Hej alla barn!
Som väntat, har idag en träningsvärk utan dess like. Tog bussen till skolan, haltade fram och kämpade mig upp och ner för alla trappor i skolan. Tycker ju att det brukar vara skönt med lite träningsvärk, man vet att man tagit ut sig. Nu blir det bara jobbigt, kan ju lika gärna hyra en rullstol haha.
 
Nåja, klagostund över.
Ska snart iväg för mat på en nation och efter blir det troligtvis Stocken. Blir antagligen fist pumping eftersom jag måste hålla i rullatorn med minst en hand.  : )))))))))))  Mvh Agda 87.
 
Känns som fredag, men var visst bara torsdag. Har inte haft koll på dagarna alls den här veckan ehhee. Imorgon är hur som helst första dagen den här veckan som vi börjar klockan 10. Trodde jag inte skulle komma upp ur sängen imorse, herre vad trött jag var.
Nu måste jag peppa till mig lite.
Hörs senare kompisar!
gif make
 
Hej kompisar!
Var på ett pass förut, WillPower & grace och mina ben är helt slut. Kan nästan inte gå, stel som en pinne. Speciellt när man ska gå ner för trappor är det svårt, framsidan gör så himla ont. Kan bara tänka mig morgondagens träningsvärk. Nåja, det var ju inte det jag skulle tjata om.
 
Annars idag har jag varit på skolan och haft föreläsning. Pluggade några timmar och gick direkt till passet på Campus. Duscha och hem till Marresmarre för att laga mat. Halv åtta hos mig nästan. Lagade vegetarisk lasagne gjord på spenat, tomatsås med zucchini, ostsås och lasagneplattor med spenatsmak. Mums.
 
Imorgon börjar föreläsningen klocka 08 för tredje dagen i rad. Hatar att gå up tidigt på morgonen. Imorgon på kvällen blir det hur som helst trevligheter. Två tjejer i klassen har fyllt år så vi ska ut och äta. Efter det blir det kanske Stocken för lite untz-untz, vi får se helt enkelt.
Nu måste jag sova, puss!
Bild på förra helgens sminkning. Mmmm-m-mmm, I luv makeup.
Kom hem från Campus och ett danspass för inte så länge sedan. Var väl lite skeptisk först, jag har inte så jättebra koordination. Mycket riktigt vinglade jag omkring först, tyckte att uppvärmningen var svår. Sen började själva koreografin och först gick det bra. När vi gjorde allt jättelångsamt.......... Sen skulle allt gå superfort och då stapplade jag mest bara omkring och såg förvirrad ut. Blev frustrerad och arg för att jag inte kunde. Sen mot slutet vände det faktiskt! Gjorde väl inte tekniskt rätt och sådär, men hängde ändå med helt ok. Gick ut alldeles svettig, röd och nöjd.
 
Ska sova nu, imorgon blir det en kort föreläsning, sen pluggapluggaplugga och ett pass på Campus på eftermiddagen, wohooo!
Hejs!
 
Hej alla glada (och mindre glada).
Idag är det måndag, en mörk och tung januaridag. Lite varmare och fuktigt ute nu, runt nollan. Sådär fantastiskt att det nästan börjar smälta, blir slaskigt och isigt. Riktig svensk vinter.
 
Har haft en lång skoldag med föreläsning och njurdissektion. Gick förbi Campus på vägen hem, skaffade äntligen träningskort. Imorgon blir det dans och sen WillPower & grace på onsdag. Bara att kötta, tror det blir bra. Behöver lite pepp innan våren kommer på riktigt.
 
Mantra just nu: snart vår, snart vår, snart vår, snart vår, snart vår, snart vår.
Hej!
 
Var inne på hm och hittade en jättefin kjol häromdagen. Enda problemet var att den var i rosa. Frågade personalen om annan färg, men den svarta var slut. Grät floder. Åkte ut till hm i Gränby idag och där hängde den fina kjolen och väntade på mig. Så himla glad, för lite tyg. Återigen den materiella kärleken.
 
