Hej!
Har nu anlänt till Sundsvall, hel och levande. Kom fram igår strax innan tio och var trött som jag vet inte vad. Jobbade tidigt igår så gick upp klockan fem och hade lagt mig sent kvällen innan för jag glömt min telefon som jag skrev senast. Det löste sig ändå, så jag fick tillbaka min lilla phonie den kvällen. Så, jag jobbade tidigt och slutade 14.30. Åkte in till stan, fixade en sista julklapp och väntade på att min buss skulle gå. Drottninggatan i mellandagsrean är inte att leka med vill jag lova. Det var så trångt, mycket folk, jag hade på mig en varm jacka och mycket packning. Fick nästan klaustrofobiska känslor inne på hm. Blev arg, upprörd, less osv men fick det jag skulle ha och gick glatt ut ur butiken. När jag gått kanske 20 meter inser jag att mina vantar är bort. Gick tillbaka till hm, igen, och brottades med alla människor en gång till innan jag hittade vantarna. De var i alla fall kvar där, som tur var. Så när jag äntligen kom ut därifrån med all packning och alla kläder gick jag lättad bort mot bussterminalen. Där inne var det rätt lungt så hann sansa mig lite. Mötte två killar där som ursäktade sig och undrade ifall de kunde ställa några frågor. Jaha. Så de var från aftonbladet och skulle ställa typ "dagens fråga". De avslutade med att ta en bild. Kände mig som en överkörd katt, men så var det i alla fall.
Så idag är jag på aftonbladets baksida. Haha.
Nåväl, vem läser aftonbladet lixom....???
Nu är jag då hemma hos pappa och ska ikväll ha lilla julafton. Vi ska väl äta lite julmatsrester och dela julklappar. Imorgon blir det ett kärt återseende med min kära Julia och kanske lite Zelda heheihihihio.
Så jag har det väldigt bra. Snart 2012 osv. Nu ska jag socialisera lite med familjen.
Hejdo
Hallå i stugan.

Det var visst jag som var tidsoptimisten. Imorgon börjar jag jobba 06.30 vilket innebär att jag måste gå upp fem. Direkt efter jobbet åker jag till Sundsvall också, så jag måste ha med mig all packning till jobbet. I förmiddags var jag i Kista och handlade lite grejer, bland annat en nyårsklänning. Kom hem och packade ett tag, sedan skulle jag hem till Mårten för att träffa honom, Filip och Hugo. Det var ju jättetrevligt såklart, men borde kanske ha packat innan. Nu när jag kom hem insåg jag också att jag glömt min mobil hos Mårten. Har försökt ringa honom de senaste 20 minuterna, men han vägrar svara. Så jag vet inte om jag får med mig all packning eller ens mobilen till Sundsvall. Livet.

Det blir väl inte direkt bättre av att jag sitter här, men jag hoppas att Mårten ska ringa upp så jag får veta ifall jag kan hämta telefonen på något sätt. Nej, nu måste jag gå och packa, sen sova. Men jag vill inte sova utan att veta ifall jag får mobilen. GAAARH, måste jag vara så slarvig? Om man ändå hade körkort, då vore den ju endast tio minuter bort. Livet är rätt orättvist ibland.

Nu blir jag tokig. Packar och sover sen. Önska mig lycka till.
Gonatt.
Nämen hej!

Idag har jag intagit horisontellt läge i soffan. Var ute och gick mitt på dagen, sen har jag parkerat mig här framför TVn och endast förflyttat mig till badrummet vid behov. Snart blir det juldagsmat: revbensspjäll med potatis och nyponsoppa med grädde till efterrätt. NAMNAMNAM!

Så jag har det rätt bra jag. Ligger här och myser, men borde kanske plugga. Hahaha, som om jag skulle göra det nu? Inte en chans.

Idag måste jag beställa bussbiljetter till Sundsvall, men är rädd att det inte ska finnas några. Det ska ju tydligen komma någon storm så alla tåg är inställda. Jobbigt läge, men jag ska nog ta mig norrut på ett eller annat sätt. Imorgon är det släktfest hos moster Elisabet men innan det borde jag åka till Kista och kolla in lite kläder från Vero Moda.

