The Drums – I Need Fun In My Life

Hejeri!

Stressar runt här hemma ifall det skulle bli så att jag ska på skiva ikväll! Är fett taggad, men det lilla problemet är att jag inte har någon biljett. Skivan är dessutom i en pytteliten lokal, så de är slutsålda. Men jag såg en tjej på fb igår som hade två kvar. Tänkte inte på att skicka ett meddelande förän nu, då hon typ redan är på middagen. Nu har jag hur som helst fått tag på hennes nummer och hoppas på en biljett! Tills jag får veta är det ju lika bra att göra sig färdig. Temat för kvällen är svart, dödligt tråkigt måste jag säga. Meeeeeen, vad gör man.


Vårigt värre! Mamma var inne i stan för någon dag sen och såg körsbärsträden som blommade! Ska nog åka in någon dag och fota lite själv.

Nu måste jag sminka mig, välja kläder osv osv. Hoppas på en biljett, men vi får väl se vad som händer.
HEJDA
Hej!

Vaknade till solljuset som smet in mellan gardinerna. Blev glad, men var trött så snoozade ändå i en timme. Fick det särför lite stressigt eftersom jag skulle ner till gymmet och köra ett pass med Mårten. Kom lite sent men, hähä, det är ju nästan standard för mig. Körde i alla fall världens jobbigaste arm- och bröstpass. Grabbigapasset.se

Sedan tog vi bilisen upp hit, pluggade i fysik i solskenet och drack kaffe. Hade lovat Mårten att vi skulle ta en lite seriösare bild, så det gjorde vi också. Han åkte hem och jag pysslade på lite här hemma. Var grymt trött så landade i soffan. Har sett på film och tagit det lungt hela kvällen, riktigt skönt. Fick dock skuldkänslor eftersom jag inte pluggade. Galet att man ska behöva få det med tanke på hur mycket jag har pluggat den senaste tiden. Fast det är snart slut, och tur är väl det.

Serious- vs happyface

Nu blir det sängen


Valde att ta med mig kameran ut på en promenad. Bra beslut. Jagade ljuset och hann ta några bilder innan solen sa gonatt.

Gick till skolan vid 08.00 imorse, kom hem efter jobbet 19.20 förut. Var efter det ute på lilla promenaden. Nu kan jag säga att jag är trött. Imorgon blir det väl lite träning och plugg. Fyra dagars ledighet framför mig och har dessutom lägenheten för mig själv. Det stavas   u n d e r b a r t .
Nu blir det John Blund, nattis.
Hej!

Har precis kommit hem från en lång skoldag. Fick idag tillbaka det sista kemiprovet och imorgon skrivs det sista religionsprovet. Så studenten närmar sig med stormsteg, hjälp!

På sista lektionen redovisade jag min fotouppgift fota till text. Jag valde texten från låten Chocolates & Cigarettes och tog bilder. ( Tack Maria för modellandet! )

Angus & Julia Stone – Chocolates & Cigarettes


Nu blir det hinduish och buddhism!
Den svenska björnstammen – Vart jag mig i världen vänder

Hej!

Skyndade mig ner till Maria förut för att hinna ta bilder. Självklart skulle ju min cykel krångla så fick leda den halva vägen. Tog några bilder lite snabbt innan jag rushade till stationen och tog tåget in till stan. Där letade jag och Amanda efter skorna jag la upp i förra inlägget. Slutade med att jag köpte ett par bruna och hon ett par blåa. Tog även en sväng in förbi bik bok´s galna rea och fick med mig två tröjor och ett par tights. Sen var det bara att åka mot naturhistoriska.


Vi fick lyssna på en föreläsning som hette "I pulvermosets land". Det var en man som pratade om vad som egentligen fanns i mat, e-nummer osv. Rätt intresant men projektorn dog efter halva tiden så då blev det lite drygt. När vi gick in på naturhistoriska var det fint väder och soligt. När vi kom ut igen var det grått, trist och regnigt. Tog några bilder när det fortfarande var fint, innan föreläsningen.


