Vilket lov jag har. Igår var jag på skolan i åtta timmar och skrev högskoleprov, idag sitter jag mentalt fastkedjad till datorn och skriver biologirapport. Vill inte ens tänka på all matte jag måste göra. I slutet av veckan, då ska jag minsann vara färdig med plugget och bara chilla!

Högskoleprovet var det ju också. Skrev det som sagt igår och det gick väl sådär. Var ju förberedd på att uppgifterna skulle vara svåra, men det svåraste var tiden. När jag skrev första mattedelen hade jag inte ens börjat på sista delen av provet (som var rekommenderad att ta 23 minuter) när provvakten sa att det var 5 minuter kvar. Jag fick en aning panik. Som tur var så var det just den delen som var "provdel". Alltså; resultatet räknades inte för det var typ test inför nästa år eller liknande. Tur för mig, haha. Dagen gick faktiskt rätt fort. Helt plötsligt satt jag på femte och sista provpasset. När jag kom hem kollade jag mitt eget resultat. Fick 109/160 om jag räknat rätt osv så det borde bli 1,36. Inget resultat jag direkt kan söka in på utbildningar med, men det var skönt att ha skrivit provet en gång. Till våren, då bilr det bättre!

Nu är det ju lov och veckans plan är följande:
Måndag - Plugga matte på dagen. Träffa Mårten, Filip och Hugo på kvällen med kanske lite bakning och trevligt umgänge.
Tisdag - Åka till Karolinska Institutet med Filip och jobba med vårat projektarbete
Onsdag - Träffa några från forskarskolan på en liten reunion inne i stan. Vid tre går mitt tåg mot Sundsvall. Ska sova hos Julia. Vara i Sundsvall och mysa, träffa grymma människor, fika, prata och bara ha det bäst tills jag åker hem på söndag.
Söndag - ångest över att skolan börjar igen

Nåväl. Nu ska jag väl laga lite mat innan jag återvänder till min så mysiga rapport.
Hörs!



Nämen hej.

Ska skriva högskoleprovet imorgon, som så många andra. Känner mig lite stressad men försöker bara intala mig själv att allt kommer gå bra. Egentligen tänker jag inte så mycket på hur själva provet kommer gå, det går som det går helt enkelt, men jag är orolig att jag ska glömma att ta med något, komma sent eller liknande. Har packat ner allt som kan tänka behövas osv så det är väl inget att vara orolig för egentligen. Nåväl. Det går som det går. Om 12 timmar sitter jag i skolan, antingen skrivandes eller fikandes. Blir nog bra hur som helst men kommer vara djuriskt trött när jag kommer hem igen, efter 8 timmar i skolan.

Det kommer gå bra. Det kommer gå bra. Det kommer gå bra. Det kommer gå bra. Det kommer gå bra.

Nu ska jag gå och läsa, sova som ett barn, sen ska jag stiga upp imorgon, pigg som en lärka, och skriva 2.0.
Det vore något det.

Nu blir det John Blund.


we♥it
Var hälsad!

Slutade skolan tidigt idag
så var hemma redan runt ett. Var så rastlös, uttråkad och på jättedåligt humör. Ville inte göra någonting. Eller snarare, det fanns inget att göra. Pratade lite med mamma och vi bestämde oss för att fara in till stan och gå på Fotografiska Museet. Var jättefina utställningar, gillade verkligen Helen Levitts Urban Lyrics. Sjukt häftiga bilder.

När vi tittat färdigt
gick vi till kanske världens minsta och mysigaste fik där vi möttes av en så underbar farbror. Det var han som ägde fiket och han hade en basker, snusnäsduk, slitna byxor och en helt underbar brytning. Gissar på att han var grekisk för maten var grekisk, på väggarna satt bilder med grekiska teman, till efterrätt kunde man få äkta grekisk yoghurt med honung och valnötter osv osv. Det var superlitet men himla trevligt! Fick riktigt god mat, kaffe och en chokladcrossiant till efterrätt och framför allt: ett fantastiskt humör. Den lilla gubben var som koncentrerad lycka. Vet inte riktigt vad det var med honom men han var så himla trevlig. Ojoj, dit måste jag återvända!

