Hej!
 
Lagar mat för tillfället, med en gnutta kryddor. Typ ett halvt kilo. Meningen att det ska bli chiken tikka? Vi får väl se hur det blir, kryddstarkt känns det ju som. Som om jag inte redan snorar tillräckligt så blir väl det här en lite hjälp, hähä. Nu ligger kycklingen i kryddmojset och gosar, ska in i ugnen sen. I väntan slår jag på en film.
Hörs!
Hej hej!
 
Igår åkte jag vid sju in till stan med Maria och Mårten. Gick till sommar och träffade lite fler trevliga människor. Hade riktigt kul, träffade många nya människor, dansade och hade det trevligt. Fast jag fick också grymt ont i fötterna. Får väl skylla mig själv när jag kör på klackar, men det var det värt! Tog nattbussen hem och låg i sängen vid halv fyra tror jag. Trodde att jag idag skulle sova till typ två, men icke då, jag vaknade redan vid elva.
 
Idag var det soligt för första gången i hela juni känns det som. Tog tillfället i akt och pressade på balkongen. Trodde jag skulle dö av värmeslag, men man kan ju inte låta bli efter en månad med kyla och regn. Nu ska jag steka lite bacon, namnamnamna. Sen blir det väl som vanligt körkortsteori. Imorgon jobbar jag 12 timmar och åker direkt ut till landet efter det. Min mamma, syster och mammas kompis har gemensam fest där på lördag. Mamma och kompisen fyllde 50 nu i våras och Josse har ju nyss fyllt 25. Så de ska ha en gemensam 125-årsfest. Blir nog najs, med en massa mat och tårta. Mums.
 
Så det blir kanske inte så mycket datorhängande i helgen. Men vi hörs kompisar!
Hejda!
 
Nu blir det utgång, sommar hela kvällen. Hade lite hög temp förut, så kroppen är ju inte helt hundra. Palla bry, nu kör vi!!!!!2!221
Hej kompisar!
 
Det är onsdag, klockan är halv fyra och jag sitter fortfarande i pyjamasen. Idag har jag mest legat i soffan och halvsovit. Läst färdigt körkortsboken också, vilken prestation. Bara att läsa den två gånger till då. Låg och nös som en galning, snorar gör jag också. Känner mig inte jättesjuk, men är inte frisk heller. Så bara något jobbigt tillstånd mittemellan.
 
Planen för dagen är att göra oljebehandlingsgrejen, duscha och göra mig i ordning. Ikväll blir det utgång med vänner till sommar. Hoppas kroppen orkar med, lär ju inte vara pigg imorgon. Nåväl, det ska ju inte vara lätt att ligga på topp!
 
Så vi hörs senare!
 
Häj
 
Min hals gör så ont ont ont. Dricker te och äter halstabletter hela dagarna för att gardera mig. Känner mig dock inte jättehängig, så det är ju bra!
 
Idag sov jag ut ordentligt, så vaknade strax före tolv. Så skönt att sova. Sen skyndade jag mig ner till Maria när det blev uppehåll. Var där ett tag, såg på film och bara pratade. Gick hem sen och har bara tagit det lungt. Provat lite kläder, ska ut på Sommar imorgon hehe. Alltid samma: en garderob full med kläder, men inget att ha på sig. Med hjälp av syster hittade jag dock något. Bra med en syster ibland!
 
Nu blir det soffhäng och sedan sova!
Gonattttttt
 
Hej hej!
 
Idag är det måndag och det har regnat nästan hela dagen. Vilket himla väder, inte mycket till sommar direkt. Hur som helst så var Filip och Mårten hit en sväng under dagen. Vi gjorde lite mat och åt av Filips mormors bullar. Namnam. Sen åkte jag ner till jakan och bokade in mina körlektioner. Grymt skönt.
 