Det är söndag idag och en tung vecka väntar. Börjar åtta fyra av fem dagar. Döda mig. Massa nya ben och muskler att lära sig, som jag längtat efter det!!! Nääh, inte direkt, men det här ska nog lösa sig.
Hörs senare kompisar.
 
make a gif image
 
Haaaaaallå i stugan!
Nu blir det en helkväll på Norrlands. De har 04-släpp så jag lär väl komma hem vid 4-5tiden. Naaajs. Ha en fin lördag kompisar!
make gifs
 
 
(Litet utskott långt ner på armbågsbenet)
 
Hej!
Idag sitte jag och pluggar ben i arm och hand. Så himla tråkigt, men bara att nöta. Ritat i handen för att komma ihåg, skrivit långa listor och läst. Någonting måste ju fastna.
 
Snart får det räcka med plugg för dagen. Ska handla och laga lite mat. Senare ikväll blir det utgång till Norrlands som har 04-släpp. Blir nog kul, men vet som vanligt inte vad jag ska ha på mig. Hjälp vilka stora problem jag har i mitt liv.
Andrew Bird – Tenuousness

Som lovat: bilder från pubhäng!

Louise och Anna satt mittemot och agerade modeller.

Hamburgareeeeeeeeeee!

Karin och Alva.

Alla satte upp håret under hakan och blev till getar.

Karin gör glasögon-reklam.

Spelade kort med en fin Zingo-kortlek.
Martin tog kort på förförisk Carina.
 
Hej kompisar!
Äntligen är det helg, efter en lång vecka. Har egentligen inte haft jättemycket i skolan, men blir så mycket att ta in när det blir ny kurs. Dessutom är det en pyttekurs på 7,5 hp, så bara i en månad. Snart tenta igen med andra ord.
 
Idag var det föreläsning mitt på dagen om respirationsapparaten. Fick sitta i en timme och lyssna om vad de olika delarna i näsan hette. Snarkvarning kan jag lova. Sen blev det en eftermiddag på IKEA. Alltså, jag kan ju gå runt där i timmar och bara titta på allt fint. Hittade massa småprylar. Typ påslakan, ljus och lampor. När jag flyttar får jag åka tillbaka och köpa grejer till kök och badrum!
Nu ska jag väl slå på en film och sova. Så trött.
 
Måste bara tipsa om Dårligt udstopped ræv på facebook. Den här heter "en opgivet ræv".
Opgivet var ordet....
 
Började dagen med föreläsning om hjärnan, centrala nervsystemet och nervceller. Nästa föreläsning om armens ben, muskler och musklefästen. Tre timmar med detaljer på armarna. Vet ni hur många muskler det finns i underarmen, var dess fästen sitter och vad de heter? Det gör inte jag i alla fall. Blev lite korvstoppning, men efter lite nötande ska det nog gå bra.
 
Nåja, ska gå och laga lite mat nu. Efter det måste jag sätta mig med anatomin. Så himla tråkigt att bara sitta och memorera namn, men funktionerna är ju intresanta. Föreläsningen om hjärnan var riktigt bra. Så, det hela ska nog lösa sig.

En bild från gårdagens pubhäng. Fler kommer senare, måste bara redigera först.
 
Hej!

Är allmänt less idag. Trött och irriterad. Stör mig på allt och alla, egentligen utan anledning. Vilket gör mig ännu mer irriterad. Anatomin känns lite ostrukturerad nu pga otydliga instruktioner och luddigt schema. Så imorgon står det grupparbete på schemat och läraren säger att det är seminarium? Vet inte riktigt hur man ska förbereda sig och sådär. Irriterande, precis som allt annat.
 
Just nu läser vi om cirkulationen och hjärtat. Väldigt intresant men så många termer och strukturer att hålla koll på. Idag fick vi dissikera ett hjärta också. Spännande, men luktade inte direkt rosor.
 
