Hej!
Är så glad för att solen visar sig igen! När det är sol är allting underbart och enkelt. Om jag vaknar och det är grått vill man bara gå in till sängen igen. Mitt humör är väldigt styrt av vädret kan jag säga. Ska ju tydligen bli lite regn nu framöver. Bättre det än snö i alla fall. Regnet kan ju ta rätt mycket snö också, det gillas.

Skolan rullar på som vanliget, igår och idag var jag och tränade. Skönt, men är trött som få. Imorgon är det en låång skön sovmorgon till 12. Den är mycket välbehövlig vill jag lova.

Jag borde väl gå och sova, sovmorgon eller ej.
Så gonatt alla mina små kanlebullar!


Jag tycker om solen, har jag nämnt det?
Hejsaaaaan!

Skrivit lite dåligt nu på senaste men har inte så mycket att säga. Plugg, plugg och träning. Typ. Okej, i helgen har jag faktiskt varit och kollat på en boxningsmatch, övningskört, i fredags var det Nimrod och Sams 18årsfest, igår var jag på spelning på fryshuset osv. Annars är det nästan bara plugg.

På tal om plugg, jag har två grejer tills imorgon som jag borde ta tag i. Prov i samhällskunskap och biologilabb som ska lämnas in. Kul.

Igår vräkte snön ner på kvällen. Nu skiner solen och nästan all snö som kom igår är borta. Det går åt rätt håll men väldigt segt måste jag säga. Kom hit nu våren!

Ahhh, jag är så sugen på att ta hål i septum nu! Väldigt! Dock är det ju drygt 8 månader kvar tills jag blir myndig och ens kan välja själv om jag vill ha det. Jaja, än så länge vill jag ju!

Får väl suga på den karamellen i ytterligare 8 månader och se hur jag känner då.

Nu blir det samhälle!
Hej alla små kanelbullar!

Skulle åka och simma med klubben förut men det var "vuxensim" i Duvbo så vi fick inte komma in. Bara att åka hem igen och fortsätta med mattepluggandet. Imorgon har jag ett tretimmars-prov på trigonometri och jag kan inte direkt påstå att jag känner mig redo. Fyyyy.
Blir väl att återvända till boken nu för att sedan bege mig mot sängen och rikta tankarna mot de matematiska mardrömmarna.

Jag älskar enhetscirkeln!


Den gör sig så bra på bild, älsklingen min! ILY bby!!

Nu blir det matteeeeeh!!
Adiós!
Ojojoj, livet går för fort och jag för långsamt!

Idag skrev jag biologiprov och på torsdag är det matte som gäller. I helgen var jag hemma hos Lisa och några fler, väldigt trevligt. Ikväll har jag skypat angående matte. Allting bara är överallt huller om buller.

Riktig vår nui alla fall. Hade varit typ 18 grader i solen idag. Riktigt underbart. Nu kan snön dra dit pepparn växer! Plaskar runt i mina nya gummistövlar som är ruskigt bra att ha i dessa tider.

Bleble, ögonen går i kors.
Måste sova.
Gonatt!


Två stekiga bilder från lördagen:




Call me
I love you
Hejsan hoppsan!

Sitter här i soffan och myser! Ikväll är det säsongspremiär av grey's anatomy så jag sitter självklart bänkad. Igår och idag har det varit skola men ingen träning för jag är ruskigt trött nu. Imorgon måste jag dock släpa mig dit och köra lite, jobbigt.

Jaja, nu börjar grey's igen.
Hejdaah!
Hola guapas!

Rushat hem och skrivit en biologilabb. Mycket i skolan nu. Har två prov och ett läxförhör nästa vecka. Underbart. Fick i alla fall tillbaka japanskaprovet idag och det gick bra. Skönt de!

Känner att jag borde göra något åt dubbelhakorna nu. Såå, jag drar och tränar lite.
Ciao
Hej på er!

Haft en trevlig rätt lugn helg måste jag säga. I fredags kom jag hem och stekte pannkakor till mig själv. Mycket gott! Dock så får jag ju inte äta godis/socker och tog därför frysta hallon och keso till istället för sylt. Mums!


Lördagen blev lugn med plugg och mys. Idag har jag övningskört faktiskt! Vid 2 åkte vi till Nymans och busade. Här posar Markus med sin nya batmobil. Han borde överväga att inleda karriär inom modebranchen.


