God kväll!

Idag har jag varit i skolan som vanligt.
Det enda ovanliga var att jag på fotot fick framkalla bilder för första gången, wiho! Det är verkligen full fart i skolan nu. Imorgon är det religonsprov, nästa vecka fysikprov, veckan efter det kemi och ytterligare en vecka senare har vi biologiprov. Livet, vad är det?

Imorgon ska jag åka till Gotland och min lilla mormor! Mamma tog båten imorse redan så idag har jag varit själv här hemma. Imorgon efter skolan blir det till att skynda sig hem, packa om i väskan och ta pendeln till Nynäshamn för avresa vid 20.05. Kommer hem igen på söndagen och det kommer ta flera år att komma hem nu när de bygger en massa på tvärbanan och allt vad det är. När vi sökte på SL stog det fyra byten från Nynäs till Jakan, vilket i vanliga fall brukar vara raka vägen. Nåväl, det löser sig nog.

Så nu ska jag läsa lite religon och kanske packa lite!

Puss puss puss puss!


Gotland är rätt fint har jag hört!
Hola!

Idag är jag riktigt trött, höstmörkret börjar märkas ordentligt. Somnade faktiskt med pannan i handen under de 10 sista minuterna av fysiken förut idag. Riktigt illa. Nu sitter jag ändå här och skriver en grej till biologin om osmos. Alltså, hur mycket låter inte ordet osmos som kosmos?! Tänker bara på Doktor Kosmos. Det var en riktig man det.

Underhållning när den är som bäst!

Nåväl. Nu sitter jag alltså här och pluggar. Som alla andra kvällar. Skolan är mitt liv. Imorgon ska jag vara med i en mattetävling dessutom. Tänkte att det kunde vara en rolig grej att testa sina allmänna mattekunskaper osv osv. Det är i 5 timmar. 5 sjuka timmar. Fick ett gammalt prov av matteläraren att kolla på förut idag. Uppgifterna var helt sinnes så jag fick typ panik. Ville dra mig ur osv. Nu vet jag inte riktigt. Kan ju gå dit och bara pröva, om det blir helt pannkaka är det bara att jag går därifrån till mina vanliga lektioner. Man får ju en macka och dricka lixxx.

Jaja, jag får väl fundera vidare. Skulle kännas lite mesigt att maila läraren nu och typ "njäää, jag känner inte riktigt för att komma imorgon... Men vi ses på nästa mattelektion!" Huga vad jobbigt livet blev nu.

Ska ta mig lite te och ägna mig åt pluggandet, det eviga pluggandet.

puss



Pigg, piggare, Lina.
Våran studentskiva är spikad på datumet den 29 Mars på Grand Garbo i Sundbyberg!

Vi använde oss av studentmäklarna, verkligen duktiga på vad de gör, tips!

-  StudentMäklarna -




Fest på Garbo i vår!
Tjenare!

Igår kan ha varit den längsta dagen i mitt liv. Gick upp vid 5 för att jobba. Slutade vid halv tre, kom hem en timme senare. Vid 4 kom Mårten, Hugo och Filip hit. Vi åt massa kakor, drack kaffe, pratade och började baka bullar. Jag hade tänkt att vi kunde göra typ två omgångar. Jo tjena, en omgång bullar tog typ 4 timmar haha. Så det blev vaniljbullar, namnam! Vi försökte smaksätta halva fyllningen med chokladsirap också, men det gick sådär.

Det hela slutade vid halv fyra då de åkte hem. Somnade kanske vid fyra, 23 timmar efter jag vaknat. Imorse då jag låg och sov min bästa skönhetssömn skulle telefonen såklart ringa vid 10. Sprang upp och hann dessutom inte svara. Blev lite less. Bakade i alla fall mera bullar, kanel den här gången, eftersom vi redan hade grejer till det hemma osv.

I fredags var det NTgymnasiets insparksfest också, kul!

Nu kommer lite bilder från dagarna.

Mårtens outfit på insparken. Sexi.

Posers!

Supergoda vaniljbullar!

Nu blir det lite mat, städning av köket, ut och springa och sedan plugg!

Heido!




Hej hej hej!

En rätt fin tisdag faktiskt.
Är trött efter en lång skoldag men är ändå på väldigt bra humör. Regnet har hållt sig på avstånd (ta i trä!) och det gör ju alltid humöret bättre.

Nåväl, borde plugga lite matte och engelska nu.
Never ending school. Efter det blir det väl till att dra ner till gymmet och svettas lite. Bra det, har ätit för mycket äppelpaj haha. Mamma borde inte få göra äppelpaj bara sådär, kan ju inte låta bli att äta.

