Tagga tagga tagga tagga TENTA
Tagga tagga tagga tagga TENTA
TAGGA TENTA
Tagga tagga tagga tagga TENTA
TAGGA TENTA
 
Helt fantastisk låt det där.
Imorgon blir det ju dock att tagga till på riktigt eftersom det är tentafest på kvällen. Är så sjukt taggad redan nu, har en känsla av att det kommer bli kaoz haha. Har en liten idé också om utklädnad, så det kan ju bli kul. Ska upp tidigt imorgon och leta efter skrivsal. Kan bara tänka känslan när man går ut från salen, en sån sjuk lättnad, aaaah.
Nu blir det sängen, natti.
 
 
Såhär blev det igår efter lite för mycket plugg och socker. Tok av allt, haha.
 
Lite såhär dagen kommer se ut. Ska cykla iväg (läs halka) till stan och äta frukost på Norrlands och sen plugga gärnet. Sista dagen innan tenta, nu gäller det bara att härda.
 
Imorgon är det då tenta til 12, sen kommer mamma hit och vi ska väl äta lunch och mysa på. Avklarad tenta betyder tentafest, så imorgonkväll ska det bli så kul. Gå ut på stocken och bara köra. Åh jag längtar.
Nu ska jag halka iväg, hejdaaa!
 
Hej!
Har varit så himla ineffektiv idag, knappt hunnit med något alls. Tänkte åka till skolan lite tidigare så jag hann göra en gammal tenta eftersom läraren skulle gå igenom den vid 10. Kom till skolan och insåg att jag varken hade med mig skrivblock eller formelsamling. Dagen fortsatte i liknande stil men väldigt lite resultat. Åh jag orkar inte, vill bara bli färdig med kursen.

Jag är ju med och planerar julgasquen (finsittningen) vi ska ha nu i december. Ska bli så himla roligt, det är biomedicinarnas finaste gasque på året. Satt och kollade lite på Nelly och såg den fina klänningen på bilden nedan. Hade ju varit himla härligt. Tänkte nog klicka hem den imorgon, heheoiho, kul!
Nu måste jag sova, imorgon gryr ännu en pluggdag!
 
Hösten är ju så himla fin. Idag har det varit kanonväder så var ut en sväng förut och tog lite kort. Har pluggat lite idag, men tänkte fara till skolan nu och göra en gammal tenta.
Hejs!
 
Var på inflyttningsfest i flogsta igår. Det var utklädnad, men hade ingenting att klä ut mig till. Då tog jag och Victoria en massa vit färg och smetade på i ansiktet. Kom dit, såg zebror, pingviner, hipsters och allmänt läskiga människor. Kul vare, men idag är jag trött.
Hörs senare!
Hej!
Idag har varit en mycket bra dag pga:
  • Båda labrapporterna är inskickade
  • Labpresentationen är förberedd
  • Fick tillbaka tentan och jag hade fått mycket bättre än jag väntat mig, lättnad!!!
  • Köpte kaffe och kaka för att belöna mig själv med tanke på punkten ovan
  • Fått CSN
  • Belönade mig ännu mera med en tur på stan. Köpte några tröjor och småprylar.
  • Lagade massa god soppa
  • Sett andra delen torka aldrig tårar utan handskar
  • Plockat på rummet
  • Har dessutom hunnit plugga
Sällan jag lyckas vara så effektiv som jag varit idag, bra när det blir så. Imorgon är det fredag och då börjar den stora plugghelgen. Får väl hoppas att jag kan fortsätta vara så effektiv som jag varit idag.
Nu blir det sängen, natti.
En grön fin tröja från hm och en massa annat bra.
 
Nudlar, aj löv jo!
 
Har idag varit så lagom studentig.
Satt på skolan och skrev labrapport från 10 till 17 idag. Insåg imorse att jag inte hade någon matlåda och ville inte köpa mat, så tog med mig ett paket nudlar. Hade för mig att det fanns kastruller och spisplattor i lunchrummen på skolan. Så tog med mig matlåda, nudlar och bestick. När det väl var dags att äta fanns ju såklart varken kastrull eller plattor. Ville ju inte äta nudlarna som de var, så gjorde nudlarna i mikron. Hällde lite vatten på och körde den på högsta effekt, lät den ligga i vattnet ett tag, och vips: mikro-nudlar till lunch!
 
