Har sån fruktansvärd ångest.
Klockan är 21.39 och om ca 10 minuter (enligt P&Ls schema) ska Lykke Li upp på scenen fantasia.
Ack, du grymma värld!
Fuuuuuuuuu, jag vill vara där! NunununununuNUNUNUNU NU NU NU NU N U  N U     N U          NU!
Buhu.

Igår var jag med Maria och Amanda på stan efter jobbet. Såg en av Mange Makers-killarna där två gånger. Dog av garv. Han hade samma kläder som i videon, haha.

Fest hos Mange!

Tha [email protected] ADDAAAA JAO

Jaja.
Ikväll är jag fylld av fred och kärlek med fina vänner och ser på Lykke Li i tanken.
Vad är väl en bal på slottet?


Kärlek till Lykke ikväll!
Och alla andra kvällar....

Nu ska jag gråta lite över gatufesten nästa vecka och om jag ska gå eller inte. Typ 1200 för två kvällar med underbara människor, fin stämning och Håkan Hellström mfl. Är det värt det?

GONATT
Det är så varmt.

V A R M T !

Påväg till jobbet idag var det problem med tåget. Eller ja, vi fick inte kliva av i Sundbyberg för där stog det ett "tåg med tekniska problem". Så vårat tåg fick vända tillbaka. I Spånga kastade sig jag och mamma på en buss. Med typ 200 andra människor från tåget.
Så. Trångt.
Jaja, vi kom till jobbet. Visserligen en timme sent men dit kom vi. Slutade vid 12 och hjälp vad varmt det var när jag kom ut! När jag kom hem tog jag en lång cykeltur. Man kan ju inte bara sitta inne i det fina vädret (som jag gör nu..)

Hoppas kunna övningsköra lite ikväll. Har gjort det de senaste två kvällarna med lilla mamman. Jag måste hitta en bra körskola också. Usch, hatar när jag måste bestämma mig.

Borde göra något eller gå ut.
Hörs!


puss
Idag var klockan ställd på 05.15. Pigg då vill jag lova.

Slutade dock vid 12 så det var bara ett 6timmars arbetspass, inte så farligt. Mamma slutade samtidigt så vi åkte hem tillsammans och stannade för att köpte jordgubbar på vägen. När vi kom hem åt vi gubbar med glass på balkongen. ♥
Typ de godaste jordgubbarna jag ätit. Sen blev det till att sova nästan en timme. Hade kunnat sova minst hundra till. Men så blev det inte, man måste ju kunna somna ikväll också!

Det är superfint väder nu! Solen skiner och det är jättevarmt nu, trots att jag sitter i skuggan. Nu när jag jobbar börjar jag alltid 06.30 vilket kan bli lite jobbigt men slutar då 12 eller 14.30. Om jag slutar så tidigt har jag ju nästan hela dagen kvar efter jobbet, grymt skönt!

Nu drar jag vidare!
Hedjå!


stek
Nu är jag faktiskt hemma!
Lite mycket som händer och det är sommar så har inte så jättemycket tid för datorn. Men bilder från Sundsvall har jag ju lovat så de kommer här!



Fina dagar!

En fin helg har det också varit. Åkte ut till landet med mamma igår på morgonen, firade midsommar och åkte hem idag vid 7. SKönt att bara ta det lungt men trist att jag inte kunde vara med mina friendzZZ (låtsas att jag har sådana..)

Nu ska jag väl slå på en film och sova.
Kul lördag.
Kul liv.

