(Marias bild från igår, jag fick inga braaaa.)
Hej!
 
Var på Adrian Lux igår när han spelade på Debaser. Var där med Maria som frågat mig redan i fredags om jag ville gå. Jag var lite tveksam eftersom jag knappt lyssnat på honom. Sent på lördagen kom jag ju på att jag ville gå i alla fall, så då speedade vi in till stan och köpte biljetter. Kom in, såg honom spela och dansade. Kom hem lite efter fyra, det blev en braaaaa kväll!
 
Idag borde jag läsa hur mycket som helst och göra uppgifter. Fast jag orkar inte, så tänker se på film med mamsi istället. Så mycket roligare. Så ja, nu blir det väl film, sen plugg och ikväll far jag tillbaka till Uppsala.
Hejda!
Hej!
 
Har jag nämnt ordet plugg här förut? Det jag gör mest hela tiden nu. Cyklade till skolan vid 09.30. Hade seminarium till tolv, åt palt till lunch på Norrlands nation och åkte hem till Anna för att, just det, plugga! Satt med himla titreringsuppgifter i typ två timmar innan jag cyklade tillbaka till mitt andra hem BMC. Satt och pluggade där tills 22.00. Har alltså varit och pluggat i typ 12 timmar : )))) (Lyckades använda alla former i stycket: plugg, plugga, pluggade och pluggat.)
 
Hade tänkt åka till Stockholm redan idag, men blev ju en massa plugg, som sagt, så åker imorgon istället. Ska hinna med lite pannkaks-frunch på Gästrike-Hälsinglands nation innan jag tar tåget, nam. Blir nog bra, sen en massa plugg och kanske utgång imorgonkväll, vi får se!
 
Nu blir det sängen, natti.
Hej!
 
Köpte en dator idag ja. Har ju tänkt köpa dator ett tag, men tänkte vänta till typ mellandagsrean eller något för att få den till bra pris. JC ringde förut och sa att han var i en affär där de hade bra pris på en dator. Så jag cyklade ner och köpte den : )))))
 
Så det är en ASUS med i5 processor, 13,3", väger typ 2 kilo tror jag, ganska bra med minne osv osv. Jag är inte så jättebra på datorer, hehehe, men JC sa att den var prisvärd. Så jag litade på honom och baah köpte den! Tokigt.
 
Har haft egen studietid idag, så har suttit här hemma, druckit kaffe, ätit godis och försökt plugga. Det har väl gått ganska bra, men inte gjort så mycket som jag behövde kanske. Nåväl, det är ju faktiskt 5 hela dagar kvar att plugga på innan tentan!

Nu ska jag fortsätta leka lite med datan, hejda!
 
Hej hej hej hej!!!! *Vinkar*
 
Är hemma i Jaokobsberg en snabbis. Ska hämta lite papper med betyg och liknande för att kunna skicka in lite ansökningar om stipendier. Åker tillbaka till Uppis imorgon för att vara på skolan vid tio. Skönt att få sova i sin egen säng, fast lite jobbigt att pendla, heheiho.
 
Hejdåå!!!! *Vink*
 
Hej!
 
Började dagen med att sitta i föreläsningssalen 08.15 och fick veta att läraren var försenad. Lektionen flyttad till 10, så det var bara att vänta. Gjorde några uppgifter och belönade mig med liten kaffe och stor kaka. Farligt det där när man pluggar, man intalar sig typ att man förtjänar socker i enorma mängder för att man läser eller liknande. Livsfarligt.
 
Ska söka lite stipendium nu och sista ansökningsdagen är på onsdag, så har fixat lite inför det idag. Skaffat studiebevis från universitetet, varit till skatteverket för papper om födelseort osv osv. Massa krångel, men är det så att man faktiskt får pengar och slipper låna vore det ju grymt. De flesta sållas beroende på hur länge de har läst, så jag lär ju inte få något nu när jag söker. Gör det ändå, tänker att det är bra så jag får "träna". Så ska gå och fylla i lite blanketter och sen plugga. En vecka kvar till första tentan, spännande.
 
