Kom nyligen hem från Gotland, kall som få. Där hade det snöat minst lika mycket som här, om inte mer! Dock var det över nollan där i förmiddags, här är det nästan 12 grader kallt. Usch.

Haft en väldigt, väldigt trevlig helg som jag inte orkar gå in så djupt på nu. I lördags var jag in till Visby och fikade med Hanna på världens mysigaste fik. Sedan gick vi till östra och kikade lite i affärer med Josefin. Tog sedan bussen till kräklingbo och mina gammelmostrar för fika. Idag har vi bara adventsmyst. Som sagt, väldigt trevligt!

Jobbig resa! Båten tar ju tid, det vet jag, men idag krånglade pendeln också. SL verkar inte riktigt fatta att vintern återkommer varje år. Så det drog ut lite mer på tiden än väntat. När jag väl satt på pendeln var det två puckade tjejer som satt och pratade livat, rätt underhållande faktiskt. Orden fett, cp och dylikt användes frenetiskt under deras diskussion. Associerade lite till programmet ung och bortskämd. Menmen, lite underhållning på tåget sitter ju aldrig fel.

Nu är jag supertrött och frusen. För att motverka detta ska jag ta mig lite flingor med mjölk och en STOR kopp rykande varmt te.

Tack och hej!


Nu är det riktigt kallt, vinter på riktigt tydligen!
Hemskt mycket hej från ett snöigt Stockholm!
Det har tydligen snöat i över 48 h enligt Mårtens pålitliga källor kom vi fram till på skolan idag. Väldigt mysigt faktiskt, till advent och allt. Snön är alldeles.. Mjuk och fluffig, nästan lite som bommul. Hihi, väldigt mysigt!
Ja, snart ska jag ta pendeln ner till Nynäshamn och ta färjan över till Gotland. Blir lite adventsmys med mormor. Imorgon ska jag då till Visby och träffa Julia på en fika/lunch, ska bli kul!

Sitter och lyssnar på James Blunt skiva Back to bedlam. Sjukt bra faktiskt, får enorma flashbacks. Älskade den och lyssnade på den nästan varje dag när den kom vid 2004. Alltså var jag 10, kooling. Dock väldigt depprimerande låtar, men bra. Jag gillaren!

Nu ska jag gå och packa det sista, bädda sängen osv innan avfärd. Hoppas det inte är så vågigt nu när jag ska åka färjan, det kan gunga så mycket. I onsdags tror jag det var, blev flera färjor inställda pga det blååsiga vedreeeth. Nu går de som vanligt dock, wihei. Ser fram emot en trevlig helg av gödning. Lär bli en underbar träning på måndag...

Så här nöjd är jag.

Heido!
Hejhopp!
Har gett mig själv träningsledigt ikväll, har för mycket plugg och lite ork. Så... Jag har suttit vid datorn istället och hittat en ny design istället, kul! : ) (Är oerhört teknisk, Ctrl +V och Ctrl +C, räcker långt!)
Så nu ska jag väl sätta mig ner och myspysa lite med matten. Oerhört trevligt... HEH.
Satte mig lite med ritplattan också. Tiden rinner iväg, nu hinner jag inte mer!
Hejdå!

Lite älder lilla My tänkte jag, hoho!
Hejerii!
Sitter och har kollat lite inne på H&Ms hemsida. Älskaaar lanvinkläderna! Åh, synd att jag inte har pengar.

Igår kan ha varit en av de jobbigaste träningarna någonsin. Så tänker jag nog jämt men gådagens träning var riktigt brutal. Bla fick jag springa fram och tillbaka i korridoren med 5 kilosbälte på magen och 2,5 kilo i varje hand. Sedan fick jag byta till 3 kilo och istället hålla upp vikterna, hålla guarden. Efter det blev det plattor. Alltså två minuter raka slag först. Sedan fick jag ta plattorna och Marcus fick köra. Jobbigt att bara stå med plattorna också. Sedan var det samma med uppercuts och krokar. Tror aldrig jag varit så trött i hela mitt liv. Kunde bara tänka på alla sepeungar i MTVs made, hur de klagar och har sig. Har lite mer sympati för de ungarna nu. Huga. Så nu ska jag pallra mig dit igen ändå. Ut i rusket. Det blåser jeteeeeehmykke! Kallt var det att gå hem. Men jag ska träna. Mind over matter.

Så nu ska jag packa väskan och kolla lite på engelskan tills imorgon.
Hejraaaah!

