Imorgon blir det Sundsvall. Mysigt! Ruskgt skönt att vara ledig nu. Synd att det bara är i en vecka.
Så imorgon blir det Amanda på kvällen (massaaaaa godis och andra onyttigheter har jag planerat) sen Steff på söndag. Får vi väl se hur veckan blir, var jag sover, vad jag gör osv. Måste packa nu. Städa också. Mitt rum är jättestökigt! Jobbigt att komma hem och behöva städa, så jag tänker göra det innan jag åker. Jag är dålig på båda grejerna. Bra på att sitta vid datorn tydligen... Dock mår min lilla beebis till dator inte så bra! : (( Batteriet krånglar så man måste ha laddarn i jämt. "Du har problem med batteriet, vilket kan göra att datorn plötsligt stängs av" säger datorn när jag håller över batteri-ikonen. Mamma ska köra till Sundsvall igen helgen efter lovet, då blir det väl bara att ta med sig datorn och hoppas att det går att fixa. Fårväl leta fram kvittot hema hos pappa. Hoppas det ordnar sigggg!

Nä, nu måste jag packa.

Heidåååååå!
Hejsaaaan!
Har suttit här och skrivit hela kvällen. Nästan. Martin var ju i stan, så åkte in till honom och några i hans klass i typ en timme. Sen åkte jag hem, satte mig och skrev på direkten. Drrrrrrrrrrryg rapport vill jag lova. Den där höinfusionen jag tjatat om. Mikrokosmos hit, mikrokosmos dit. USCH! Nu är jag färdig! Ska bara skriva in startdatumet på skolan imorgon (kommer inte ihåg när vi startade det), sen blir det att skicka till Inger. Snälla, SNÄLLA, låt det gå bra. Jaja, orkar nog ändå inte göra mer nu. Borde ha skrivit en grej till svenskan egentligen. Men jag är trött, så strunt samma!
Börjar få lite panik över att jag inte har någon sovplats nu på lördag. Jag måste fixa det imrogon, bara måste!
Ja, nu ska jag sova. Imorgon är det sista dagen innan lov, S K Ö N T !  Ihihihi, imorgon är sista morgonen att gå upp supertidigt.

Lykkkklig chey. Gonatt!

(Ehhh.. Datorn sa fshooouu föut och bara stängde av. Så gör den ibland. bara för att den vill. Dt spelar ingen roll om det är mycket batteri eller inte. Dock gör den aldrig så om man har laddaren i.. Hmmm... Strunt samma! Den gjorde det när jag satt och skrev. Fick andnöd och kunde inte andas riktigt förän jag såg att hela dokumentet var kvar. Tack word!)
Är så grymt trött nu! Har dock skrvit rätt mycket av biologirapporten idag. Lär väl få avsluta det imorgon, fixa det sista osv. Dock ska jag förshoppningsvis in till stan på kvällen. Martin och Andrea plus övriga es2 och 3or är i Sthlm med skolan så.. ja, tänkte busa lite med dem : D
Suttit och lyssnat på Carolina Wallin Pérez version av kents pärlor nästan hela kvällen. Grym tjej. Carolina Wallin Pérez – Pärlor
Ja, har väl inte så mycket att tillägga. Vet inte riktigt vad jag ska dra på mig till maskeraden på tisdag. Överväger att köra på mustach, en randig tröja och fransk accent. Kanske köpa en baguett också. Aja, det löser sig. Säger jag jämt, har fortfarande inte hittat sovplats för lördagen, suck.
Ja, nu ska jag sova. Blir en tidig morgon, ska ha idrott i någon "special"hall. Vi ska ha gymnastik. Jag är väldigt (o)kordinerad. Jag lär riva hela stället. Eh, jag menar.. Jag kommer volta omkring, heheheh!

Ja, nu ska jag sova.
Godnatt!