Nu blir det engelska.
Heido!
Hola!

Nu är det söndag
igen och imorgon drar en ny vecka igång. Nu verkar det som att skolan ska dra igång ordentligt och lägga press på oss stackars studenter. På torsdag blir det matteprov, nästa vecka är det kemi och veckan efter det fysik. Åh, naturvetenskap, du mördar mig.

I helgen har jobbat och haft kusinerna här. Det var väldigt, väldigt trevligt men jag är då rätt trött också med tanke på antalet timmar sömn. Haha, pensionärsvarning på mig där!

Så ska väl gå och gosa ner mig i min nybäddade säng snart, men först lite bilder.

Vi var en massa barn som skulle se Håkan Hellström på grönan den 9 september.


H som i vadå? Jo Håkan!


Sofia var där!


En fin spelning, en fin Håkan.


Fin avslutning med mina fina (och lite tokiga) kusiner.

Fin helg, nu somnar jag
Hallå i stugan!
Trött som ett djur efter skolveckan, men imorgon blir det att gå upp 5 och jobba! Mycket skönt att få in lite kosing, får lite panik när jag tänker på alla utgifter som kommer till våren. Med engelska C ska jag nog på en resa till typ Dublin, alla skivor som ska besökas lär inte heller vara billiga och studenten med alla kostnader vågar jag inte ens tänka på. Bara att jobba när man får chansen.

Imorgon är det blogawards i Kista så drar dit direkt efter jobbet och möter upp kusinerna. Så jag ska dit, armbågas med massa folk, förhoppningsvis springa in i HanaPee (Typ bästa bloggen, kärlek), ta massa bilder och sen ta med mig mina kära kusiner hem igen. Här ska vi laga mat, busa och prata in på småtimmarna, för så ska det vara.

Så med andra ord borde jag verkligen sova nu!
Puss och gonatt ♥


Tjena tjena.


Häller i mig lite kaffe i hopp om att min essä ska skriva klart sig själv. Det verkar inte fungera, så det är väl bara att sätta igång.

Du säger att kärleken aldrig var till för dig
Att du aldrig känt vinden högt över trädtoppen
Du säger att den delar sig vid kinden
Och blir hel igen bakom dig


Nu ska jag skriva färdigt den där essän.
Hörs!
Skriver en essä till svenskan, kul.
Nä, nu ljög jag. Jag ska skriva en essä, men det är fruktansvärt tråkigt så det går lite långsamt.

Var och såg på grymmaste Håkan när han spelade på grönan i fredags. Träffade folk som jag kände från Sundsvall?! Världens konstigaste grej men väldigt trevligt.

Somnade i soffan förut idag efter skolan. Pigg tjej. Sov från kanske 5 till 7. Drack lite kaffe och övningskörde, sen blev allt bättre. Kaffe gör allt bättre. Nu ska jag försöka skriva lite på essän åtminstonde!

Hörs!

Fokuserad.
Tokigt!
Jag har anmält mig till högskoleprovet!


Idag har jag haft fotografisk bild och tagit porträttbilder i studio. Det var så fruktansvärt kul, längtar tills vi ska framkalla och får se resultatet.

Tjena tjena. Knut hälsar.
Var tog tiden vägen? Hur blev det redan september?

Idag har det varit en mycket bra tisdag kan jag tala om!
Fick skjuts till och från skolan, jag slutade 10.45, åt Ben&Jerry's som mamma hade köpt till mig, vi åkte till IKEA, jag köpte läslampa till sängen, tränade, monterade upp lamporna, pluggade och åt mer glass. En grym dag skulle jag vilja påstå, men jag är fruktansvärt trött.

Angus & Julia Stone - grymt bra musik.

Nomnomnomnomnomnom!
Det är helt otroligt hur skolan suger musten ur en!

Blir lika chockad varje gång, över hur trött man kan bli. Har gått ett tag sen jag skrivit men har inte haft så mycket att dela med mig av.
Jag kan ju berätta att jag har:
  • Haft en superskön helg
  • Stickat färdigt Knut
  • Börjat träna på friskis
  • Skrivit fysikprov
  • Pluggat
  • Börjat läsa fotografisk bild
Ja, kanske inte så mycket mer. Inte så spännande men tänkte tala om att jag lever.

På fredag blir det Håkan på grönan men nu kan jag bara göra en sak: sova!
Fina duktiga och bästa Håkan.