Jag har LOOOV! En veckas vila, fina vänner, sovmorgon och massa annat bra. Sjukt bra!

Snart ska jag ta pendeln och åka till mamis s jobb sen så far vi vidare till moster för kalas. Min mormor och moster fyller år på samma dag. Så det blir gemensamt firande med tårta och släkt. Mysigt. Nu sitter jag i pyjamasen och njuter av lovet precis som man ska. Vakna av sig själv, släpa sig upp till frukost framför TVn osv. Precis som man ska.

Imorgon blir det att åka till Nynäshamn för att möta Amanda på båten och slussa henne vidare till hennes buss tillbaka till Sundsvall. Annars till veckan lär jag åka in till stan någon dag, vill jättegärna gå på beyond retro! Can't wait. Dock så borde jag verkligen försöka hålla i pengarna lite. Om det finns så mycket snygga kläder som jag misstänker blir nog pengarna väldigt hala och svåra att hålla i. Jobbigt läge.

Nu ska jag gå och duscha och göra mig lite fräääschhh!
Adiós!



Klippte mig lite häromdagen också! Nu ska det få växa vilt och länge!
Hej hej hej!
Är sjukligt trött nu men mindre än en vecka kvar till lov! HELT UNDERBART! Blir Sundsvall slutet av veckan. Torsdagen till söndagen i slutet av lovet. Så blir där över helgen bara. Annars ska jag väl bara ta det lungt hemma och återhämta mig lite med sömn, slappning osv.

Ja, jag var alltså och sökte massa jobb i måndags. Bra att jag faktiskt tog mig i kragen och gjorde det. Det var många som sa att de inte tog emot folk under 18 men det hade jag väntat mig. Sökte på två ICAn, 2 stadium, 2 waynes coffe, Burger king, hemköp och massa andra. Mamma fick ta med sig ett papper till jobbet och jag ska skicka in till kommunen också. Får jag inte jobb nu så får jag väl spunk eller liknande. Avlider kanske.

Ikväll har jag faktiskt pluggat! Tro det eller ej. Jag släpar alltid med mig 1929402938 böcker hem för att sedan dra tillbaka allihop nästa dag utan att ha öppnat väskan. Så när jag gjort tillräckligt med matte förut satte jag mig vid ritplattan nöjd och belåten. Mycket ovanligt och bra!

Jag kände för färg. För första gången på en evighet. Snart kommer våren och det är sååå braaa! Torr asfalt, grus, tygskor, sol, cykel och allt annat underbart som finns. Ungefär!

Nu blir det sova för imorgon måste vi ha labb på vår egentliga sovmorgon. Buhu.
Men gonatt då!
Hej hej hej!
Det är så sjukt skönt med fredagar! Bara ta det lungt och mysa, jag älskar det!

Idag var det en kort dag i skolan, hade bara matte vid 10. Mycket skönt. Efter det gick jag till skolas bibliotek och skrev ut massa personliga brev. På måndag har vi studiedag så då ska jag ha stora-söka-jobb-dagen.

Från skolan traskade jag bort till Jakobsbergs centrum och kollade lite. Hittade massa fina saker på myrorna bland annat ett par hängselbyxor! De är vida vid benen så tänkte klippa av vid knäna när det blir lite varmare, hoppas det ska bli fint. När jag kom hem såg jag att det var ett par byxor från H&M. Från mammaavdelningen. Så jag kan knäppa upp lite för magen om jag äter lite för gott och lite för mycket någon kväll, smart. Hahaha. Jag lär ju flytta in i mina byxor! Älskarälskarälskar

Imorgon kommer Amanda hit över dan också, ska bli mycket kul! Har därför städat lite här ikväll, inte varje dag man får finbesök. Mår alltså mycket mycket bättre nu. Pigg rent utav. Inte så konstig med tanke på att jag sov 11 timmar i förrgår och 9 inatt. Har hört att man blir pigg av att sova.

Som sagt, studiedag på måndag. Lär väl ändå bli en rätt tidig uppgång. Har 20 personliga brev som jag planerar att dela ut. Hoppas verkligen att jag får sommarjobb, gärna flera! Vill jobbajobbajobba och få massa penagar! Jaaaaa, skönt! Får se lite hur det blir. Får förhoppningsvis en plats på mammas jobb. Tänker bara söka så många som möjligt. Inte så stor chans att få jobb på butiker och liknande med tanke på att jag endast är 17 och inte har någon kassavana. Det är inte lätt när det är svårt.

Jaja, nu ska jag väl sätta mig vid pianot, TVn eller liknande.
Det är dags för fredagsmys!
Har blivit sjuk, lika jobbigt varje gång. Har alltså legat här hemma på förmiddagen och degat i soffan. Hade tänkt ta mig ner till skolan vid två för då skulle jag ha haft engelskaprov. Nu är klockan 10 i två och jag mår fortfarande dåligt. Så inget prov för mig idag. Ingen fysik heller... Förstår knappt något ändå så det blir nog bättre om jag missar en lektion. Eller något liknande.

Nu ska jag försöka äta lite och sen slå på en film eller sova lite. Vi får se.
Heidoo!
Hola!
Söndag igen och jag är uppe för sent för mitt eget bästa. Som vanligt.