Skrev färdigt de två rapporterna idag. Riktigt skönt, och imorgon ska vi förbereda en redovisning, efter det börjar det riktiga tentaplugget. Vill bara få kursen överstökad nu, drygt en vecka kvar bara.
 
Hade tänkt titta på torka aldrig tårar utan handskar ikväll. Har ju hört så himla många som pratar om serien så vill verkligen se den nu. Sen blir det helt klart sängen, börjar tidigt imorgon.
Hejs!
Hej.
Ibland blir det bara så långa dagar, speciellt nu när det är mycket i skolan. Har dels två ganska stora labrapporter att skriva, så då blir det mycket sittande i skolan och sedan tentaplugg ovantpå det. Nåja, inte så långt kvar på den här kursen nu, så det löser sig!
 
Varit ute nästan hela dagen idag. Cyklade till skolan strax innan 8, kom hem vid 5 för att duscha och byta om, gick till Snerikes för trerätters och kom hem nu vid 21.30. Satt då först och skrev rapport, hade sen möte för att planera inför gasquen och åt till sist middag för att fira Karins födelsedag. Bra dag, men är trött som få nu.
 
Bokade The Killers imorse. Var helt skakis när jag bokade, lite tokigt haha. Har ju haft Mr.Brightside som ringsignal i snart fyra år, så det är väl på tiden att jag får se grabbarna spela. Åh, fantastiskt.
Häj
Kom tillbaka till Uppsala igår och har sedan dess pluggat, varit på skolan, tvättat, lagat mat osv. Gått tillbaka till vardagen helt enkelt. Nu blir det väl lite intensivare med skolan eftersom att det är tenta nästa torsdag. Känns jobbigt eftersom jag inte pluggat lika mycket som sist, men skönt att få det överstökat.
 
Imorgon klockan 09.00 släpps biljetterna till The Killers konsert den 28 februari i Stockholm. Måste nästan köpa, skulle ångra mig så sjukt ifall jag inte gjorde det. Får väl hänga inne på ticnet och boka imorgon så fort de kommer ut. Skulle vilja gå på muse också, men finns nästan bara sittplatser kvar och det känns ju inte superkul. Nåja, får jag gå på The Killers åtminstonde skulle jag ju gå under av lycka.
Nu blir det lite läsning innan sängen, hejs!
Häj.

Efter promenaden idag degade vi i soffan. Tittade på TV och bara myste. Åt gomat igen och såg på film. Tagit det lungt hela helgen och det var nog precis vad jag behövde.

Nu för en stund sen skulle jag testa Steffys läppstift. Sen lite ögenskugga.... Sen en massa ögonskugga. Det hela eskalerade och till slut såg jag ut lite som en prostituerad :) Det var kult. Stephanie gjorde typ samma sak, dubbelt så kult! Blev lite tokiga bilder igen då.
Är hemma i byn nu. Njurunda, där jaaaa växte upp!
 
Var ute och gick idag med Stephanie och Henke. Gick upp på klockarberget, genom skogen, klättrade över träd, upp på berg och spanade in min gamla gata. Var fint alltihopa, blev alldeles nostalgisk.

Under nollan helt klart!

Fina höstfärger!

Fina Ljungan, älven som rinner genom Njuris.

Fint hår med små ringar i.
Tog lite tokiga bilder, busigt verkligen. Roligt att fota med blixt och ha lång slutartid när man fått i sig lite för mycket socker, jajemen!
 
 
 
Häj!
 
Är i Sundsvall och har det bra. Sov hos Victoria igår och är hos Stephanie nu. Har lagat gomat och nu ska vi slå läger i soffan.
 
Lite bilder på Victorias två kattungar och sen kvällens risotto med kantareller. Nam.
Hej kompisar!
 
Är otroligt trött för tillfället, eller låg på livet kan man nog säga, haha. Läser ju en fruktansvärt tråkig kurs, har en oinspirerande lärare, det är oktober så allt är kallt och grått osv. Så det är lite deppig nu, men inte långt kvar tills tentan är över och sen blir det nog bättre.
 
