollacks 12-13, seminarium/datorlab 13-16 och lite eftermiddagsplugg på det. Blir nog en härligt mosig helg med en massa plugg inför tisdagens tenta!
Bild från föreläsningen häromdagen när Dilovan balanserade en telefon på en dosa på en kaffemugg. Skillz.
 
Hej vänner!
Igår var det födelsedagsfirande av Alisha och kvällen slutade med dans på Värmlands nation, aka köttmarknaden. Kaoz på alla hjärtans dag kan jag säga haha. Hade en himla bra kväll i alla fall.
Idag hade jag väl tänkt göra sånna där tråkiga-men-bra-att-göra-saker. Typ skriva CV/personligt brev, träna och städa. ZzzZzzzZ. Sitter och ska försöka skriva personligt brev nu, den existensiella ångesten dåååå. Vem är jag? Vad är det bästa med mig? Varför skulle någon vilja anställa mig? osv osv. Ska väl göra lite kaffe och skriva ihop något. Trevlig lördag på er.




Grattis på namnsdagen till alla Valentin där ute! Glad alla hjärtans dag också.

Jag är nyss hemkommen från en intensiv skoldag och tänkte nu ladda upp med en liten powernap innan kvällens festligheter. 
Hoppas ni får en fin alla hjärtans dag!
Bilder från förra årets LAB-gasque!
 
Hej vänner!
Det är redan torsdag. Var har början på den här veckan tagit vägen? Är uppe alldeles för sent ikväll, som alltid. Fixar inför en gasque som ska vara med tre andra program om en dryg månad. PeeeEeeEeEppaaa! Har föreläsning 08-10 imorgon och lab 12-16. Kul fredag. Sen blir det festligheter på kvällen, tur det.
Ha en fin fredag hörrni!
Ja Spotify, jag lyssnade på Carolas album vid jul. Nej Spotify, jag vill inte lyssna på artister relaterade till hennes musik. Tack på förhand.
 
Inte så mycket spännande som hänt. Är i skolan, fixar grjer till styrelsen, tränar, läser artiklar, diskar och lagar mat. Kult.
En fin låt och ett fantastiskt album med nästan samma namn.
 
 
 
Hej hej hej!
Måste erkänna att måndagar inte är min favoritdag. Vaknade vid 06.30 imorse, tog mig upp, gjorde mig i ordning och fixade dagens matlåda strax innan klockan 07. Stabilt. Föreläsning 08-15, te hos en vän och sedan hem till disk. Skall nu iväg med min inköpslista och handla på ICA Väst. VIll egentligen bara ligga i sängen och kolla på serier, men vem har tid för sånt?
 
Hej på er.
Har legat i sängen nästan hela dagen idag. La mig kanske för att sova vid 01 efter korridorsfesten igår och vaknade till första gången vid 8-9 imorse. Somnade om, pillade lite med telefonen, somnade om igen, åt en liten macka och sov en stund till. Höll på så fram till 15-16tiden(!) ungefär, så himla skönt. Dagen fortsatte sedan i ett groggy tillstånd pga bakis och sovit så mycket. Har kollat på film, ätit rester och sovit i omgångar. Har nog aldrig sovit så här mycket under ett dygn när jag varit frisk. Helt sjukt. Borde egentligen fixa matlåda tills imorgon då nya kursen börjar. Borde. borde, borde, men orkar inte. Ahhh, blir galen av tröttheten.
Hejs.
Det bästa kan ju vara när en kommer hem från en tenta, är supertrött, bara lägger sig och sover i en halvtimme. Det bästa!

Tentan gick väl sådär idag. Tyckte det var lite konstiga frågor, inte lika uppenbara som övningstentorna. Skrev i alla fall någonting på alla frågor, så borde ha klarat det. Efter min lilla tupplur nu tänkte jag väl ta mig ut på en försiktig springrunda. Ikväll blir det korridorsfest hos en tjej i klassen, så pepp.
Ha en fin lördag vänner! 




Imorgon skriver jag statistiktenta. ZzZzzzZzzzzZzZzZzzZZzZzzzzZzZZzzzZ...
Vill bara sova, men måste råplugga idag pga förstår ca hälften av det som ska kunnas vid 09 imorgon.. Önska mig lycka till, det behöver jag. 
Hejs. 
Klick, knapp-knapp-knappe-knapp, klick, klick-klick. 
 
Sen var det bara att vänta på den då.
Smygstartade helgen i torsdags med middag och rödvin hemma hos Cia. Cia hade ENORMA glas så en flaska gick i ett glas typ. "Bara" ett glas vin höhö. Snapchatade det och fick bilden till höger som svar av Augusta. (Hahaha förlåt Au)

Sedan drog jag, Augusta och Cia (my partners in crime) till Stocken och härjade halva natten. (Observera snyggingarna nedan.)


Efter torsdagens festligheter väntade en seg räknestuga under fredagen. Efter det rullade jag ner till systemet och laddade om inför kvällen. Det var Pink Party på Snerikes nation, också känt som det rosa slottet. Så Au kom hit, det dracks vin, sitt-dansades med klasskamrater och efter ett tag tog Au fram en flaska med rosa sprayfärg för håret. Hela min toalett var efterråt täckt av rosa damm och mitt hår var fläckigt av en skrikig färg. Med den nya stylingen tog vi bussen in till stan och den rosa festen som skulle vara i slottet med samma färg.


I lördags var jag ganska ordentligt seg, men tog mig upp vid 10. Tog bussen till syster, hängde med henne och storebror, bakade en rulltårta och gick in till stan med bakverket för knytisfika hos Cia. Gick vidare till Triangeln och mötte Filip, Hugo och Mårten lite senare. Vi handlade, lagade mat, såg på film och hade det bra innan jag gick hem i februarinatten. Riktigt bra lördag med andra ord. Nu väntar en ny vecka med mer statistik och en tenta nästa lördag.
Opeppigheten.