Så jag ska äta och sedan återvända till soffan.
På återseende!

J-ju-j-jul igen

Idag har varit en bra, fin, mysig, trevlig dag osv osv. Har ätit mat, busat med barn, sett Kalle Anka, ätit mer mat, öppnat julklappar, spelat spel, ätit godis, ätit mat mat mat hela dagen lång. Är riktigt trött men har fått fina julklappar och har sammanfattningsvis haft en bra jul.

Har bland annat köpt en julklapp
till mig själv, åt min brorsa. Han är i Norge men ringde mig i förrgår och bad mig köpa ett presentkort på Vero Moda till mamma i julklapp. Blev lite less eftersom jag jobbade igår och egentligen inte hade tid, men fixade det hur som helst. Under dagen har mamma och Andreas ringt, smsat och smusslat en massa så jag blev lite fundersam och undrade vad de kokat ihop. När det var dags för julklappar och mamma fick sin från Andreas gav hon den till mig och sa att den var min. Whut? Så Andreas hade skickat mig att köpa en julklapp till mig själv. Bra det, då blir det väl till att köpa en nyårsklänning på Vero Moda.

Idag har jag fått några små men väldigt fina God-jul-ha-en-bra-dag-sms som gjort mig så himla glad. Så enkla saker gör verkligen stor skillnad. Dock så var mina pengar på mobilen slut så kunde inte svara, hej skuldkänslor. Nåväl, får väl lösa det på något sätt.

Allt jag ville säga var väl God Jul på er vänner! Hoppas ni haft en fin dag.
Puss och kram!
Hej

Idag har varit min första dag på jullovet och jag är supertrött. Gick upp rätt tidigt imorse för att gå till baknen. Hade bokat tid så jag kunde byta från ungdomskonto till ett "riktigt" konto med bankdosa osv. Passade på att ta en sväng i Jakan och skaffa lite fler julklappar.

Traskade sedan hemmåt
och började baka muffins. Gymmade vid fyra, gick hem igen och gjorde chokladtryffel. Misslyckades typ så fick göra om lite, men det löste sig. Så jag har bara myst på mest hela dagen, bakat, fixat julklappar osv. Så nu ska jag sova som en stock innan det blir uppgång rätt tidigt imorgon för jobb! Skönt att tjäna lite cash höhöh.

Det snöade ju faktiskt för ett tag sedan så nu är det vitt på taken. Riktigt mysigt faktiskt. Speciellt på julen, så snön kan gott få ligga kvar ett tag till. Även om det har varit snö så har det varit några grader över nollan så det har varit rätt blött. Fast nu har det blivit kallare igen, så marken är en stor isplan. Jag har ju backe ner till skolan så jag kan i stort sett bara glida ner heheheihiho.

Nåväl, jag ska väl gå och sussa nu
Gonatt



Tjo!


Idag var jag på Kista
och hittade lite julklappar, sen for jag in till stan med Filip. Där registrerade vi oss som blodgivare. Tog blodprov, fyllde i lite papper och fick fika. Nu var det bara registrering men i januari, då tappas jag på drygt fyra dl blod. Hjälp!

Hittade även en tröja på hm, bilden ovan. (Ursäkta men kolla min superpose på översta bilden, och vad vill handen?! Ser en aning weird ut haha) Har på mig min nya klocka också som jag fick i födelsedagspresent, najs.

Nu ska jag dra till bussen och vidare till Lisa som fyllde 18 i måndags.
Later!
Hej kära vänner!
(Ja hej på er andra också)

Ikväll är jag trött men nöjd. Har klarat av årets sista riktiga skoldag. Imorgon blir det till att traska till skolan hur som helst men bara för att se på en julshow och ha avslutning med klassen. Kan minst sagt säga att det ska bli skönt.