HEJDÅ
Snart åker jag hem till Jakobsberg igen.
Om typ 6 timmar. Lär vara död när jag kommer hem ikväll. Eller ja, kanske inte ikväll men död kommer jag vara när jag ska upp till jobbet imorgon. Åker hemmifrån vid 6 ungefär. Döden död. Nej nu ska jag sluta. Jag är sjukt glad för mitt jobb och imorgon är det bara inskolningsdagen. peppad som få på att tjäna lite egna pengar!
Har sovit hos pappa sen i söndags men igår åkte pappa med familj till Rhodos. Shit vad jobbigt att åka till 28° och sol i en vecka. Så Issa kom och såg på film med mig på kvällen. Såg på The Notebook. Gråtfest i soffan vill jag lova.
Nu ska jag laga lite mat och packa det sista innan hemresan.
Lägger upp bilder när jag kommer hem.
PUSS
Han som spelade Noah i The Notebook var ju inte direkt ful!
Hej igen!
Är hemma hos pappa nu, han kom hem från Norge idag. Har 3 dagar kvar innan jag åker tillbaka till Stockholm. Eller ja, Järfälla. Buhu.
Övriga hushållet har redan gått och lagt sig men jag är så otrött så det är inte sant. har gått och lagt mig för sent de senaste dagarna så nu är det för tidigt för att sova! Vet inte vad jag ska göra, uhuhu. Jag är så rastlös!
Jaja. Jag borde väl sova. Lovade lillebror att han fick väcka mig imorgon. Osmart drag.
Bara kärlek.
Pusshej.
weheartit.com
Hallå!
Är fortfarande i Sundsvall och dagarna blandas med varandra. Kommer knappt ihåg vad jag gjort och inte. Hahah.
Ja det är dåligt väder nu, usch och fy. Igår träffades nästan hela klassen från grundskolan för en liten återträff! Mycket trevligt hade jag. Vi var först ute men när det började regna gick vi hem till Robyn. Sov hos steffy så idag har vi ätit frukost, myst och nu ska vi se lite project runway.
Ikväll blir det en träff med min klass som jag gick ettan med. Alltså i gymnasiet, hahah.
Har haft lite vi-är-så-stora-nu-allihopa-ångest de senaste dagarna. Okej, ångest är väl att överdriva men snart har jag gått ut gymnasiet, ska plugga vidare/resa/köpa lägenhet/whatever.
Jaja. Nu ska vi mysa på.

Hörs!

Är i Sundsvall nu. Sover hos syrrans kompis för tillfället. Har redan sovit hos Stephanie och haft det mysigt. Nu regnar det och dimman låg tät imorse. Vaknade av åskan inatt. Det är rätt skönt ändå, fast solen kan gärna komma tillbaka imorgon.

Kollade på yr.no. Verkar tyvär som att vädret ska vara dåligt hela veckan. ÄSCH, jag är glad ändå!

Nu får vi väl se om jag kan hitta någon som vill träffa mig idag annars drar jag nog upp till papsen (som visserligen är i Norge) och hälsar på småbröderna. Imorgon slutar yngsta brodern Fredrik, p10, skolan och jag tänkte att jag kunde väl vara med på avslutningen. Sen blir det Josefins födelsedag.

Vi hörs något, pusshej!


HJÄLP

Jag har världens packångest. Mitt tåg till Sundsvall går om ca 3 timmar och 45 minuter från centralstation. Blir alltid så himla orolig att jag ska glömma att packa något av någon dum anledning. Jag kan inte komma på någonting men vet att jag kommer göra det när jag sitter på tåget eller liknande.

Ikväll ska jag i alla fall sova hos Stephanie och grilla på grimman med henne och Amanda. Supermysigt verkligen! Hoppas verkligen det kommer bli en toppenvecka. Har svårt att tränka mig annat. Jag är så glad att jag ska få åka nu, wi!

Så, jag ska väl återgå till mitt packande. Vi får väl se hur mycket jag kan uppdatera i vecka, annars kommer det nog en bildbomb när jag kommer hem om 11 dagar.
Puss hej!


(Bilder från igår)
Ren glädje.

Idag har jag varit på skolavslutningen och sen åt jag lunch hemma hos Maria, supermysigt. Fick så sjukt god mat, så borde man ha det jämt! Vi spelade lite kort också. Jag vann när vi spelade plump! hahah.

Nu ska jag packa inför Sundsvall och sen blir det att ladda om för en liten avslutningsfest ikväll.



HA EN TREVLIG SOMMAR
Jag är superjättetrött men imrogon får jag sommarlov!
Det har nog faktiskt inte sjunkit in än, att jag ska få lov alltså. En underbar sommar väntar.

Idag har jag knappt suttit ner någonting alls! Idag var det "klassens dag" så vi åkte ner till Görvälnsbadet och grillade, spelade kubb och badade. Årets första dopp för mig. Det var faktiskt väldigt skönt i vattnet, när man tappat känseln dvs. Heh.
Sen kom mamma med bilen så övningskörde vi ett tag. Körde hem och började nästan på en gång att baka en morotskaka. Det är ju skolavslutning imorgon så jag tänkte baka lite till mina kära klasskamrater. Vid 5 åkte jag och tränade. Körde badminton, lite oväntat på en boxningsträning, och det var sjukt jobbigt. Svettades som en gris och på slutet blev det blodigt allvar. Lie vann, buhu. Sen fick jag skjuts hem och satt barnvakt i ca två timmar. Sen gjorde jag glasyren till kakan. Sen sen sen. Sen hamnade jag nog faktiskt här. Trött är jag.

