Hejsan!
Kom hem från stan för ett tag sedan, handlade lite med mamma och såg Harry Potter på bio! Buhu, nu är det slut.

IMORGON åker jag till Karlsskoga och går forskarskola en vecka. Både spännande och lite tråkigt. Ska bli fruktansvärt skönt att få projektarbetet gjort på en vecka. Måste bara dokumentera med bilder och skriva vad vi gör, sedan skriver man väl en rapport och gör en redovisning tror jag? Klappat och klart juuuu!

Så då drar jag en vecka och är väldigt häftig. Forskar och har mig. Cool. Väldigt.
<-------- Jag när jag är färdig.

No äre sovdags.
HOLA

Igår åkte jag på stan och handlade lite med Maria. Det där med lite blev inte så lite. SJUK REA! Hittade typ 1124137657634 plagg för superpriser! Förnyat min garderob helt typ!

Kom hem med följande:

svarta byxor med vida ben
svarta byxor med tighta ben
röda byxor (?!)
asgrymma shorts
tre par tröjor med halvlång ärm
två Tshirts
tre par trosor
stickad kofta
grå luvtröja
bandeau

För strax över tusenlappen. GAL1!

Mina byxor:


Tänkte göra samma sak bed mina överdelar MEN ORKAR INTE NU!

Teeeeeeeeeeeee-heeeeeeeeeeee

Ska gå och äta.
Hejdå.
HEJJJJ

Jag är trött. Oväntat.
Jobbat idag. Imorse tog jag med mig cykeln på tåget när jag åkte till jobbet och cyklade hem. Sökte cykelvägsbeskrivning så jag faktiskt skulle hitta hem. Bra beskrivning, jo tjena. Var 39 "steg" på vägen, efter 3e fick jag ringa mamma och fråga var jag skulle. Cyklade faktiskt i en riktig cirkel vid ett ställe. Typ som på disneyfilm, när någon går fel går fel. En sån cirkel. Gjorde en bild ungefär hur det såg ut:

Vände alltså vid rondellen för jag trodde det var fel, cyklade tillbaka så jag kom rätt och tillbaka till samma rondell. Kul.

Livrädd för mitt lokalsinne ( vilket lokalsinne? )

Tänkte bara upplysa er om hur bra jag är. Heh.
Var med om kanske världens häftigaste grej igår.

När jag skulle gå och lägga mig såg jag hur gul månen var. Gick ut på balkongen för att kolla. När jag öppnar dörren ser jag något gult på himlen. Tittar dit men det försvann så jag tänkte att det var en reflektion i rutan när jag öppnade dörren. Men vad fel jag hade. För långt, långt bort var det ett moln som hade nästan samma färg som himlen. I det molnet åskade det. Men blixtarna som kom var inte det vanliga hela-himlen-blir-vit-blixtar. Det såg ut ungefär som att det var en lampa inne i molnet som tändes och släcktes. Det blev gult och man såg varje detalj av det stora molnet. Det ar så långt bort så jag hörde aldrig något muller. Så sjukt häftigt. Satt och kollade i nästan en halvtimme.

Hehehi, kände mig tvungen att försöka visa hur det såg ut. Gjorde en liten gif i photoshop, inte riktigt som det var såklart, men nästan!



hehehehihihi, nu ska jag åka till Fruängen och träffa Julia, wiiiiiiiiiiiiiiii!
Ja, mitt liv är väldigt trist och händelselöst för tillfället.
Går till jobbet, går hem, sover en stund, lagar mat och pillar mig i naveln. Kul. Skönt faktiskt men mitt obefintliga sociala liv gör mig lite ledsen. Imorgon kommer lilla mamma hem så då behöver jag inte sitta själv och klösa på väggarna. Till veckan ska jag gå på stan med Maria en dag, och mamma en annan. Mamsi och jag ska gå på sista Harry Potter-filmen, kult!

Min lön kommer på måndag. Visserligen bara för typ sista veckan i juni men ändå. Pengar är pengar. Så det ska nog bli en del kläder som följer med hem från stan, om jag är på humör.