Imorgon blir det julklappshandel efter skolavslutningen. Tänk bara hur mycket pengar alla spenderar under julen, lite tokigt. Då ska jag hur som helst handla lite klappisar och byta en tröja jag fick i present i lördags. Efter det ska nog jag och Filip in till stan för blodprov så vi ska kunna lämna blod någon gång! Blir lite nervös haha, men det går nog bra.

Snart är det ju jul också! Ska bli så himla mysigt för jag och mami ska fira hos min morbror Lars och hans familj. Ungarna där är ju helt tokiga, men barn tycker jag blir så glada av julen. Så jag har planerat att deras glädje ska smitta av sig på mig. Tomten jag vill ha en riktig jul, en sån som man har när man är liten.

Åh, har skaffat timeline på facebook och vet inte vilken bild jag ska ha längst upp. I-landsproblemet för dagen. Typ,men jag vet verkligen inte vad jag ska ta för bild. Nåväl, jag får väl komma på något eller bara strunta i att ha någon bild.

Ikväll var jag och Maria på friskis för ett streetdans-pass. Det var så himla kul men jag har aldrig dansat förut och är så okoordinerad så att det inte är sant. Såååååååå........ det gick väl sådär. Hade absolut kul men det var lite svårt att hänga med på koreografin haha.

Men nu ska jag faktiskt sova.
Gonatt!

Tjenarä!

Var så trött imorse
när klockan ringde. Drömde massa sjuka grejer om klockan så drog mig lite för länge haha. Gick till skolan i snöstorm för att ha foto mellan 09.00 och 09.30. Gick hem direkt efter med tanke på att min nästa lektion inte började förän 14.00.

Så jag har legat och sovit i soffan, ätit mat, druckit kaffe, tittat på TV och myst här hemma. Snart måste jag ut i stormen igen för att gå tillbaka till skolan. Det snöar inte så mycket men det blåser lite så jag blinkar bara när ajg går. Mysigt.

Nu blir det skolan igen.
Hejs!

Ja var ska jag börja egentligen? Jag tror jag delar upp min helg, det blir så mycket att skriva.

I fredags
kom Victoria, Elin och Steffy med tåget från Sundsvall. Vi fikade på stan, åkte hem hit och tittade på gamla bilder tills vi grät. Vi la oss runt tre-tiden.

På lördag vaknade vi runt 12, alla var trötta och sega. Resten av dagen gick fort när vi gjorde oss i ordning och förberedde för kvällen. Runt fem-sex kom några av mina Stockholmsfriendz så åt vi tacos och chokladfudgetårta. Det var ju firande av min födelsedag som bara var timmar bort så vi drack lite champange osv. Efter kortspelande och annat trevligt tog sig ungefär hälften av oss in till stan för att gå på en klubb vid namn ace. Kom in 00.10 ungefär, efter tio långa minuter som myndig. Sedan var det bara dans, dans, dans tills de stängde vid tre. När vi skulle ta oss hem blev det lite krångligare. Pendeltågen går inte under natten så vi skulle ta nattbuss men hittade inte hållplatsen för den buss vi skulle ta så allt blev kaoz. Efter ett tag såg vi en buss som var påväg mot Jakobsberg så det var bara att rusha till hållplatsen för att hinna. Sov nästan hela bussresan, sköntis! Kom hem vid 05.30 och då städade vi lite i köket, fixade med disk och matrester. Somnade snabbt när vi la oss vid sex vill jag lova.

Mat mat mat!

Glögg! Med smak av choklad och chili, namnam!

Fick jättefina presenter! Glögg, parfym och bodyscrub! Blev kald hest!

Tårte, gott.


Elin och Steffy, finizarna.

Alla som var så med på bilden hahaha.

Jag och Vickan langar posen.

Jag vet inte vad Steffy gör här. Slickar mig på kinden kanske.


Gänget som drog in till stan!

Dansn.

Steffy blev jättegrön.

Sista bilden från den kvällen, fint de!