Dock har det ju blivit lite krångel med körningen. Har ju varit lite allmänt stressad, vet inte om jag kommer hinna köra tillräckligt till uppkörningen osv. Jag drömde att jag körde en bil utan bromsar... Kanske säger lite om mitt mentala tillstånd haha. Nu är det inte bara min egen stress, nu har jag dessutom blivit dubbelbokad på halkbanan? Fick ett brev till Lina Thelander, alltså till mig, men fick också ett till adresserat till Lina Svelander. Så någon felstavning ledde till dubbelbokning. Lite krångel med bokning till uppkörning också, men vilken bil jag ska ha osv. Nåväl, vi får väl hoppas att körskolan fixar det.
 
Har haft ont i halsen i några dagar och har börjat känna mig hängig idag, så nu blir det till att ta det lungt. Har laddat med echineata-tjosan (bra mot förkylning?) och halstabletter. Sova ska ju också vara bra, så tänke göra det nu hähä.
Gonatt!
Nämen tjenarä.
 
Man kan ju säga "jag är lite flottig i håret", om håret är lite smutsigt. För tillfället är mitt verkligen flottigt, eftersom jag har en massa olja i det. Testar på ricinolja som tydligen ska vara bra för håret, få det att växa fortare osv. Känner mig lite skeptisk för tillfället, men tänkte försöka göra lite "mätningar". Ta bilder på håret före och sen efter två veckors användning av ricinoljan. Vi får väl se, just nu känns det bara omständigt. En himla lång process som ska genomföras varje gång innan man tvättar håret.
Lite bilder från när jag och Josse var ute på midsommarafton och fotade. Då var det var dödligt mycket mygg, Heliga moder Maria visade sig och det fanns fina blommor.
 
hej hej!
 
Igår var jag ut till landstället med syster och mamma. Vi tog det lungt, såg på film och åt godis. Imorse vaknade jag dötidigt av alla galet högljudda fåglar så är lite trött nu. Har ju ändå inte så mycket att göra, så det gör ju inte så mycket heller. har minst tusen myggbett också.
 
Det enda jag egentligen måste göra nu är ju det med körkortet. Läser teoriboken mest hela tiden och ska ner för att boka in mina körlektioner imorgon. Tror det blir bra. Måste hinna ta innan sommaren är slut hur som helst.
 
Har hört att det ska regna supermycket imorgon, så det blir väl till att kura ihop här inne. Passar mig fiiiint.
Hejdå!
Mina naglar ser ut som glass. Vill bara börja äta på händerna, namnanmanam. Det är så bjärta färger. Bjärta. Vilket ord. Bjärt-stjärt. Låter som något mormor skulle kunna säga "vilka bjärta färger du har på naglarna". Hihi.
 
Hur som helst. Idag är det midsommardagen och jag ska med mor och syster ut till landet.Det är lite regningt och kallt, så det blir väl mest filmtittande. Mysigt det med. Sover nog bara där över natten så kommer hem igen imorgon på dagen.
 
Hörs senare!
 
Hejhej!
 
Idag har mina kusiner varit här, vi har gjort följande:
 
  • Bakat - Det var socker över hela diskbänken och samtliga ungar hade smet från pannan till armbågarna, precis så som det ska vara.
   
 
  • Ritade - Gjorde en sån där teckningslek då man får rita en del, vika pappret och skicka vidare. Vinnarna blev Dumbledorehönan och Skejtarkaninen. De var fina.
 
  • Målat naglarna - För tillfället har jag tre olika färger på naglarna, så då ville Sofi ha liknande. Jag gick med på två färger och hon var så lycklig. Var söt och läskig när jag tog kort på henne, hehehehe.
 
Det var min dag det. Nu blir det väl sängen eftersom ungarna kört slut på mig under dagen. Det är så mysigt att träffa dem, men man blir så trött haha. Ska verkligen ha underhållning och aktivitet hela tiden. Imorgon är det midsommar, så nu blir det bara mörkare igen. Kan man inte kapa året så första månaden är mars och sista oktober?
 
Hörs kompisar, ha en fin midsommar!
Hej!
 