Hej alla muppar!
Snart är det lov, snart! Det resulterar i att alla uppgifter ska in, områden ska avslutas i skolan osv. Skitmycket att göra helt enkelt. Har pluggat röven av mig ikväll. Slutade tidigt och gick hem på en gång. Tänkte försöka plugga på direkt, men mit huvud hotade med att explodera och somna. Så jag drack massa vatten och sov en timme. Sen tänkte jag plugga igen och hoppades att huvudvärken skulle ha gett med sig. Icke. Slog på kaffe och tog en huvudvärkstablett. Gjorde susen, pluggade som aldrig förr. Har engelskaprov imorgon så har pluggat på alla oregelbundna verb, massamassamassa glosor och annat. Nu sitter jag och ska försöka skriva en biologirapport om en höinfusion. Mycket tråkigt men det ska vara färdigt innan fredagen är slut. Tydligen rätt jobbig rapport. Min klass har ju redan läst biologi A, så jag läser det med nv1b nu. Min klass rådde mig till att BÖRJA NU. Hehhee, får väl göra det! Sen har jag massa matte som jag inte gjort än. Dumma derivata, vad har jag gjort dig? Hm, får väl göra det på torsdag om jag är färdig med rapporten, vill inte ha något att göra över lovet!

På lördag går mitt tåg från station mot Sundsvall vid typ två. Har inte hittat sovplats för lördagen ännu.. Hm, bra planerat! Ingen som känner för att ta in mig i sin boning?
Uschusch, nu måste jag fortsätta skriva och sedan sova!

Huga, nu ska jag sluta tycka synd om mig själv.
Hejdå!
Idag har jag och mamsen varit i Österskär och hälsat på min morbror, han fyller år imorgon. Åt tårta, vek loppor, brottades, kastade omkring barn, kramades osv. Imorgon har jag japanskaprov och borde egentligen plugga. Eller sova. Hm, skriver nog inte så mycket mer.

Brottas ja.. Jag vann! : D

Ja, nu ska jag nog snart sova. hejdååh!
Blir en snabbis nu. Ska snart in till stan med klassen och cyber town. Eller laser dome. Vet inte riktigt vad det heter. Laserhall i alla fall. Ska bli trevligt. Dock kan jag nog inte springa så värst bra, är fortfarande väldigt förkyld. Lär väl få en hostattack eller akut behov av att snyta mig. Haha, sånt är livet! Nu ska jag gå och dra på mig några kläder, vilka vet jag inte. Rörelseförmågan är väl inte den bästa i jeans.. Strunt samma, nu drar jag.
Hejdaah!
Hohohoh, idag har jag övningskört, för första gången på någon månad. Började inte skolan förän 14.20, så jag och mamma körde innan. Gick faktiskt bra! Har ju inte hunnit köra så mycket än så körde typ över 50 idag och tyckte det var jätteläskigt. Det värsta var iaf när jag skulle krypköra och vända på en parkering. Fick motorstopp typ 3848767324 gånger innan det fungerade. När vi kört ett par meter säger mamma "är du säker på att du hade ettan i?" Jag hade kännt så den inte gick att flytta "mer åt ettan" (om man kan säga så?) men tydligen hade jag känt fel. Jag hade försökt starta på treans växel. Det fungerade ju det med, efter ett tag... Heh.

Sen åkte vi hem och åt lunch. Snabbt efter blåste vi ner till Stockholm quality outlet och nikes affär. De massiköper grejer så priserna kan sänkas. Najs! Blev en träningstop och två tshirtar inne på nike. Toppen var slut i svart och fanns inte i rätt storlek i vit. Så jag fick ta en rosa. Eller ja en cerise. Riktigt skrikig. Jaja, det fungerar väl det med.

Sen skjutsade mamma mig direkt till skolan. hade matte, som jag inte alls förstod. Vad vill derivata? U S C H.  Sen var det japanska, trevligt. Har prov på måndag. Blir därför rätt mycket olugg över helgen, mindre kul. Har biologi som behöver göras också. Plugget, Im a slave 4 you!

Nu är jag på tok för trött för att fortsätta skriva. Gonatt darls!