Häller i mig lite kaffe för att orka plugga, hejs!
Hej kompisarrrr
 
Kom tillbaka till Uppsala runt ett idag, efter ett intensivt dygn ute vid Norreda torp. Vi kom dit igår eftermiddag och började kvällen med BMFs halvårsmöte. Jag sökte ju platsen som ledamot och fick den, så jag blev glad. Sen åt vi en massa mat, sjöng högt och livligt, åt mer och hade det trevligt. Efter maten var vi ett gäng som gick ner och badade/bastade/badade/bastade/badade/bastade i typ 100 år. Kallt i vattnet, men så himla härligt. Efter det gick vi tillbaka upp till stugan, dansade och hade det bra. Låg i sängen vid 04 och då var vi tre stycken i en 90 cm bred säng för att hålla värmen : ))))) Det var myyyyyyyyz
 
Idag känner jag mig inte fullt så pigg dock. Ont i hela kroppen efter den minimala mängden sömn och sängen var ju kanske inte den bästa, men kul hade jag. Har idag ätit typ bara chokladbollar men ska snart få mat. Dör stora hungerdödden här borta.
 
Nu: MAT
Bilden är från weheartit.com. Tog inte med mig kameran själv, så ska försöka sno några bilder när de kommer upp på fb.
Hej!
 
Har nyss ätit frukost och packar nu eftersom senare idag ska jag ut till Norreda torp med biomedicinarna. Vi ska ålltså åka till ett litet torp i skogen, äta mat, basta, mysa och sova i sovsäck. Ska bli spännande att se vad som händer, förra året hette tydligen eventet för Norreda biomedz goes paradise hotel. Så det kommer nog hända en del spännande saker haha, draaama.
 
Igår i alla fall var jag ju iväg till MedC för lite plugg och spelmys. Plugget gick väl sådär, men spelandet var kul! Var typ ett spel som hette guessmaster och då skulle man typ gissa/tänka logiskt kring ganska konstiga frågor. Typ: Hur många övergångsställen finns det i sverige? Hur många watt förbrukar en människas hjärna på en dag? Hur många ägg mognar i en kvinna under en livstid i genomsnitt? osv osv. Kul faktiskt, efter ett tag kom man på lite hur man skulle tänka och sådär. Efter det gick jag till Norrlands nation med några av tjejerna i klassen och bara hängde ett tag, det var mys. Att cykla hem i regnet var inte fullt så mysigt dock.
 
Nåja, nu måste jag packa färdigt min väska och duscha för snart går bussen till Norris!
Hejs!
Hej!
 
Ska alldeles strax cykla iväg till MedC, en lokal vid sjukhuset. Ska plugga med några från klassen ett tag och sen ikväll  är det Jepordy-kväll. Så det blir nog bra tror jag. Har så sjukt mycket jag borde läsa i min kära kemibok. Göra uppgifter också. Mindre än två veckor kvar till tenta, snart gäller det. Nåväl, det ska nog gå bra.
Nu drar jag, hörs!
När man måste plugga gör man verkligen allt annat istället. Som att ta superfina bilder på sig själv, det är ju kul.
 
hehehehhehehhehehhehehhehehhehe
Häj!

Har fått ett litet önskemål om bilder från lägenheten jag bor i nu, så det kommer här! Min systers och hennes pojkväns lägenhet i Uppsala, jag sover i vardagsrummet tills jag hittat eget.

Så, först kommer man in och möts av den röda soffan och kösbordet. This is where the magic (läs plugg) happens.

man kan gå ut på en liten balkong och se domkyrkan som tittar upp bakom träden.

I vardagsrummet bor då jag. För tillfället lite stökigt, hehehe.

Min hörna! Här är min säng, och vid fotänden av sängen, lite bakom soffan, har jag min garderob (läs klädhög).
 
Så det är väl lite så jag bor just nu. Skickade en massa intresseanmälningar igår och fick svar från en lägenhet som ett par hyrde ut. Det jobbiga var dock att de ville att man skulle betala en deposition på 7000 sek, innan man ens får nyckeln :) Inte alls riskabelt heheiho. Så jag svarade inte ens, haha. Nåja, jag ska väl hitta något förr eller senare hoppas jag (helst förr).

Hade bara en räknestuga idag och ingenting på schemat imorgon. Eller ja, egen studietid. Så jag tar helg nu jag! Fast så mycket till helg blir det kanske inte, lär sitta med näsan i boken mest hela tiden. Har hällt i mig lite kaffe och ska försöka läsa nu.
Hejs!

Heeeeej
 
har en relativt lugn skolvecka nu. Bara föreläsning idag och seminarium imorgon. Fast har man lite att göra i skolan har man desto mer att göra hemma. Så det var bara att trampa hem från skolan och sätta sig med kemiboken. Vår kemibok är skriven av Professor Chang, och han är som en gud fram till tentan om två veckor. jag ska bli bästis med honom.
 
Är riktigt höstigt ute nu. Blåser kallt, regnar och det åskade lite förut. När jag var hemma i Jakobsberg häromdagen tog jag med mig en väska full med vantar, halsdukar, mössor och tjocktröjor hit till Uppsala. Mysigt.
Nåväl, nu måste jag återvända till min vän Chang.
Hörs!
 