Nu har jag åtminstonde knåpat ihop min fotouppgift. Orkar inte bry mig, vill bara få det gjort haha. Nåväl, det blev som det blev. Lägger väl upp de bilderna senare. Nu måste jag sova, klockan är för mycket som vanligt. Imorgon blir det en lång dag med religionsplugg efter. Längtar som få till den långa helgen!
Gonatt!
Hola!

Idag är det onsdag och jag har inga vanliga lektioner. Ingen lab den här veckan så skulle bara ha engelska och biologi. På engeslkan redovisar halva gruppen idag sin bokpresentation och andra halvan nästa vecka. Jag fick tid nästa vecka, så ingen engelska för mig idag. Biologin är också inställd eftersom vi ska in till naturhistoriska i eftermiddag och gå på en föreläsning. Så min enda "lektion" idag börjar 18.00.

Hade tänkt gå ner till Maria sen och fixa min fotouppgift. Har skjutit upp det till sista dagen, som vanligt då. Efter det åker vi kanske in till stan lite tidigare, jag hade tänkt pröva ett par skor om jag hinner. Har spanat in ett par sjukt snygga från Scoretts hemsida och vill testa på lillfoten. Om de sitter bra så blir det nog mina studentskor!
Möms!

Sitter här nu och gör min ordlista till engelskan. Vi har läst böcker av nobelpristagare i litteratur och ska göra en ordlista och en muntlig recension. Åh vad jag inte är peppad på skolan. Jag fick i alla fall redovisa min bok nästa vecka istället för idag, så det var ju skönt. Men jag har fortfarande mer än 100 sidor kvar så det blir väl till att läsa, läsa, läsa.

Nu ska jag ta tag i lite saker här hemma. Plocka på rummet för att se om jag kan hitta mitt golv, läsa bok, göra lite lunch osv osv.
Så vi hörs senare!
Det är inte lätt att ligga på topp kan jag säga!

I fredags åkte jag genom regn och snö mot Sundsvall. På lördagen firade vi Victoria med grillning och paket. Mycket rolig kväll, men jag var extremt trött, så gick hem lite tidigare hähä. Åkte ner till Stöckhölmet på söndag eftersom det var skola igen på måndag.

Små vinglas.

Anton var mästare på limbo!

Taggade!

Fotominen eller vad?

Mycket fokuserade grabbar under beer pong.

Efter skolan var det lite träning och pyssel. Det var skiva på kvällen och temat var "maskeradbalens mystik tar över". Så ja, man skulle ha på sig mask typ. Hittade ingen i Jakan, så gjorde en egen. Använde svart papper, en grillpinne, ögonskugga, hårspray och nagellack. Haha, bra pysselgrejer. Gjorde i ordning Maria också innan, sen sprang vi ner till tåget och åkte in till stan.

Skivan var faktiskt grymt rolig. Först satt vi bara och väntade på att kvällen skulle börja men sen, då blev det kaos. Trångt som bara den och folk blev utkastade till höger och vänster. Avslutade kvällen med fylledonken och nattbuss.

Mina fina!

Asså hahaha, titta Adrian som kikar fram ovanför/bakom oss. Hahaha.

Mårten var pimp.

Bitch please!

Danzzzz.

Hoppehopp.

Ihhh, fotominen igen!

Sammanfattningsvis en rolig kväll!

Nu kallar verkligeheten på mig och jag måste göra engelskan. Fast ska kanske springa en liten tur först. Ja, så gör jag nog.
Puss och kram, skumbanan!
Hej!

Har precis packat väskan och ska springa ner till tåget nu. Ska från Årstaberg åka lastbil till Sundsvall. IIIHH så kul, det känns som det var en evighet sedan jag var uppe. Ska fira Victoria som fyllde 19 nu i veckan. Så vi ska väl grilla, om vädret tillåter, äta tårta och ha det trevligt!

Kommer hem igen söndagkväll, men då kommer jag nog vara dödligt trött. Så vi hörs igen efter helgen!
Pusshej!

Victorias födelsedag förra året, hähähä.
Hej!