Om en dryg vecka blir det Sundsvall, yay!
Bra dag idag. Alla har dåliga dagar, gårdagen var en sådan för mig. Kroppen är bättre idag. Hade riktigt kort dag också, skönt. Var lite lektioner som inte blev av osv, därför rätt mycket plugg ändå. Bara 9 dagar kvar till lov. Ska nog till Sundsvall nästan hela lovet. Skulle vara skönt att slippa stressa mellan allt. Bara mysa på. Har bara kollat på biljetter än så länge. Beställer förhoppningsvis tågbiljett upp för lördagen den 30. Sen blir det nog buss hem, så satans dyrt annars. Åker nog hem så sent som möjligt typ söndag eller liknande. Ska bli grymt najs. Känner mig lite osynlig här, overklig. Måste komma, skrika lite och bevisa att jag fortfarande finns. Hehehe. Yepp!

Har bara sprungit runt här och gjort ingenting. Kommer bli galen innanför våran lägenhets fyra väggar! Huga, jag blir så rastlös när jag inte får träna. Nä, nu måste jag sätta mig med japanskan igen. Sedan blir det väl matte och biologi, kuuuuuuuuuuul.
Konichiwa!
Vill bara gräva ner mig. Usch, jobbig dag. Åkte hem från skolan innan biologin, orkade inte vara kvar. Sov i en timme, sen var det mat. har försökt läsa på biologin och japanskan. Gick väl sådär. USCH, vilken sämst dag. Inte blir det bättre av att jag befinner mig ca 30 mil söderut om den plats jag faktiskt vill vara på.
Vill vara:
Allmänt bäst
Frisk
Bra på att fota
Bra på att rita
Vara snyggast i världen(Sådär modellsnygg)
Ha värsta coooola stilen och massa kläder
Bra musiksmak som får folk att "wooow"a
vara katt.
Punkt!

Usch, nu går jag. Bäst att inte gräva ner sig ännu mer, då kommer jag väl inte upp.

Varför inte vara en disneyprinsessa?
Usscchhhchchchch, är så förkyld!
Igårkväll kom det, hur snabbt som helst! På förmiddagen var mamma och jag in till stan och såg på chokladutsällningen, på kvällen låg jag nästan död i sängen. Hoppas innerligt att det försvinner lika fort som det kom. Imorgon måste jag verkligen gå på solan. Har nog lite feber nu, men jag hoppas att jag känner mig pigg nog imorgon. På engelskan ska vi läsa upp våra noveller som vi skrivit och jag glömde ta med mig det hem över helgen(jag är så klantig!), så jag har inte tränat alls. Borde därför gå till skolan tidigare så jag kan läsa igenom det någon gång. Innan engelskan har vi samhällskunskap som jag också måste gå på. Det är sista lektionen innan en redovisning av ett grupparbete som handlar om Rysslands statsskick. Jag och Victoria behöver verkligen öva på våran! Vore inte direkt super om jag missade det. Jaja, vi får väl se hur det går. Vägrar kroppen är det bara att lyssna till den. uschhhhhh!

Måste lägga in bilder från chokladutställningen också, sjukt coola grejer. Köpte med mig mumsmumsiga praliner hem och smakade riktigt läckra grejer på plats. Ja, mer om det när bilderna kommer!

Nu ska jag försöka sova av mig lite av den här hemska förkylningen, godnatt!
Jag är så lycklig! Har äntligen fått photoshop igen! På den stationära (som krashade för snart ett år sedan) hade Andreas fixat ps 2 tror jag.... Nu har jag ps5. Shieet, upgrade! Bara att lära sig de nya funktionerna, sen blir det najsssss. Har suttit med det nästan hela kvällen. Ah, I'm so happy!(I'm so glad, that I met you. I'd like to thank you and thank you means merciiiii)... . .. .  (Reklamfreak, I know. Jag kommer ihåg de mest udda sakerna)

Imorgon, rätt tidigt, ska jag och mamma in till stan och gå på chokladutställning. Fina chokladskapelser och förhoppninsvis smakprov, hihi! Vi tänkte vara där när det öppnar vid 10 så vi slipper jättelånga köer och så. Därför blir det att gå upp tidigt. Så jag går nog och lägger mig nu.

Fick tillbaka matteprovet idag också! Fick en poäng över gränsen till mvg, så jävla nöjd! Har nog aldrig slitit så mycket inför ett prov tror jag. Skönt med resultat då! På tal om resultat, det går mycket, mycket bättre på träningen nu. Verkligen skillnad jämfört med när jag började för.. Ja, kanske en månad sen?