Var hos familjen som jag kanske ska passa barnen åt i höst tidigare idag. Det gick bra idag, börjar lära känna barnen. Hoppas det fungerar bra för oss alla, hade varit perfekt med lite extra inkomst under hösten och vintern!

Funderar mycket över det som hänt i Norge idag. Helt ofattbart att en människa kan döda så många.
Helt ofattbart.
Har nog inte riktigt fattat det än.

Hejzvejz
Efter 5 dagars ledighet är det bara att återvända till jobbet. Klockan är snart 10, läggdags.

Idag har jag städat, handlat och bakat. Gorde dubbla knäckflarn med smörkräm mellan. namnamnam. Kollade på första Arn-filmen i förrgår. Såg den andra nyss. Vilken jävla film. Satt och svor var 3e minut tror jag. Alla var jobbiga och gjorde bara fel. Fy. Filmen var bra ändå, ruskigt spännande!

Kollade på HMs hemsida nyss. Nu äre höstgrejer som gäller. Måste faktiskt säga att jag längtar lite. Ska bli skönt att få börja med sista året i gymnasiet så det kan ta slut någon gång.


Köpa en pälsmössa i Juli?
Tja, det kanske gäller att vara ute i tid.

Nu blir det sängen, gonaatt!
Hejzaaan!

Nu ska jag snart iväg på en typ av anställningsintervju kan man nog säga. Eller, jag ska hälsa på en familj vars barn jag kanske ska få passa till hösten. Hade ju varit bra, lite extra klirr i kassan är ju aldrig fel.

Först hade jag dock tänkt rulla ner till Jakan och införskaffa en kalender! Snrt börjar nästa läsår så det gäller att förbereda sig mentalt. Så, då måste jag cykla nu.

Wish me luck
Puss hej!
Nu är jag sjuk, på riktigt.
Snorar som en tok, hostar och har feber. Inte kul. Skulle ha jobbat idag men har sjukanmält mig. Buhu, mina pengar : (((

Nu har ju sista Harry Potterfilmen haft premiär! Igår var det typ 14122133435 statusar om filmen. Vill jättegärna se den! Har ju läst alla böckerna så jag vet ju hur den slutar men det är ändå en helt annan sak att se den på filmduken. Åh, Harry Potter är så bra! Hur härligt hade det inte vara att få ett sånt där brev när man var elva och få gå på Hogwarts?! Drömmer mig bort lite här....
Kul att få gå runt i en så där häftig mantel på världens största slott, kunna trolla, få ha en uggla osv. Åh, lilla Hedwig ♥



Jag får väl ta en liten pinne och tälja mig en trollstav.
Men inte idag, för idag ska jag titta på tvshop och sova, som alltid när man är sjuk.
Hejdå!


Hej.

Ungefär såhär glad är jag.
Har jobbat idag och tror aldrig jag varit så ofokuserad. Har ju kanske nämnt att jag har ont i halsen? Jag trodde att det var efter allt skrik när jag såg på Håkan i fredags, men så verkar inte vara fallet. Min lite ömma hals har utvecklats till grova halssmärtor och spridit sig till bihålorna. Gu va jag har längtat; en förkylning!

Nejnej, inge klag här inte...

KLAG-KLAG-KLAG

Nu ska jag gå och sova bort det. Blir upp vid 05.15 imorgon som vanligt, skönt!

Tycker lite synd om mig själv ja. Oväntat.
Hemkommen från Sundsvall nu.
Gick på gatufesten i fredags och tänkte lägga upp en liten bild!

Fisnaste, bästa och underbara Håkan Hellström! Har fortfarande ont i halsen, illa.

Den kvällen tog jag faktiskt inga fler bilder, förutom typ 5 st på Håkan. Annars sprang jag omkring och träffade människor, åt langos, letade efter leg, och lyssnade på bra musik. Fin kväll de!

