Har fixat ytterligare för skivan idag.

Kollade en asfin lokal i närheten som vi bokade och skrev kontrakt för med våran parallellklass. Dock var ingen från deras klass med men vi hade förstått det som att alla var med på det. Kom tillbaka till skolan och det var tydligen inte så att alla var med på det så nu blir det massa fler grejer att ordna. USCH. Vill bara få det gjort och låta företaget fixa festen. MEEEN som det ser ut nu blir det på GRAND GARBO i Sundbyberg!



SJUUKT HÄFTIG LOKAL!

Hoppas vi kan lösa det på något sätt imorgon, vill verkligen ha Garbo!

Om det blir där är det den 29 Mars i Sundbyberg, kom på FEZT!

Ingen fezt nu dock, bara fysikplugg.
Heido.
Har ordnat en massa inför studentskiva igår och idag!
Till våren är det då min student och våran klass ska ordna en skiva(fest) som förhoppningsvis blir supernajs! Både igår och idag har vi varit in och kollat på olika lokaler. Imorgon ska vi kolla på en sista lokal, sen måste vi bestämma oss och spika ett datum. Studenten är väldigt långt bort men ändå nära!

På grund av skivfixet har jag inte pluggat varken igår eller idag
och jag behövde verkligen det, vilket leder till att jag har massa att göra. På fredag har jag fysikprov, ångest. Inget kan ge en så mycket ångest som skolan. Fy.

Så nu måste jag sova så jag orkar stimulera lillhjärnan på skolan imorgon.
Gonatt!




Ps. Jag har knappt ett år kvar av gymnasiet!?  G A L E T !  Ds.
Har köpt världens finaste skor idag. Är väldigt glad må jag säga.



Inhandlades på Kista, mor betalade hälften. tack, pusspuss på gullemamma. Kanske inte supervarma för vinterns kyligare dagar, men vad gör väl det?

Knut växer snabbt
, har börjat på 5:e nystanet nu, lär väl vara 1,5 meter i alla fall.

Nu måste jag sova. Imorgon blir det en lång dag, med Fotografisk Bild som start på dagen!
Gonatt!
Är för trött för det här.

Världens bästa kille : http://danielrodin.bandcamp.com/
Down by the stone går på repeat. Så som den gjort i över en timme. Fina fina låt.

Gjorde en liten bild ja.

Hon är brun.

Gonatt.
Idag mår jag mycket bättre, wiho!

Var tvungen att gå på skolan idag för vi treor hade projektdag, introduktion på projektarbetet osv. Jag gick ju forskarskolan i sommar så det var mitt projektarbete. Så vi fick typ snacka med en lärare och alla vi coola som forskade behöver typ bara göra några mindre ändringar på våra rapporter, sen är PA:t färdigt. Riktigt bra!

Gick hem igen vid typ 12. Hade massa läxor eftersom jag missade lektioner igår, så det var bara att sätta sig med kemin. Jag läste kemi A i ettan = över ett år sedan. Att börja med kemi B nu känns inte så superkul men när jag satte mig med uppgifterna gick det faktiskt bra! Jag blev helt förvånad. Hoppas det blir bra jag!

Sen har jag stickat lite på Knut också, han är 111 cm vid det här laget! Min lilla halsduk, jag är så stolt över honom! Sen har jag ritat en bild, hihihihoho.


Hahahhhiih.
Nu ska jag gå.
Hejdå.
Idag har jag fått feber, kanon. Så har pendlat mellan sängen och soffan. Hade 5 lektioner idag som jag missade. Bra start på läsåret! Imorgon har vi projektdag, introduktion på det vi ska göra osv, vill inte missa! Buhu. Sjukt onödigt att bli sjuk.

Vill bara bli frisk nu. Nu. Så jag får väl gå in och sova igen och bara hoppas att jag känner mig bättre imorgon.

Klockan är 20.22.
Gonatt.
Känner mig inte så peppad för tillfället.

Var faktiskt rätt så peppad att börja skolan, träna osv. Igår efter en springtur fick jag ont i halsen. Döden. Så idag har jag lite sjukdomskänningar och då går mitt humör i botten. Vi började dessutom med fysiken igen idag. Vi har, som tur är, repetition av de tidigare områdena vi läst. Så på håltimmen satte jag mig och läste igenom, allt kändes väl ändå okej och sådär men när jag kom hem, fy. Efter ett halvår och repetition tycker man väl att jag ändå borde kunna förstå uppgifterna? Första frågan på A-delen (den "lätta" delen) fattade jag ingeting på. Andra ingenting heller. Kollade på tredje, ja den kunde jag kanske. Nej tyvär, helt fel.
MAN BLIR SÅ LYCKLIG

Jag köpte hur som helst ett årskort på friskis&svettis igår! Nu ska här gymmas, spinnas, jympas... coreas... Nä, men träna ska jag!

FRISK OCH SVETTIG!

Jag vill gå på popaganda!

Lördagen den 27 augusti spelar Lykke Li där och jag vill se. Vill.
Har pengarna men ingen att gå med så det var ju lite trist.

Gå med mig?

Kvack!



Regnet har ihärdigt fortsatt att falla. Så idag har jag suttit inne hela dagen. Kollade på transformers förut och nu stickar jag. Min lilla halsduk, vid namn Knut, växer sig allt längre. Snart kommer det bli tillfälle at använda honom också, hösten på ingång.