Häj
 
Sitter och ska försöka plugga lite, det går extremt segt. Första kursen är allmän och biofysikalisk kemi, och just nu håller vi på med den allmänna. Har tenta på den första delen redan 3 oktober eller något. Sen fortsätter den biofysikaliska. Hujhujhuj. Idag måste jag gå igenom veckans föreläsningar, göra uppgifter och fylla i labprotokoll tyyyp.
 
Nu när jag är hemma ska jag passa på att träffa lite kompizar också. Ska försöka hinna träffa både Amanda och Mårten idag. Alla andra har typ flyttat härifrån, lite tokigt. Nåväl, det ska nog bli trevligt. Nu måste jag slå mig ner med tråkiga kemin.
Hejda!

Hejsan kompisar!
 
Började som sagt dagen med en brunch på V-dala. Så himla värt. Betalade 60 spänn och åt tills jag storknade. Fanns en massa gott, om man var på hugget när de tog ut nya grejer till buffen. Efter det traskade jag, Josse och Karin hem igen. Hittade många fina höstlöv och såg läskiga korpar. Pluggade lite och tog sedan tåget hem till Jakobsberg. Är alltså hemma hos mami nu och ska vara det tills tisdag eftersom jag inte har några föreläsningar förän på onsdag.
 
Nu blir det sängen, ska sova i min egna säng, i mitt egna rum och herre vad skönt det ska bli. Har ju sovit i systers vardagsrum på madrass de senaste veckorna, så ska bli skönt med lite omväxling.
Natti!
 
Igår var det nollegasque, då övergick vi från nollor till ettor. Åt mat, pratade med trevligt sällskap, drack vin, sjöng sånger, spexade, dansade och blev utsedd till årets nolla. Blev gaaaaaaaaaaaaanska så glad. Nu ska vi gå och käka söndagsbrunch på V-dala, hörs senare!
Häj
 
Det är fredagkväll, jag sitter hemma och är dötrött. Har haft en massa nolleaktiviteter i veckan som har varit roliga, men också väldigt uttröttande. Hade lab från 8 till 5 igår och idag. Igår gick jag direkt från skolan till en pubrunda också. hem och sova innan nästa lab. Så var pigg idag när vi skulle blanda buffertar och titrera. Kul. Fixade med ett spex med min nollegrupp efter. På gasquen imorgon ska alla grupper göra något slags spex och vi ska göra typ ett litet skådespel eller hur jag ska säga. Nåja, mer om det senare.
 
Har typ panik inför morgondagen. Det är en finsittning med klädkod kavaj. Så för tjejer innebär det en klänning som typ går ner till knäna. Äger tyvär ingen sådan klänning. Måste stressa och köpa en imorgon eftersom jag inte har någon. Jobbigt läge, orkar inte. På dagen ska vi dessutom ses i gruppen för att träna på spexet. Åhåhåhåh, livet. Måste sova nu så att jag kan gå upp tidigt och göra alla tusen saker jag måste imorgon. Kan det inte bara dyka upp en god fe som förvandlar mina trasor till en klänning och några möss till vita springare?
 
KeEp On DReAminG. Natti!
Hej!
 
Idag var det brännboll, biomedz vs. sjuksjöterskorna. En jämn match (med partiska domare, ej till våran fördel) som vi vann med en poäng. 116 poäng till oss och 115 till ssk. Den vinsten satt bra kan jag säga. Blir ju så himla tävlingsinriktad, haha. Stog och skrek mest hela tiden, som sailor moon. Ojoj, tokigt. Nåväl, kul hade jag ju i alla fall, och vi vann ju!
 
Imorgon är det lärarmiddagen på kvällen, på torsdag är det pubrunda och sen på lördag är det nollegasque. Efter gasquen blir nollorna oficiellt ettor. Sen är det bara Norreda kvar helgen efter. Alltså: biomedicin åker ut till en stuga i skogen aka paradise hotel goes biomedz. Som crääääzy stuff har man ju förstått brukar hända. Vi får väl se, det blir nog roligt.
 
Nu måste jag sova, är så himla trött. Hade nästan tre timmars föreläsning förut, kom hem, åt lite och stack till brännbollen. Kom hem och satte mig med dagens genomgång för att sammanfatta. Igång hela dagen, lika med trött hest.
Så, natti!
En bild från kräftskivan i lördags med "så här får ni aldrig se mig igen"-tema. Kuuul.
Hej!
 
