Kom hem från Frankrike för en stund sedan och nu är klockan 01.45. Har ställt klockan på 05.30 så kommer vara på jobbet om bara några timmar. Återkommer med lite Frankrike-uppdateringar senare. Puss och gonatt. 
 
Så här har slutet av 2013 sett ut för mig ungefär. Först Gotland i somras, Paris direkt efter det. Tillbaka till Uppsala i Augusti för att dra igång nollningen och terminen. Bal på slottet, gasquer och diverse festligheter. Sen en massa plugg ovanpå det såklart.
 
Trött/julig/prosit/glad pga ledig.
 
Tjenarä.
Redovisade imorse om Sömn och Drömmar som jag och Josse jobbat med i ett antal veckor. Var skönt att få det gjort och efter alla redovisningar blev det en himla massa kramar och "god jul" med klassen. Tog mig hem, tvättade och gjorde mat. Nu ska jag packa väskan och förbereda inför morgondagens konsert och söndagens avresa mot Frankrike. Så taggad, ska bli så himla skönt att bara få ta det lugnt i en vecka.
Vi hörs senare kompisar!

 
Har alltså levt i mer än sjutusen dagar. Helt galet.
Firade min tjugonde födelsedag idag och det har varit precis som det borde. Började mitt nya år vid tolvslaget på ett trångt och varmt dansgolv på Snerikes. Somnade efter tre och släpade mig på morgonen till BMC för att mötas av en tråkig föreläsning och en himla massa grattis till höger och vänster. Drack te hos Augusta och cyklade sedan mot dagens mål: systembolaget. Sprang till spritbolaget och bankade på dess port. Gick runt där inne och kände mig förvirrad/busig. Väntade sig hela tiden att någon skulle komma fram och bah: men här får ju inte du va, det syns ju på dig?! Men det hände icke, så jag gick ut med en flarra vin och Baileys. Så nöjd. Åt tre rätters hos min syster med mami som kommit hit. Åt så god mat, fick blåsa ut ljusen på tårtan och öppna presenter. Bra dag.
Nu måste jag kompensera alla roligheter med lite disk.
Hejs.
Hej kompisar.
Det är snart lov. Snart, snart, snart. Har i principt lagt ner all hjärnkapacitet redan, men har några dagar kvar då jag måste prestera. Ska imorgon ha dugga, rätta en uppsats, skriva en labrapport och göra en PowerPoint inför en redovisning som ska hållas på fredagen. Ser fram emot Håkan på lördag och på söndagen väntar Frankrike! På onsdag ska jag visst fylla 20 och gå på systemet också. Ska nog överleva den här veckan, sen får jag vila lite. Puh, vilken höst det har varit.
Nu måste jag sova så jag orkar mig upp till skolan imorgon. Natti.
Hej på er.
Firade min födelsedag i förväg med mina kompisar igår. Var hos mig först och sedan tog vi oss vidare mot Snerikes nation och jag hade jättekul. MEN är så bakis idag. Pallar inte. Vaknade hos Augusta med lösögonfransarna på och gick en classy promenad hem till Flogsta i gårdagens smink och trasiga strumpbyxor. Kom hem till lägenheten som såg ut som ett bombnedslag och luktade alkohol. Plockade burkar, pantade och köpte glass för pengarna jag fick. Befinner mig nu i sängen med glass och film. Fyfan. Men ja, jag får väl skylla mig sjäv. Ska få i mig lite mat och sen se en till film. Så ovärd lördag.
 
(HEJ LISHLISH!)
Snart är hetsveckornas hetsvecka slut. Har i princip behövt planera varje vaken timme den här veckan, så fullt upp. Har labbat, skrivit uppsats, läst inför fall, gått på julgasque (se bild med skedar på näsan) och en himla massa annat. Nu gör jag en spellista tills imorgon då jag ska ha förfest och fira min födelsedag i förskott. Jag fyller alltså 20 om en vecka?! Orkar inte hur fort den här hösten har gått. Så imorgon är det fredag den trettonde och jag ska spåra med mina finfina kompisar. Blir så glaaad. På morgonen ska jag på föreläsning med årets nobelpristagare i medicin också! Avslutar dagen på det lilla rosa slottet (Södermanland-Nerikes nation). Bara i Uppsala, åh vad jag gillar den här stan.
Nu ska jag sovaaaaa, natti!
Young the Giant – 12 Fingers Lyssnar på Young the Giant nu för tiden. Får tacka storasyster för tipset.
 
 
December tar aldrig slut och ändå rusar dagarna förbi. Har så mycket som ska hända den här veckan, känns som att jag kommer gå under. Imorgon labuppföljning, föreläsning, sedan skriva det sista på uppsatsen med Josse och skicka in den. Måste skynda mig hem och göra mig i ordning till kvällens gasque med temat en midvinternattsdröm. Torsdagen är det full rulle med föreläsningar (från 08 zzzzzZzZ) och sen inläsning inför Fall-återkopplingen som vi har på fredag (efter föreläsning såklart). Så när jag slutat vid 16 på fredag måste jag hem och städa eftersom det ska komma hit folk vid 19 för festligheter. OJOJ. Får se om jag överlever.
Nu däckar jag.
Natti.
Prokrastinerar denna torsdagskväll med photoshop. Lita aldrig på mina profilbilder, de är en lögn haha.
 
Hela den här veckan har varit konstig. Gått fort, men ändå så himla långsamt. Har trott att det varit måndag nästan varje dag. Blev chockad när någon sa att det var torsdag idag. Kul skämt, det var ju typ måndag igår? Eller var det måndag idag? Så var det helt plötsligt fredag imorgon. Måste sova nu då jag ska upp tidigt imorgon och skriva uppsats. Sen är det bara en föreläsning mellan mig och den efterlängtade helgen. Ska antagligen plugga under lördagen, senare blir det feeezt. Så skönt med helg.
Måste sova nu, natti.
Är så himla decembertrött, känner mig mest som en zombie. Tre veckor kvar till jollov och innan dess är det en himla massa som ska hinnas med. Hinner inte sova, träna, laga mat, diska, tvätta osv. Blö.  Sömn och vakenhet blandas ihop till något mitt-i-mellan-typ-zombie-stadium. Skippade en föreläsning imorse då jag kände att jag behövde sova så jag kunde skriva uppsats vid 10 istället. Kul liv.
Måste nu duscha och sova. Pronto. Kommer inte göra det förrän alldeles för sent ändå haha.
Nåväl, gonatt.
 
Ska väl överleva december den här gången också.
Har börjat månaden med lussemys hos syster. Mamma kom ju hit så vi gjorde mat och fikade supermumisg citron- och marängpaj som födelsedagsbarnet JC hade beställt. Sen har jag hängt på BMC en stund för att repetera inför morgondagens dugga. Nu är jag hemma i lägis och har precis tagit fram lite jul med röda sängkläder och gardiner. Ska fixa lite mat och sen sova. Puh, måste det vara måndag imorgon?
Hejs