Har haft en så himla rolig och bra helg i Göteborg. Åkte ner och möttes av Hanna i torsdags och sen dess har helgen varit en blandning av varmt väder, ett bra humör, fina platser, fnissattacker och annat bra. Kom hem till läggan i Flogsta strax innan tolvslaget igår natt, så idag känner jag mig typ bakis pga så himla trött. Är på skolan nu och ska försöka plugga lite, återkommer när jag fixat med bilderna från kameran. 
Puss
HEJ KOMPISAR
Har i vanlig ordning sparat allt till sista minuten, inklusive förberedelserna inför Göteborgsvistelsen. Håller nu på att laga till den mat jag har i kylen, packa väskan och diskar... Samtidigt.. Inte så himla effektivt och jag vill helst bara sova. Har i alla fall planerat lite inför helgen nu. Det blir nog lite plugg, sightseeing, pub, träffa vänner, fika, åka spårvagn (!!!), gå ut på gasquen, mysa på i stan osv osv. Blir nog en toppenhelg!
Nu blir det pack och disk.
puss

Är livet en pest eller fest? Kombinera det två för phest... 

Nästa del av samma kurs (medicinsk fysiologi) har börjat. Åker till gbg på torsdag, så ska väl vara duktig och plugga fram tills dess. Ska försöka hitta sex st celltyper bland en massa lila prickar... Läraren vi hade idag kunde typ inte hitta alla celltyper haha. Nåväl, nu blir det väl lite plugg (läs gissande) 
Igår var det tentafredag och jag gick inte ut...
Idag är det lördag och jag tänkte dra till gymmet innan 12...
Vad hände?
 
Tre bilder från senaste tiden på min insta (@thelanderlina) 1. Jag och Anna var tanter på beerpongen för två veckor sedan. 2. But first, let me take a selfie under toapausen på lördagens gasque. 3. Dagens soliga lunch på Josses balkong.
 
Har skrivit tentan, ätit golunchen, njutit i solen, promenerat milen, tvättat håret, diskat disken och lagat maten. Nu kvarstår bara ätandet av maten och kikandet på en film. Skippade att tentafesta ikväll, känns som det bästa beslutet på länge. Är så himla trött. Till veckan fortsätter kursen medicinsk fysiologi och på torsdag rullar jag med tåget till Götlaaaaaborg!
Så himla peppad.
Puss.
Tjenarä.
Glömmer ju bort att jag har en blöggjävel mellen varven. Här är i alla fall en bild på förra helgens maskerad med Disney-tema. Den här helgen var det gasque och jag var lite nervös innan eftersom jag har fixat så mycket inför den med planering, bordsplacering osv. Jag hade i alla fall superkul på middagen och det verkade alla andra också ha haft, så jag var så nööööjd. Så efter världens godaste middag blev det dans till strax innan 04. De spelade SÅ himla rolig musik. RIktiga 90talsdängor och sjung-med-vänliga-låtar. Bland annat en Grease-remix typ, jag fick leva ut mina musikaldrömmar haha.
 
Efter den fina lördagskvällen blev det tillbaka till verkligheten (när jag vaknade vid 14 på söndagen dvs). Promenerade till syster och lät henne tvinga mig att plugga. Gick sådär i söndags och fortsatte gå segt med plugget i måndags. Då var det ju också St.Paddys day, så firade med några vänner på Orvars. Gick hem i den kalla marsnatten och däckade. Klockan är nu nästan 10 och jag skulle ha börjat plugga för länge sedan, döda mig.

Skriver tenta på fredag, så veckan kommer endast bestå av panik och ångest, hörs väl på andra sidan.
Hej på er.
Långa dagar med föreläsningar, grupparbeten, pluggtimmar, stanhäng, fika, plugg, plugg igen och sedan hem för att dö. Har inte kommit hem innan 20.00 på typ hela veckan. Blir en ganska fullspäckad helg också med gasque på lördagen och plugg innan det. På söndag, då gosse, ska jag vila. Sova som aldrig förr.
Natti.
Tjenarä.
Vaknade vid 11 idag och låg kvar i sängen till 12. ÄLSKAR att sova och ligga kvar i sängen på morgonen. Varför måste sängen vara så skön när en ska upp, men inte när en måste sova?
I alla fall.
Tog mig ur sängen efter 12 och satte igång med ett projekt som jag har skjutit upp för länge; städa fram lägenheten. Gjorde en lista på en post-it och satte igång. Plockade kläder, sorterade papper, diskade, dammsög och bäddade rent i sängen, hela tiden med fönstret på vid gavel. De senaste dagarna har ju varit så himla våriga, så idag var det soligt och säkert 14 grader. Blev tvungen att ta mig ut, så sprang en runda innan solen gick ner.
Nu är klockan alldeles för mycket och jag måste sova.
Natti.
Hahahaha kan garva så mycket åt googels sökförslag :')
"is it normal to eat your poop"
"am I not turtley enough for the turtle club"
hahahahaha
Hej kåmpizar.
Sitter och stirrar mig blind på vackra histologibilder som dessa ovan. Har dugga imorgon på mag-tarmkanalens histologi. Ska klämma in ett möte för gasqueplanering under dagen och efter skolan ska jag hem till Flogsta och förbereda inför kvällens årsmöte för biomedicinska föreningen. Efter blir det maskerad med tema Disney, woohoop! Får väl visa bilder på det imorgon.
Nu måste jag skriva färdigt verksamhetsberättelse och plan inför det kommande föreningsåret.
Puss och gonatt!
 
Low carb high fat Tuesday! Har ätit mer eller mindre lchf de senaste veckorna och jag mår ju så himla bra på det. Får en massa teori bakom metabolismen och sådär i kursen vi läser nu, så himla intressant. Hyllade i alla fall denna feta tisdag som sig bör: med en massa fett. Var hemma hos Josse och gjorde bullar på mandelmjöl och med en massa grädde på. Var så himla mättande, orkade inte ens en hel. Möms.
 
En rolig sak: jag har bokat in en resa till Götlaaaabooorrrg den 27e till 30e mars! Ska ner och mysa med kompisar, se stan och ta en liten paus från Uppsala. Blir nog en kunglig helg!
 
Måste sova nu, imorgon väntar jobbsökning och en sen föreläsning.
Hoppas jag får ett sommarjobb här i Uppsala, wish me luck!
Hej kompisar!
Förra veckan var det tenta, tentapub, ny kurs, förfest på fredagen och till helgen blev det en dags körning då Augusta skulle flytta. Jag fick agera chaffuör så körde runt med en lånad bil och ett hyrt släp hela lördagen. Var supernervös, men det hela gick bra och på kvällen kunde Au sova i sin nya lägga! På söndagen satt jag mest hemma och målade. På kvällen kom mami så då cyklade jag till syster och sov där.
 
Idag fortsatte kursen Medicinsk Fysiologi med föreläsning där vi repeterade lite metabolism. Gick sedan igenom en himla massa histologiska bilder (vävnadssnitt) som vi ska kunna identifiera och förklara funktionen hos de olika cellerna nu på fredag. Kul att ha en dugga en och en halv vecka in i kursen :)))
Ja ä int' bitter.
Hur som helst, jag är tröttast på denna jord just nu och måste sova.
Natti.