Jag har absolut ingen tid! Måste rusa till skolan om minre än tio minuter. Idag fyller lilla mamma 50 så  mormor är här nu och vi kom in med tårta till mami imorse. Under dagen ska det komma en massa människor och säga grattis osv. Så när jag slutar skolan vid fem är det bara att rusha hem, byta om och träffa släkten. Så jag har en känsla av att det blir fullt upp.

Imorgon efter skolan har jag lovat att vara barnvakt igen. Synd bara att jag har ett kemiprov på fredag. Kommer inte kunna plugga idag och nästan inget imorgon. Hjälp. Dessutom har jag en fotouppgift som jag borde ha några bilder tills på måndag. Jag åker ju till Sundsvall i helgen, så det vet jag inte heller hur jag ska hinna med.

Nåväl, jag får väl lösa det, men nu måste jag verkligen ta mig till skolan!
Pusshej

Känner mig lite såhär
Hallå

Det är söndag och sista dagen på lovet. Imorgon ska jag upp tidigt och ta mig ner till skolan, vill inte. Blir mindre och mindre motiverad för var dag som går. Snart kommer studenten och på ett sätt vill jag att tiden bara ska gå fortare och på ett annat vill jag att den ska stanna helt.

Har lite ångest över tiden efter gymnasiet. Är så less på skolan just nu så jag vet inte om jag orkar läsa vidare direkt. Samtidigt är det något som jag velat göra så länge. Flytta ska man ju göra också, om man hittar en lägenhet det vill säga. Åh, förvirring.

Nästa helg blir det hur som helst Sundsvall för min del. Victoria fyllde 19 nu i vecka så då ska jag upp och vara med på hennes födelsedagsfirande. Så himla trevligt, längtar verkligen. Blir väl tredje året i rad som jag är med på hennes födelsedagsgrill. Behöver nog komma bort lite, så det ska bli skönt.

Vill verkligen inte gå upp tidigt imorgon, men det hjälper ju inte att klaga. Så mig geniala plan är då att gå och sova, har hört att man blir pigg av det.
Hejdå och gonatt!

Hejsannnn

Igår var fyran samlad och vi busade, bakade och åt. Hjälp vad mätt jag blev, åt så mycket muffins och chokladbollar. Gott var det!

Lite bilder:


Jag sa: HEJ.


Filip och Mårten var gulliga hihiii.
Mårten hade lite kult med fysikboken hahhaha.
Hugo godkände.

Fågeln ville lära sig om fysik.

Mårten försökte se oskyldig ut.
Det var visst farligt.

Nöjd Hugo som lyckades öppna min morfars gamla kamera.

Ja, det var gårdagen det. Idag är sista dagen på lovet och jag har sparat nästan allt plugg tills idag. Åh så kul. Ska göra kemi, läsa igenom biologirapporten och försöka räkna lite fysik. Vi får väl se hur det går. Borde väl sätta igång hur som helst.
Hejdo.
Hej!

Snön ligger vit på taken, endast tomten Lina är vaken. Idag snöar och blåser det ute, riktigt busväder! Man vet ju att aprilvädret kan vara lite klurigt, men det här är väl att ta i? Vill ha vår nu, nu, nu.

Senare idag så kommer mina friends från forskarskolan!"!21! Forskarskolekompisarna och jag, vi är så häftiga. Vi går även under namnet... (Spännande musik, förväntningarna byggs upp) FYRAN! Ja, alltså jag, Mårten, Filip och Hugo som gick på forskis allihopa. Vi ska baka, fika och busa idag, kult!

Jag har inte tid för det här, måste fixa innan mina friends kommer! Plocka, städa lite, göra frosting till muffinsarna, duscha osv. Har inte tid för datapatan nu inte!
Hejda!

Har lite svårt att fokusera idag, höhö.
Hej alla friends och ofriends!

Ute är det bara grått och här inne är det måsten, krav och förvirring. Lovet har gått alldeles för fort och snart är det slut. Inte har jag gjort alla de tusen saker jag borde heller, inget plugg. Så det får väl bli idag, har inte så mycket val. Ska försöka skriva biologirapporten nu men det går himla segt kan jag säga. Nåväl, allt kan väl inte vara en dans på rosor.


