Kan ej bestämma mig för morgondagens sminkning. Antingen mer sugar skull (den sminkningen med "blommigt" öga) eller mer realistisk skalle. Vet ej vad jag ska göra. Roligare att sminka fram skallformen osv, men jobbigt att ha smink i hela ansiktet om vi ska ut. Bluuää. Borde sova nu. Borde sova jättemycket. Klockan är 23.52 och jag skriver tenta 08 imorgon. Härliga tider.
 
Hej kompisar!
Imorgon är det dagen D, den första november, då den efterlängtade tentan i vävnadsbiologi med embryologi ska skrivas. Idag har alltså varit sista dagen med hetsplugg för ett tag. Har suttit på BMC så mycket de senaste dagarna. Snart är i alla fall kursen över och då så ska det såklart firas med tentafest. Blir kanske utklädnad och då tar en väl av det som finns hemma. I mitt fall: smink. Så jag funtar på en sminkning typ som bilderna ovan. Ska testa ikväll tänkte jag, får se om det blir braaa.
Nu måste jag diska, eftersom jag inte har gjort det på snart två veckor. ZzzZZZZzzZ. TentaP makes you mad.
Hejs.

Det är söndag, klockan är 18.02 och det är mörkt utanför den stora byggnaden vid namn Bionedicinskt Centrum. De flesta grupprummen i A-korridoren är fyllda med tentapluggande studenter. Hetsen är total och den så kallade tentahumorn har infunnit sig. Skriver skriver skriver dagarna i ända. Sammanfattar föreläsningar och nu har jag gjort 18/31 stycken. Najs. Ska fortsätta hetsa, hörs senare! 


Sitter och planerar de två kommande veckorna. Är så sjukt stressad, vet inte riktigt hur jag ska få ihop det här. Nåväl, nu har jag i alla fall en plan, hoppas det håller! Tagga tentaperiod. Eller inteeee. 

Hej kompisar! 
Igår var det lördag och då hände det lite trevliga saker. Hade tänkt plugga, men det blev såklart inte av (fatta ångesten idag). Igår på kvällen satte jag mig i alla fall på en buss ut till Alisha och åt middag. Efter mumsmuddagen tog vi oss tillbaka in till stan och gick mot ÖGs. Gick in vid 23, dansade (bla med stat wars-klädda människor) och hade det trevligt. Cyklade hem på en frostig sadel vid 03. 

Idag borde jag plugga, promenera, laga mat och göra allt tråkigt som finns i världen. Istället tänker jag ligga kvar i sängen och kolla på new girl. Så värt. 

Joooomeen såatteeh... Nu behöver en ju inte tvätta på 15 dagar i alla fall. Fest! 

Spenderar fredagskvällen i tvättstugan. Hade inga rena strumpor kvar, så gjorde det här av ren överlevnadsinstinkt heehe. Senare ikväll blir det kanske en snabb sväng förbi stan för pubhäng. Blir dock en tidig kväll, måste plugga så himla mycket. Två veckor kvar till tenta och hetsen har redan börjat. Big time. Har knappt 30 föreläsningar att gå igenom. Måste fixa det sista till intergrinrapporten ikväll. Sen lite med heparinrapport och referat till presentation. Pallar inte. 

Imorgon ska jag i alla fall få göra lite trevligheter (efter några timmars plugg såklart, har ju inget liv). Först ska det bli middag hos Alisha och efter det 04-släpp på ÖGs. PeppppppPp. 
Trevlig helg på er barn! 
Fantastisk bild från Uppsala tagen av duktiga Jean-Charles!
 
Hej igen.
Igår la jag mig ju faktiskt i tid (låg i sängen vid 23!) så det var skönt att bara vara "vanligt" trött i skolan. Hade lab på förmiddagen och uppföljning vid 15. Satt kvar i skolan ett tag och läste en vetenskaplig artikel. Rullade hemmåt när klockan närmade sig 18 och nu ska jag förbereda för finbesök. Anna kommer hit så måste dammsuga och göra chokladbollar. Namnamnamnanamanm.
Vi hörs senare helt enkelt!
Hej kompisar
Förra veckan dödade integrinlabben mig. Den här veckan dödade jag mig själv genom att jobba i baren på Snerikes pub igår. Var kvar på sexa (efterfest med personalen) tills jag hade seminarium vid 08 imorse. Var fortfarande full när jag cyklade från Snerikes strax efter sju. Somnade 1234262331§54 gånger under seminariet. Cyklade hem och sov 12.30-16.30ish. Tog mig nästan inte upp ur sängen sen. Hela dagen blev bara knas. Så nu ska jag se en film och sova så jag tar mig upp till labben vid 08 imrogon.
Puss och gonatt.
 
Hej på er!
Det har gått en vecka sedan jag skrev här och det som har hänt sedan dess har jag:
 
Fått reda på att ansökningarna för utbytesstudier i Asien inte var förän i februari. (Puh.)

Varit på pubrunda med programmet. Vaknade i fredags och hade streck för 8 öl efter 10 nationsbesök och en himla massa penisar och får på andra armen. Kids, don't give other kids a pen when you're all drunk.
Från pubrundan i mars.
 
Haft sjukt tråkiga föreläsningar.

Varit på korridorsfest och blivit nekad till att få komma in på Stocken då jag inte var tillräckligt fint klädd. Inga converse om det är klädkod kavaj, nej nej.

Bowlat för första gången på vad som kändes som hundra år. Flash backs från när man var 12 och var på bowling-kalas

Tagit promenader i det fina höstvädret.

Gråtit floder pga fem lökar som skulle användas till en supergod linsgryta.

Haft Augusta här på mysmiddag.
 
Varit på lab i hundra år. (Närå, men 9h i tisdags och onsdags, bara 7h idag. Imorgon är oändlighetslabben slut.)

Firat Martins födelsedag med mat på pub och sång.
 
Så det var veckan som gått. Imorgon väntar sista dagen på lab och efter det blir det rapportskrivning och firandet av helgen. På fredag blir det korridorsfest två hus får mig och på lördag en fest hos en klasskamrat som fyllt år. Ska försöka klämma in pluggande någonstan också. Hehe.
Vi hörs senare kompisar!
 
Har ju varit sjukt sugen på utbytesstudier och nu börjar det dra ihop sig. Har velat åka till Singapore sedan förra hösten någon gång och vill jag dit nästa höst så ska ansökningen in i november. November?! Så jag måste rulla till internationella kansliet typ NU och börja diskutera vilket universitet jag ska söka till, vilka kurser jag kan söka, hur det blir med min examen, CSN osv osv osv osv osv. Skriva ett motivationsbrev: varför just jag ska åka till just det universitetet i just Singapore. PANIK.
Måste dricka upp mitt kaffe och cykla sen.
 
Efter internationella kansliet ska jag skriva den himla histologiduggan och peppa om inför pubrundan. Wuuööppwouiuooöp!
 
Har histologidugga imorgon, ska få titta på ungefär så här fina bilder:
Efter det himla histoprovet ska jag hem, förhoppningsvis sova lite så jag är pigg på kvällen. Ska ut på pubrunda med min klass och ettorna. PeeeppeeeEeeEEeeEn!!!