Bilderna från en promenad i maj.

Hej vänner!
Tisdag idag och jag har faktiskt kunnat plugga en del. Började dagen med att redovisa och lyssna på redovisningar. Skulle vid 16 cykla ner till nation för att plugga. Kollade på gammal tenta och dog. Verkligen, blev helt apatisk. Var deppig och försökte plugga i några timmar. Vid 19 öppnades kvällsfiket, så då tröstade jag mig med soppa, scones och en kaka. Blev mycket bättre efter ätande och häng med Augusta och Dani. Tog mig hem och nu ska jag äntligen få sova.
Imorgon blir det pluggpluggplugg, precis som alla andra dagar den här veckan.
 
Snart lov. Snart lov. Snart lov. Snart lov. Snart lov. Snart lov. Snart lov. Snart lov. Snart lov. Snart lov. Snart lov. Snart lov. Snart lov. Snart lov. Snart lov. Snart lov. Snart lov. Snart lov. Snart lov. Snart lov. Snart lov. Snart lov. Snart lov. Snart lov. Snart lov. Snart lov. Snart lov. Snart lov. Snart lov. Snart lov. Snart lov. Snart lov. Snart lov. Snart lov. Snart lov. Snart lov. Snart lov. Snart lov. Snart lov. Snart lov.
Orkar inte redovisa imorgon. (Se bild ovan, så himla spännande.) Orkar inte ha tenta nästa vecka. Orkar inte ha tentaångest. Palla bry liksom. Helt plötslig känns tentan som en omöjlighet. Så stort område. Vi började läsa kursen efter anatomin, i typ mars? AAHHH får panik bara av att tänka på det.
 
Nåväl.
Imorgon ska jag hålla en himla presentation och sedan kan jag börja kötta tenta. ORKA.
Jag dör.
Anledningarna:
  • Har bokat biljetter till Frankrike, ska fira jul där!
  • Hanapee gillade min bild på instagram. Den känslan.
Så jag dör mest av lycka! En liten del kan bero på att jag ska vara i skolan om åtta timmar heheh.
Hej vänner.
Har de senaste dagarna försökt plugga gärnet, men det har inte gått så bra. I fredags kom mamma hit så jag och Josse mös med henne på relaxen på Fyrishov. Sen åt vi buffé med kinamat och sushi, typ det bästa någonsin. Lite senare på kvällen kände Josse för att gå ut, så det gjorde vi. Gick på bryggan, Snerikes sommarklubb. Folk med bara ben, det var ljust och varmt. Sommarkänslor till max!
I lördags försvann tiden. Gick upp i rök, poff sa den, och försvann. På dagen städade och diskade jag, sen träffade jag Carro och planerade lite för höstens mottagning och lagade mat efter det. Helt plötsligt var klockan 18 och jag skulle vara hos Augusta. Kom till henne, lite sent, och hade det trevligt. Vid 22tiden rörde vi oss mot stan och Norrlands. Klubb kontrast gästade och Hanapee skulle DJa.
Hade himla kul, dansade i källaren, hittade små lysrör, tog fina bilder (hehe) osv. Sen klev Hanapee upp vid DJbåset och jag hängde där, star struck som aldrig förr. Klev upp, sa hej, kramades och dansade lite. Kuueel.
Idag har jag försökt plugga. Inte gått så bra, som vanligt hehehe. Det är ju i alla fall lite mer än en vecka kvar, så nu blir det till att kötta! Ha en fin vecka kompisar, vi hörs!
Återigen en bild från insta, men det är ju så himla smidigt. Här försökte jag rita av mig ångesten inför tentan. Arga flickor med svarta ögon, lite så jag känner mig.
 
Men ja, hej kompisar.
Har haft egen studietid idag så har suttit på Norrlands och försökt plugga. Större delen av tiden har jag mest beklagat mig över hur lite jag förstår och hur svårt det är. Lyckas verkligen inte klämma in dessa 22,5 hp i skallen. Det är ju i alla fall 12 dagar kvar att plugga, så en del borde nog kunna ta sig in i huvudet. Får vi hoppas.
Hade då världens ångest efter den dåliga pluggdagen och de kopiösa mängderna socker och koffein som jag tröstat mig med. Kom hem till en stökig lägenhet och typ dog. Drog på mig springkläder och tog mig ut på en lång runda och joggade långsamt/gick. Kom hem efter en mil och var så himla lättad.
 
Imorgon är planen att mamma ska komma till Uppsala och gå på Fyrshovs relax med mig och Josse. Hon fick det av oss som sen födispresent då hon var i Sydafrika under sin födelsedag. Ska bli riktigt skönt att bara ligga i en bubbelpool och jäsa.
Nu blir det dusch och sedan sova. Hejs!
En cykeltur längs med ån som tog mig och Martin 5 km norr om kyrkan. En pannkaka som såg ut som en cell. Arbetsskadad.
 