Oh-o-oh my g-g-god! Har den reklamlåten på hjärnan.
"I want Lanvin, not flowers!"
Köp gärna någon av dessa klänningar till mig. Ja, gör det!
Hej!
Slutade tidigt idag, fruktansvärt skönt! Engelskan var inställd. Eller ja, halva klassen skulle ha seminarium idag eller på onsdag om en bok vi har läst. Min grupp fick sista tiden på onsdag, kashing! Så jag traskade hem runt 12.30. Satt vid datorn och halvdåsade. Beslöt mig sedan för att sova en stund, när jag ändå hade tid över. Så jag sov i en dryg timme, mums. Mamma kom hem från jobbet under tiden och när jag kommer ut till vardagsrummet sitter hon i soffan med datorn i knät med huvudet bakåt och stängda ögon. Hon sov som ett litet barn. Så vi var rätt trötta båda två tydligen.

Nu har jag ätit lite macka och ska ta fram lite plugg. Samhällskunskap, som alltid typ. Fick dock bara tre sidor att läsa igenom eller något. Ovanligt lite för att komma från Cris. Idag fick vi tillbaka proven också! Vi satt och höll andan medan hon delade ut resultatet typ. Jag fick 58/69, och mvg-gränsen var 55 eller 56. Lycka! Trodde jag aldrig. Men men, där ser man! Nu kommer dock nationalekonomi, mindre kul.

Sen blir det lite träning också, wiho. Äter för mycket och tränar för lite. There'll be consequences! Så ja, det ska bli najs. Kulkulkulkulkul!

Matte på japanska är suugaku. Om man vill göra en mening till en fråga sätter man bara ka på slutet. Alltså blir:
Matte? = Suugaku ka.
Hm, fin kombination.

Jaaaaaaaha, men nu ska jag väl gå och göra något "viktigt".
HEIDÅ
Linas Kalles kaviar
Hejski!
Söndag igen, alla dessa söndagar. Var tänkt som en lugn helg från början. Det har den väl delvis varit men inte riktigt som tänkt. Harry Potter var i alla fall bra igår. Levde upp till mina höga förväntningar. Wah, söndagsångest här, someone call 911! Har läst ut the kite runner ikväll och den är ju inte direkt en mysig prinsessaga alá disney direkt. Hm, får väl slå på en disney eller något sen, mysa till det med lite te.
Fredagskvällen blev mysig med massa pizza, film och godis. Vi såg eurotrip och vampires sucks. Eurotrip är alltid rolig. Vampires suck var däremot inte den bästa filmen. Heh.

NU skiter jag i den här söndagen!
Heido
Josse, jag vill ha deeeeeeeeei!!!
Men du får inte komma hem!
Elskar dig.
Tjabba, tjena, hallå!
Idag har det varit ännu en lite konstig torsdag. Började inte förän klockan 14.20, så jag fick mig en välbehövd sovmorgon. Efter tio timmars sömn mår man brååh! Fanns ingen frukost hemma, mamma var och handlade precis. Så jag tog en mandarin och satte mig vid datorn istället. När hon kom hem efter.. Ja, kanske en och en halv timme hade jag inte gjort många knop. Hade fått på mig kläderna men det var väl typ allt. Vi åt gogogood lunch: Stekt kött med potatisgratäng och sallad. Mätt och belåten var jag efter det! Insåg rätt snart att jag hade bråttom. Typiskt mig. Är inte så bra på det där med tiden. Hann i alla fall i tid till matten. Hade japanska sen och när den lektionen var slut vid 16.45 var det bara att traska hem igen. Mycket spännande dag. Överväger att skriva en roman om den. Bara för att den var så spännande. Heh.

Blir en trevligt helg att se fram emot! Imorgon kväll blir det först pizza och sen film hos Fridis. Hur jag ska hitta dit med mitt lokalsinne är ju ett liten fråga. Dock har jag fått tydliga instruktioner om vilken buss jag ska ta och vilken hållplatsjag ska kliva av på. Så det ordnar sig noog!
På lördag drar jag och mami till Kista för att kolla runt lite och se på Arrey Pottah! Många som har sagt att den är bra, har höga förväntningngngngngngaaar. På söndag ska vi till Anna som bor... I Vårby? Nä, jag vet faktiskt inte. Men dit ska vi och äta mat. Mellan dessa trevliga saker måste jag läsa ut the kite runner och plugga matteeeeeee. Oh whyyy? Mattemattematte. Det tar aldrig slut!