Om några timmar ska jag möta upp några från programmet på Norrlands pub och ha det bra. Äta hamburgare, ta en öl och bara umgås. Åh mys. Tror dock jag behöver plugga lite först, så att jag inte blir lika irriterad imorgon hehehe.
Hej!
I söndags följde kameran med utanför rummet för första gången på en väldigt lång tid. Fikade med My, Malin och Anna som poserar så fint på bilderna. Åt mat hemma hos Josse med henne, JC och hans syster med man som är här och hälsar på. (Jean-Charles, Carol och Mathieu, supersvårt att uttala franska namn!) Tog mig sedan tillbaka in till stan för att ta en öl med Martin. På vägen hem stod kyrkan så fin och ståtlig, kunde inte låta bli att ta kort.
 
Idag har det varit föreläsningar om hjärtat och rörelseapparaten. Har börjat med anatomin nu och någon rast och ro är det då inte. Full fart på en gång. Efter det hem till Josse och JC för att äta mat och spela spel. Kom hem supertrött och less av någon anledning. Har fått rum i Flogsta så nu ska jag tack ja, men det blir längre från stan, hyra över sommaren osv osv så tycker det känns lite jobbigt. Men måste ju ta det, blir ju galen här även om läget är fantastiskt.
Nä, nu blir det sängen hörreni.
Hej!
 
Det är söndag, jag har inget plugg och har redan hunnit spinna idag. Kom hem för inte så länge sedan och tänkte få i mig lite lunch. Slog på ugnen och precis samma sak hända som tidigare i vintras. Någon hade spillt i ugnen och inte torkat efter sig. Alltså massa rök och städning till mig. TACK (När det hände senast -> Klick)
 
Nä, skiter i den där ugen och värmer mat istället. Efter maten blir det nog en sväng på stan och fika.
Hörs!
Hej!
Igår var det tentafest så peppen var total. Vandrade runt i den kalla natten, dansade mig svettig på trånga dansgolv, skrattade med fina människor och kände att livet var helt okej ändå.
 
Kom hem igår vid ett och vaknade idag vid nio med dunkande huvud och skakiga fingrar. Drack vatten och somnade om. Tog mig upp ur sängen vid tolv. Ute var det svinkallt men soligt och klart. Gick till ica, handlade äppeljuice (det bästa när man är bakis) och gick genom stan på vägen hem. Hittade två par skor inne på Din Sko där de hade superrea.
 
Sen var Steffy i stan också, så myste på med henne, Henki och Hans. Drack kaffe i ett för varmt fik, frös ihäl på stan, pratade med änder (jag äääääääälskar er) och åt till slut asiatisk buffé. Sushi, wok och mongoliskt. Toppade det med lite glass och friterade bananer. Tror jag hämtade mat fem gånger. Om det är någonting jag är bra på så är det att äta. Mums.
Neje, nu ska jag slå på en film och mysa ner här hemma. Så skönt att ha en helg utan plugg.
Hörs senare kompisaaaar.
 


Prislappen var ju ändå det bästa!

 

 
 
Det är fredag och jag är färdig med organkemin!
AAAAAAAHHH så glad och lättad.
Skrev i ungefär fyra timmar och tror att det gick ganska bra. Puh, nu kan vi ta tag i anatomin på måndag istället. Kul!
 
Kom då hem förut och hade några timmar till att göra ingenting. Satte mig med mina nya akvarellfärger. Är så sjukt glad att jag målar lite igen. Nu är den här inte riktigt färdig än, men glad att jag vågar använda så mycket färg, och verkligen lägger ner tid! Annars brukar jag bara göra allt på en gång, håller aldrig på med en bild vid mer än ett tillfälle. Men jag ska väl försöka lägga lite mer tid hehe.
 
Nu måste jag göra mig i ordning pronto om jag ska komma iväg till tentafesten i tid. Lär ju bli sen som alltid.
Puss och kram, ha en trevlig helg!
H e j !
Är så sjukt trött. Helt fantastiskt att träna igen. Tror det blir så himla bra när jag kommer igång. Vinglade av spinning-cykeln, stapplade mig ner till omklädningsrummet, tryckte i mig en bananoch mådde bra. Trodde inte jag skulle kunna gå hem, men jodå. Nu blir det sängen och imorgon tenta. Sen feeeeeeeest, untz untz untz.
Wuäääääääääääääääääääää.






