Oktober :
Hösten smög sig på med mörker och kyla. Bakade bullar, var på dop, flyttade in i ett eget rum, sprang studentloppet, var i Sundsvall för en myshelg och pluggade inför tentan. Festligheter var det ju också, som det har varit mest hela tiden sedan jag börjat plugga.


 
November :
Mörk och dyster månad den där november. Skrev min andra tenta, köpte en ljusslinga och försökte göra mitt rum lite mysigare, klädde ut mig till hösten, läste jobbig kemi, var på fest, lagade mat och ritade. Jobbig månad, men plugg och tenta gick ju bra i alla fall.
 
 
December :
Snabbaste månaden någonsin. Hade mycket att göra, var trött pga det ständiga mörkret och plugget. Fick besök av Julia en helg och sen av Filip och Mårten nästa. Firade min födelsedag, firade att labveckan var över och firade avslutningen. Firade väl att jag klarat av hösten i Uppsala. Har haft mycket att göra så inte varit så aktiv här på bloggen. Ja, förutom de köttiga inläggen med sammanfattningen av året hehihio.

 
S A M M A N F A T T N I N G S V I S      :
Ett bra år med många fina minnen. Störst var väl studenten, körkortet och flytten till Uppsala antar jag. Hoppas att 2013 blir fint.
Juli:
Tog en massa bilder, jobbade, övningskörde, åkte en sväng till Dalarna, drack mängder av gruvbyns te, skickade ut tackkort och plockade blåbär. Var otroligt stressad mest hela tiden över allting. Sökte boende i Uppsala, var nervös över att börja på universitetet, orolig över uppkörning, pengar, tid osv.

 
Augusti:
Ojojojoj, Augusti var det ja. Var så stressad över allt så jag visste inte var jag skulle ta vägen. Teoriprovet och uppkörningen var nära. Skulle dessutom jobba, träffa kompisar (Aida kom från Götet till Stockholm!), oroa mig för Uppsala, skola och boende. Resulterade i en ledsen Lina med stressmunsår gånger tusen. Men allt löste sig bra, så i slutet av månaden kunde jag själv köra bil lagligt och jag fick ju bo hos syster i Uppsala. Puh.

 
 
September: 
Började på Universitetet och biomedicinprogrammet. Hade några hektiska veckor med nollning i början av terminen. Var ute på diverse festligheter, blev emo för en kväll, blev utsedd till årets nolla, läste allmän kemi och såg Adrian Lux på Debaser med Maria. Sommaren tog slut på riktigt.

April:
Våren kom på riktigt. Hade på mig jeansjacka och konverse trots att det var för kallt. Gick på studentskivor, fick hem studentklänningen, umigicks med fina människor osv.
 
 
Maj:
Det blev varmt och alla blommor slog ut. Pluggade som bara den, gick på fler skivor, gjorde ost- och broccolipaj och sista dagen i maj hade vi studentfotografering.
 

 
Juni:
Den första juni sprnag jag och min klass ut genom dörrarna på NT för att fira att vi tagit studenten. Fortsatte sen upp till Sundsvall för att fira den igen med min gamla klass. Resten av månaden bestod av övningskörning och teoriplugg.
 
Januari:
 
Köpte min kamera, var glad över det och fotade det mesta. Lämnade blod för första gången och hade en fotouppgift att fota till ett tema. Jag hade då tema Stockholm.
 


Februari:
 
Februari var kallt, jag pluggade som en dåre, fick studentmössan och packade väskan inför resan till Thailand. Tror jag åkte iväg typ den sista februari.
 
 
Mars:
 
Thailand-resan var helt fantastisk. Var där i nästan två veckor och hade det så himla bra. Kom hem till ett grått Sverige, men våren började närma sig. Köpte fina gubbskor, gick på stan i fint väder och min klass hade sin studentskiva!
 
 
Fortsättning följer!
Igår hade jag min sista föreläsning, har alltså fått lov nu. Firades igår genom fest på stocken. Hade riktigt kul, så det kändes som en bra avslutning.
 
Idag ska jag åka hem till Jakobsberg, men måste städa och packa först. Snark. Ska bli skönt med ledighet, få sova, äta, vara hemma, mysa osv osv. Åh vad jag har längtat. På måndag redan är det julafton och jag tror att jag fixat alla klappar. Det stavas u n d e r b a r t .
 
Nu bir det städning!
H e j !