Har haft lab idag och satt efter det kvar på skolan och jobbade lite med resultat och rapport. Det är ganska roliga labbar, mycket seriösare än i gymnasiet, men då blir ju rapporterna också det. Så har två stycken att skriva nu vilket inte känns superkul, men det ska bli bra.
 
Borde egentligen vara kvar i Uppsala, skriva färdigt rapporterna och börja läsa inför tentan i helgen, men jag vill verkligen inte. Mamma ska bila upp till Sundsvall så jag följer med. Åker upp tordag, sover nog hos Steffy hela helgen och kommer tillbaka till Uppis igen på söndag. Får väl skriva lite rapport i bilen, hehehe.
Nu måste jag diska och sen blir det sängen.
Försöker bli kompis med blixten på kameran, går väl sådär. Kan bli ganska häftiga effekter ändå, översta bilden är ju oredigerad lixxxx.
"Electrophoretic mobility is a result of a constant drift speed reached by an ion when the electrical driving force is matched by the frictional drag force"
Hahahaha, ursäkta?
 
Biofysikalisk kemi. Jag hatar dig, verkligen. Har jag möjligtvis sagt det förut?

Häj
 
Lite så är livet nu; otroligt regnigt och med ett kraftigt sockerberoende. Försöker plugga, men det går inte riktigt så då köper man godis i hopp om att det ska förbättra saker. Fungerar i typ fem minuter, sen äter man bara godis istället. Inte bra.
 
Är hos Josse ikväll igen, är ju så mycket mysigare att vara här i hennes lägenhet. Har försökt plugga här på eftermiddagen, men det går sämst. Ska väl kanske skriva lite labrapport, för det är ju så mycket roligare. Ska göra lite kladdkaka sen så att man orkar plugga, hehehehhe. Det där med sockerberoendet ja.
 
I söndags försökte jag plugga med Victoria och Martin, men det gick inte heller superbra. Victoria och jag sågs vid ett och vi började väl plugga tidigast tre. Eller ja, klockan var kanske fyra. Så det gick inte kanon heller. Man brukar ju vanligtvis tycka att skolan inte är det roligaste som finns, men jag hatar verkligen den här kursen. Tråkig bok, tråkig lärare (!!!!) och tråkiga labbar. När man försöker läsa boken somnar man efter två sidor. Najs.
Nu ska vi fixa lite käk och sen kladdis. Nam.
Nu blir det godis, film och en skön soffa. Låter som ett bra recept för en lördagkväll när man är trött.
Hoppas ni också får en fin lördag kompisar!
Jag överlevde!!!!
 
Sprang alltså studentloppet tidigare idag på mindre än 30 min (5 km). Kändes faktiskt riktigt bra, inte för att jag hade konditionen, men att jag köttade på av viljestyrka. Satt fina citat uppsatta på vägen typ run Forest run!, pain is temporary but glory is forever, det som inte härdar dödar osv osv. Så man blev ju lite taggad, hehei. Sprang i alla fall som lag och vi kom in nästan samma tid allihopa, så det var ju kul. Kul att ha testat, nu kan man ju chilla lite med gott samvete i alla fall.
 
Blir lite lunch och slappande nu, men sen blir det väl plugg som vanligt.
Hejs!
Ska alltså springa studentloppet, på fem kilometer, imorgon. Känns inte riktigt okej med tanke på att jag inte tränat på snart två veckor. Nåja, det är ju inte superlångt så jag får väl varva med att gå lite.
Det ska nog bli braaaaaaaa! Så länge jag inte fryser ihjäl.
 
Ska gå och sova nu så jag känner mig pigg och utvilad. Har kolhydrat-laddat lite här ikväll, för det behövs ju om man ska springa så sinnesjukt långt som jag ska imorgon......... Så jag åt massa äppelpaj, nam.
Nu måste jag sova. Natti!
http://www.youtube.com/watch?v=-CuuJ0LnEAk
 
Något av det bästa jag har hört. Helt fantastiskt.
 
Är trött och less på  precis allt just nu. Förutom sova och äta kanske. Baka också, det kanske låter gott. Tänker nog skippa föreläsningen imorgon, vi har en så otroligt tråkig föreläsare som typ läser direkt från boken. Så då kan man ju lika gärna läsa själv. Tänkte gå upp till skolan och sitta på biblioteket så att jag verkligen får något gjort.
 
Har varit hos Josse hela kvällen, bakat en supergod äppelpaj och bara myst. Tänkte sova här också, lite sent att cykla hem nu. Måste sova nu, natti!
Hejsan!
 
Inte jättemycket roligt som händer nu för tiden. Är trött, så gör ingenting, men borde plugga mest hela tiden. Idag hade jag föreläsning på morgonen, sen gick jag hem och gjorde mat. Hade tänkt gå och handla på en gång, men fastnade vid datorn. Så då hann jag inte plugga eftersom jag skulle tillbaka till skolan vid fem.
 
Har gått med i programmets studieråd BMF (biomedicinska föreningen, kommer nog bli en del tjat om det hehe). Idag var då första mötet sen jag blev vald, så det var mycket nytt. Tog på mig alldeles för mycket haha. Sitter nu som representant på några ställen, ska ordna julgasque, fika till nästa möte osv osv. Vill så himla gärna engagera mig i typ allt. Kommer gå av på mitten innan det här är klart känns det som, hehe.
 
Hade tänkt läsa kemi nu också, men orkar inte. Det är så grymt tråkigt det vi håller på med just nu, så lär ju bara somna. Nåja, ska försöka läsa lite i alla fall. Imorgon blir det till att labba hela dagen, så måste kanske se till att jag förstår vad det är vi ska göra. Ghhraraaaw, jag orkar inte!
Bilder från weheartit som visar lite hur livet känns just nu. Kallt och grått typ, haha.
 
Drar till Orvars nu, Norrlands pub alltså. Ska fira Martins födelsedag lite till.
Herrå!
 
 
Nu är det riktigt ruskigt ute, efter flera dagars härligt väder. Kan det inte bara vara soligt jämt? Man blir ju så himla påverkad av vädret, dumt att bo i Sverige.
 
Har försökt plugga en del i eftermiddag, men det går nästan inte. Är så trött och det är ju så otroligt tråkigt. Ska försöka sova en stund så jag orkar laga mat och sen gå ut ikväll. Martin fyller 19 idag så då måste vi ju fira!
Är så trött just nu, men det blir nog bra det här. Hörs senare!
 
Blev snällt påmind förut om att jag lovat att lägga upp bilder på rummet. Glömde ju självklart det imorse, så fick bli fula blixtbilder nu istället : ))))))))))) Får väl lägga upp bättre bilder någon annan dag. Tänkte smyga runt i lägenheten, ta lite kort på kök och badrum, men det vågar jag inte nu när alla är hemma. Hehe.
 
Idag har storebror Andreas varit här i Uppsala, så efter föreläsningen cyklade jag och Josse ner till stan för att möta honom. Fikade i en halv evighet, sen for vi hem till Josse och lagade lasagne hela kvällen. Blev minst sex matlådor, najsssss.
Ska läsa lite kemi och sedan sova. Er tröt hest ikvel.
HEJ
 
Sitter i mitt nya rum som jag flyttade in i idag. Lånade bil av farbror Bosse så har kört mina väskor, varit bort till IKEA och handlat mat. (Hatar att köra i Uppsala, döläskigt när man inte riktigt kan bilen och inte hittar) Kom hem för en stund sen och har gjort nudlar, lagom studentigt. Ska väl hänga upp lite kläder nu och fixa med mina IKEA-lådor och sådär. Tänkte försöka ta lite bilder imorgon när det blir bättre ljus så kan jag visa hur det ser ut här. Blir nog superbra det här kompisar!
Nämen hej.
 
Har de senaste dagarna haft en värdelös föreläsning, köpt ett halsband (vänta vad hände här?), vairt på sopplunch, upplevt flogstavrålet, varit på hemmafest i Flogsta, åkt till Stockholm för att gå på dop och sedan åka tillbaka till Uppsala för att fira kusinens födelsedag. Ganska mycket inklämt på 48 timmar.
 
Imorgon tar jag min väska och flyttar in i nya rummet! Känns så himla bra, är verkligen dönöjd med läget, hyran osv. Hoppas allt ska gå bra!
 
Nu ska jag sova innan jag dör.
 

Hejs!
 