På vägen till pendeltågen
stannade vi och köpte gitarrsträngar eftersom D-strängen på våran gitarr är trasig. När vi kom hem blev det då till att spela lite. Mycket trevligt. Försökt lära mig skinny love med bon iver på guran då. Gick rätt bra faktiskt.

På tunnelbanan
såg jag att teknikmagasinet sålde djurmasker till halloween. Fanns såna klad hest-masker. SÅ SJUKT LÄSKIG. Jag ska lätt vara det.

Hej. Jak er klad hest. Var min ven.



Nä jag är för trött för det här.
Gonatt!
Hej!

Idag var jag frisk nog att gå till skolan, så det gjorde jag. Fick tillbaka två prov, hade engelska lektion, fysiklabb och sist jobb med projektarbete. Ska till KI på lovet som en grej i projeket, KUL!

Sitter här och tar det lite lungt med Bon Iver och facebook just nu men måste kolla lite på engelskan. Imorgon ska vi skriva book report på The White Tiger. Den lilla svårigheten är bara att man inte får ha med sig själva boken. Så om man vill ha citat, stödord osv så måste man skriva det innan lektionen. Alltid finns det något att göra.

Jag får väl ta mig lite te
och en kanelbulle från frysen som motivation. Blir nog bra så, haha.

Puss
Blink blink blink.


Man borde kanske skaffa lugg eller färga håret?

Eller så låter man håret bara vara som det är haha.

(För er som inte förstår så är håret på första bilden oredigerat och alltså "orginalet")

Hähä.

Hej friendz!

Blev under lördagkväll/natt sjuk så har därför slagit läger framför TVn med täcket över mig. Sov 14 timmar natten mellan lördag och söndag, gick och la mig igen vid tre på eftermiddagen och vaknade vid sex. Var dötrött vid halv elva så då la jag mig för natten och sov drygt tio timmar. Pigg tjej.

Idag mår jag bättre men har fortfarande en hemsk huvudvärk så jag ligger kvar här i soffan. Imorgon hoppas jag att jag mår så bra att jag kan gå till skolan. Nu vill jag verkligen inte missa något i skolan, har inte tid för det just nu haha. Turligt nog har jag inget prov nu i veckan men en missad genomgång kan göra så man inte fattar något alls. Huga vilken klagovisa det blev här då.

Med så här trist väder är det rätt skönt att ligga inne och kura. Fast huvudvärken skulle jag klara mig utan.



På återseende!
Hej!

Livet rullar på måste jag ju säga. Skolan börjar lugna ner sig lite nu, har inget prov förän efter lovet. Lov, shit vad skönt det ska bli. Fast det lär bli att plugga massa ändå, göra matte och två laborationsrapporter. Jaja, det ska nog hinnas med.

Ikväll kommer min lilla mormor
i alla fall hit och ska sova. Borde kanske ta mig till gymmet innan, får så svårt att somna med all överskottsenergi kvar i kroppen annars, haha.

Idag var det
nog kortaste skoldagen på länge. När vi slutar som tidigast är det på fredagar och då är det vid 15.15. Idag var kemin inställd så vi slutade 12.30, vilken lycka! Har suttit här hemma en stund och det är fortfarande ljust ute, otroooooooooooligt.

Nu ska jag göra mig lite kaffe och läsa.

Kallelse till Högskoleprovet lördag den 29 oktober 2011

TID:    Du skall vara på plats kl 08.20. Provet slutar ca 16.20.






Panik.
8 timmar.


För i övrigt var filmen never let me go den värsta gråtfesten någonsin. Grinar inte så ofta
till film osv, men den filmen tar priset.
Bästa-gråtfests-priset.
Hejjjjjj

Är riktigt trött efter en stressig vecka, så nu är det dags för lite fredagsmys. Har bäddat ner mig och tänkte dra igång en film vid namnet Never let me go. Kollat på trailern för One Day och Friends with Benefits, vill se båda!

Imorgon blir det 60årsfest och träffa släkten. Jättekul men behöver verkligen plugga. För det gör jag ju aldrig haha. Äsch, jag hinner nog mycekt på söndag.

Men nu blir det film och sen sova, pusshej!
Har fått kemiprovet avklarat, äntligen! Skönt att ha det bakom sig. Nu är det bara Biologiprov och högskoleprov kvar innan höstlov. Då blir det en vända upp till Sundsvall, ska bli jättekul.