Idag har jag varit i Uppsala hela dagen. Gick hemifrån vid åtta imorse och kom hem vid sju. Var trött, men lagade mat och städade! Så nu sitter jag bara och myser med tanken på att mitt rum är rent. Det har blivit så stökigt nu när vi varit fyra i lägenheten och alla byter sägar till höger och vänster. Nu bor hur som helst syster och hennes pojkvän i en annan lägenhet, så då blir det lite lättare att strukturera.
 
I Uppsala tittade jag på ett rum som jag skulle kunna hyra till hösten. Det var några av min farbrors kompisar som hyrde ut. De hade gjort om ett litet garage till en lägenhet på ungefär 45 kvadrat, med två olika rum som de hyrde ut. Jag åkte dit och tittade, det var väldigt ljust och fräscht, men också väldigt litet. Har ritat upp lite som jag kommer ihåg det:
 
Då är det alltså det nedre rummet på bilden, "mitt" rum, som är på fotot. Så såg det ut när man kom in i det lilla rummet. För det var verkligen litet. Jag uppskattade det till ca 2,5 x 3 m så ca... 8 kvm? Det är ingenting. Åh, det var verkligen litet. Inte så centralt heller, ändå vill de ha en hyra på 3700? Helt galet. Blev lite irriterad och kunde bara tänka snålrum när jag såg det. Det hade ju absolut fungerat, men inte riktigt värt så mycket pengar. Så för tillfället ser jag det som en sista utväg. Hugaligen.
 
Imorgon blir jag antagligen väckt tidigt, eftersom mina kusiner ska komma hit vid åtta. Då blir det väl stök och bus med de små mysisarna. Ska bli trevligt. Sen är det ju nästan midsommar också! Som planen ser ut just nu blir det bara mys hemma med familjen. Bra det.
Nu blir det sängen. Natti!
Hej
 
Känner mig som en enda stor suck idag. Har sucka säkert hundra gånger under kvällen, känner mig helt uppgiven. Blev lite knäckt förut på körlektionen. Han skulle "utvärdera min körning" och oj vad han utvärderade. Han sa att vi skulle fokusera på de sakerna jag var bra på, men i slutet hörde jag bara om saker som var mindre bra, hehehe. Sa att jag tänkt ta 10 körlektioner, han trodde inte att det skulle räcka. Jag hoppas innerligt att han sa så med tanke på ekonomin, att han ville tjäna pengar alltså. Det är mycket möjligt, men sen finns det ju den där lilla rösten i bakhuvudet som säger "han tycker verkligen att du är dålig på att köra och inte klarar dig på 10 lektioner". Men jaja, tyst nu.
 
Så efter skulle jag boka mina 10 lektioner. Då skulle man tydligen betala allting på en gång och jag har nästan alla mina pengar till körkortet i fonder. Så då måste jag sälja innan jag kan få pengarna, så jag kunde inte boka några nya lektioner (ska göra det med en annan lärare, tack och lov). Så då fick jag gå hem, helt uppgiven osv. Var på så otroligt dåligt humör. Jag har varit stressad sedan innan angående ekonomin och flytten till hösten, kommer jag att ha råd osv. Sen kommer det här att uppkörningen är bokad, jag kanske inte klarar mig på 10 lektioner och blablbalballalala. Stressen blev ju inte bättre heller. Åh vad arg jag var, och ledsen. Kände mig helt oduglig efter lektionen. Meeeen, jag får väl köra en Barney Stinson; When I'm sad, I stop being sad be awesome instead! True story.
 
Nu måste jag gå och lägga mig eftersom jag måste gå upp ganska tidigt imorgon. Vid 09.11 ska nämligen ett tåg ta mig till Uppsala. Där ska jag titta på ett rum som jag kanske ska hyra till hösten. NajsNajsNajs!
Natti

Teoriprovet och uppkörningen är bokad!!!!!