Idag söndag vaknade jag strax innan tio och kanske en halvtimme senare kom mamma hem och gjorde tårtfrukost. Fick tårta och paket på sängen, så som det ska vara när man fyller år. Fick en klocka, en ansiktskräm från body shop och ett par pyjamasbyxor. Vi gick upp och åt frukost, alla var extremt pigga efter fyra timmars sömn. Pappa ringde på skypen och grattade, var lite kryptisk och frågade om Josse ringt. Det hade hon inte då, men hoin ringde från Bali(?) ett tag senare. Hon bad mig att gå in på mailen för hon skulle skicka en bild.

......... SKA JAG ÅKA TILL THAILAND?!?!?!??!?!?
Herre vad jag längtar! Åker dit själv över sportlovet för att möter Josse och JC som redan är där! Nu måste bara pass, vaccination och kanske en ny bikini fixas, sedan är jag fit for fight.

Så jag blev allmänt hypad, har nog inte riktigt fattat det än. Jag menar, vem får en resa till Thailand egentligen? Helt sinnessjukt! Fick det då alltså av pappa, Josse och JC. Det var därför pappasen varit så mystisk när han ringde först. Mamma har varit sneaky hon med, hon har kollat med mina lärare ifall det är okej att jag missar skolan några dagar innan sportlovet. Himla tokisar allihopa!

Så efter jag fått reda på att jag skulle till Thailand blev jag allmänt chockad och darrig typ. Vi åt lite, gjorde oss redo för dagen och sen tog sig mina Sundsvallsdamer in till stan och tåget hem. Jag och mami fick åka hem och snabbplocka lite, vid tre kom några av mina släktingar på födelsedagsfika. Begravde mig själv i soffan med tre kusiner ovanpå mig och slog på djungelboken. Somnade typ hela tiden haha. Bra pigg, man mår som man förtjänar. Fick en tröja, pengar, blommor och ett presentkort på IKEA.

Ja så då var den här födelsedagen nästan slut. Är så himla nöjd men det känns ändå inte riktigt som min födelsedag av någon skum anledning. Haha, jag måste väl bara smälta det hela lite. Ska väl ta tag i de 97 (än så länge) grattisarna jag har på facebook. Jag ska bannemig svara på alla!

Puss
Hej.

Är så trött på skolan just nu.
Har bara tappat sugen helt. Svenskatalet gick dåligt ("%@&?¤$3£$!!?!) så jag blev arg på mig själv för jag missuppfattade själva uppgiften lite. Nåväl, svenskan är snart över hur som helst. Har bara ett religionsprov på fredag, efter det har jag som lov. Får visserligen inte lov förän på onsdag nästa veckan men det är inget prov eller liknande innan jul. TACK för det. Dock kemiprov första veckan efter lovet och matte veckan efter kemin. Plugga hela lovet var det ja.

På fredag kommer mina friendz och vi ska mysa. Planerat lite nu och jag blir så stressad. Måste städa, handla, baka tårta, hitta något att ha på mig, bestämma var vi ska gå osv. Det ordnar sig nog hur som helst. Det där med kläder kanske hinns med under håltimmen imorgon, vi får se.

Nu blir det väl sängen för min del antar jag.
Gonatt




Asså titta på kattens tassar!
Hej!

Idag är det alltså den tredje advent. Helt tokigt hur fort tiden går. Idag har jag planerat lite inför veckan, det är mycket som ska hinnas med. Imorgon har jag ett tal i svenska sen på kvällen ska jag in till stan för info angående studentskivan och på fredag har jag religionsprov. Däremellan ska jag hinna städa här hemma baka en tårta, handla julklappar och lite till. Men det är sista veckan kvar innan det i stort sett är lov. Ska bli helt galet skönt att ta det lite lungt men kommer ändå behöva göra mycket matte och kemi under lovet. Återigen: skolan ♥

Igår bakade jag pepparkakor hemma hos Filip med Mårten. Det var trevligt men vi gav upp på bakandet efter två plåtar haha. De som vi gjorde blev i alla fall goda! Röd måne skulle det ju tydligen vara igår på eftermiddagen så vi spanade ett tag, men den vill inte visa sig.