Detta har jag gjort ikvälllll
l ll l llll ll  ll

Fortfarande inspirerad av Burton. Hm, kanske märks i den andra. Jaja, nu ska jag faktiskt sova!
Good night, sleep tight!
Puss!
Holaa!
Ikväll har jag ingen träning och nästan inget plugg. Det känns väldigt konstigt.. Visste inte riktigt vad jag skulle göra av tiden så jag såg på corpse bride. Mysiig höstisfilm! Nu lyssnar jag på soundtracket till nightmare before christmas också. Hm, tar nog fram ritplattan snart, det kliar i fingrarna. Mihih, tack för inspirationen Tim.

Nu på engelskan håller vi på att skriva noveller, eller ja, short stories. Vi började för någon vecka sedan och har fortsatt jobba med den kladden vi skrev då. I början hade jag absolut ingen aning om vad min skulle handla om. Började bara skriva på måfå och det sög. Syftet med uppgiften var att få novellen att den skulle vara spännande, man skulle vilja fortsätta läsa. Vi hade gått igenom olika grejersom kunde göra texten mer spännande innan så jag visste verkligen hur dålig den var, det fanns inget med texten som var spännande alls. Så idag, lektionen före redovisningen, skrev jag om den helt. Jaja, nu är jag nog nöjd, skönt! Vi har inte fått skriva hemma på den här uppgiften, någon idot hade kompierat från internet till den förra uppgiften. Så läraren ville inte veta av något fusk = vi fick bara skriva på lektionstid. Nu ska man iaf få ta med texten hem, så man kan träna till den muntliga redovisningen. Yep, spännande. Nu går jag till mitt rum och ritplattisen.
Hejdaaaah!
En helt vanlig dag. Skola. Träning. Helt vanlig. Förutom att min moster som bor i Sydafrika var här... : )
Har haft rätt lång dag i skolan. Andra lektionen hade vi idrott och innebandymatch. Klassen hade fått veta i förväg vilka som skulle ha svarta och vita Tshirts. Blev faktiskt väldigt roligt, kände mig bidragande! Trots att jag sprang efter bollen två gånger då jag inte riktigt hann stanna, så jag föll nästan över sargen... Heh... Övrigt var det najs. Mitt lag vann självklart! Slutade som 3-5 till oss eller liknande. I slutet av matchen blev det inte riktigt så mycket spel bara, pojkarna ville så hemskt gärna vinna och kände inte för att byta. Det var trevligt ändå!

Träningen idag... Jag svettades som en gris. Fruktansvärt ovanligt. Nej. När jag skulle hem missade jag självklart tbanan också. Suck. Så jag skulle ta bussen till Sundbyberg istället och sedan pendeln. Busskuren ville inte sammarbeta,kunde inte hitta den så höll på att missa bussen. Inte jag inte, sånt händer väl aldrig mig? Nu är jag väldigt trött i alla fall och ska sova. Liten sovmorgon blir det nog. Börjar lite innan tio. Skönt, jag behöver sömnen.

Jävla byxor jag vill ha. Vet exakt hur de ska vara, lär därför få sy dem själv. Om jag verkligen vill ha dem alltså. Dock lär det inte gå så bra med tanke på att mammas symaskin är på vilovägar till Norge med min virrige bror som sällskap. Huga, får man någonsin återse den?