Tycker ju det är så himla fint med porträtt ja. Hade som ett litet nyårslöfte att jag skulle försöka måla lite mer. Fick lite färger i julklapp som jag testade igår. Svårt det där med akvarell och bläck. Ska bannemig träna, kan bli så himla fint om man är duktig. Lite inspobilder ovan alltså.
 
Imorgon skriver jag tenta i organkemi och är så taggad för att bli färdig med kursen. Inte pluggat så mycket idag, mest gått igenom anteckningar och sammanfattningar. Nu får det gå som det går. Som alltid.
 
Ska ta mig ut till mitt (inte så) underbara kök och fixa mat. Senare ikväll blir det spinning så jag verkligen är trött ikväll. Ska ordna kort på campus nu och äntligen komma igång med träningen. Åh vad skönt det ska bli.
Nu ska jag väl göra den där maten.
Hejs.
 
Hittade en fin lapp på backen i veckan. Jag och Karin kastade oss till marken pga frälsning.
 
Hatförklaring till SL: Hej! Mitt namn är Lina och igår var buss 178 så försenad att jag missade mitt tåg i Helenelund (trots att man enligt hemsidan ska ha 6 minuter till godo). Sprang upp till perrongen för att se tåget mot Uppsala rulla förbi. Pga att klockan var mycket fick jag vänta en timme på nästa tåg. Kom till Uppsala 01.04. SL, I hate you.
 
Parkera Schyst! trodde min cykel var övergiven. Nejdå, låt min fina Bettan vara!
 

Såg på smygpremiär av ego ikväll. SÅ fin och bra film. Skrattde högt och blev nästan lite gråtfest där. Vill bara se den igen. Bäst.
 
Imorgon blir det plugg. Snart är den här himla kursen klar. Längtar som tusan till tentafesten.
Hej!

Är i Stockholm sen igår och ska tillbaka till Uppsala senare ikväll eller imorgon. Åkte hit en kortis eftersom jag glömde min dunjacka här efter nyår. Har inte varit ett problem än så länge, men nu ska det bli -15 till veckan. Kände att det var dags att hämta den hehehe.
 
Så idag har jag suttit här hemma och pluggat inför tentan. Har gått ganska bra. Pluggat i omgångar om 45 minuter och sedan tagit rast, det fungerar faktiskt. Ska snart sätta mig en sista gång, sen får det räcka för idag.
 
Imorgon har jag frågenseminarium på morgonen och efter det blir det väl plugg. På kvällen ska jag gå på bio, ska se ego med några från klassen. Karin hade hittat värsta klippet: två gratis biljetter till förhandsvisning av filmen, om man hade ica-student. Sagt och gjort!
Nu måste jag fortsätta, hejs!
Verkar vara en så himla gullig film!
   
Hej!
 
Urban Cone var grymma igår. Blev imponerad och gillar musiken ännu mer nu. Var trött hur som helst och ska plugga diag, så gick hem ganska tidigt.
 
Ska ta med mig mitt pick och pack nu, sen ta lille cykeln till Josse. Blir plugg där hela dagen med henne och Karin.
Hörs senare kompisar!
 
 
Har hört att det här med kemi, och speciellt reaktioner, är så fruktansvärt kul.
(We should go to french, hehehehe)
 
Hej!
Igår var det plugg på dagen och festligheter på kvällen. Först fest hemma hos Augusta som slutade med orientaliska kläder på alla, kanelbullar i drickbar form och jenga-spelande. Halkade sedan iväg mot stan och Snerikes som hade full moon party. Köpte buckets, satte ljusslingor i håret och sen var det dans dans dans.
 
Slutade med att jag och Martin gick hem med Helena. Såg på en oväntad vänskap (så fin film) och sedan lite Grey's anatomy på TVn. Somnade väl strax innan 06 och sov tills tolv. Gick förbi ica och köpte motivation (läs godis) för att kunna plugga. Nu är jag hemma, har hällt i mig kaffet och ska ta fram föreläsningarna.
 