På måndag drar väl skolan igång på riktigt antar jag. Fast första lektionen på måndag är estetisk verksamhet och det läste jag i ettan så då börjar jag klocka två. Lagomt slappt och bra. Känner mig lite orolig för alla kurser fortfarande, men när jag väl kommer igång och får sätta mig in i de olika ämnena hoppas jag det blir bra. Det är ett år kvar, bara att kämpa sista!

Så nu ska jag fortsätta sticka på min lilla Knut.
Hörs!
Det är faktiskt mysigt med hösten. Regnet också, så länge man får vara inne eller åtminstonde torr. Nu smattrar de små dropparna mit rutan, det blir nog en riktigt myshelg för min del.

Hade första skoldagen idag. Gick dit, träffade klassen och hade skolfoto. Var gangster, vi får väl se hur kortet blev. Åt lunch på skolan och sen slutade vi så jag cyklade hem.

Åkte in till staden senare under dagen och träffade min storebror och kusin. Vi uppsökte ett väldigt trevligt café, drack kaffe och åt jättegod blåbärscheesecake. Började regna när vi var i stan och det har tydligen utfärdats en kalss 1 varning för regnet i Skåne och det regnet kan eventuellt ta sig hitåt. Måttligt med regn räcker gott och väl, bara så man får lyssna till smattret mot fönstret ett tag.

Nu ska jag njuta av denna mys-fredag på bästa sätt: med te och akvarell!
Pusshej

we♥it.com
Börjar skolan imorgon.

V I L L   I N T E

Jag vill verkligen inte.

Nu får jag ångest. Upp tidigt imrogon. Skolfoto FÖRSTA DAGEN?! Fattar ingenting. Sen börjar väl skolan på riktigt på måndag med lektioner osv. Kul med Fysik B, Kemi B, Biologi B, Engelska C, Matte E m.m.
KUL LIV!

Nu ska jag gå och prova gangsterkläder. Sista skolfotot imorgon och då ska vi ju klart ha lite spex.

Deppig tjej signar ut.
Puss hej.
Snart är det höst, det är kallt och molningt! Förbereder mig genom att sticka århundradets mysigaste halsduk. Den är för tillfället 33 cm men ska minsann växa.

Myshalsduken. Tror jag ska döpa den till Knut. Min (snart)långa fina Knut ♥

Har varit i Sundsvall i helgen men lyckades inte ta så många bilder eftersom batterierna dog. Här kommer i alla fall lite blandade bilder från den senaste veckan.

Syster med fransk pojkvän, gullhönorna.
Lilla fina mamma.Jag och lillmamma.Fika vid vattnet, supermysigt!Bakgänget: Lisa, jag och Maria.
Nomnomnomnom, muffins!



Skolan börjar om fyra dagar, PANIK!

Jag har sådan beslutsångest.

Imorgon bilar jag till Sundsvall men Josse och JC. Mycket trevligt, ska träffa Victoria på kvällen och sen på fredag är det pappas 50årsfest. Tidigt på lördag rullar bilen tillbaka mot Stockholm och då är frågan om jag ska åka med eller inte. På lördagkväll är det en kompis som firar sin 18årsdag, men jag kan bara vara med till typ 11. För sedan ska de myndiga, otippat nog, gå på krogen. Synd att jag bara har 4 månader kvar att vara minderårig. Kul liv.

Jag kan stanna till söndag eller lördag också men då måste jag åka lastbil hem. Det hade varit grymt skönt att få åka bil från dörr till dörr men att stanna hade ju också varit trevligt. Skolan drar igång nästa fredag så det hade varit bra att vila upp sig lite innan dessutom.  B E S L U T S Å N G E S T



Lite bilder från forskarskolan:
Jag är best friend med Alfred Nobel
NT-gängetGrymmaste gruppen.SÄLARNA! ♥Fokuserad!Snyggaste glasögonen i stan.

Häftigaste forskarna jag känner till. Nobelpriset nästa.

Nu ska jag försöka packa lite och sen drar jag ner till Maria.
Hörs!
Hola burritos!

Igår när jag vaknade kom jag knappt ihåg något från dagen innan. Hade ju pratat massa strunt om leverprover osv, spännande.

Jag följde igår med min kära syster till Skavsta flygplats. Där plockade vi upp hennes franske pojkvän som flugit från Pariiii. gullhönorna vettu. Sen åkte vi hem igen, gjorde mat osv. Bestämde mig att gå ut och gå så det gjorde jag. När jag kanske hade 1-2 km kvar började det att tokregna! Kan ju säga att jag sprang. Att jag blev blöt gjorde mig ingenting men min stackars lilla iPod som låg i fickan på magen var inte lika glad över regnet. Så jag sprang, för min lilla Poddies liv. Haha. Kom hem, genomvåt och dötrött, men lillen överlevde ♥

Nu ska jag följa med syster in till stan och visa the frenchie Stockholm!
Later!



Ser nästan ut som galna forskaren från förra inlägget.

Nu är min vecka av forskning i Karlskoga slut.
Har haft sjukt roligt och (faktiskt) lärt mig riktigt mycket! Har gjort en jättespännande laboration, skrivit raopport och presenterat, ätit mat, sovit för lite, träffat massa trevligt folk, badat m.m.

Har sovit nästan hela tiden sen jag kom hem vid 2. Pigg tjej. Så jag ska nog gå och sova nu, försöka återhämta mig.

Gonatt!