Come with me to Helsinki

0kommentarer

Hola!

Sitter här och myser med Markus Krunegård i P3's program musikguiden. Ikväll har jag efter många ursäkter skrivit en uppgift till engelskan. Vi skulle skriva en sammanfattning av en nyhet på engelska och läsa upp den för halvklass imorgon. Min engelskalärare vet verkligen hur man ska göra engelska tråkigt.

Vad är det med musiker och vara så mystiska? Eller "konstnärer" i allmänhet? Lyssnade på när Lykke Li gästade just muskguiden på internet för några dagar sen och hon lät ju så rastlös och speedad! Pratade osammanhängande, sa mystiska saker, tänkte djupt osv. Markus låter väl inte fullt lika nervös/spattig/speedad eller så, men ändå. Mysigt med radio, synd att man inte lyssnar på det lika mycket nu för tiden.

Fick mitt lönespec idag, åh lycka. Bara pengar för december men ändå rätt mycket. Ska kanske jobba nu igen på fredag så lönen för januari lär bli najs. Åh, pengar, pengar, pengar. Pengaaaaaaaar är hääääärligt, knappaaast besvääärligt. (Nivet, den låten skurkarna sjunger i Tom & Jerry-Filmen? Nähä, ingen visste.)

Nä nu ska jag sluta prata strunt. Ska lyssna färdigt men sen blir det sängen.
Gonattis.

Kommentera

Publiceras ej