Det enda som driver mig idag: kaffe.

Allting handlar ju om studenten nu för tiden. Prövade hur som helst att locka håret igår för att se hur det blev med mössan, kult!


Nu måste jag plugga!!"1"!"!!!2!!
Gotye – Eyes Wide Open

Träningskläderna är på och spellistan fixad.
Nu är jag taggad för att testa mina nya träningskläder. Köpta igår på stadium för ett grymt paketpris, jacka och byxor för 400. Najs.

Hej!

Idag har jag gjort följande:
  • Handlat träningskläder (springtights och en vindjacka)
  • Gått på IKEA
  • Monterat ihop ett nattduksbord
  • Fått paket från Nelly med min studentklänning
  • Rensat/gjort om i garderoben

Har fastnat lite på sista punkten. Sängen är full med kläder, galgar och hyllplan. Blev galen på alla skruvar. Det går sex skruvar på varje hyllplan och jag måskte kanske flytta alla sex plan i garderoben. Det innebär 36 skruvar som ska in och ut. Blir lite trött i lillhanden. Måste fixa det innan jag ska sova, om jag vill åt sängen, heh.

 

Här är då det som jag ska ha på mig på studenten, om mindre än två månader. Hjälp vad tiden går för fort. Kan ingen trycka på pause åt mig?

Känner lite såhär.

Gick upp tidigt imorse för att jobba, jobba, jobba. Började 06.30 och var färdig åtta timmar senare. Tog mig in på gymmet som finns precis vid jobbet och slet lite. På jobbet finns det godis lite överallt, livsfarligt för mig. Jag kan inte riktigt hålla fingrarna i styr och de där himla godisarna lyckas alltid slinka ner i magen på ett eller annat sätt. Så det var skönt att få träna av sig lite, hähä.

Så efter både jobb och träning skulle jag släpa mig hem också. Gick till tåget i en rysligt långsam takt. Samma sak när jag skulle hem från tåget, upp för den "lilla" backen. Kan säga att jag i stort sett däckade i soffan när jag kom hem. Så läste bok i typ två timmar och lyckades typ läsa 40 sidor. Kändes som jag läst hur mycket som helst, vilken besvikelse när jag såg nummret på sidan. Vi har fått i uppgift i engelskan att läsa en bok av en engelsktalande författare som vunnit nobelpriset i litteratur. Jahapp, så jag tog den senaste vinnaren i hopp om en lite aktuell bok, men då var den såklart på 400 sidor. Så den lär väl ta sig ett tag att ta igenom, med tanke på dagens "hastighet".

Är helt slut, sitter nästan och nickar lite här. Så det blir väl sängen. Soooova, åh så skönt. Imorgon ska det tydligen bli busväder men jag hade tänkt kila ner på stadium och kanske införskaffa springtights. Nåväl, vi får se hur det blir.
Gonatt!
Hejsan (mamma och pappa. (De som inte förstår vad jag menar bör se denna) )

Nu har det ju varit påskhelg och jag måste säga att jag verkligen älskar påskmat. Mums vad gott det är! I fredags var jag och mamma hos moster och åt äggröra, bacon, korv, tårta, kakor, bullar och en massa godis såklart. Igår åt vi lax, ägghalvor med rom, potatis, knäckebröd, sill och annat smaskigt. Inte för att jag äter sill meeeeeeen, resten var gott!

Annars har det väl inte hänt så mycket. Mest njutit av de första lovdagarna, börjat skriva på min rapport, städat lite, varit ute och gått osv. Imorgon blir det jobb, sen har jag inte så mycket mer inplanerat. Riktigt skönt att bara kunna ta det lungt.

Nä nu måste jag sova, blir till att gå upp tidigt till jobbet imorgon.
Annandag påsk imorgon = storhelgstillägg = massa pengar ♥
Gonatt!

En söt liten påskkärring kom och plingade på, men vi hade bara frukt att bjuda den lilla stackarn på. Typ det värsta man kunde få när man gick sådär, det var ju godis man ville ha!