Nu drar tentaperioden igång med full panik. Lägenheten är redan kaos och jag stressar sönder. Det är väl onödigt, stress är bara prestationshöjande i måttliga mängder. Skadligt i längden också. Varit stressad i säkert ett år. Om två veckor har jag sommarlov, det kunde inte komma lägligare. Innan väntar dock 14 dagar utav intensiv ångest. Blir spännande. Orkar typ inte blogga, insta är lättare. Så ni som har en smartphone får väl gå in där och kika. thelanderlina heter jag dååå.
Nu måste jag sova. Natti.

Hej!
Har varit i Sundsvall i helgen och nu när jag är tillbaka i Uppsala hinner jag inte med livet. Måste plugga som bara den, laga mat, diska osv. När det är så fint väder som det varit vill man ju hinna vara ute också.

Förstår inte riktigt hur jag ska få tiden att räcka till. Nåväl, nu måste jag laga mat och det löser sig nog.
Puss!

Idag är det Cias födelsedag, woohooop!

Började dagen med lab 08-10. Åkte direkt till Stockholm med Cia. Promenerade runt, kikade lite i butiker. Tog buss tillbaka vid 15.30 så kom till Uppsala en dryg timme senare. Cyklade hem, duschade och bytte om innan jag cyklade tillbaka till stan igen. Åt middag på Stocken för att fira Cia lite till. Efter det var det klubb, så hängde med trevliga människor och dansade tills fötterna dog. Nu är klockan två och jag packar väskan eftersom jag åker till Sundsvall direkt efter skolan imorgon. Vill inte sova, men måste. Har lab vid 10 imorgon. Orkar inte.
Nu somnar jag, natti.
Planerar inför höstens mottagning av de nya studenterna. Jag ska vara general och vi har bestämt att temat ska vara pirater. Någon länkade en sida där man kunde ta reda på sitt piratnamn. Tyckte det var kul, ehehhe. Klick!
 
Det är så himla bra väder nu. Har varit soligt och fint i flera veckor känns det som. Så jag hänger ute så mycket som möjligt. Annars är det plugg eller hänga med trevliga människor.
Imorgon bir det en sväng till Stockholm över dagen. Senare på kvällen ska vi gå ett gäng och käka på Stocken för att fira Cias födelsedag. På fredag åker jag till Sundsvall och blir där över helgen. När man borde plugga som mest.
Nåväl, jag ska nog överleva ändå.
Nu måste jag packa och förbereda inför de kommande dagarna.
Puss.
Har äntligen tagit lite bilder! Har en massa att gå igenom nu, här var några. Först en från domkyrkan. Var in där första gången nu i helgen med JC och hans föräldrar. Sen är vitsippebilderna från en lång promenad med Victoria idag. Var så himla fint ljus när vi kom tillbaka, tog säkert 100 bilder på 20 minuter. Så det lär bli en del bilder på vitsippor framöver höhö.
Nu är klockan för mycket, som vanligt. Natti.

Bilder från we♥it som vanligt.
 
Ska göra lita matlåder nu ja hörrni. Blir nog bra det här. Har skjutit upp plugget alldeles för länge så nu till veckan börjar hetsen/ångesten. Ska labba, skriva rapporter och ett referat, börja plugga till tenta, kanske åka till Stockholm på torsdag och dra en sväng till Sundsvall i helgen. Puh, vi får se hur det här går.
 
Det är i alla fall hur vårigt som helst, nästan sommar. Har i helgen träffat min systers franska svärföräldrar, supermysigt. Åt idag trerätters följt av ost och choklad i mängder. Fransoserna vet ju hur man äter i alla fall.
Nu måste jag ladda upp med lite matlådor för att klara av veckan, hörs!
Hej kompisar.
Igår var det som sagt utgång och jag var kanske lite för taggad. Eftersläppet började sent så på förfesten hade vi den briljanta idén "om vi dricker mycket hemma behöver man inte köpa någonting på nationen!". Med tanke på att jag bara ätit en sallad innan var det kanske inte den bästa inställningen.

Nåväl.
Det var ju kul tills jag blev för full. Idag har jag däremot inte känt mig i direkt toppform. Bakis som bara den. Ätit lite, druckit massa vatten och sovit typ. Ska försöka få i mig lite salt också, sen får vi hoppas att det blir bättre.

Det har i alla fall kommit upp lite bilder från biobollen nu, tänkte visa några!

Polisen, alltså de som var domare under brännbollen.

Lophtet, här var det fulsittning.

