Hej.
Är dötrött och borde sova, men vill uppdatera lite snabbt.
Var ut till landet med mina kusiner igår. Vi badade, åt pizza och såg på film. Imorse åkte vi till Uppsala för att hälsa på Josse och JC. Hade en massa trevligt och kom hem vid 19. Jag drog på mig löparkläder och tog mig ut på vanliga rundan på ungefär 7 km. Gick så hiiiimla fort ikväll, nytt personbästa. Sprang de 5 första kilometrarna på 30 min. Så himla skönt.
 
Fick en allergisk reaktion efter jobbet nu i veckan. Vet inte riktigt vad som triggade det, men tror att det var jordgubbar. Åt några när jag kom hem och några minuter senare var jag prickig på hela kroppen. Kliade prescis överallt. Fick lite panik då jag trodde att det skulle sätta sig på luftvägarna också. Gick ner till mamma på jobbet och fick kortisontabletter, värt.
 
Har fått något himla virus till datapatan också. Blir helt tokig, för mitt antivirusprogram hittar inget?! Får typ som lister med reklam när jag öppnar internet? Här på bloggen blir vissa ord markerade med orange och länkar till reklamsidor. Får H E T S. Får väl be någon som är duktig på datorer att hjälpa mig. Annars kommer jag väl kasta ut lilldatan. Urrrghh. (Edit: googlade på det och hittade på 2 sek att det kom med senaste uppdateringen från firefox... Var superlätt att ta bort haha.)
 
Det var veckans händelser, puss!
Smultron på landet och jag som tvättmedel.
 
Hej!
Jag skriver inte så mycket här, men jag lever. Jobbar för det mesta. Springer, lagar mat, äter och umgås med några kompisar däremellan.
 
Idag fick jag tillbaka min sista tenta. Fick ett sms av min syster där hon skrev att vi fått resultatet. Var på jobbet och i princip släppte det jag höll i. Sprang till närmsta dator och för att kolla resultatet. Skrev fel lösenord till studentportalen 13141213265316 gånger pga. allvarliga skakningar. Resultatet skulle man tydligen få via mail, så bara att försöka logga in en gång till, med lika många misslyckade försök. Skulle sedan hitta min himla kod, höll på at implodera. När jag väl fick se 69,5/84 p, alltså vg, trodde jag att jag skulle bryta ihop. Var det ens möjligt? Blev alldeles yr och vinglig av lycka. Så jag är nu helt ledg från plugg till och med september!
 
Så det var väl det mesta jag hade att meddela för den här gången. Har drygt tre veckors jobb kvar innan jag har halva juli och hela augusti ledigt. Får väl se vad jag ska göra de veckorna. Åker kanske till Gotland, Sundsvall eller en kortis till Paris. Vi får väl se. C'est la vie osv osv.
Hej vänner!
Hoppas ni hade en fin midsommar. Min var lite oplanerad och kaosig, men det var samtidigt skönt att inte planera. Hade ju egentligen bara tänkt äta pizza med Mårten och sedan sova tidigt. Så blev det inte riktigt, utan så här blev dagen:
1. Lunch på jobbet, väldigt traditionsenlig mat på midsommar.
2. Jag och Mårten åkte in till stan och åt dumplings istället för att köpa pizza. Tog oss till ett gäng kompisar i en park vid Horsnstull och var där en stund. Sedan skulle gänget tillbaka till lägenheten i Skanstull så då följde vi med dit.
3. I Skanstull hänge vi i några timmar och hade det trevligt. Allt blev suddigt. Mårten drog hem men jag fortsatte sedan till Täby för fortsatt midsommarfirande.
4. I Täby var folk glada och myggen sugna (höhöh). Dani som jag pluggar med i Uppis kom dit och det var ju såklart kul att träffa henne.

5. När alla skulle hem efter tre kändes det som en omöjlighet att ta sig till Jakobsberg. Så jag följde med hem till Dani och sov där istället. Glada i gryningsljuset.
6. Dagen efter. Självångesten, bakisheten osv. Skulle ta mig från Åkersberga till Jakobsberg kollektivt och det tog ju en och en halv timme ungefär. Så otroligt långt när man inte mår toppen. Kom hem och dog i soffan framför en film. Sov i några timmar och åt.
 
Det var alltså mitt midsommarfirande. Bara en pizza hade ju inte varit helt fel de heller, nåväl.
Nu ska jag fortsätta dö i soffan, puss.
Hej vänner.
Är helt slutkörd just nu. Jobbade i måndags och i tisdags. Direkt efter jobbet i tisdags åkte jag in till stan och Stora Essingen för att hälsa på Martin och äta middag. Kom hem lite efter 22 och skulle fixa med papper inför mottagningen av de nya studenterna i höst. La mig väl en stund efter 23 och somnade på två sekunder. Klev upp vid 05 imorse och jobbade till 14. In till stan och Grönan för att hänga med Pappa, syster och småbrorsorna. Massa karuseller, högljudda barn och socker. Kom hem vid 19 och fortsatte fix inför mottagningen. Snart ska ett välkomstbrev ut till reccarna och då måste alla papper osv stämma. Mycket fix för småsaker.
 
Annars då?
Midsommar snart. Hade tänkt köpa med mig en pizza och äta den på Bruket med Mårtis. Ska väl hänga lite på Filip som jobbar där också. En chillig midsommar med andra ord.
Har fått som en beställning på målningar, eller vad jag ska säga. En kompis har tre stora ramar som jag ska fylla med någon målning. Ska bli kul att jobba lite mer seriöst, har aldrig jobbat på beställning förut. Ska bli spännande helt enkelt.
 