PANIK
Hej hej hej

Vaknade förut av att hemtelefonen ringde, och det var receptionisten från Gabriels trafikskola. Idag skulle jag ha min första körlektion och den hade blivit dubbelbokad. Jaha. Det gick i alla fall att lösa så jag har den 15.35 istället för 13.15, men ändå. Har hört att hon inte ska vara den bästa på att planera, och om min första lektion blir dubbelbokad är jag lite rädd för hur resten av tiden ska bli. Det ska nog bli bra det med, allt löser sig.

Nu ska jag bara passa på att ta det lite lungt, innan min lektion. Kanske går ut och går eller springer. När jag kommer hem från lektionen sen hoppas jag kunna hämta ut ett litet paket. Det är nämligen så att jag och syster beställde hem lite oljor från en hemsida som heter bodystore. Tog ricinolja som ska vara väldigt bra för håret tydligen, så det ska bli spännande att se om det fungerar. Så det blir väl en liten myskväll här hemma, med olja i håret.
Hejsan!

Igår var jag ner till Jakan och fikade en sväng. Det stora samtalsämnet var såklart vad som händer till hösten, bostad, lån, intagning osv osv. kanske inte så konstigt haha. Hela dagen hade det regnat, verkligen konstant. Fast när klockan blev tre slutade det, så när jag var påväg hem från fikan var det soligt och fint. Tog några kort i skogen när det ändå var så bra ljus. Fick betala dyrt: fem myggbett. Skönt.

Nu blir det väl lite träning och sedan ska jag iväg och hämta barn på dagis. Vara barnvakt alltså. Senaste barnpassningen fick jag se både Snövit och Pocahontas, på betald tid. Najs. Hoppas på något liknande idag, hehhe.

Måste gå nu, hörs senare kompisar!
Hej hej hej

Idag är det lika regnigt och trist som igår. Hade tänkt göra en massa idag, springa, städa och ha mig. Såg vädret och kröp upp i soffan med datorn istället.

Ska rycka upp mig snart, duscha och göra mig i ordning. Ska in till stan senare idag och fika med Maria, Sofia och Amanda. Ska bli trevligt, även om vädret inte är ultimat. Borde ta tag i den där städningen innan också. Uhhhh, jag orkar inte. Sitter nog kvar här ett tag till.
Hej (igen)

Har denna (<-- Klick) på repeat

Idag har det varit regnigt och trist ute, så vi har bara suttit inne i lägenheten nästan hela dagen. Gick runt i pyjamasen till fyra, låg i vardagsrummet med täcke och såg på disney mest hela tiden. Nu på kvällen körde jag och mamma en ordentlig tur så jag får komma in i körningen lite nu innan jag börjar ta lektioner. På tisdag har jag min första, sen blir det väl tio till innan uppkörningen. Hjälp. Köra där någon bestämmer om det duger eller inte.

Har fått erbjudande om att titta på en lägenhet i Uppsala idag också. Min farbror ringde och sa att han var hos en kompis till honom i Uppsala som hade ett rum att hyra ut från och med hösten. Jag blev så glad. Fick prata med kvinnan som hyrde ut en snabbis så jag ska nog kunna åka dit någon dag i veckan och kolla. Visserligen ca fem kilometer från BMC, men ändå väldigt bra. Jag behöver ju någonstans att bo.


Nä, nu ska jag nog faktiskt sova. Kanske läsa lite körteori först, men vi får se om jag orkar. Så otroligt tråkig läsning. Då lär jag ju somna fort i alla fall.
Gonatt kompisar!
Hejjjjjj

Igår var det som sagt min systers födelsedag. Hon ville åka in till stan på dagen, så det gjorde vi. Kameran tog jag med, så här kommer lite bilder. När vi kom hem från stan lagade fransmannen en supermumsig middag bestående av: melon lindad i parmaskinka till förrätt, lax på potatismos till huvudrätt och jordgubbar med citrongrädde till efterrätt. MUMS

Enormt paket, inslaget i tidningspapper.

Nämen; en gitarrrrrr?!