Hittade vitsippor när jag och mamma var ute och gick idag! Äntligen lite vår, men det är fortfarande så kallt.
'
Mmmmmmmmmmm, sachertårta, så gott!
Äntligen lite ledighet!

Jag måste säga att jag är dödligt trött och det här lovet är så efterlängtat. Fast det är alltid lite hatkärlek till lov måste jag säga. Alltid en massa plugg att göra på loven. Den här gången är det en biologirapport och att plugga till ett kemiprov som är veckan efter lovet. Nåväl, det löser sig väl det med.

Imorgon ska jag ta mig en välförtjänt sovmorgon och sedan åka till moster med familj. Ska dit med mami och äta påskmat. Det blir väl en massa namnam kan jag tänka mig. Man äter så läskigt mycket mat och godis på påsken. Eller ja, vid alla högtider egentligen.

Nu blir det sängen för min del, men ville bara säga glad påsk! Fast egentligen är den väl inte glad förän på söndag, på påskdagen alltså? Äh, det får vara glad påsk nu med.

GLAD PÅSK!
Hej!

Imorgon är det sista skoldagen innan påsklovet. Herre vad skönt det ska bli. Ska träffa lite släkt, jobba en dag och kanske träffa lite friendz, annars ska jag sova, slappa och lata mig. Åh, så skönt. Vill ta mig tid att ha tråkigt och bara vara. Typ ligga i soffan en hel dag, den ultimata drömmen.

Idag har det varit soligt och fint, härligt med lite bättre väder. Det är dock rätt kallt fortfarande. Imorse började jag med prov vid nio och hade sedan håltimme i fyra timmar. Så gick hem, satte mig på balkonen och mös lite i solen. Satt i en timme, läste kemi, drack kaffe och producerade D-vitamin. Solen tog så pass bra att jag faktiskt fick en rand på axlarna. Sen var det bara att gå ner till skolan igen.

Sydde ju upp en klänning till studenten när jag var i Thailand, men den blev inte så bra. Inte superbra modell för mig och den passar inte ens riktigt. Vi har varit hos en kompis ikväll för att kolla om det gick att sy om den på något sätt, men det verkar bara vara pannkaka av alltihop. Så jag beställde en annan fårn Nelly häromdagen, den lär väl trilla ner i brevlådan snart. Hoppas jag.

Ungefär så här var det idag:
Hej!

Igår var det skiva inne på pure i stan. Det var väl trevligt, men inte i närheten av våran skiva måste jag säga. Nåväl, det var ju i alla fall trevligt att träffa folk! Jag och Maria tog sista tåget hem, så jag kom i säng vid 01.30 ungefär. Idag hade jag sovmorgon, så behövde inte gå upp förän vid 10. Hade dessutom bara en lektion, så det var inte direkt jobbigaste skoldagen heller.

Direkt efter skolan var det superfint väder, lite kallt men soligt. Så jag gick ut på en promenad istället för att sätta mig med plugget, sköntis. Dock så ligger ju plugget kvar tills nu. Imorgon börjar min första lektion vid ett, men jag och Maria ska ner till nio och göra massageprov. Kult. Nåväl, då blir det i alla fall gjort innan lovet.

Två bilder från igår:

CrÄzY girls!

Fotominen på!

Nu er jak tröt hest. Ska öva på massagen med mamma som patient (stackars henne!) och sedan blir det sängen.
HEJDA
HEJ

Det är måndag, veckans bästa daaag! naaaaaaat. Började tidigt, släpade mig till skolan, hade foto, fysik och avslutade med ett biologiprov. Gick hem, pluggade lite och nu ska jag göra mig i ordning, för ikväll är det....
SKIVAAA!

Är lite trött men det ska bli så kul med fezzzzt. Är döless på skolan, har ingen motivation alls. Igår var det exakt två månader kvar till studenten. Nästan där.

Känner mig lite såhär:

Party, fäzt, dans, partaj, kuligt, friendz, fekke osv osv.
Ps. observera klockan som också dansar med mig Ds.

Nu ska jag sminka mig och snart kommer Maria hit så ska vi tagga till inför kvälleeeeen!
HEJDÅ ♥