Idag, kvalborg, verkar det i alla fall fortsätta vara torrt och ganska varmt, men ser värre ut för valborg. Regn efter 16.00 och svinkallt på kvällen?! inte ok. Ohh well, det blir nog bra det här med.
random google-bild från sökningen "valborg uppsala". Älskar kaozet.
 
Hej vänner!
Då var det redan slutet av april och nu börjar valborgskaoset. Jag har ett litet pluttigt seminarium 10.30-12.00 imorgon, sen blir det uppkorkning av bubblet. Ska dricka lite mousserande innan Festikvalborg på ÖG och då kolla/lyssna/dansa till Den Svenska Björnstammen. Har lyssnat på deras nya skiva konstant under de senaste dagarna, så pepp. Idag är det väl skvalborg (..?) och imorgon kvalborg. Sen blir det väl valborg och finalborg på det. Har ingen riktig koll på dagarna haha. Imorgon är det i alla fall dagsfest där på ÖG, så det blir en tidig kväll så att valborg blir ok (läs: inte en bakisdag). AHHH JAG ÄR SÅ PEPPAD. Ska ta mig iväg till ekoparken nu för lite häng i det fina vädret. Får passa på, ska inte bli lika fint väder på kval- och valborg såklart.
Får passa på när en har chansen.
Ha en fin valborg, PUSS PUSS PUSS!


Hej kompisar!
Igår var det lördag och dags för årets fest på kollektivet Övre Fjället i stan. Temat var brott och straff så jag klädde ut mig till brottslingen Cruella de Vil. Började med grill och lite förfest hos Lovisa innan det blev avfärd mot festen vid 21. Kom till kollektivet och kollade på hur häftigt de i huset hade fixat "pynt" enligt festens tema. Wall Street på nedervåningen, gröna milen ner till källaren, Dexter-tema i entren osv osv. Helt sjukt vad häftigt det var. Dansade på varma dansgolv, drack billiga drinkar, pratade med andra Cruellas (vi var tre på festen haha), dansade till sambamusik i rökrutan, hängde med kompisar och. så. vidare. SÅ himla bra kväll. Idag vaknade jag med håret i en turban som jag knutit upp när jag kom hem vid 5. Ser idag ut som på bild tre, ska nu hoppa in i duschen och göra håret grått och äckligt istället :)))) Lär ju inte få ur det på minst en vecka. Sen får vi se vad jag orkar idag, booorde väl egentligen plugga. Pallaaaa.
Svenska Björnstammen har släppt nytt och på tisdag ska jag dansa till dessa låtar live, wooohohoho!
 
Hej tjåmpizar.
Det är torsdagskväll här i Uppsala och veckan har som vanligt rusat förbi. I tisdags hade jag föreläsning till 15, satt på möte 18-19.30 sen grillade jag med några B-rudar innan det blev en kort stund med dans på Snerikes. Var hemma vid 23.30 och på föreläsning drygt åtta timmar senare. Då var det onsdag och efter föreläsningar samt en sväng till systemet (Valborgs-bunkrade) blev det sist en styrelsemiddag på Snerikes (igen). Idag var det först seminarium och en håltimme innan en lab där en person bastade och vi mätte tryck, puls, temp osv. Skojsigt!
På håltimmen rullade jag till stan och skrev på kontrakt för ett studentrum på Rackarberget som jag får tillgång till i maj. Flyttar alltså om typ två veckor, knas. Efter det så var jag en sväng förbi arbetsförmedlingen för en "miniintervju" för kommunens tjänster som personlig assistent. Hoppas på att få jobba med det i sommar!
Nu måste jag läsa en artikel till morgondagens grupparbete och sen tar jag helg!
 
Hej!
Idag var det föreläsning 08-15 och nu har jag nyss kommit hem. Mailat lite och nu måste jag duscha innan jag ska iväg på ett föreningsmöte. Direkt efter det rullar jag till stan för att grilla med några härliga B-rudar. Kanske avslutas kvällen med lite dans, kanske inte. Imorgon börjar det i alla fall om med föreläsning 08, så får se hur mycket jag orkar.
Ha en fin tisdag!
puss
Fler bilder från förra våren, så himla fiiint!
 
Hej vänner.
Idag var det visst måndag, men känns ju som söndag då det är en röd dag. Igår så grillade jag mega-mums-gott (baconlindad sparris och grillspett med zucchini och campinjoner♥) och satt med fina vänner i solen. När det blev kallt rörde jag mig hemmåt och tog mig ut på en lång promenad. Idag sov jag ut (vaknade pigg strax efter 09, vad hände?) och promenerade till Josefin. Pluggade där i några timmar innan vi cyklade ut till Boländerna. Där handlade jag lite till en utklädnad eftersom jag ska på maskerad i helgen. Efter den lilla cykelturen tog vi oss tillbaka till Josse och böckerna. Nu väntar en lite köttig vecka, sen är det nästan valborg, wohhohoohp. Dör peppighetsdöden såklart.
Nu blir det dusch och säng, pusshej.
Bilder från förra våren, såååå himla härligt med lite värme och sol!
 