Livet känns allmänt bra idag. Tänkte sammanfatta allt braigt med en lista:
  • Bara en föreläsning imorgon, sen jullov.
  • Storstocken imorgon!!!!!
  • Hade en superfin dag igår. Tack till alla fina som på ett eller annat sätt firade min födelsedag, både igår och i helgen!
  • Ska träffa mina kusiner ikväll och mysa/brottas/busa.
  • Snart jul och nyår, massa kuligheter!
  • Terminen är nästan över och har klarat alla tentor/kurser.
  • Åt choklad och såg på julkalendern förut, livet.
Ja, det är väl typ det. Ska plocka ihop mig lite nu, gå på stan en sväng och sedan till Josse. Dit ska mina kusiner med familj komma, så vi ska mysa på och fika ikväll. Imorgon har jag sista föreläsningen innan lov och på kvällen ska vi ut på storstocken och dansa dansa dansa. Kan aldrig få nog.
 
På fredag åker jag hem till Jakobsberg, jobbar lite och kommer tillbaka till Uppsala för att fira jul. En sväng till Sundsvall i mellandagarna och sen tillbaka till Uppsala för nyårsfirande. Åh, ska bli så himla kul!
Nu ska jag och livet fortsätta vara bra och mysa.
Puss!
 
Lite fina bilder från we♥it för att förgylla dagen ytterligare:
 
Ursäkta, men ni måste verkligen googla askew. Så knasigt hahaha.
 
Ikväll blir det Tuesday by Snerikes!!
Taggaaaaaaaaaaa
 
 
Fyller 19 idag, och det känns faktiskt som min födelsedag.Trodde att det inte skulle göra det, eftersom jag är inte hemma osv. Imorse fick jag tårta på sängen och paket, massa grattis via fb och sms under dagen och nu blir det lite mat och sedan utgång. Fin d
ag!
 
Jag må fylla 19 imorgon, men är fortfarande pirrigt nervös inför min födelsedag. Som ett barn. Ska gå bort till syster nu, sova där och få tårta på sängen imorgon. Åh, vad jag älskar att fylla år.
Hörs när jag är ett år äldre, höhö.
 
Klarde muntan idag, vilken lättnad. Hade ganska lång skoldag och gick efter det ner till stan och Snerikes i hopp om att kunna boka bord tills imorgon. Nejdå, de hade fullbokat. Bra framförhållning, verkligen Lina. Så imorgon blir det väl hamburgare på pub istället för trerätters. Utgång på Snerikes blir det ju hur som helst. Nåja, det ska nog bli trevligt, det är ju sällskapet som gör det heheihio.
 
Måste skriva lab, göra seminarium och laga mat. Vill inte, orkar inte göra någonting. Bara en vecka kvar till jul, ska bli så härligt med lov!
P&K
 
Har haft finbesök av Filip och Mårten i helgen. I fredags kom Mårten och då såg vi hela gamla säsongen av mysteriet på greveholm. Tidigt på lördagen kom Filip. Vi bakade och hade det trevligt hos syster och sen sov vi här hos mig. Idag hade jag lite födelsedagsfika. Fick fina presenter, sång, tårta osv osv. På tisdag fyller jag år och då blir det middag och utgång på Snerikes!
 
Hemma nu, ska göra de sista diskussionsfrågorna till morgondagens munta. Känns väl sådär, men har verkligen inte hunnit plugga nu i helgen. Blir det ommunta på torsdag är inte det hela världen heller.
Nu blir det diskussion och spektatolkning resten av kvällen. Avlider av spänning.
Det är för mycket som händer just nu. Har haft lab nu i veckan så är helt död efter det, men man kan ju inte stanna upp och ta det lungt nu, nej nej. Har muntlig examination på måndag, så då ska man kunna alla diskussionsfrågor och 20 spektran ska vara tolkade. Livet.
Nåja, har väl tuggat mig igenom det mesta, för i helgen kommer jag inte hinna plugga. Imorgon kommer Mårten och sen Filip på lördag, KUL!

Annars då?
Jo, har väl hunnit med en massa de senaste dagarna. Tvättade för första gången igår på en evighet. Har alltså äntligen rena strumpor igen. Fantastiskt. Efter tvätt tog jag mig till Kalmars för lite öl och trevligt sällskap. Rolig kväll, men var inte den piggaste idag. Har suttit på nation och pluggat. Gör ju ingenting annat, och ändå hinner man inte riktigt med sig. Intalar mig att det snart är jullov.

Är helt död ikväll. Hade tänkt gå på lite lussemys, men orkar helt enkelt inte. Borde egentligen städa rummet eftersom jag får finbesök imorgon, men vi får se jur mycket jag orkar.
Blä, jag orkar inte vara trött. Orka orka.

Julia kör en Frans hahaha, jämför med bilden från förra inlägget!
 