Om en vecka är det min födelsedag! Ska bli så himla kul, längtar verkligen. På fredag ska tre av mina friends från Sundsvall komma hit och vara här över helgen. På lördagen blir det lite fler av mina fina som kommer hit så ska vi äta mat och sedan dra ut på stan! Efter tolvslaget på lördagen är jag ju faktiskt 18, haha. På söndag far mina Sundsvallstjejer hem igen och det blir att ladda om till släktfika. Fick nyss beställa en tårta från min moster, smidigt. Så det ser ut att bli en himla fin helg nästa vecka!

Nu ska jag skriva färdigt mitt dkislherufhikuds-svenskatal och träna på det.
Besos

Hej

Har haft en riktigt mysig fredag. Skolan var väl kanske inte så mysig, men ändå bra. Hela dagen blir uthärdlig bara för att man vet att det är sista dagen innan helgen. Fast sista lektionen är kemi och våran lärare håller verkligen kvar oss på minuten. Vid typ 15.14 frågade Nimrod och Sam om vi inte slutade kvart över. Jodå, svarade kemiläraren, men det var inte klockan än. Tokigt.

Kom då hem vid fyra och började förbereda för kvällens middag. Som jag sagt tidigare skulle mina två kusiner Marcus och Rickard komma över. Var himla trevligt, vi åt tacos, toppade med chokladfudgetårta och kaffe. Kakan var ju så sinnesjukt god men också riktigt mäktig. Tog en "lagom" bit och är fortfarande dömätt. Så den hoppas vi räcker ett tag.

Klockan åtta var det dags för idol-final.
Rickard skulle på vidare äventyr men Marcus stannade kvar i soffan. Så vi satt och hejade på Amanda med varsin stor temugg. Bra fint. Jag måste ju säga att rätt person vann. Hatten av för Amanda, vilken tjej!

Ikväll har jag verkligen kunnat ta det lungt. Himla skönt, har varit så stressad på sistonde. Nu sitter jag här och bara chillar med datorn i knät, lyssnar på Adele och läser lite blöggar. men jag känner hur ögonlocken blir tyngre så det är nog snart dags att krypa till kojs.

Imorgon blir det pepparkaksbak hos Filip! Hur mysigt? Supermysigt! Ska försöka plugga lite innan dess, måste skriva mitt svenskatal. Har svenska nationella på måndag, muntliga delen. Har lite panik och skjuter det därför framför mig, ingen bra taktik. Nåväl, det går nog ändå.

Nu blir det till att borsta tänderna.
Gonatt

Hej!

Imorgon har jag fysikprov, (o)peppad som få. Äsch, jag har gjort det jag kan, nu vill jag bara gå dit och få det överstökat.
Gå dit. Skriva. Gå hem.

Fast så blir det ju inte eftersom jag har lektioner till 17.00 efter. KUL. Först var vi lediga efter provet enligt schemat, men det har ju änrats nu. Nåja, det går nog det med. Men jag är ändå less.

Efter skolan ska jag baka chokladfudgetårta (klick!) tills fredag. Nomnomnomnom. Mina kusiner Marcus och Rickard ska komma hit på mat så då blir det trevligt men lite smaskig efterrätt. Sen till helgen blir det väl till att plugga till muntliga nationella i svenska på måndag och religon till nästa fredag. Skolan ♥

Så jag ska väl kolla lite till på fysiken, men inte mycket alls. Sen blir det mys i soffan med Grey´s anatomy och te.
Ha det fint.

Hejs



Står i Uppsala bostadskö.

Känner mig viktig.




Peppad inför hösten!

Tjänare!

Igår tänkte jag att jag skulle lägga mig i någorlunda tid så att mitt dygn inte blev helt felvänt. Så jag gick och la mig vid 12. Lyssnade lite på iPoden. Vände på mig. Tittade lite i taket. Bytte kudde. Vände på mig igen. Gick upp på toa. In och la mig igen. Vände och vred. Kollade på klockan och den visade 03.36. Vände på mig igen. Gissar på att jag somnade runt fyra. Bra Lina, nytt personligt rekord med att ligga vaken i fyra timmar utan att sova. Skönt. Om man ändå kunde somna på typ tre minuter, som vissa andra....!