Nästa helg är det första advent och då blir det mormor och Gotland! Har beställt bullbak, UTAN saffran. Jag tycker inte om lussebullar nämligen, så jag tänkte göra helt vanliga bullar. Möjligtvis med vanilj, nomnonmnonomnom!

Ojoj, nu blev det myckeee. Dags för sängeeen, gonatt på dii!
Hola!
Har nyss ätit lite, ska snart på träning. Borde egentlgen ha räknat lite matte innan, men det hinns nog inte. Bara så konstigt mycket i skolan nu. Blir väl en sån där mysig plugga-hela-helgen-helg. I alla fall lördag. Fredag ska jag äta pizza med några från klassen och se film. Vi ska se vampire sucks och, enligt mina önskemål, eurotrip. Det var inte någon som sett den! Kom igen, det är ju allmänbildning... : D
Ikväll blir det greys anatomyyyy! Har missat det de senaste två veckorna, så vi får väl se om jag fattar något. Får plugga lite på japanskan under pauserna eller liknande, har prov i hiragana, imotgon. Typ 50 tecken, alla vi haft hittills. Mys.
Så ja, nu ska jag packa väskan och åka till Hallonbergen för lite träning
HEJDÅ

Du vill haa mig!

Hejski pejski!
Är väldigt trött nu. Har pluggat nästan hela kvällen. Biologi nu, bättre än samhällen i alla fall. Hade prov i det idag, provet var faktiskt lättare än jag trodde. Väntade mig att Kris skulle slänga in en enda stor analysgrej eller liknande. Så blev det inte, skönt. Nu är det bara biologin imorgon, sen är det läsbok, väldigtväldigt bra. Är så trött nu och har knappt hunnit träna. Eller ja, jag har inte tränat alls.

Jag är tröt hest och ska dega lite framför svenska hollywoodfruar en stund, sen sängen.
Gonaatt!
Look, a jellyfish! It's my jellyfish and Ishall call him squishy!
Hemskt mycket hej!
Är nu hemkommen från Sundsvall. Har haft det väldigt trevligt, som vanligt. Mamma hade planerat att ta bilden upp ett tag och jag har ju inget bättre för mig på helgerna. Därför blev det Sundsvall nu igen. Ditresan var hemsk, det regnade, var mörkt och vi fick köra typ 90 km/h rätt ofta. Trodde vi skulle krocka hel tiden, leskit.

Imorgon blir det samhällsprov! Orkar faktiskt inte bry mig så mycket. Pluggar väl och gör det jag kan. Sen får vi väl se hur det går. Kunde läsa lite i bilen så jag hoppas det går bra.

Ja, så i helgen har jag hunnit med en rad trevligheter. Sov hos Stephanie på fredagen, mysigt att vara där, som alltid. Hon skulle till Härnö rätt tidigt på lördagen så jag åkte in till stan och fikde med Victoria och Sara. Skulle sedan upp till Issa, men det blev konstigt med tiderna så åkte hem till Victoria och åt istället. Blev så att jag sov där också. Åt för i övrigt så mycket mat och andra onyttigheter så att jag nästan spydde på kvällen. Inget shämt. Den där nattmackan ville inte gärna stanna i magen.
Idag på morgonen tog vi det lungt, åt frukost, kollade på tv osv. Vid 3 satt jag i bilen igen. När jag var påväg till mamma sprang en lös hund fram till mig för i övrigt. Jag skrek som den lilla flickan jag är, blev jätteschockad faktiskt. Bushunden sprang dock vidare. Tur för mig. Det blev det lite pinigt eftersom ägaren hörde mitt lilla skrik och mötte mig sedan. Heh.

Ja, nu ska jag läsa på om lite ministrar. Imorgon blir det måndag, ny vecka. Förhoppningsvis lite mer träning.
Ha en bra vecka, gonatt!

Sjukt slaskigt i Sundsvall. Nu finns ingen snö kvar här i Stockholm längreeee.
Skulle plugga lite ikväll, få saker gjorda. Hm, gick inte så bra. Har kollat på svts Ung & bortskämd istället... Asroligt. "Tio extremt bortskämda ungdomar bor tillsammans och måste klara sig själva." Ja detsäger sig självt, svinkul. De skulle handla och kom till rödlök. "Men den här är ju typ lila!" Hahahahah! Jaaaaa, spännande.