På lördagen vaknade jag vid 11 och gick för att träffa Stephanie en stund på stan. Vi köpte varsin kula ben&jerrys och slog oss ner på gräset i skuggan intill vattnet. Mysigt!

Sen gick jag upp till pappa och mös på med småbrorsorna. Fint de. Idag gick jag ner till stan vid 11 och åkte hem till Jakobsberg. Fick skjuts av lastischauffören Mikael. Brare, gratis är gott!

Nu har jag packat upp och ska sova. Imorgon ringer klockan 05.15 igen så jag måste verkligen försöka sova!
GONATT ♥
Har ingen tid, ingen alls!

Fast jag måste hinna tusen grejer, exempelvis att:
Packa till Sundsvall.
Duscha, länge, för hårinpackning rakning av ben osv.
Städa.
Bestämma mig för vilka kläder jag ska ha imorgon.

Allt innan typ 10 då jag borde sova. Jag måste upp vid 5 imorgon. KUL LIV.

Nu springer jag iväg, hejdå!

SNART BLIR DET SUNDSVALL, HÖRS EFTER HELGEN!
Är irriterad idag.
Eller frustrerad är väl kanske ett bättre ord. Eller rastlös. JA, rastlös är det nog!
Borde plocka här i lägenheten. Har varit ensam i typ en vecka. Kaoz.

Om två dagar far jag till Sundsvall igen. Åker direkt efter jobbet, tar en buss vid 2. Anländer vid 19.10. Tänkte försöka slänga mig hem till någon och dra en dusch, sen blir det gatufesten! Klockan 22 kliver Håkan Hellström på scenen också, peppad till tusen! Vet inte vem jag ska gå med osv, men det löser sig. Hoppas på en trevlig helg och att jag orkar upp till jobbet igen på måndag, lär ju vara pigg som en lärka. Osså är jag inte de ;PppPPPp

Kul.

Nä.

Jag ska i alla fall få en telefon fixad idag. Av mammas kompis dotter. Så där avlägset och bra. Det ska tydligen vara en sony ericsson walkman som man viker ihop. Dåligaste förklaringen någonsin. Det blir nog bättre än den jag har nu hur som helst.

Nu måste jag nog städa.
Ja, hejdå!

Hejsan.
Har jobbat 12 timmar idag.
Nu är jag pigg.
Nej.


Vad är det med mig och mobiltelefoner egentligen?!
Min första "riktiga" telefon fick jag våren 2009 tror jag. Lyckan var total, det var en fin walkman, en w890i. Dock lyckades jag ju såga i den (?!) med en häcktrimmer samma år när jag sommarjobbade. Lyckat. Fick betala självrisken men fick ändå samma modell tack vare drulleförsäkringen som vi hade.

Så efter jobbet i lördags drog jag av mig arbetarkläderna (typ scrubs) och kastade in i tvättmaskinen som jag satte igång. Fortsatte byta om eller vad jag nu gjorde. Börjar leta efter min telefon, undrade var jag lagt den. Inser till min förskräckelse att jag hade den i mina arbetsbyxor. Kastar mig över tvättmaskinen och börjar ett tömningsprogram(?)

Tyvär var det för sent. Kära phonie hade gett upp. Inre skador sorgligt nog.
Buhu.
Stackars phonie.
Rest in peace... W890i number two.
JAG ÄR SÅ GLAAAD!

Har köpt biljetter till gatufesten! IHIHIHIHI
Bara till fredagen dock, men ändå! Att få åka till Sundsvall i sig är kanon men att få gatufesten och HÅKAN HELLSTRÖM är ju inte helt fel!

Jag. Är. Så. Glad!

HEHEHEI


Blev såklart tvungen att spring in till rummet och rota runt efter kläder. När man ska iväg och vara fin tänkte jag. Heh.



Kör nog på den svarta tubtoppen, jeansshorts, hårknut och ringis! WIII

Peppad men jag ska fortfarande upp 05.15 imorgon så nu måste jag sova!

Hejsvejs!