Nä nu börjar mami snarka i rummet intill. Det betyder bara en sak: sovdags!
Så gonattiiiiee, du som orkat ta dig hit!
Har haft en mycket trevlig helg med underbara Victorioa. Åkte in och mötte henne i fredsags em, sen åkte vi hit och åt mat. Vid niotiden gick vi ner till NTgymnasiets insparksfest. Hade rätt roligt, vi blev uppdelade i lag och hade typ tävlingar. Mitt lag, lag beta, vann självklart! Hahaha, mycket viktigt! Jaja, vi gick hem rätt tidigt och slog på en film, step up 2 the streets. På lördag var vi ute och gick innan vi åkte in på stan. Träffade för i övrigt två från lag beta på donken, där vid hötorget tror jag den ligger.. Vilka är oddsen? Jag köpte en enooorm mugg från indiska också! Har inte hunnit dricka te ur den än men använt den som en godisskål. Fungerade rätt bra det med. Flexibel mugg... :)
Dooodiiis! <3
Sen kollade vi på p.s I love you och American pie: bandcamp på teeeveeen. Sen sov vi, skönt! Imorse drygade vi (jag) på rätt länge. Victoria duschade och gjorde sig i ordning, jag sov som ett barn. Sen åt vi frukost, hon packade och vi tog det lite lungt. Fram mot två gjorde vi mat, dottis. Åkte med henne in till station och följde med henne till spåret där hennes tåg skulle komma in. Sen tog jag pendeln igen, men mot västerhaninge. Jag och mammsen skulle på middag till Gunlög och Rob. Gunlög är mammas moster.. Så ja, mys med mat där. Så vi kom hem därifrån för inte så jättelängesedan. Sammanfattningsvis har det varit en väldigt trevlig helg.

Imorgon har jag tydligen inga lektioner.... Jag har en känsla av att jag ändå borde infinna mig på skolan, har ganska mycket att göra. Efter skolan hoppas jag på att jag skriver ett cv eller mer personligt brev. Är pepp på att skaffa jobb på donken, max eller dylikt. Förhoppningsvis resulterar det i en resa till Mexico och min syster mot våren. Då måste det sparas och tjänas pengar ifall det ska hända. På kvällen lär det väl bli träning också, riktigt skönt. Lär ju ha gått upp nåt kilo efter alla onyttigheter som har ätits den här helgen. Nu måste jag sova. Fy så underbart det låter. Har inte kollat ett dugg på böckerna jag tog med mig hem. Väskan står med böckerna i på samma ställa som när jag ställde den där efter skolan i fredags. Orörd. Rätt illa. MEN det ska jag inte tänka på nu, för jag ska sova.

Sleep time now.
Goooooooooood nighttt, sweeeeaat dreaaams ('bout me!), lov-v-v-ve.
Så dagen började med matteprov. Jag tänkte att jag skulle gå till skolan lite tidigare än nödvändigt så jag slapp stressa osv. Tänkte gå hemifrån vid åtta. När jag borstar tänderna och kollar på klockan är den självklart kvart över. Bara att springa ner till skolan. Hann precis i tid till halv, men anfådd var jag och jobbigt blev det! Ja, satt väl typ 2,5 av tre timmar och skrev. Kollade tom igenom alla uppgifter! Det kändes som om det gick bra. Då brukar det vanligtvis gå åt helvete. Jaja, hoppas på ett vg den här gången, har slitit som ett djur!

På tal om att slita, nu ska jag plugga. Biologi och Samhälle, ingen matte förän imorgon. Jag lär ju somna över boken. Jaja, borde väl försöka iaf.

På fredag kommer Victoria, jaaaaaa! På fredag blir det inspark på kvällen. Lördag stan tror jag. Ah, vi gör väl vad vi känner för. Längtar!

Uh, på biologin håller vi på att undersöka en höinfusion. Alltså, typ hö i en bägare med vatten från en sjö i. Jadu, det har börjat mögla och det lever sjukt många små äckliga djur i det. Myyys. Bla sk toffeldjur. Hihih, de ser faktisk ut som tofflar, kolla!

Ja, mysket ointressant. Det ska jag läsa om nu. Hejdååååhhhh!
Åhhhh, var så irriterad förut. Allt var jobbigt. Blev arg för reklamen på tv bland annat. Ja, jag är smått instabil.
Idag har jag först varit i skolan. Helt ok dag, var dock trött efter, därav mitt dåliga humör. När jag kom hem satt jag och tyckte synd om mig själv ett tag, då blev det bättre. Kan vara det eller att jag åt lite flingor... Hmmmmmmmmmm. Var till tandläkaren också. Fick en rätt ung tjej som var polska eller liknande, hade liiite svårt att höra vad hon sa. Nu behöver jag ju iaf inte gå dit på två år igen. Najs.