Ska snart ha prov i samhällskunskap. Synd att jag valde natur för att slippa himla samhällsämnen, jag är o-allmänbildad som en... Som en fisk! Kris, våran lärare, lackar ur helt om man inte kan någon "uppenbar" minister eller liknande. Jag kan inte sånt uppenbart, jag är ju en fisk? Jag vet inte riktigt vad jag ska plugga på, för hon sa typ "jag tar med några minsitrar, för det tillhör ju allmänbildningen". Jaha, kul för mig. Ska jag läsa på alla då eller? Jag kan ingenting om politik ju! U S C H
Krönikan som skulle vara till svenskan är jag nog klar med i alla fall. Yay, go me. Nähä. Men jag ska inte klaga, blir för mycket sånt! Jag er en klad hest!
Min bro Andreas fyller 25 år idag! Dock är han fortfarande 12 mentalt, hihi.

Jaja, nu ska jag läsa lite ur The kite runner.
Heidoooooooooooooo
Klad hest er ja!
Gör för mycket onödigt och pluggar för lite.
Har konstigt mycket att göra i skolan nu. Efter lov brukar det ju bli rätt lungt tycket jag. Tydligen inte. Har bioligiprov på tisdag och samhällsprov på måndag. Ganska mycket att plugga i båda. Uschaa! Sen finns ju självklart matten, svenskan och engelskan ovanpå det. Måste läsa färdigt the kite runner snart. Till engelskan alltså. Ja, nu ska jag inte klaga mer om det.

Typ 5 veckor kvar till min födelsedag eller liknande. Hm, vad ska man önska sig tro? Får väl fundera lite på deet! En kamera eller ipod kanske blir toppönskningen, heeeehe.

Sundsvall till helgen, igen. Mamma ska ta bilen upp nu, då sitter jag nog inte kvar här och väntar på bättre tider. Såååå, då får vi väl se vad jag hittar på!

Ska skriva en krönika på svenskan nu. Jag är väldigft dålig på det. Tydligen. Vet typ vad jag ska skriva om men inte hur jag ska börja texten och vad jag ska avsluta med. Pluggar lite biologi istället, mycket snällare. Fick tillbaka höinfusionen häromdan också, det hade gått braaa! Sköntizz. Samhällen får jag ta imorgon innan min första lektion vid 14.20. Hoho, sovmorgon!

Ja, nu blir det plugg och senare Grey's Anatomy!
Later!


Tycker inte om snön. Eller snarare, jag tycker inte om slasket.
Läs följande stycke extremt långsamt och drygt. Inte exakt vad som sades men ungefär.

"Jag tycker det är helt otroligt att jg kunnat bli känd i ett land som jag ens bor i.
Helt otroligt! Hur många kan bli det? I challenge you."
-Maria Montazami

Jag älskar den kvinnan! Hon gör mig lycklig. Hon är så naiv, så gullig och så dryg! Underbart. Kollar på svenska hollywoodfruar såklart. Trevligt!

Har tränat för första gången på en evighet ikväll. Skönt, men otroligt jobbigt! Lär ha en del träningsvärk. Vägde mig ikväll, som alla andra gånger. Trodde jag hade gått upp typ 1279124984683 kilo efter pizza, hamburgare, godis och allt annat onyttigt dom finns. Dock hade jag inte gått upp ett kilo, trots mängden intagen mat och den minimala träningen. Alltså, ingen träning på tre veckor. Bra tänker man kanske. Det jobbiga är att jag inte går ner däremot. Men det ska jag! Ska komma ner en viktklass, annars kan jag aldrig börja tävla. Hm, om jag nu vågar det i framtiden.
Min IDÅÅÅHL!
Kom nyss heeeem, har varit... Hemma. Alltså, är i Stockholm nu. Heh. Jobbigaste bussresan någonsin. Nästan. Alla bussresorär jobbiga, man glömmer bara hur jobbiga. Därför känns varje bussresa som den värsta. Jaaapp!

Så jag har idag ätit frukost vid 9. Sedan glass och kaffefika vid 12. Sen åkte jag buss i nästan fem timmar. Var rätt hungrig nu när jag kom hem. Har fått äta kyckling med klyftpotatis nu och väntar på efterrätten. Kladdkaka med grädde, mums! Jag kanske borde åka bort oftare, om det är såhär mamma reagerar när jag kommer hem! hahaha

Ja, fick tillbaka resultatet från japanskaprovet via mejl förut också. 64/65. Jag skrattade när jag såg resultatet. Hur kan JAG bara få ett fel? Jag är ju typ sämst på språk! Bara konstigt. Jag tror Mariko gillar mig. Score!