Ikväll blir det kanske utgång igen, hehehe. Urban Cone (LyssnaLyssna) spelar på V-dala och det kan man ju inte missa. Så blir nog bra det, får se hur det går att plugga imorgon haha.
Nu blir det den älskade kemin.
Urban Cone yeeeeez.
Hejjj
Har tenta om lite drygt en vecka så blir väl mest hänga på nation/skola/bibliotek med rolig kemi den kommande veckan. Hade egen studietid idag, så passade på att gå ut på Snerikes igår med några från klassen. Lite spontant och sådär, gillar Uppsala mer och mer.
 
Tillbaka i vardagen med matlådor, plugg, stress och trevliga människor. Händer kanske inte så mycket spännande för mig just nu, därav (icke)aktiviteten här. Fotar gör jag aldrig heller, borde kanske göra det. Ska testa fota i raw och leka lite i lightroom. Orkar inte släpa med mig kameran, men ska nog bli en och annan gång när det blir ljusare. Bråkat lite med programmet ikväll, testat osv, men bara med jpeg-fil. Gillar det än så länge ska bli kul att testa med raw sen.

Nu måste jag sova, klockan är för mycket. Natti!
Wuäwuäwuä. Vad redigerar man när man inte har några speciella bilder? Jo, sådana trevliga som man har på sig själv (jag lovar, de flesta bilderna på min dator är på just mig.) Ingen annan som vill leka top model?
create an animated gif
 
Hej hörrni!
 
Tillbaka i Uppsala nu och har tagit tag i mitt liv. Städat rummet, städat toaletten (blä säger jag bara), planerat min mat för veckan, kollat schemat och skrivit inköpslista. Nu ska jag bara gå och handla, laga mig lite mat och sist göra seminarium inför imorgon om jag hinner.
 
Är typ bara jag som städar den där himla toaletten som jag delar med två andra. Idag var det så äckligt, orkar inte. Gjorde ett städschema, så nu får vi hoppas att jag slipper städa den själv hela tiden. Det är ju bara att städa, er mamma jobbar inte här. mvh less_tjej93.
 
Har tagit ut julen idag också, nu får det vara nog. Vill bara att våren ska komma nu nu nu. Några månader kvar bara.
Nu blir det ica, hörs.
 
Hej friendz
 
Igår var det utgång med några från gamla klassen. Drog till Ace med Maria, Mårten, William och Affe. Var lite skeptisk först, men det blev en king kväll! Det var big.
 
Tog nattbussen hem, så var inte hemma förän klockan fem. Mamma vaknade då och skulle gå till jobbet. Haha, sa god morgon / god natt och la mig.
 
Vaknade nu vid tolv, ska duscha, åka in till stan och byta en julklapp, sen rullar tåget till Uppsala. Åhåhåh, vill inte tillbaka till skolan. Nåja, det ska nog lösa sig.
Hörs!
Tiden rinner iväg, så där som den alltid gör. Hade ju tänkt träffa massa människor, måla, läsa, se på film, ta det lungt, gå runt i pyjamas hela dagarna, åka iväg på utflykter och dessutom plugga under ledigheten. Nejdå. Har i alla fall hunnit med en del, men inte så mycket med det där att ta det lungt. Har idag varit arg och frustrerad över att jag är så trött och att skolan börjar igen på måndag med hetsplugg. Nåja, det med tentan ska nog lösa sig hur som helst.
 
Började igår läsa en av de finaste böcker jag vet. Tillsammans är man mindre ensam av Anna Gavalda. Fina fina bok. Ska väl läsa lite nu och sedan sova sova sova.
Natti.
 
 
Hej!
Villebarasägaattjaginteärdöd. Puh, nu var det sagt.
 
Har haft jullov i snart två veckor och vill för tillfället sova i minst hundra år. Har åkt en del fram och tillbaka från Uppsala till Stockholm och sen tillbaka till Uppsala. Sen Sundsvall, Stockholm, Uppsala över nyår och nu Stockholm. Himla flängande. Nu är jag i alla fall hos mamma i Jakobsberg och ska försöka vila upp mig lite.
 
Hade ett fint 2012, hoppas att 2013 blir ungefär så här fint: