Ute och flänger på stan i denna utstyrsel för det mesta. I förrgår hade vi välkomstkväll, igår var det utgång på Stocken och ikväll blir det Värmlands. Hårt att ligga på topp osv.
Vi hörs!
Twiggysminkningen från igår.
 
Har precis stekt lite kyckling ja. Typ ett kilo, sisådär klockan 23.45. Standard när man är upptagen hela dagen så man har bara tid att laga mat när man borde sova. Har hört att sömn är överskattat. Idag har det varit faddermöte och vi var på bmc i sex timmar. Diskussion, bestämmanden, dansinlärning, produktion av flaggor mm. Sjukt nervöst, spännande, roligt, läskigt och overkligt att det är imorgon det drar igång. Har inte ens testat hela min outfit tillsammans, men det hinner jag lösa imorgon. Hoppas jag hehe.
Nu måste jag sova. Natti
Nu är jag på plats i Uppsala och måste ta tag i tusen saker. Idag ska det sista inför mottagningen fixas. Ska in till stan och köpa lite grejer till min piratutklädnad och sen hem för att styla om mig till Twiggy. Ska på födelsedagsfest ikväll med tema kändisar. Har inte tid att fixa någon utklädnad, så kör på sminket då hehehe. Blir väl bra. Nu måste jag packa upp lite av det som  jag tog med mig från Stockholm. Från Uppsala tog jag med mig typ två ryggsäckar och en tygkasse. Den packningen verkar ha förökat sig under sommaren, för nu hade det tillkommit packning som jag fick trycka ner i typ 10 papperskassar. Pallar inte.
Nåväl. Uppackning, sen stan och ikväll festligheter.
 
Hej kompisar!
Jag är hemma i Sverige nu och hos mamma i Jakobsberg. Ska packa ihop mig lite nu och snart dra till Uppsala. Ska Storhandla, packa upp, laga mat, planera mottagning, skruva ihop IKEA-grejer osv idag, så har inte tid att gå igenom Parisbilderna än. Det kommer väl någon dag.
 
På onsdag har de nya studenterna upprop, så då drar mottagningen igång. Då kommer jag ha noll tid över till livet :)))) Så det lär kanske bli lite dött här efter onsdagen, vi får väl se vad jag hinner med. Nu måste jag packa. P&k.
Snart höst! Faktiskt peppad på det, på riktigt.
 
Vii´har det braaa här borta, men det ska bli skönt att komma hem. Bara två dagar kvar och ikväll ska vi iväg till Musée d'Orsay. Återkommer när jag är tillbaka i Sverige, p&k.
 
Hej igen kompisar!
Blev ju lite upprörd igår då nyckeln inte fungerade, men det verkar ha löst sig nu. Öppnade dörren från insidan och testade en stund förut. Den är himla trög, men gör man rätt så går det att öppna porten. Så nu ska jag återigen bege mig ut på gatorna i jakt på mat. Tänkte nog gå in på bageriet på gatan och köpa en croissant. Namnamnamn. Måste hitta kaffe också. Sen gick jag ju förbi ett monoprix igår, så handlar väl där sen.
Ha en bra dag finisar!
 
Lämnade Arlanda vid 10.35 imorse och landade i Paris runt 13. Tog mig in till stan, gled runt i några timmar och mötte sedan upp grannen för att få nyckeln vid 18. Bor i en liten magisk fransk trea som befinner sig 200 meter från metrolinje fyras ändstation. Konkade omkring tung packning på stan och trängdes med turister -> lökigast i hela Paris. Efter lite krångel kom jag i alla fall in i lägenheten och tog mig en dusch ganska snart. Begav mig ut på gatan i jakt på mat, men monoprix hade precis stängt, så jag tog dagens andra runda på donken.
 
Efter maten irrade jag omkring i labyrintsystemet på metrostationen som kallas Châtelet, där så många metrolinjer möts. Hittade rätt tåg, traskade mot lägenheten och försökte låsa upp porten, men nyckeln fungerade inte? Fick typ paniiik, klockan var nästan 22 och ville ju inte gärna störa grannarna. Stod och vickade och ruckade i nyckeln, men inget verkade fungera. Som tur var skulle en som bodde i uppgången iväg precis då, så hon släppte in mig. Först testade hon både min och sin egen nyckel. Den jag hade fungerade fortfarande inte, trots att den var likadan som hennes fungerande nyckel. Hets.
Nåja, det är morgondagens problem.
Nu måste jag sova.
Natti!
Vid den här tiden imorgon är jag i Pariiiis, hurraaaa!
 
Vad blir det för väder? Hur långt i förväg bör jag checka in imorgon? Hur mycket kommer min packning väga? Kommer planet gå i tid? Kommer jag överleva Paris metro? Kommer jag lyckas ta rätt tåg till rätt station? Kommer jag hitta lägenheten? Kommer jag få tag i tjejen som jag ska få nyckeln av? Bör jag ställa i resan pga stress?
Men tänk när jag kommit in i lägenheten i Paris! Två dagar själv, läsa bok, strosa omkring osv. Kommer nog känna mig sjukt ensam, men det blir nog bra.
Hörs väl när jag får tid.
PUSS OCH KRAM!
Hej vänner!
Idag har det varit lite kompisträffar här hemma och sedan inne i stan. Har börjat inse hur snart jag åker till Paris och stressen ökar kontinuerligt. Ska försöka tvätta och skriva packlista ikväll för att packa imorgon. Orkar inte packa, bara en massa beslutsångest.
 
Kan inte någon vänlig själ tvätta, skriva lista, packa, hämta mitt EU-kort, måla några tavlor och göra lite te till mig så kan jag bara chilla de kommande dagarna? Denne person kan också vara snäll att åka med mig till Paris och hjälpa mig hitta lägenheten som vi ska bo i. Betala resan också. Personen kan också få ge mig något av dessa skal:
Tack på förhand, du o så snälla person.
Okej, jag har inte skrivit på tolv dagar, med ändå har jag lika många visningar per dag som i vanliga fall? Still going strong guys.
 
NÅVÄL.
Jag har varit på Gotland i alla fall! Haft det supermysigt hos mormor och fått se en massa fint på ön. Åkte en dag upp till Fårö, var med på medeltidsveckan i 24 timmar, legat en dag på stranden, irrat runt på landsvägarna i jakt på en tavla och hittat på en massa annat skoj. Har bilder att visa från Fårö i alla fall, resten blir väl från instagram. Haft det bra hur som helst.
 
Hemma i Stockholm i några dagar nu och på onsdag blir det avresa mot Paris! Panik panik panik. Resfebern har redan satt in och väntas öka i styrka. Tills dess ska jag till Uppsala för att hämta pass/EU-kort, gå på kräftskiva, träffa kompisar, måla en del och packa såklart. Wuuäääää. Oh weell, det löser sig väl.
Gotlandsbilderna via min instagram (thelanderlina om någon undrar):
Nu ska jag ta min resfeber och yra runt här hemma. Puss.