Uppsalas spex! Vi hade panik och skrev det typ på vägen, men bra blev det! Jag agerade här uppläsare och Piffe trubadur.

Cia spelade Romeo i spexet och herre vad kul det var.
Nu återintar jag viloläge i sängen, puss.
Ikväll blir det eftersläpp på:
Untzuntzunt med teknologet, sjuksyrror och logopeder.
Glad kristihim, eller vad man nu säger.
Photoshop, I've missed you ♥
 
HEJ
Idag är det onsdag, men helgen börjar redan nu! Långhelg eftersom det är kristihim. Så underbart. Har väl repat mig lite efter förra veckan, men lägenheten är fortfarande kaos. Diskade förut. första gången på över en vecka. Lagade mat och nu måste jag diska igen. Inte fullt så kul.
 
Nåväl.
Jag hade tänkt dra igång den här helgen på VGs uteservering med Martin. Imorgon ska jag på släpp efter en teknolog-gasque. Teknologerna är nästan bara grabbar, så då har de bjudit in sjuksyrrorna och logopederna, som är nästan bara tjejer. På släppet tänkte väl jag och några tjejer i klassen glida in och bidra med lite biomedicin också. Blir trevligt. Resten av helgen blir det väl plugg. TentaP närmar sig.
Nu ska jag dra på mig jackan och trampa in mot stan, hörs!
Hej finisar!
Hela förra veckan var ju ett enda kaos från början till slut. Kvalborg, valborg, bakisdag och sedan iväg till Lund på torsdag. Kom till Lund vid 08 på fredag. Gick en snabb sväng genom stan som var så himla fin. Gick på nätverksmässa och sedan släpade vi packningen till skolan vi skulle sova på. Luftmadrasser i klassrum, precis som när man var 14 år.
 
På fredagskvällen var det fulsittning och utgång på Hallands nation. Lördagen var det brännboll med superfint väder. På kvällen såg de flesta ut som kräftor efter dagens sol. Glasögonbrännan var också poppis. Biomedicinarna klämde in sig på Lunds nation och åt finmat. Efter det var det släpp uppe på Lunds takvåning.
 
På söndagen var de flesta bakis och ordentligt slitna. Bussen åkte från Lund vid 12 och var tillbaka i Uppsala vid 20. Herre vad trött jag var när jag kom hem. Drog på mig en förkylning också. Hur som helst var det en jättetrevlig helg och jag hade så himla kul.
Efter den slitiga veckan är jag ganska slut, efter med plugget och lägenheten är stökig.
Måste ta tag i plugget nu, pusshej.
Hej!
Är så himla stressad just nu. (Sällan.) Ska iväg till Lund ikväll och har knappt återhämtat mig sedan valborg. Har handlat luftmadrass, fixat sovsäck och ska packa en massa kläder nu. Vi hoppas på finväder. Klockan 23 ska en buss plocka upp ungefär 30 biomedicinare i stan och sedan rullar vi genom den svenska natten till Lund. Är himla taggad ändå. Ska bli skönt att bara sätta sig på bussen.
 
Drömde massa konstigt inatt. Var så stressad och sov dåligt. Drömde att jag skulle till Sydafrika med klassen, men precis innan vi skulle åka med bussen till flygplatsen insåg jag att jag inte hade passet med mig! Paniken när jag skulle hem, hämta passet och sedan ta mig till flygplatsen. Inte alls stressad inför den här resan, nej nej. Haha. Förhoppningsvis blir det väl en rolig helg med trevliga människor i ett varmt Lund.
 
VI har en facebookgrupp för alla som ska dit och idag postades två bilder:

Först från en kille i Umeå: Det haglar i Umeå. Dags att möta våren i Lund?
Sedan en bild från någon i Lund: Vad är det där "hagel" ni pratar om? Fattar ingenting.
 
Så taggad på fint väder.
Nåväl!!
Nu måste jag skynda mig att packa, duscha, diska osv.
Vi hörs, puss!
Hej kära vänner.
Idag har tystnaden och lugnet dragit över Uppsala i form av en kollektiv baksmälla. Flaskorna, systemkassarna, vinboxarna, glaskrosset och ciggpaketen samlas i drivor längs med gatorna. De senaste dagarna har varit helt galna. Kvalborg och utgång i måndags, igår var det valborg och totalt kaos. Så mycket folk. Hängde i parken typ hela dagen och korridorsfest på kvällen. Idag har som sagt det varit väldigt lungt i stan.
 
Nu måste jag tvätta, diska och städa. Imorgon på kvällen åker jag till Lund för en brännbollsturnering med Sveriges biomedicinare. Kaoset fortsätter alltså. Återkommer efter helgen. Om jag överlever.
Så här såg tydligen stan ut imorse. Bild från UNT.