Så nu ska jag gå och sova. Imorgon går jag min sista dag som två. Då borde jag väl typ räknas som trea efter avslutningen?
Jaja, gonatt!


Plums
Hej alla små kottar!

Då var väl skolan typ över. Alla uppgifterna är gjorda så det är bara betygssnack, tillbakalämning av böcker osv imorgon. På torsdag är det "klassens dag" så då ska vi typ grilla och på fredag är det avslutning. WIHO!
Då har jag alltså i stort sett avslutat 2:an i gymnasiet. Bara sista året kvar. Blir väl till att kämpa in i det sista.

Det är typ 18 grader ute. Klockan 22.09. Inte är det mörkt heller. Galet. Snart sommarlov, Sundsvall, massa trevligt folk och annat bra. Jag kan knappt vänta!



Jaaa, här är vad jag köpte när jag var på stan härom veckan! En vit skjorta, ett par tights, 3 ringar, armband, solglasögon, kepa, skärp, solpuder och benskrubb/slip/sak. Benslipargrejen (den rosa saken på bilden) skrubbar man typ benen med så slipar den bort döda hudceller och hår. Asbra, men jag gjorde liiite för mycket så skrapade typ upp sår haha.


Ja, nu borde jag väl kojsa så det där sommarlovet kommer någon gång.
Puss och gonatt!
Jahapp, då var snart min ledighet slut. Nödvändigt med en helg på 6 dagar en vecka innan skolavslutningen. Fel att bara få sluta en vecka tidigare istället?

Idag har jag tagit det lungt vill jag lova. Jossi skulle åka till Sundsvall imorse så följde med henne in till centralen. Åkte hem igen och spelade lite sims. Datorn blev tokvarm (som alltid) så jag stängde av den ett tag och jobbade matte. Sista uppgiften, sen är matte D färdigt. Under to the bart. Låg och läste med blev trött så sov i kanske en timme. Spelade lite sims igen. Var ut och gick med mamma när hon kom hem från jobbet. Bara en sån där fin vilodag.

Och OCH jag har lite ångest över en grej. Jag jobbar ju slutet av juni och hela Juli. Tror det är gatufesten i Sundsvall helgen den 7-9 Juli och jag jobbar inte lördag-söndag då. Slutar 12.00 på fredagen. Tar jag ett tåg på dirren till Sundsvall efter jobbet kommer jag hinna dit och vara med på två dagar av gatufesten. OCH se Håkan Hellström på fredagen. JAG VILLLLLLL! Men det är dyrt och jag har inga pengar. Har fått vara lite barnvakt så då kan jag väl eventuelt få lite pengar innan lönen som kommer tidigast i slutet av Juli. Åh, vad jag vill.


Ja, titta upp i min näsa du. Jag vill fortfarande åka till gatufesten.
Buhu.
Gonatt.
Åkte in till centralen med Victoria imorse så nu är hon snart hemma i Sundsvall igen. Bara en vecka kvar talls jag faktiskt också åker hem så får snart träffa henne igen!

Har kollat på bilder från våran externa hårddisk och det fanns jättegamla bilder, hihi. Men nu ska jag bara lägga upp lite bilder från helgen, sen ska jag väl gå och göra något "vettigt"


Superbra dag på stan!
Igår kom fina Victoria hit! Då myste vi bara, tog det lugnt och peppade om för nästa dag, idag alltså.

Började dagen tidigt med en promenad innan  frukost sedan gjorde vi oss i ordning och åkte in till stan. Hängde på låste till H&M och kastade oss in när de väl öppnade. Blev riktigt mycket folk under dagen. Vi gick mest längst drottninggatan, massa trevliga affärer. Synd att jag typ hade handlat för 700 efter en dryg timme. Hm, fick lite ångest och insåg att jag borde hålla i pengarna lite. Jaja, fick bra grejer som jag ska lägga upp bild på. Någon dag. När vi blev lite tröttis köpte vi med oss en liter jordgubbar, gick till kungsängen, köpte en varsin kopp kaffe och bara mös. Sjukt fint väder var det. La oss sedan i gräset en stund, njöt av solen. Vid 5 tiden var vi nöjda och traskade mot tåget som tog oss hem. Köpte sushi i Jakan, tog med den hem och åt ute. SKÖNT. Sen såg vi på film och använde en superduper skrubb-grej. skrubbar bort alla döda hudceller, håret och grejer. Så nu är jag len på beneeeeen! Superprodukten i mitt hjärta!

Nu ska vi väl slå på en film eller sova, imorgon är en ny dag!