Jobbar imorgon och på fredag. Kommer typ ligga helt utslagen till helgen. Kanske inte, men det ska bli skönt att få sova ut lite. Nu ska jag mysa i soffan innan det är dags för sängen.
Puss och godnatt.
 
1. Jobb 2. Köra till Sundsvall 3. Överaska Julia på hennes student.
 
Hej kompisar!
Efter jobbet i onsdags susade jag i hemlighet upp mot Sundsvall. Hade lånat bilen av mamma och åkte vid 18.30ish från Sundbyberg. Stannade i Uppsala och åt innan jag körde vidare. Kom fram till Svallet strax efter tolvslaget och sov hos Steffy. På torsdagen for jag in till stan, kollade på glada studenter och överaskade då Julia. Fint. Sen var det mottagning och blåsa ner till Stockholm efter det.
 
Kom hem till Jakobsberg igår vid 00.30 och jobbade vid 11 idag. Kom hem för inte så länge sedan och nu ska jag dö i soffan framför en film. Imorgon fyller syster år så då åker jag och mamma till Uppis för att fira henne. Blir fint det.
Puss!
 
 
De senaste dagarna via instagram. Avskedsmiddag hos Cia i lördags, en springtur när jag var tillbaka i Stockholm i söndags och sist en målning från igår.
 
Hej i alla fall!
Nu är jag tillbaka i Jakobsberg och igår jobbade jag min första dag. Har jättebra schema då jag bara jobbar sju timmar om dagen och fyra till fem dagar i veckan i sex veckor. Hur bra som helst. Efter det har jag ju några veckor ledigt, får väl se om jag lyckas ta mig iväg till Paris eller inte. 
 
Igår efter jobbet gick jag hem till Filip i Sundbyberg och hängde några timmar. Sen tog jag mig hem, lagade mat och målade. Ungefär så spännande livet är. Annars i veckan ska jag jobba onsdag, torsdag och fredag. Åker till Uppsala i helgen också, min kära syster fyller år.
 
Nu måste jag kila ner till centrum och fixa lite grejer innan jag ska iväg till Maria ikväll. Ska laga mat med henne, Amanda och Sofia från gymnasieklassen, ska bli himla mysigt.
Vi hörs hörreni, puss!
Hej!
Igår var det utgång på Stocken som gällde. Kom till kön 19.15 och kom in vid 21. Helt sjukt haha. Väl inne hade jag så himla kul, så bra dansgolv. Aaah, var helt lycklig osv. Tills vi skulle gå. Hittade inte min garderobsbricka i väskan, så den hade antagligen ramlat ur när jag plocka upp telefonen. Blev lite irriterad, visste ju att det skulle bli krångel med att få tillbaka jackan. Gick till garderoben, men min jacka hänger inte där. Får följa med bakom och kolla igenom, men där hängde den då inte. Så något geni hade antagligen hittat min bricka och hämtat ut min jacka? Orka folk.
 
Blev så fruktansvärt irriterad. Så himla onödigt. Inget värde i jackan, förutom att jag älskade den hur mycket som helst. Nåväl, det var ju bara en jacka, jag kommer väl över den.... Snart... Buhuhuhuuhu :'((((
 
Nu ska jag cykla iväg till ekoparken för en dag till i solen med trevliga människor.
Vi hörs kompisar, puss.
Hörrni, jag har sommarlov.
Det är helt galetmegaawesomefatastisktsuperskönt!!!
 
Igår skrev jag tenta från helvetet i nästan fem timmar och efter det väntade friheten. Gick på stan, hittade en vit spetsblus och gick på "skolavslutning" med blommor i håret. Vi hade grill för alla biomedicinare i Flogsta med mat och trevligt sällskap. Vid åtta tog vi oss in till stan och bryggan. Drack tentabubbel och dansade. Sov hos Cia och vi vaknade inte förän vid ett.
 
Nu är jag hemma och tar det lugnt. Så himla konstigt att inte känna sig stressad. Ska snart göra mig i ordning och fara till ekoparken för att grilla med lite guurlz innan det blir Stocken. Sveriges nationaldag, så då har de ett event som heter nationalborg. Lär bli ganska mycket folk huuurdihurr. Känns som en fin start på sommaren.
Ha det bäst kompisar, vi hörs!
Hej vänner.
Imorgon väntar friheten. Ska bara skriva en himla tenta först, sen väntar några månader utan plugg. Förhoppningsvis går tentan bra och då är jag ledig till och med september. Har pluggat som bara den de senaste dagarna, så idag ska jag ta det lite lugnare och bara läsa igenom anteckningar.
 
Till helgen far jag tillbaka till Stockholm för sex veckors jobb. Ska försöka ta det lite lugnt hemma hos mamma. Ska bli så himla skönt att slappna av, hinna träna lite, träffa kompisar, läsa och bara vila. Wiiiie.
 
På grund av det intensiva pluggandet de senaste dagarna har lägenheten förvandlats till en krigszon. Ska ta hand om disken först, kaoz. Har inga rena bestick, djupa tallrikar eller assietter haha. Handla och städa också. Inte det roligaste, men det måste göras.
Hörs senare.
PoK!

Hej alla glada!
(Och hej Augusta... Hehehe)

Har pluggat varje dag i över en vecka. Köttat som bara den. Orkar inte meeeer nu, vill bara ha looov! Pallarnte!!! Ska plugga hela dagen idag och på måndag, men sen på tisdag blir det nog bara lite repeterande. Tentan är på onsdag i sex timmar. Blir spännande. Nu måste jag cykla iväg och plugga.
Höra senare kompisar!