Med vinden i håret och fokus på okänd plats.
Grattis igen på födelsedagen, min fina syster, fisk och ven! ♥
Godmorgon

Ja, klockan är lite efter tolv, men jag vaknade för typ en halvtimme sedan så det är fortfarande morgon för mig, hehe. Kom hem igår vid halv tre från en kväll på Sommar. Först såg alla på fotbollen, så det var ju kanske inte jätteparty. Blev bättre sen efter, men fortfarande lite folk. Note to self: Gå inte ut under stora idrottshändelser, som fotbollsEM när Sverige spelar.

Idag är jag trött som en liten mupp. Har inga speciella planer för dagen. Imorgon däremot ska jag in till stan och fika med tjejerna från "förra" klassen. Eh ja, vi gick ju ut för över två veckor sedan, så egentligen går vi ju inte i samma klass längre?

Ungefär såhär pigg är jag:

hähä, jag gillar effekterna på camen. Camma? ;PPppPp
Idag fyller min fina fisk till syster Josefin 25 år!

Så jag och mamma kom in med tårta och sång imorse. Av JC och någrakompisar fick hon en gitarr, den lilla lyckosten. Nu ska jag, Josse och JC in till stan för lite trevligheter. Kanske en fika, lite promenerande, eller en tur på fotografiska. Vi får väl se vad födelsedagsbarnet känner för!

Nu blir det stan, hörs!
Håkan Hellström – Jag Hatar Att Jag Älskar Dig Och Jag Älskar Dig Så Mycket Att Jag Hatar Mig

Hej!
Idag har jag varit ner och pratat med körskolan, äntligen! Bokade en första lektion så att körläraren kan utvärdera min körning. Sedan ska jag nog boka 10 lektioner, riskutbildningarna, teorin och uppkörningen i ett. Nu ska det banne mig tas ett körkort här! Känns så skönt att det äntligen är igång på allvar, och hon i receptionen sa att jag lungt skulle hinna ta innan sommaren var slut. En enorm lättnad kan jag säga.

Sen har jag pysslat runt lite här hemma, börjat läsa teorin, ätit lite, suttit i solen osv. Försökte ändra lite i designen igen, men det går inte bra alls haha. Har ingen aning om vad jag håller på med heller, så kanske inte så konstigt. Nåväl, det blir väl bra ändå.
Designen är lite knas nu. Har försökt ändra lite så jag kan få en egen design. Den förra var så grå och tråkig. Nåväl, jag var inte så duktig och nu orkar jag inte mer, så får ta det någon annan dag.

Nu ska jag bannemig ut och springa.
Hörs!
Genialiskt Tänk att vara så duktig. Blir lika imponerad varje gång jag ser/hör dessa versioner.

Är så otroligt rastlös. Har inte lust att göra någonting men blir galen av just detta ingenting. Ingenting att göra, ingenstans jag behöver vara, ingen som jag bestämt något med. Bara en massa rastlöshet. Idag är min första "lediga" dag, och jag börjar inte jobba förän den 20 juli? haha, jag kommer bli galen.

Tänkte väl fördriva tiden med spännande saker som läsning, gitarrspelande, armbandsknytande, ritande, kanske lite stickning osv. Lär väl sluta med att jag spenderat hela sommaren i soffan.

Har tittat lite efter bostäder
i Uppsala idag. Anmäler mitt intresse precis som 60 till innan mig. Har 190 ködagar, så inte så mycket att komma med. Intalar mig själv att det löser sig, men tänk om det inte gör det? Åh, får typ panik. Får väl ta bästa parkbänken jag kan hitta och göra mig hemmastadd. Är det någon som har ett rum eller en lägenhet att hyra ut i Uppsala, gärna centralt, med en hyra under 4000, så är det bara att höra av sig!

En bild som togs i soluppgången under Sundsvallsvistelsen.

Håkan Hellström – För Sent För Edelweiss

Hej!

Timmen är sen och jag är trött. Har under de senaste dagarna myst runt, jobbat, träffat vänner osv. Kommer knappt ihåg vad jag gjort längre.