Imorgon blir det en ny hektisk vecka. Engelskaprov, bildanalys, uppgifter hit och dit. Pleh. Jag borde verkligen sova. Eller spendera min tid genom att läsa, plugga eller göra något annat produktivt. MEEEEEEEN, här ligger jag på mina kläder, på mitt täcke, på sängen och skriver här. Onödig människa, ja!

NU måste jag sovaaa!

Tycker att snön kan gå hem till polerna så isen inte smälter och alla blir glada. Bra lösning.
Hejzan!
Idag är det lördag, najs med vila. Igår var det totalt snökaos. Hade snöat mycket under torsdagen och det fortsatte in på fredagen. På fredag morgon gick det inga bussar. Alla var inställda. Alla! Jag brukar ju gå till skolan så det berörde ju inte mig. Blev bara väldigt snöig påväg dit. När jag skulle träna sen på kvällen blev det värre. Att ta sig dit gick rätt bra. När jag skulle hem blev det massa problem så jag kom hem sent och fick stressa massa till nästa buss som jag skulle ta med Maria till några av hennes kompisar. Tror aldrig jag har varit så snabb i hela mitt liv. Alltså på att springa till/från buss, göra mig i ordning, fika lite och springa till bussen igen. Jag hann hur som helst och det blev en trevlig kväll. Det slutade med att jag sov hos Maria för att busschaffören körde fel och det blev massa krångel.

Idag har jag bara tagit det lungt heeela dagen. Mycket skönt och välbehövligt. Borde egentligen ha pluggat, men jag orkade inte, heeeeheeeeeee. Så det får väl bli att göra det imorgon istället. Kanske gå ner till Jakobsberg och kolla lite i centrum också. Vore ju trevligt om jag kunde beställa klipptid och köpa garn till mitt soon-to-be-pannband.
Vi får väl se vad dagen har att bjuda på!
Nu tänker jag slänga mig i soffan och se på mysfiiilm!
Hejdåå!
'

Men om jag vill ha kvinnoglans då?
Holaaaa!
Inte skrivit på länge, det är mycket som händer och fötter. Hinner knappt sitta vid datorn längre. Nåja, det blir nog bättre. Hoppas jag..

Så i helgen var jag i Sundsvall. Väldigt trevligt och många fina människor, en jättehärlig helg helt enkelt. Stephanie är alltså myndig nu. Konstigt. På måndagen hann jag vara uppe på skvadern fram tills lunch och det var supernajs! Saknar min oldklassieee! Missade alltså skolan i måndags så nu har jag massa pluggggg. Jetejobbigt.

På fredag har jag matteprov, idag hade jag en liten skrivning på engelskan, nästa vecka har vi engelskaprov, om två veckor ska vi ha läst ut engelskaboken. Våran engelskalärare älskar verkligen att kasta plugg på oss. Fy på henne, hon borde skämmas! Jaja, nu borde jag plugga lite av den hemska fysiken. Dock lär jag inte orka så det blir nog sängen med lite bok. Skönt de!

Med det säger jag gonatt.
Eh ja, GONATT


Ehe, en lite vårig lampa! Tycker faktiskt att det börjar bli lite ljusare nu, najsss!
Allting blev konstigt till helgen. Jag skulle åka hem med klubben på söndag men nu skulle de inte åka upp alls. Så jag visste inte riktigt hur jag skulle komma hem på söndag. Det gör jag inte heller. Får vänta tills måndag och åka med mamma. Orkade inte ta buss så jag missar skolan på måndagen då. Hoppas jag överlever trots att jag missar en fysiklabb.

Så ikväll hade jag typ tusen grejer att göra. Okej inte tusen grejer men rätt mycket plugg. Det slutade med nada plugg och mucho akvarell. Trevligt det med men vet inte riktigt när jag ska hinna plugga ikapp. Hatar att vara efter. Måste sova nu. Går och lägger mig för sent varje kväll. Suck, skärpning Lina!

Nu blir det sovtajm.
Gonattttttttttttt


Bläck + akvarell - plugg = kul
Hejsan alla små murmeldjur!
Idag är det tisdag och vardagen är i full gång igen. Igår var det skola träning, blablablaaaaaa. Det gammla vanliga. Inget särsklit spännande hände. Idag var det skola. Igen, vad konstigt! Sen träning, också konstigt.

Kan TVÅ hela låtar på piano nu också! Okej, nu ljuger jag. Jag kan en hel låt på 4 ackord och ackorden till versen på en till låt. Hm, jetebraah... Nä, men det är jätteroligt faktiskt.

Är sjukligt trött nu. Går och lägger mig för sent osv. Dåligt. Är småirriterad hela tiden. Rastlös. Längtar till våren som en liten gnuuu! Wraagh! Jättemyyycket! Den kommer snart, förhoppningsvis..

Till helgen fyller Stephanie 18, ohmmyyyyygoood! Så det blir Sundsvall. Bilar upp med mamsen, skönt att slippa åka tåg eller buss. So yes, det tror jag blir bra.

Nu fryser jag och är suuupaaahtrött. Det blir nog lite Fellowship of the ring och sängen. Låter fruktansvärt skönt. Så nu draaar jag.
GonattN!