Idag vaknade jag ändå vid 10 då. Åt adventsfrukost med lilla mamma. Spelade adventsmusik och tände ljus, så som det ska vara! Sen har jag pluggat biologi och svenska, tvättat sommardäcken med mamma, ställt in cykeln i förrådet och bara pysslat på. Förut ringde farbror Bosse och undrade om jag och mamma skulle komma förbi Uppsala. Så då blir det till att fara dit en sväng. Det är tydligen adventsgudstjänst och kanske inte superkul, men det ska bli trevligt att träffa kusinerna. Sen hade jag tänk fråga om de kan kolla med sina friendz närmare våren om de har något rum eller en lägenhet till övers som lilla jag kunde hyra.

Nu ska jag äta gomat och sedan fara till Uppsala!
Hajdaa!

Inatt har jag sovit 13 timmar. Pigg tjej. Igårkväll var jag hos Maria på middag och såg Monty Python and the Holy Grail. Skrattade så mycket ibland så jag inte kunde andas. Åt massa chips också, namnamnam. Kom hem vi 12 och vaknade alltså 13 timmar senare, klockan ett. Nu är klockan 3 och det är redan mörkt. Kul.

Igår blev jag jättelättad över att bestämt mig för vad jag vill läsa i höst. Blev verkligen jätteglad. Sen har jag hunnit stressa upp mig över allt annat som kommer med det valet: räcker mina betyg, kommer jag klara tentorna, vad ska jag egentligen jobba med efter och framförallt, kommer jag hitta en lägenhet? Så nu blir det väl till att höra med mina släktingar i Uppsala om de känner någon som kan hyra ut, lägga upp annonser och leta lägenheter som en tok. Men det blir nog bra hur som helst, nu vet jag i alla fall vad jag vill.

Nu ska denna lördag
i fortsättningen spenderas med fysik och nudlar. Precis det jag drömt om...
Hejdo
Jag ser ljuset! Jonathan, Jag ser ljuset!

Ja, lite så har min dag varit. Har haft många funderingar kring vad man ska göra efter gymnasiet på sistonde. Tänkte kanske åka till Japan ett år efter studenten och jobba som engelskalärare eller kanske läsa vidare direkt. Om jag skulle fortsätta läsa så kändes medicinbiologi/biomedicin roligast. Men skulle det leda til ett jobb som jag skulle gilla, eller skulle jag bli less?

Idag var det då SACO-mässan i Älvsjö. Alltså var massa skolor som man kan söka till efter gymnasiet där, höll seminarer och svarade på tusentals frågor. Jag ville ju kolla de olika skolorna som hade just medicinbiologi så pratade bland annat med Linköping och Lunds universitet, Karolinska Institutet och Uppsala universitet. Alla verkade ju bra, men Uppsala, det verkade underbart. Jag blev helt såld på Uppsala. Vet inte riktigt varför men det kändes bara rätt. Så som det känns just nu blir det nog medicinbiologi på Uppsala i höst. Helt underbart!

Ikväll ska jag hem till Maria på middag för en girls night. Ska bli jättetrevligt att umgås lite. Det har varit så himla mycket i skolan på sistonde så det blir nog bra att få tänka på annat. Men imorgon, då blir det andra bullar, för då måste jag verkligen plugga fysik. Har prov nu i veckan så min näsa lär växa fast i fysikboken. Ja, det blir nog bra det med.

Så när jag var och pratade med några som läste medicinbiologi från Uppsala hade det massa reklam och gratisgrejer. Alla gav ju ut pennor, brochyrer, skrivblock, klubbor, sudd, markeringspennor och jag vet inte vad. Men där vid Uppsalas monter i alla fall hade de den häftigaste reklamen någonsin. Det var som en liten medicinförackning som det stog biomedicin på. I var alltså små godisar i tablettform som såg ut som medicin och på bipackssedeln stog det info om programet. Så himla grymt!


Nu blir det lite plugg och sedan middag.
Ciao!