Har suttit inne precis hela dagen. Ätit, suttit vid datorn och pluggat. Sedan börjat om igen med ätandet och fortsatt med dator. Runt, runt, runt. Det har varit skönt ändå, att bara få ta det lite lungt, även om nollningen är jätterolig.
 
Igår var jag då på kräftskiva och hade jättetrevligt. Åt massa räkor och kräftor, pajer och bröd med vin till. Det där med vinet kändes dock inte som en höjdare. Fy. Sjöng sånger och skålade till höger och vänster. Lekte lekar också. En av lekarna gick ut på att man skulle få in så många marshmallows i munnen som möjligt. Jag fiick in 19 st : )))))) Åkte hem ganska tidigt, så idag var jag ganska pigg ändå. Kunde plugga lite, skööönt. har ju tenta om en månad typ, så det gäller ju att hänga med.
 
Så idag har jag alltså pluggat, ätit och suttit vid datorn. Jag och Josse gjorde en äppelpaj med skal/"ränder" i en hjärtform. Åh, så gulligt. Nu är jag mätt och belåten och ska sova. Blir till att gå upp tidigt imorgon och skriva en dugga om säkerhet på labbet. Man måste få 100% för att få börja labba, så det känns ju lite jobbigt om man kuggar. Nåja, det ska nog gå bra. Nu blir det sängen.
Natti!






hej!
Ska på kräftskiva, aka fulsittning med tema ikväll. Temat är: så här får ni aldrig se mig igen. Tja, jag är ju sällan emo, så varför inte : )))))))))
Ska äta kräftor för första gången också, ska bli spännande.
Ha en trevlig lördag kompisar!
Hej hej hej!
 
Har äntligen fått internet hit, så kan uppdatera lite om vad som händer! Tänkte dra situationen lite snabbt:
Bor hos min syster i Uppsala, söker eget boende, typ studentrum. Har läst en vecka på biomedicinprogrammet, läser kursen Allmän och biofysikalisk kemi till en början. Håller sedan en dryg vecka tillbaka på att nollas. Ska imorgon på kräftskiva, aka fulsittning (ful = man får typ bli jättefull om man så önskar) med nollor och faddrar. Nästa helg har jag nollegasque (finsittning) och blir efter det oficiellt en förstaårselev. Så ja, det är en massa som händer. Har föreläsningar och seminarier hela dagarna. Sedan läser jag antingen tills jag somnar eller har nolleaktivitet. Kul, men intensivt.

Hade vinorientering häromdagen också. Alltså; man får en ledtråd om plats, hittar platsen, får vin och leker en lek. Man får en ny ledtråd och det hela börjar om. Efter sex stationer var jag dyngrak : ))))))))))))) Inte min bästa stund, och jag känner mig inte så sugen på vin. Ska dricka det imorgon till middagen dock, hahaha. Allt är lite tokigt hihih.

Nåväl, nollningen är över om två veckor, så då borde allting lugna ner sig lite. Tills dess dansar jag till Gangnam Style (en låt jag kan rekommendera, http://www.youtube.com/watch?v=9bZkp7q19f0 ) med nollor och faddrar och går på sittningar, fula som fina. Tja, det är väl lite hur livet som nolla ser ut.

En av dagarna skulle vi göra en massa uppdrag i våra mindre nollegrupper. Lite tokiga, men roliga grejer. Som exempel sprang jag runt som hysterisk och letade efter min försvunna hund Fiffi, frågade folk om tunnelbanan (i Uppsala...), jag bytte kläder med en kille i våran grupp osv osv. Det mesta filmades, men klädbytet finns på bild, så det kan jag visa!
David såg visst bättre ut som Sailor Moon än mig : (((((((((((
 
Nu ska jag kojsa och imorgon kommer mami hit över dagen. Sen på kvällen blir det som sagt kräftskiva, så det blir nog skooojjj : )
Hejda!
hej kompisar!
 
Just nu är det nollning som gäller och det är så galet intensivt. Har grejer att göra dygnet runt. Har varit ute och festat på nationerna tre dagar i rad, så är ganska slut nu. Sen har vi inget internet hemma, så kan inte direkt uppdatera hela tiden. Hur som helst, nu sitter jag på Norrlands nation och lånar dator. Har skrivit in mig här, så det är ju bra att det finns att låna. Måste kolla en massa saker på internet, sen springa iväg för ikväll är det filmmys på Med C med min klass tyyyeep. Så bakishäng typ, haha.
 
Är med i faddergruppen PUBIS så nedan kommer en bild på bästa gruppen. Pubiiizzaaaarnaaaa!
 
Nu måste jag springa, hörs senare!