No Cracks In My Heart

0kommentarer

Hej kompisar!
 
Är otroligt trött för tillfället, eller låg på livet kan man nog säga, haha. Läser ju en fruktansvärt tråkig kurs, har en oinspirerande lärare, det är oktober så allt är kallt och grått osv. Så det är lite deppig nu, men inte långt kvar tills tentan är över och sen blir det nog bättre.
 
Har haft lab idag och satt efter det kvar på skolan och jobbade lite med resultat och rapport. Det är ganska roliga labbar, mycket seriösare än i gymnasiet, men då blir ju rapporterna också det. Så har två stycken att skriva nu vilket inte känns superkul, men det ska bli bra.
 
Borde egentligen vara kvar i Uppsala, skriva färdigt rapporterna och börja läsa inför tentan i helgen, men jag vill verkligen inte. Mamma ska bila upp till Sundsvall så jag följer med. Åker upp tordag, sover nog hos Steffy hela helgen och kommer tillbaka till Uppis igen på söndag. Får väl skriva lite rapport i bilen, hehehe.
Nu måste jag diska och sen blir det sängen.
Försöker bli kompis med blixten på kameran, går väl sådär. Kan bli ganska häftiga effekter ändå, översta bilden är ju oredigerad lixxxx.

Kommentera

Publiceras ej