Hur som helst.
Jag har ju varit i Sundsvall så kan lägga upp lite bilder därifrån.

Ägg och vin till frukost, stabilt!
Min fina förra klass: Nv3a
Så oklar bild.
Kinamat, namnamnam.
Tomas langade rabarber!
Magda frös efter en 12354254363565 km lång promenad vid fyra på morgonen.
Pigga och glada i soluppgången.
Julia och jag hade konsert på Steffys mottagning (köp varm korv) Finns på fejjan!
Var på lillebror Fredriks skolavslutning. Nostalgin när alla skulle sjunga sommarlov!

Så ja, det var väl en liten sammanfattning av min vecka.
Nu är jag trött och bör sova, nattis!
Hej!

Nu är jag tillbaka i Stockholm och känner mig rätt sliten. Kanske inte helt otippat. Hur som helst ska jag upp och jobba tidigt imorgon. Borde därför gå och sova nu.

Nåväl, min Sundsvallsvecka har varit fin och händelserik. Har så många bilder att gå igenom som sagt, men orkar inte med det ikväll. Det får bli imorgon, när jag jobbat och sedan återhämtat mig lite. Min mage är inte jätteglad just nu. Gissar att det beror på konstiga sömn-, mat- och kaffevanor. Skönt det. Nu blir det mycket sömn framöver kan jag säga, hehehee.

Nu blir det sängen, puss!
Tjena!
Det är onsdagen den 6e juni, Sveriges nationaldag, och jag befinner mig i Sundsvall. Igår var jag uppe på min gamla gymnasieskola skvadern hela dagen och firade studenten med min förra klass. Åkte flak igen, heeheieihihuhi. Hade sjukt kul och fick sådan ångest över att jag flyttat. Nåväl, det har ju blivit bra det med!
Så igår på kvällen var det utgång med alla studenter. Hade hur kul som helst och tyckte att de stängde för tidigt. Åkte hem vid två, åt mat och sov. Idag vaknade jag hos Victoria vid elva, vi åkte in till stan, såg på lite nationaldagsfirande och åt kina-buffe. Bästa idén någonsin. Så mycket mat, nomnomonomononom. Nu är jag hemma hos pappa och laddar om lite inför omgång nummer två. Ikväll blir det utgång igen hahah. Åh livet är för kort, sova kan man göra när man är död.
har tagit en massa bilder men de är i kameran, så det får bli en bildbomb när jag kommer hem istället.
Vi hörs kompisar, pusshej!
Hej kompisar!

Det är nu några dagar sedan studenten och jag är arbetslös. Hade tänkt fördriva tiden genom att åka till Sundsvall. Ska typ fira studenten igen, hehehe. Imorgon tar min gamla klass på skvadern studenten, på torsdag tar Steffy och på fredag min kusin Gustav. Så det blir en massa firande hela veckan. Kommer hem igen på fredag vid 20.30 och ska jobba 06.30 dagen efter. Skön T.

Nu springer jag runt här hemma, packar, kokar kaffe och yrar. Om ett tag kommer Mårten och Filip hit för lite fika, sen måste jag åka till mitt tåg som går vid tre. Blir nog bra, men jag behöver verkligen packa innan! Åh, packångesten också. Vad packar man, hur mycket, vad blir det för väder osv osv. Blä. Det verkar bli kallt, men inte regningt.

Nu måste jag packa!


En bild från skivan i fredags, kaoz.
Vet inte riktigt hur jag ska beskriva gårdagens händelser och dagens känslor. Låter gårdagens bilder tala för sig själva och jag kan säga att jag känner mig tom idag. Jag borde känna en total lycka egentligen, men något sådant har inte infunnit sig än. Har nog hur som helst inte insett att jag aldrig mer ska gå ner till NT-gymnasiet för någon lektion. Inga springturer ner till skolan för att hinna i tid till första lektionen. Går inte längre i Nv3b. Det har varit fina år i alla fall, som jag kommer sakna.

Nu tar vi väl oss an nästa del i livet, blir nog bra det med.