Jaja, nu ska jag väl sova lite snart.
Gonatt och sov gott!
Hej!

Jag är jetehtröött! Skola igen och det suger musten ur mig. 6 veckor tills nästa lov, inte så jättelångt ändå. B-ra! Tränade igår och idag och nu har jag inte ätt godis/sötsaker på typ 2 veckor. Ehe, okej jag åt tårta förrförra lördagen och chips i lördags! Men det var speciella tillfällen. Heh.

Fettisdagen idag och ingen semla till mig. Har aldrig riktigt gillat det. Okej, nu ljuger jag. Inte så att jag älskar det men ändå! Jag har ju tema hälsa på idrotten nu och då ska man förbättra sin hälsa under 5 veckor på något sätt. Jag valde att sluta äta godis/socker för vissa veckor orkar man bara inte träna. SÅ, ingen semla för miiig.

Nu blir det väl lite sleeping time så jag orkar upp till skolan imorgon. Var sjukt trött idag, somnade på svenskan när vi läste himla Candide. Usch, hatar. Så, ja.

Ha det bra och gonatt!

Inte direkt äckligt!
Gokväll!

Är nu hemma i Jakobsberg igen.
Drygaste resan någonsin. Typ.
Väldigt fin helg, här kommer lite bilder.



Fikade för i övrigt fyra gånger på tre dagar. Bra!
Hej alla mina små kottar!
Är i Sundsvall nu, kom hit i torsdags vid lunch. Då traskade jag upp till min förra skola skvadern. Var med på mentorstiden åt lunch och sådär. Åkte med pappa och Fredrik till birsta och fikade. Dumpade väskan hemma igen och sen drog jag till stan för nästa fika. Med Moa och Julia den gången. Påväg till bussen mötte jag några från min parallell med några fransmän som är här och hälsar på skolan typ.. Jag vet inte riktigt, men de har bott hemma hos några i klassen. På torsdagskväll skulle de äta middag på skvadern allihop, fransmän, nv2a och b. Jag följde med upp och fick massa mat, gott. Efter maten gick vi nästan allihop till en kille i klassens lägenhet. Gick sedan hem till pappa och soov.

Igår var det fredag och då var jag upp på skolan med klassen nästan hela dagen. Väldigt trevligt, saknar. Gick sedan ner till stan med några från klassen och spontanfikade på stenstans bageri, supermysigt! Tog bussen upp till pappa och fredagsmös, inte helt fel.
Idag ska jag ner till stan och träffa lilla Stephanie, troligtvis över en fika. Jag blir överviktig och fattig av Sundsvall.... HEH. Ikväll blir det melodifestivalen på Alnö med Julia och några ur hennes klass, mysigt. Imorgon blir det då bussen hem igen, en annan börjar ju skolan på måndag.
USCH
Vill ha lov en vecka till.
Nä, helst i typ 5 veckor.
Varför inte för evigt?
HEIDO

(Lägger upp bilderna när jag kommit hem till min egen dator, heh)
Hejsan svejsan!
Haft en väldigt trevlig dag måste jag säga! Varit inne i stan med Maria och promenerat lite på drottninggatan. Kollade in weekday och beyond retro bland annat. Finns många fina butiker! På carlings hittade jag en JÄTTESTOR tröja som var 70% rabatt på. Min! En fin mössa för 30 kronor, inte helt fel. Köpte mig ett par gummistövlar också, tänker minsann hålla mig torr om fötterna när det blir slask. Ska bli soligt och över nollan imorgon så blir kanske en premiärtur då.

I söndags var jag med Maria och några av hennes kompisar, också väldigt trevligt. Igår, måndag, släpade jag mig upp runt 11 och tofflade runt i pyjamasen till 4 tiden någon gång. Då duschade jag och drog på träning. Skönt men en riktig återhämtningsdag, precis som det ska vara på lov.

Imorgon
ska jag åka in till stan och skansen på förmiddagen för bus med små kusiner och lilla mormor. Blir nog trevligt det! Måste verkligen försöka plugga lite engelska eller fysik efter. Vill inte, men måste. Skolan kan gå hem.

Nu ska jag läsa the fellowship of the ring och fantisera lite om den underbara (och förhoppningsvis snart) stundande våren.


Våren stavas - u n d e r b a r t