Sockerberoende och regn

0kommentarer

Häj
 
Lite så är livet nu; otroligt regnigt och med ett kraftigt sockerberoende. Försöker plugga, men det går inte riktigt så då köper man godis i hopp om att det ska förbättra saker. Fungerar i typ fem minuter, sen äter man bara godis istället. Inte bra.
 
Är hos Josse ikväll igen, är ju så mycket mysigare att vara här i hennes lägenhet. Har försökt plugga här på eftermiddagen, men det går sämst. Ska väl kanske skriva lite labrapport, för det är ju så mycket roligare. Ska göra lite kladdkaka sen så att man orkar plugga, hehehehhe. Det där med sockerberoendet ja.
 
I söndags försökte jag plugga med Victoria och Martin, men det gick inte heller superbra. Victoria och jag sågs vid ett och vi började väl plugga tidigast tre. Eller ja, klockan var kanske fyra. Så det gick inte kanon heller. Man brukar ju vanligtvis tycka att skolan inte är det roligaste som finns, men jag hatar verkligen den här kursen. Tråkig bok, tråkig lärare (!!!!) och tråkiga labbar. När man försöker läsa boken somnar man efter två sidor. Najs.
Nu ska vi fixa lite käk och sen kladdis. Nam.

Kommentera

Publiceras ej