Har idag gjort precis som alla andra och bakat kanelbullar. Hade föreläsning mellan 8 och 12, handlade och fixade lite efter skolan så kom hem först vid 13.30. Började med bullarna på en gång och hann precis trycka i mig en innan jag skulle tillbaka till skolan. Har varit på en kurs för studierepresentanter, bra att få lära sig lite nu när jag ska sitta med i biomedicinska föreningen (BMF). Ska ha första mötet till veckan och än så länge fattar jag ingenting, men jag lär mig nog.
 
Hann då precis äta en bulle, och då var den så varm att jag brände tungan. När jag kom hem igen var de kalla, så missade den där härliga fortfarande-varm-nybakt-bulle-känslan, men fick ju bullar hur som helst, så det var ju bra.
 
Igår var det ju tentafest också, eller ja en halvmesig sådan. Bara hälften var med och de flesta var otaggade eftersom vi började så tidigt idag. Hade trevligt och sådär, men var trött så åkte hem innan 12. Hann i alla fall att sitta en stund på Värmlands, sen blev det Norrlands som körde pop. Fick fina glowsticks som man kunde använda som armband.
 
Har varit en intensiv vecka, väldigt trevlig. Är bara så trött nu. Ska väl läsa lite kemi som vanligt (nu den fysiska aspekten av kemi dock, åh så spännande.........). Bada och sen sova. Känns som en bra plan.
 

Satte en sån där liten glowstick i håret. Gal1.
Bakade bullar också. Gottigott.
Hej kompisar.
 
Var nere i stan förut idag och tittade på ett rum som jag kanske skulle få hyra i andra hand. Pratade med tjejen som bodde där, hon var jättetrevlig och allt såg bra ut. Så vi bestämde att jag skulle föra över betalningen för oktober ikväll och flytta in på söndag. Bara sådär. Rummet var väl inte fantastiskt, men det var helt ok och så himla centralt. Underbart. Det är bara för tre månader till en början, så vi får se hur det går. Jag är glad i alla fall!
 
Skrev tenta imorse också, skönt att ha det gjort. Tror det gick ganska bra. Ska ikväll ut på tentafest ikväll, fast vi börjar ju som sagt tidigt imorgon, så det blir nog inte så sent. Regnar en massa också, då är man ju inte superpeppad på att vara ute så länge. Nåväl, vi får se hur det blir.
 
Har nu i veckan knappt haft tid till någonting eftersom det varit så mycket att plugga på inför tentan. Så lägenheten är kaos nu. Måste diskta, tvätta, städa, handla osv osv. Så ska väl ta tag i disken nu.
Hejdo!
Skriver min första tentamen om drygt nio timmar. Tror det är 6,5 högskolepoäng eller något, så inte så jättestor. Vi får hoppas att det går bra, det tror jag att det gör. Sen på kvällen blir det nog tentafest också, ska bli spännande. Jobbigt bara att vi har en obligatorisk föreläsning i biofysikalisk kemi klockan åtta dagen efter. Kul.
 
Ska efter tentan ner till stan, kanske för lite nationslunch, men framför allt för att titta på ett rum jag kanske ska få hyra i andra hand i några månader. Väldigt centralt och billigt, så det lär nog vara rätt slitet, men glad om jag får det. Så vi får se hur det blir kompisar. Det löser sig hur som helst.
Hej!
 
Borde egentligen göra gamla tentor, men orkar inte riktigt. Har istället tagit det jag skrivit i september och gjort en sån här på wordle.
I septemeber pratade jag alltså mycket om: lite, ska, idag, typ imorgon, bra, hem, plugga osv osv. Ganska kul grej.
 
Nog med distraktioner, nu blir det det sista plugget innan tentan!

Lite mysiga höstbilder från weheartit.com
 
Hej kompisar!
 
Idag blev det visst oktober och nu är det verkligen höst. Regnar, blåser, är kallt, gula och röda löv överallt, man är tesugen jämt osv osv. Jobbigt med regn såklart, men lite mysigt också.
 
Har varit i skolan i tio timmar idag så är lite mör. Har därför inte rört böckerna sedan jag kom hem, orkade bara inte. En dag kvar innan tentan, hinner nog inte göra så jättemycket imorgon. Det får gå som vill nu helt enkelt!
Hoppas oktober blir fint hörrni.