Hade ju som sagt en helg som var fin, mysig, bra, härlig, gosig, kall, rolig osv. Julia kom i torsdags, vi hängde på skolan på fredagen och tog det lungt sen på kvällen. Under lördagen var det lite förberedelser inför gasquen, sen var det ju själva middagen. Julia kom till Uplands på eftersläppet och sen gick vi vidare till Kalmars. I söndags vaknade vi sent, gick till v-dala för brunch och vandrade omkring lite i stan. Senare på kvällen åkte hon hem till Sundsvall igen.
 
Roligt från helgen:
Slå i ansiktet med en lever
Exakt tysta
Mattan åker alla slalomgrenar, samtidigt!!
Ganska finusigt
Hög på livet!
 
De senaste dagarna har det varit lab och lite häng på MedC. Ikväll blir det äntligen Majs kvällscafé, mums.
Hörs kanske om typ två veckor, när jag fått lov och lite mer tid haha.
Hej kompisar!
 
Har haft en intensiv och jättebra helg. Julia kom hit i torsdags och hon har fått följa med både på labrapportsskrivning på skolan, spexande, gasque, nation osv osv. Fin och rolig helg.
 
Är i stort sett död nu. Har haft en så intensiv vecka och så nu den här helgen. Har varit så himla bra, men man blir ju inte direkt pigg. Imorgon fortsätter labbandet, så har förberett lite här ikväll. Har lite bilder från idag, men de får komma upp någon annan dag. Nu måste jag sova.
Puss och gonatt!
Bästa Dryg-Frans från Julkalendern. Jag och Julia såg ikapp alla avsnitt nu i helgen. Hade den här fina bilden som skrivbordsbakgrund när jag kom hem, tack Julia!
Snöat och blåst hela dagen här i Uppsala. Det och dålig snöröjning har resulterat i att alla bussar är inställda. Bara att gå till skolan, för cykla är ju faktiskt lite svårt nu haha.
 
Idag var det kanske världens tråkigaste lab. Är helt mos i huvudet nu så ska sova. Imorgon har jag sen lab igen, och sen kommer min finaste Julia hit från Sundsvall. Vi ska ba mysa på hela helgen och ha det bra. Naaajs.
Nu blir det sängen!
Hej!
 
Har som sagt sen lab idag, så börjar inte förän 14. Ska innan dess få i mig lite mat och titta på en lägenhet. Jag och en tjej i klassen har pratat om att söka ihop, så lägisen jag ska titta på idag är 79 kvm. Det är så himla stort. Hoppas den är så fin som jag tänkt mig hihi.
 
Nä, nu måste jag göra lite labfrågor och sedan bege mig ut i snöstormen.
Hörs!
Min persienn bestämde sig nyss för att attackera och falla ner med världens duns. Blev ju liiiiiiiite rädd måste jag erkänna.
 
Fullt upp idag, men det har gått bra! Satt från 9 till 16 på nation och pluggade mest helat tiden. Gjorde diskussionsfrågor som ska vara till labbarna. Imorgon börjar mördar-labveckan. Har lab 14-20 imorgon och på torsdag, sedan 08-14 tre dagar nästa vecka.
 
Nåja.
Efter pluggandet var det möte med bmf i nästan tre timmar. Kändes bra, hade kul och många viktiga saker togs upp. Naaaajs. Kom alltså hem lite innan 21. Hade tänkt försöka vara effektiv en stund till. Hade egentligen behövt laga laxen jag tinat, men vad finns det för snabbt och enkelt recept på lax? Help me plzzzz.
Hejsssss
Det hänger så himla fina ljusslingor i träden nere vid ån.
 
Dagen sprang förbi i ultrarapid och nu är det för mycket saker kvar att göra för att dagen ska vara slut. Termometern har visat minus sjutton grader, jag har varit i skolan en evighet, solen har visat sig och dagen har sammanfattningsvis varit bra. Imorgon är det egen studietid så jag ska sitta med min labgrupp på nation och jobba med labfrågor. Ser inte riktigt fram emot den här labveckan, det är bara för mycket just nu.
 
Nu blir det nog till att läsa igenom labfrågorna, sen sängen.
Puss och gonatt.
 
Idag är det första advent, mysnivån på max!!!!!
 
Var hos Josse igår, bakade världens fulaste pepparkakshus (där kan man snacka boende "med personlighet"), drack glögg, såg på film och bara myste på. Idag blev det frukost med ljuständning, pepparkakor, lussebullar och världens finaste väder. Så himla mysigt. Mys mys mys. Tror jag måste skriva det en gång till: mysigt.
 
Ja men hörreni, ha en fortsatt mysig söndag!