Men nu har jag inte tid att sitta här och drälla, borde sova!

Gonattttt t t ttt t t t t tttt t t    t tt

weheartit
Fryser jätteeeeeeh mykke!
Känns som att näsan och fingrarna ska trilla av. Nästan.

Sitter här och pluggar kemi. Kul liv. Det är jättesvårt och våran lärare har inte repeterat någonting alls. Eller gått igenom vad som hände på labbarna. Nej fy, opedagogiska lärare blir jag arg på. Så nu får man typ lära sig själv. Nä, nu ska jag sluta klaga!

Idag på skolan gjorde jag färdigt det sista med fotouppgiften. Det skulle vi skulle hålla på med fram till höstlovet så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra på de lektionerna. På torsdag behövde jag i alla fall inte gå så då ska nog jag och mami fara in till stan. Ska förhoppningsvis köpa lite kläder och (om jag hittar) ett par svarta klackeskor. Sådär lagom basic. Har extrema cravings för kläder och skor just nu.

Måste jag nog sova snart. Går jag inte och lägger mig fryser jag väl fast här i det iskalla köket. Burr.
Gonatt


[ Jättebra musik ]
Hola burritos.

Nu är det söndag, imorgon blir det att promenera till skolan igen. Uscha, vill bara sova en vecka. Sån tur har man dock inte.

Hur som helst har jag fått väldigt mycket kemiplugg gjort i helgen. Så nu blir det till att peppa inför provet på torsdag! Då blev det mindre gjort av matten, så det blir lite kämpigt. Men det är bara tre veckor kvar till lov, så bara att hålla ut.

På lovet blir det till att vila ut sig och åka hem till Sundsvall, längtar! Ska mysa på med fina vänner och bara umgås. Vill åka nu!

Nåväl. Nu ska jag krypa ner i sängen och sova!
Gonatt.

Hej!

Nu är det äntligen lördag, då får man vila ut sig, sova långt in på dagen och slippa skolans stress...
OSSÅ FÅR MAN INTE DET ;PppPpPpPpppP

Gick upp vid 8 och åt frukost med mamsen. Vid 11 ska jag infinna mig på ICA för då ska jag Sofia och Amanda handla för att sedan åke hem till Amanda för lite hardcore kemiplugg! Sen ska vi laga mat och baka bullar, namnamnam.

Har galet mycket i skolan nu, kemiprov på torsdag är närmast i planeringen. LIVRÄDD! Kemi B är verkligen svårt och vår kemilärare gick igenom en ny grej på lektionen igår, sista lektionen innan prov. Tack så hemskt mycket för repetitionen!

Nåväl. Nu ska jag dra en dusch och sedan packa ner kemiböckerna och ta mig till bussen.
Puss hej
Hej!

Det är för mycket som händer nu, pluggar äter och sover. Skrev fysikprov imorse, hoppas det gick bra. Annars i veckan har jag pluggat, tränat och passat barn. Hm, kanske inte så spänannde.

Full rulle i skolan, prov varje vecka fram till vecka 47 tror jag? Igår var det i alla fall något trevligt som hände: vi fick prova studentmössor! Studentmössor, ahmaaaaigaaad! Jag blev riktigt peppad, behöver något att se fram emot nu.

Så nu ska jag ta mig lite te och räkna matteeeeee!


Peppa peppa peppa peppa peppa peppa!
Nämen hej igen!

Förut idag kom jag och mamma hem från Gotland.
Det var en kort och intensiv men mycket trevlig helg. Hälsade på gammelmostrarna, såg massa fin höst och åt kakor  i massor hemma hos mormor. Precis som det ska vara.

Hittade dessutom en skatt i mormors garderob!




TITTA VILKA FINA! Morfars kameror som legat i säkert 24 år!
KOLLA VAD FINA DE ÄR!
Det roligaste är att i den silvriga med läderfodral KAN det finnas oframkallad film som möjligtvis är bevarad. Som sagt har den dock legat i 24 år och har kanske sett sina sista dagar. Om det går, om, så är det nog bilder från storasyster Josefins dop. (Om du läser det här Jossi, HÄFTIGT VA?!)

Ja. Får lägga upp resten av Gotlandsbilderna innom en snar framtid, men nu måste jag sova.
Puss och gonatt! ♥