Imorgon rejserstartar jag väl dagen med 123454634 liter kaffe för att klara matteprovet. Uschaaaa! Har räknat så mycket matte de senaste dagarna att jag typ drömmer om det. Hjärntvättad typ. Heeeeeeh! Jag är så.. Inte riktigt nervös men är det ändå för jag vill bara få provet överstökat. Så jag räknar igenom det, rätt snabbt och lämnar in det, sen springer jag därifrån så fort jag bara kan. Så ska man inte göra. Fyyyy, stygg Lina! Man ska räkna igenom och sedan gå igenom alla uppgifter igen. Min värsta mardröm. Njä, men jag har lite svårt att hålla koncentrationen så jättelänge. Vi får sitta 0830-1100. Efter provet har jag ingen lektion förän 1530. Blir väl bara att gå hem och sova då. Sköööööööööööööööönt! Då har jag förhör i tecken på japanskan. Kan väl 35 tecken nu eller något, det rullar på! :)

På fredag kommer Victooooriiiiaaa! Är insparksfest för NTgymnasiet då på kvällen, får väl se om vi går. Mysa hela helgen, gå på stan och greja. Underbart!

Nu ska jag laga lite maat och plugga ett ton matte innan nio, för då börjar GREY'S ANATOMYYYY!!! Det börjar snart, SNART! Åh¨håhååhåhåghågåhåh, det är så bra *obsessive fangirl*

Hejraaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhh!
Har sådan fruktansvärd träningsvärk sen gårdagens träning. Innan uppvärmningen fick jag ta på mig ett bälte fyllt av sand på 5 kg. Skönt. Hade uppvärmning och det blev rätt jobbigt med sanden omkringhoppandes. Jag lät som en marackas.... Jaja, sen skulle jag bli tejpat också tydligen. Gick in till Lie på "kontoret", hon tar av mig bältet och säger att jag ska dra upp tröjan. Sedan blev det några varv med plastfolie runt magen, jag skulle svettas. Fick väga mig innan och efter träning för att se hur mycket jag svettades bort under träningen. Blev väl mellan 0,5-1 kg. Fick bara köra jogg/intervaller. Fick dricka minimalt med vatten för att jag verkligen ska se hur mycket jag gått ner. Hm. Jaja, jag var rätt död efteråt. Nu idag ska jag ha idrott som första lektion. Jag tror att det är innebandy. Jag lär ju inte springa mycket iaf, hahahha.

Nu måste jag gå och göra mig iooordniing!!
Hejdaaaaaaaaah!


(Waaaaaaaaaaaaah, imorgon har greys anatomy säsonspremiär!!!! Jag avliiideeer!1!!!1"1!)
You know that I could use somebody,
Someone like you.
Somebody.


Slapparfredagen är här, skönt! Önskar dock att jag befunnit mig i Sundsvall. Mycket vill man, lite får man!
Ikväll tänker jag ta det lungt som om det inte finns någon morgondag! Har tränat måndag, tisdag, onsdag och torsdag den här veckan. Rätt bra presterat av en lat människa som mig själv, vågar jag nästan säga! Men bara nästan. Igår var jag in till stan också. Stockholm city vettu! Hade ju orientering på morgonen, så efter en dusch och lite mat tog mammsen och jag pendeln in. Handlade på tok för mycket. Dock bra saker.. Hoppas jag. Blev trosor och strumpor från H&M (billigt och bra) vinterskor, skrivblock och en teburk. Jaaaa.. Sen åkte jag och simmade direkt efter det. :)

Waaaaaaaah, skolfoto på måndag! Usch, jag hatar det. Vet aldrig vad jag ska ha på mig osv. Spelar väl andå inte så stor roll, det blir aldrig särkilt bra. Kortet alltså. Åhhhh dryygt. Hm.. Jaja, blir väl någon grå tröja så jag kan smälta in så mycket som möjligt. Hahahaha, motiverad_flikkah_93.

A, nu har jag inte tid med det här. Måste städa fram mitt rum så jag har någonstans att slappa.
Heida!
Ingen som känner sig sugen på att köpa mig en sådan?