Igåår var jag på stan med Steffis. När vi åkte dit sa jag att jag inte borde slösa några pengar, det räcker aldrig till slutet av månaden och snart är det jul. Såklart att jag köpte ett par svarta byxor och typ världens mysigaste tröja inne på h&m. Hejdå pengar! Jaja, nöjd med mitt köp iaf! Dock tror jag byxorna kommer bli lite för stora. Får gå och dra upp dem nu, när de är nya. Inget bra tecken.

Massa mys i veckan, orkar inte berätta så mycket mer om den. Hihihahaho. Nu ska jag gå, se på tv, äta kladdkaka och dricka teeeee. Mums.
HEJDÅ
Hejsan!
Tänkte berätta lite mer om min vecka här i Sundsvall nu. Maskeraden hos Anthonia i tisdags var trevlig. Jag var kanske inte till mitt sinnes fulla bruk, men det var roligt ändåå! Alla hade klätt ut sig till braiga saker och var glada. Dagen efter var dock mindre trevlig. När vi gick upp såg allt någorlunda bra ut. Sen kom vi till toaletten. Den var inte nådig. Någon hade spytt och proppat ner massaaaaaaaaaa papper i den. Så det hade självklart blivit stopp. Jag Anthonia och Rebecka Kämpade tappert mot proppen med både pinnar, toaborstar och andra saker! Google hjälpte också till, men inte till någon större lycka. Det var ordentligt igenproppat. Vi hittade ett tips på internet om att man kunde hälla i kokhett vatten och massa diskmedel för att försöka lösa proppen. För att vi skulle kunna hälla i mer vatten fick vi ta ut lite innan. Det var bara att ta på kassar på händerna och tömma ut med en petflaska. Mysigt. Dock fungerade inte det heller. Ingenting fungerade! Anthonia tyckte vi skulle prova spola, men vi tyckte det var en dålig idé. Ingenting fungerade ju ändå, så vi prövade med det efter ett tag. Ingen bra idé. Tur att vi tagit ut mattan innan, toan svämmade över. Oerhört mysigt. Vi var helt villrådiga och insåg snart att vi var tvungen att stoppa ner handen. Så jag tog på min en kasse på handen, en sopsäck utanpå det, plastpåsar på fötterna och gick in till toaletten. Det var inte den mysigaste upplevelsen vill jag lova, men det fixade sig! Jag borde kanske överväga att bli rörmockare istället? Nä, usch!
Fresh!
Ja, sen hoppade jag in i duschen och vi städade färdigt det sista. När vi var färdiga blev det hemkörd pizza och Aladdin - rövarnas konung. Tog mig sedan ut mot Njurunda. Stannade hemma hos Elin ett tag. Där träffade jag Stephanie, Moa och Mathlida. Elin fixade lite naglar, mys. Åkte hem till Julia senare också. Vi spelade Zelda hela kvällen, asnajs! Imorse vaknade vi typ vid ett någon gång. Efter frukost blev det mer Zelda. Satt nästan hela dagen, väldigt mysigt. Vi ägde, heheheheh!
Yep, trevligt måste jag säga. Ikväll ska jag sova hos pappa och vara kattvaktis. Pappa med familj har åkte till Södertälje och katterna behöver mat. Jadu, trevligt men lite ensamt. Får väl slå på en film innan jag lägger mig.

Jag var le fransman! Väldigt sexig, jag vet :')
Hadet braaa, hejdaaah!
Hejskiiiiii!
Är hos pappsi nu, väntar på maaat. Kom till Sundsvall lördag eftermiddag och åkte till Njurunda direkt. Där träffade jag Amanda, Ida och Mathlida på rimini, pizzaaaa! <3
Efter maten gick vi upp till Amanda, åt godis och ägde. Jag åt godis tyyyp heöa dagen. Dagen innan också. he-he. he.
Igår åt jag middag hemma hos Stephanies morfar, väldigt mysigt! Åkte hem till henne efter och såg på kick-ass. Bra film, dock väääldigt brutal. Sedan sov vi hur länge som helst. Det är inte riktigt sant, men vi sov länge.. :)
Tog bussen in hit sen, så nu sitter jag här. Mmmmm. Imorgon blir det först ner till stan och se på Julias lägenhet. På kvällen blir det Anthonia och maskeraaaaad. Fick låna en basker av Amanda, så fransman blir bra!
Yess, nu börjar pappa med maten och jag ska gå och störa Fredrik!
Hejdaaaah!