HEJ KOMPISAR!
Det har varit påsk. Det har varit mängder med mat, sällskapsspel vid mammas köksbord, kaffe tidigt för att hänga med i morgonmänniskornas tempo, middag med släkten, bus med syskon och en himla massa annat. Nu är jag tillbaka till Uppsala och redo för veckan. Ska snart ner till affärn, handla lite och sedan trampa till ekoparken för att grilla med vänner i solen. Åh våren, har jag sagt att jag älskar dig? Det gör jag i alla fall!

Ha en fin söndag!
PS. för er som ej sett denna bisarra unges version av Bang Bang, gå in och kolla HÄR!
Kan inte någon vänlig själ där ute säga mig vem jag är? Varför är jag så bra, varför jag bör få ett awesome sommarjobb. Säga mig varför jag bör tjäna minst en miljon i timmen. (För det borde jag, inget annat är rimligt.) Kan denne person också bara servera mig ett jobb? Ett roligt och utmanande jobb där jag kan utvecklas och tjäna multum. Gärna ett boende också, som jag får flytta in i kring 29/5 (med en superlåg hyra och pangläge såklart.) En miljon på banken skulle inte heller sitta fel.
Tack på förhand.
Hej vänner.
Nu är hetsigaste hets-veckan slut och det är lördag. I veckan har det varit fullt upp med föreläsningar, lab, träning, histologiplugg och middagar med mera. I onsdags kom Alisha, Lisa och Lovisa hit så då stekte jag pannkakor till oss allihopa. På torsdagen åkte jag direkt från skolan hem till Augusta för där skulle de mest fantastiska hamburgarna produceras och konsumeras. Alltså. Denna. Burgare. Dör lite när jag tänkte på den.
Aulina-burgaren (nedifrån och upp): friscobröd, cheddarost, hemmagjord burgare, hemmagjord dressing, bacon, stekt ägg, karamelliserad rödlök, smulad chevré, cheddarost och ett friscobröd som lock.
Jag blir typ helt apatisk när jag tänker på den eftersom den var så god. Flott i hela ansiktet, över händerna, på bordet osv osv. Möms.
 
Annars i veckan har jag fått veta att jag klarade tentan i metabolism (wooohooo!!!) och dessutom att fredagens dugga i histologi gick bra. PUH! Nu är det bara att kötta på sista med fysiologin så är det nästan sommarlov!
 
Det har än så länge varit en riktigt lugn helg. Igår var jag så sliten efter veckan, men blev ändå bio med syster. Vi såg Wes Andersons film The Grand Budapest Hotel som var sådär mysig och serieaktig som jag tänkt mig. Resten av helgen blir det städning, plugg, häng hos syster och imorgon mys hos farbror med familj.
Trevlig helg på er!
Hej kompisar!
Det har varit en hektisk vecka än så länge och så ser även resten av veckan ut. Dagens schema var följande:
07.20 råka vakna sent
08.15-12.00 Föreläsning om njurarnas fysiologi
12.00-13.00 "lunchmöte" där grupparbete diskuterades
13.00-16.00 BMCs bibliotek och histologiplugg
16.30-17.25 Spinning på Campus
18.30 Hemma
19.00-20.00 Plugga histologi
20.30 Handla en massa mat
21.30 Laga mat och diska
22.18 (Nu:) äta mat och se serier.
Sen blir det sängen, herre så skönt.
 
Resten av veckan blir det ungefär samma sak fast med någon middag med vänner, träning, möten ohc på fredag blir det håltagning i örat. Hetsig, men bra vecka!

Igår var det alltså fredag och dags för gasque. Skippade sista timmen på föreläsningen så jag kunde gå hem och göra mig i ordning. Tog mig till Martin för en fördrink. Han satte på sig manschettknapparna, smuttade på sin whiskey och diskuterade några paragrafer eller bestämmelser. Började skratta högt åt detta betéende, sen tog vi oss in till stan och ÖGs nation. Där var det gasque med medicinska sektionen så vi fick äta gott och ha det trevligt.
 
Idag är det lördag och jag är supertrött. Låg i sängen nästan till 14 haha. Nu ska jag sätta på lite kaffe och städa fram lägenheten. Ha en fin lördag kompisar!
 Bilder från april förra året.
 
Hej vänner!
Har de senaste dagarna haft föreläsning på skolan, hängt hemma hos syster, haft möte med föreningen, sprungit i stadsskogen (fortfarande ljust vid 18!) osv. Tycker det är så himla himla skönt att det äntligen blir ljusare. Då kommer våren som en orkan och plötsligen är det nästan maj. Håller på att smida planer inför valborgsveckan och idag köpte jag biljetter till FestiKvalborg på ÖGs. Alltså dagen innan valborg, då ska Svenska Björnstammen spela och det är feeeuuuzt till 04!!! Så taggad.
Håller på att läsa igenom ett kapitel igen till morgondagens arbete i fysiologi om könshormoner. Slår mig hela tiden, nu när vi läser så mycket om det, att kroppen ens kan fungera. Helt sjukt.
Nåväl, nu måste jag läsa. Puss.
 
PS. April öppnade med ett riktigt aprilskämt: snö på morgonen den första april. Kul skämt, april, verkligen. DS.